- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.001
cnm güle güle kirletin
temizlik güzel oluyor
sağol cnm
haftasonu ekmek pişirmeyi düşünüyorum inşallah
böylelikle makinayı da denemiş olurum
cnm sağolasın
valla kadın bütün camları,camlara taktığım tel sineklikleri,kapıları,mutfak ve banyo dolaplarını,tuvalet ve banyonun fayanslarını,koltukları,kitaplığı,yatak bazasını silmiş,evi süpürüp silmiş, lavaboları, duşakabin ve teknesini silmiş
ev mis gibi olmuştu
aldığı para helal olsun dedim.
teşekkür etmek için ve devamlı almak istediğimi söylemek için aradım ama telefonu duymadı ben de mesaj attım
nededi dr cnm geçmişmi ağzı alpimin?
hehe yaseminim ben dün eylül ve nili gördüktensonra birdaha hayır dedimmmm:
yemeye gittik ablamlara ama inan hiç bişey anlamadan geri geldim 1 saniye bile oturmadım..
bide nil bu ara babayı yanına istiyo ama kucağına gitmiyo hep bana geliyooo:
bu arada 1 fetih suresi içinde beni yaza bilirsin şekerim
Evet canım çok beğendi canım sağol Pudingli kurabiyeyi kalipla yaptım bide çok şeker oldu
canım buraya nasıl yukleyecegini bende bilmiyorum malesef
Ohh çok sevindim canım memnun kalmana artık için rahat eder aldiklarinida iyi günlerde kullan inşallah
defnemde biran önce iyulessin ins
Nasılsın canım bugün dr gidecektiniz gittiniz mi nasıl oldu alpim
Canım bende okurum ins Rabbim niyetini kabul etsin
Evet canım gorusemedik iyiyiz biz çok şükür kızlar nasıl iyi oldu mu beyza sen nasilsin
İyi aksamlar herkesee biz kuaforden geldik oglusumun saclar kesildi sonunda ama oyle sifir falan degil sadece iyice kisalttirdik makasla kesti bazi yerlerinide makinayla aldi erende bol bol agladi bastan koltuga oturunca hic sesi cikmadi onlugu taktiktan sonra korktu yavastan basladi aglamaya ama oglusum daha bi karizmatik yakisikli oldu ya teyzeleri gozume daha bi buyumus gorundu.
Sıhhatler olsun canımama resim koy da görelim yakışıklıyi
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sagol canim album yapmayi denemistim ama olmadi ya tel.dende resim koyulmuyoki.Sıhhatler olsun canımama resim koy da görelim yakışıklıyi
ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sonunda kestırdıznız yanı canım eynen oyle alp tuğrada bana daha bı karızmatık gelmıstı kısa sac daha mı cok yakısıyo ne
korkuyo kuzular tabı
Herkese ıyı geceler kızlar yarın okul var malesefkesme hep tatil olsaaaa
Kuzum herşeye değersin :)
Herkese ıyı geceler kızlar yarın okul var malesefkesme hep tatil olsaaaa
kolay gelsin cnm:
senin gitmiyo şekerim benim gidiyo oyüzden 1 çocuk candır hahahaha:
dermişimmm
cnm bende çarşanba almıştım bugün gelmiş cicilerimiz..
yoğunluktandır..
ayy bende meraktayım hangi gün almıştın cnm ben cuma aldım.
