2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet bılıyorum benım bıraktırmamdansa onun bırakması daha ıyı sadece bırden olunca uzuldum alısıyorum yavas yavas
benım yeğenım 1 yasındayken mecburen bıraktırıldı onun o gece ağlamaları hala kulağımdan gıtmez oyuzden bıraz bıraz avutuyorum kendımı
ama anlamadğım bırsey var bazen gelıyo emmek ıstyo alıyorum kucağıma ama yıne yok psıkolojısını cozemedım gıttı
sende hosgeldın canım tekrar esın ıse baslamıs gozunaydın kuzular ıyıdır ınsallah

sagol cnm

gerçekten herseyde bır hayır vardır demelı rabbım ole uygun gırmus belkı sıkıntısı var ondan da kaynaklanıyuor olabılır ama uygun zamandır bence
yanı mucedele vermeyı gerektırcrk bır donem degıl koca adam oldu

yani daha ne olsun cnm:
hayırlı gelin seni:

önemli olan hatırlamakkk::

önemli olan hatırlamak zaten cnm
inşallah gidersin cnm

Dımı ama:)
Ins cnm gurbet gurbet:)
Mayıs sonu önce tatıl var nasıpse
esım dınlenmek ıstıyo sonra belkı cocuklarla ben gıdıcem yada annemı getırmek ıstıyoruz gelırse tabı kac senedır söyluyoruz cunku, buraya yazdım artık ıns gerceklesır:)

ay ne adar hos cnm ya ablamın ve kadın doğum dr uunda var bırkac yıldır sanrıım uzun ıllar bakılabıln bır cıcek gercı bende olsa haftası gelmez

Uzun yıllar dayanıyo cnm benım elımde de yetısmez cıcek normalde bakamam ama bu su falanda ıstemıyo cok:) beyza kucukken hedıye gelmıstı bı tane yapragını koparıyo dıye hep kenarda kosede kalmıstı bıgun ablam aldı mutfaga cam önune koydu ıkı sene cıcek bıle acmayan orkıde tekrar canlandı ıyıkı atmamısım dedım..cıcegıde aylarca kalıyo:) banada ev hedıyesı falan geldı suan bes tane oldu 4 u cıceklı cok hos:)

ay ne adar hos cnm ya ablamın ve kadın doğum dr uunda var bırkac yıldır sanrıım uzun ıllar bakılabıln bır cıcek gercı bende olsa haftası gelmez

hahaha bendede doğumumda okadar çok çiçek gelmiştiki anlatamam cnm ama hiç bitane bile kalmadı malesefff.

aaa neden kı bız hastaneden temın edecegız nasıpse cuma gunu vurdurcaz tatlım

ezzanelerde yokmuş bakaljm yazdım dr bekliyorum..
bizim dr pek entel watsaptan yazışıyoruzda hahaha:

ınsallah guzel vakıt gecırırsınz canım kurabıyelerde yapılmıs bakalım ordakılerın yorumu ne olacak

ayy inşallah beğenilir cnm:

ay hakıkatten okuyanlarda ne kurabıyeymıs dıycekler
Bu bahsı kapatalım artık
Ama yardımcı olmak adına uzamıstı zaten

herseyde vardır bı hayır zamanıymıs dedğın gıbı
ınsallah sızlerde bıraktırrken kolay olur

ayy bende kara kara düşünüyorum nasıl bıraktırcam. inş. kendi kendine bırakır.

hehe sende bendensın desene
bızımde bır cıcekımız vardı yaren cok sever kv ye verdık tükenmek üzereyken ay nasıl güzel hale getırdı bellı degıl aklıma geldı sımdı ne oldu acaba eltım atmıştır kesın

ayy bende kara kara düşünüyorum nasıl bıraktırcam. inş. kendi kendine bırakır.

amın cnm benım
aslında su an ıstesen aras bırakır cok yappısık degıl gece bırkez emyır bırde sabah kalkınca
gunduz de bellı zamanlarda neden se genelde ona hayır dedımmı bır emesı gelıyırkı sorma

senin misafir niye erkenden gitti bakim... ay çok cnm sıkıldı bugün saat bi beş olsaydı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…