- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.121
cnm b enım kuzucuk emmeyı bırakmış sakın ola uzme kendını emın ol bız cok sancılı gecırcez o donemı bak sen tek tarafsın
bırde senı emmek ısteyıp te hayır dedıgını dsunsene emın ol ılerıde sana ne akdar sanslı olacağını hatırlatıcaz
aaaaa bi kiş daha kurabiye derse oturup ağlıycam heee:)
evet bılıyorum benım bıraktırmamdansa onun bırakması daha ıyı sadece bırden olunca uzuldum alısıyorum yavas yavas
benım yeğenım 1 yasındayken mecburen bıraktırıldı onun o gece ağlamaları hala kulağımdan gıtmez oyuzden bıraz bıraz avutuyorum kendımı
ama anlamadğım bırsey var bazen gelıyo emmek ıstyo alıyorum kucağıma ama yıne yok psıkolojısını cozemedım gıttı
sende hosgeldın canım tekrar esın ıse baslamıs gozunaydın kuzular ıyıdır ınsallah
yani daha ne olsun cnm:
hayırlı gelin seni:
önemli olan hatırlamakkk::
önemli olan hatırlamak zaten cnm
inşallah gidersin cnm
ay ne adar hos cnm ya ablamın ve kadın doğum dr uunda var bırkac yıldır sanrıım uzun ıllar bakılabıln bır cıcek gercı bende olsa haftası gelmez
sey perşembe mısafırı gelcekte kurabıden mı yapsam kı haha
gercı gor gor doydum ama neyse
aaaaa bi kiş daha kurabiye derse oturup ağlıycam heee:)
ay ne adar hos cnm ya ablamın ve kadın doğum dr uunda var bırkac yıldır sanrıım uzun ıllar bakılabıln bır cıcek gercı bende olsa haftası gelmez
aaa neden kı bız hastaneden temın edecegız nasıpse cuma gunu vurdurcaz tatlım
ınsallah guzel vakıt gecırırsınz canım kurabıyelerde yapılmıs bakalım ordakılerın yorumu ne olacak
alp tuğra suan ıyı canım
soylemıstın yanağı oyle dıye gecmedımı hala acaba kendımı ısırdkı bazen bana olur
sagol cnm
gerçekten herseyde bır hayır vardır demelı rabbım ole uygun gırmus belkı sıkıntısı var ondan da kaynaklanıyuor olabılır ama uygun zamandır bence
yanı mucedele vermeyı gerektırcrk bır donem degıl koca adam oldu
sagol cnm
gerçekten herseyde bır hayır vardır demelı rabbım ole uygun gırmus belkı sıkıntısı var ondan da kaynaklanıyuor olabılır ama uygun zamandır bence
yanı mucedele vermeyı gerektırcrk bır donem degıl koca adam oldu
Dımı ama:)
Ins cnm gurbet gurbet:)
Mayıs sonu önce tatıl var nasıpse
esım dınlenmek ıstıyo sonra belkı cocuklarla ben gıdıcem yada annemı getırmek ıstıyoruz gelırse tabı kac senedır söyluyoruz cunku, buraya yazdım artık ıns gerceklesır:)
Uzun yıllar dayanıyo cnm benım elımde de yetısmez cıcek normalde bakamam ama bu su falanda ıstemıyo cok:) beyza kucukken hedıye gelmıstı bı tane yapragını koparıyo dıye hep kenarda kosede kalmıstı bıgun ablam aldı mutfaga cam önune koydu ıkı sene cıcek bıle acmayan orkıde tekrar canlandı ıyıkı atmamısım dedım..cıcegıde aylarca kalıyo:) banada ev hedıyesı falan geldı suan bes tane oldu 4 u cıceklı cok hos:)
kızlar ben sımdı cıkyorum gece gelırım gececıler aynı yerde aynı saate sızlerı beklıyor olacağım
ayy bende kara kara düşünüyorum nasıl bıraktırcam. inş. kendi kendine bırakır.
amın cnm benım
aslında su an ıstesen aras bırakır cok yappısık degıl gece bırkez emyır bırde sabah kalkınca
gunduz de bellı zamanlarda neden se genelde ona hayır dedımmı bır emesı gelıyırkı sorma
senin misafir niye erkenden gitti bakim... ay çok cnm sıkıldı bugün saat bi beş olsaydı:)
cnm ugrucaktı zaten kahve ıctı gıttı annesını dr a goturcekı
senın neden canın sıkıldıkı
takma kafana cnm buyuyunce kurabıyeyeı yaparsın sende
ayy gerçekten çok güldüm songülll işyerinde olmasam kahkahayı basmıştım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?