ayy iki oto koltuğu mu songüllll bugün kulaklarını çok çınlattım hee bindir bindir bitmez bağla bağla bitmez:)
Ayy 4000 e ilk yazan ben olmuşum yuppii:)) hayırlı olsun 4000 li sayfalarımız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kizlar bugun derin bir temizlik yaptim giremedim hic
yasemin bende okuyayim canim ins kazanir esin namazdada dua ederjm sizin icin
beni canim kurabiyeyi yapamadim un az kalmis yetmiycekti gidip almadim artik memlekete gitcez cuma gunu ozman getirrim koyden un diye yapamadim
yaa kaydirak bende almak istiyorum masalin odasina bi bakicam neguzel eglenmis kizlar ohh
funda ins biran once ilerlemedn iykesirsin canim defneden gecmistir sanirim esyalarinida gule gule kullan
betul ayakkabiniz cok seker canim gule gule giysin supererdem
fatma cok zor isin ins ustesinden gelirdin rabbim yardimcin olsun sinavlarda
gulden canim masallhh burara tum.tarifleri denedin harikasinn
katreinur cnm yogunluktandir bu hafta ici gelir sanium kargon
wavs kontrolunuz iyi gecmis sevindim
Evet canım çok beğendi canım sağol Pudingli kurabiyeyi kalipla yaptım bide çok şeker oldu
canım buraya nasıl yukleyecegini bende bilmiyorum malesef
Ohh çok sevindim canım memnun kalmana artık için rahat eder aldiklarinida iyi günlerde kullan inşallah
defnemde biran önce iyulessin ins
Nasılsın canım bugün dr gidecektiniz gittiniz mi nasıl oldu alpim
Canım bende okurum ins Rabbim niyetini kabul etsin
Evet canım gorusemedik iyiyiz biz çok şükür kızlar nasıl iyi oldu mu beyza sen nasilsin
cnm güle güle kirletin
temizlik güzel oluyor
sağol cnm
haftasonu ekmek pişirmeyi düşünüyorum inşallah
böylelikle makinayı da denemiş olurum
cnm sağolasın
valla kadın bütün camları,camlara taktığım tel sineklikleri,kapıları,mutfak ve banyo dolaplarını,tuvalet ve banyonun fayanslarını,koltukları,kitaplığı,yatak bazasını silmiş,evi süpürüp silmiş, lavaboları, duşakabin ve teknesini silmiş
ev mis gibi olmuştu
aldığı para helal olsun dedim.
teşekkür etmek için ve devamlı almak istediğimi söylemek için aradım ama telefonu duymadı ben de mesaj attım
Sağolun kızlar yoklugumu herkes farketmıs cok sevındım :) tabıkı sızı merakta bıraktıgım içinde üzüldümıyıyız allah a şükür allah dermansız dert vermesın bı sıkıntı da vermesın... Hepımızın yuvalarından derdı kederı hastalığı uzak tutsun yavrularımız sağlıkla sıhaatle buyusun ınsallah
İyi aksamlar herkesee biz kuaforden geldik oglusumun saclar kesildi sonunda ama oyle sifir falan degil sadece iyice kisalttirdik makasla kesti bazi yerlerinide makinayla aldi erende bol bol agladi bastan koltuga oturunca hic sesi cikmadi onlugu taktiktan sonra korktu yavastan basladi aglamaya ama oglusum daha bi karizmatik yakisikli oldu ya teyzeleri gozume daha bi buyumus gorundu.
gecmıs canım sukur
ısmını unuttum k ıle baslıyodu ama bı vıral enfeksıyon gecrmıs dedı
mıkrop kapmıs yanı
kızlar bişey istiycem. Kuranı kerim okumayı bilenlerinizden perşembe gününe kadar 1 tane fetih suresi istiyorum. tabi gönüllü olanlarınızdan okumak isteyen olursa eşimin haftasonu sınavı var da onuniçin 41 tane niyetledim e tabi 41 kişi lazım. bi de burda ki arkadaşlarıma sorayım dedim:)
bunların hepsını 1 gundemı yaptı
Cnm sen de inşallah en kısa zamanda iyilesirsin.Bize gelince kızlar kaan maşallah iyileşti tamamen ama benim hala grip ve feci öksürük devam ediyor,
2 hafta oldu hala geçmedi malesef, limonlu su içe içe limonu çok sevdiğim halde ondanda soğudum artık
Kaan saniye yerinde durmuyor, habire ayakkabılarını ve anahtarları alıp bana geliyor çıkalım diye,
şansımıza hava çok güzel burda akşam saatlerine kadar parklardayız
Bana gelince baya ağırlaştığımı hissediyorum artık hareketlerim kısıtlandı gibi, ama ufak bir çocuğum daha olduğu için elimden geldiği kadarıyla ona ayak uydurmaya çalışıyorum.
Onun dışında eşim yarın yeni bir işe başlıyor, daha doğrusu türkiyede yaptığı işin aynısını yapacak burda Ülker'in satış temsilciliğini üstlendibizim bölge için buda demek oluyor ki sabah erkenden akşama kadar çok yorulup akşamda 6dan 9a kadar dil kursuna gidecek yani Kaan babasını haftaiçi hemen hemen hiç görmicek gibiama bunada şükür bebek kısmetiyle geliyor hamdolsun
Ha bide bugün Kaanın kreş işine odaklandım, 4 yere yazdırdım bakalım hangisi olursa artık, heryer dolu olduğundan çoğu yere yazdırmak gerekiyor burda. İnşallah benimde küçükken gittiğim yere alırlar da seneye işe başlamayı düşünüyorum çünki, o kreş tam işyerimin yolunun üstünde baya iyi olacak.
Masallah canım baya iş yapmış bi gunde bi de temiz yapmış yani böylesi bulunmaz
Gule gule giysin canım nilim
Sağolun kızlar yoklugumu herkes farketmıs cok sevındım :) tabıkı sızı merakta bıraktıgım içinde üzüldümıyıyız allah a şükür allah dermansız dert vermesın bı sıkıntı da vermesın... Hepımızın yuvalarından derdı kederı hastalığı uzak tutsun yavrularımız sağlıkla sıhaatle buyusun ınsallah
gecmıs canım sukur
ısmını unuttum k ıle baslıyodu ama bı vıral enfeksıyon gecrmıs dedı
mıkrop kapmıs yanı
iyi geceler kızlar
herkes iyidir umarım
wavss canım üzülme emzirme olayı yüzünden maşallah bu kadar ay emmiş daha ne ister bir anne,
hem inşallah çabucak ağzındaki yaralar düzelir de eski neşesine kavuşur alp tuğra ve tabi anneside
beni canım valla ne özeniyorum sizin bahçeye anlatamam, çok şanslısın bu konuda tabi kızlarında
betülcüm geçmiş olsun canım sanada süper erdemede
güldencim maşallah canım hamaratlığını kıskandım
yasmincim seninde aynen
ayşegül ellerine sağlık mis gibi olmuştur eviniz şimdi, bende yapmam lazım aslında şöyle kocaman bir temizlik ama malesef baya ağırlaştımannem sağolsun yapıyor ama onun yorulmasınıda istemiyorum
fatmacım resim isteriz erenin yeni halinibizde aralıkta kestirmiştik en son baya kısa olmuştu üzülmüştüm baya uzadı şimdi yine ama bu seferde gözüme çok geliyor
fundacım temizlikçiden memnun kalmışsın oh ne güzel
songül ablasına gitmiş herhalde değişiklik olmuştur onada
unuttuklarım varsa affedin nolur anca bu kadar aklımda tutabildim
Bize gelince kızlar kaan maşallah iyileşti tamamen ama benim hala grip ve feci öksürük devam ediyor,
2 hafta oldu hala geçmedi malesef, limonlu su içe içe limonu çok sevdiğim halde ondanda soğudum artık
Kaan saniye yerinde durmuyor, habire ayakkabılarını ve anahtarları alıp bana geliyor çıkalım diye,
Bana gelince baya ağırlaştığımı hissediyorum artık hareketlerim kısıtlandı gibi, ama ufak bir çocuğum daha olduğu için elimden geldiği kadarıyla ona ayak uydurmaya çalışıyorum.
Onun dışında eşim yarın yeni bir işe başlıyor, daha doğrusu türkiyede yaptığı işin aynısını yapacak burda Ülker'in satış temsilciliğini üstlendibizim bölge için buda demek oluyor ki sabah erkenden akşama kadar çok yorulup akşamda 6dan 9a kadar dil kursuna gidecek yani Kaan babasını haftaiçi hemen hemen hiç görmicek gibiama bunada şükür bebek kısmetiyle geliyor hamdolsun
Ha bide bugün Kaanın kreş işine odaklandım, 4 yere yazdırdım bakalım hangisi olursa artık, heryer dolu olduğundan çoğu yere yazdırmak gerekiyor burda. İnşallah benimde küçükken gittiğim yere alırlar da seneye işe başlamayı düşünüyorum çünki, o kreş tam işyerimin yolunun üstünde baya iyi olacak.
Ha birde kızlar bu saatlerin ileri alınması nasıl etkiledi çocuklarınızı?
Kaan artık akşamları ve öğlenleri bir saat geç uyuyor ama sabah hala aynı saatte erkenden ayakta,
hava kararmadığı için uyumuyor zannedersem akşamları odayı karanlık yapıyorum baya ama işe yaramıyor malesef,
eski düzenimiz nede güzeldi oysa
Bizden haberler böyle, topicte de kimse yok şansıma bende uyumaya gideyim,
sabahçılar şimdiden günaydın hepinize mutlu günler diliyorum
Günaydın kızlar. Güzel bir gün olur inşallah
Bize gelince kızlar kaan maşallah iyileşti tamamen ama benim hala grip ve feci öksürük devam ediyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?