2012 kasım bebekleri büyüyor..

aaaa canım arkadaşım tatlıları senin sayende yaptım demekki sende yapıyosunki bene yapa bildim başarımda payın büyükkk:

haahaha dimi ama haklısınn:
işte kırk yılda bi olsada bizimde tutturduğumuz tariflerimiz var ha ha:)

ne güzel işte tatlım keyfini çıkar kuzuda halasıyla vakit geçirsin... ay inş. benim kzum da gidince yabancılık çekmez teyzesine alışır hemencecik...

yok cnm baksana en azından evde ne yemek pişirsem derdim yok
o da olsa b.k paçamdan akacak,yetişemiyorum resmen
ayrıca senin kadar çok tarifleri de denemedim

hımmm bi dahaki sefere ben de pudra şekerini öyle yapayım

hoş geldin kuzum biz de seni özledik

ayyy ne kadar çok şey yapmışsın

mütevazılığa gerek yok şekerim ben sizi örnek alıyorummmmm,

vallahi ne yalan sölim banada en zor gelen akşama ne pişireceğime karar vermek... mesela bu akşam ne pişircemi bilmiyorummm

Canim okudum simdi sureyi gerci sizin tamamlanmis ama olsun kimin duasinin kabul olunuca belli olmaz ben yine okumak istedim buyuzden ogle namazini biraz geciktirdim ereni uyutup kildim sonrada okudum Allahim kabul etsin ins. esinin ve butun sinavlara girceklerin yardimcisi olsun tabi benimde.

Ben yine gelmeden kaciyorum k.bakmayin kizlar mutfakta biraz is var eren uyanmadan halledip kitaba devam edicem azimliyim okonuda.

vallahi ne yalan sölim banada en zor gelen akşama ne pişireceğime karar vermek... mesela bu akşam ne pişircemi bilmiyorummm

mantııııııı:
sarımsaklı yoğurtluuu:
mesela benim bu akşam öyle bi derdimyok malum doğum gününe gidiyozruzzz:

ama normalde çbenimde çok yorulduğum konulardan biri buuuuu

Pek hamarat gordun seni fistik

aybbenim misafirim gitti burdayim

cnm b enım kuzucuk emmeyı bırakmış sakın ola uzme kendını emın ol bız cok sancılı gecırcez o donemı bak sen tek tarafsın
bırde senı emmek ısteyıp te hayır dedıgını dsunsene emın ol ılerıde sana ne akdar sanslı olacağını hatırlatıcaz

mantııııııı:
sarımsaklı yoğurtluuu:
mesela benim bu akşam öyle bi derdimyok malum doğum gününe gidiyozruzzz:

ama normalde çbenimde çok yorulduğum konulardan biri buuuuu

Bencede mantı
Bım dekıler guzel oluyodu:)
Benım yemek derdı yok bızde dogum gunundeyız:)
Sabah orkıde aldım kv deye bıde kurabıye yaptım daha ne olsun dımı ama:)
Bızde buyuklerın dogum gunu kutlanmaz aslında ama hatırlamak olsun ıste..
Annemın yanınada gıdebılsem keske
Eki Görüntüle 1047614

cnm emmeyi bıraktırmak deyince bi arkadaşım göğsüünün ucuna vicks sürdü ve çocuğuna da dr sür dediği için sürüyorum deyip öyle bıraktırdı
yazık çocuk 1 hafta boyunca yıkada emiyim dedi.ama arkadaşım olmaz yıkarsam iyi olmaz dedi ve çocuk emmeyi öyle bıraktı. Ama arkadaşımın oğlu 2 yaşını geçti,yani annesi ikna olabileceği için böyle bi yöntem denedi
sizin de aklınızda bulunsun

sağol cnm bizi habersiz bırakmıyosunn

Pek hamarat gordun seni fistik

aybbenim misafirim gitti burdayim

ay hoşgeldin cnm
şekerim aşıyı bulamıyoruz biz
bakalım ben dryle konuşucam cnm

cnm bende önceden bu paylaşımda bulunmuştum bır kac arkadaşım o sekılde bıraktırdı dua edıyorum kı rabbımın uygun gordugu zaman da alp tuğra gıbu bıraksın

yani daha ne olsun cnm:
hayırlı gelin seni:

önemli olan hatırlamakkk::

ay ne adar hos cnm ya ablamın ve kadın doğum dr uunda var bırkac yıldır sanrıım uzun ıllar bakılabıln bır cıcek gercı bende olsa haftası gelmez

önemli olan hatırlamak zaten cnm
inşallah gidersin cnm

ınsallah guzel vakıt gecırırsınz canım kurabıyelerde yapılmıs bakalım ordakılerın yorumu ne olacak

alp tuğra suan ıyı canım
soylemıstın yanağı oyle dıye gecmedımı hala acaba kendımı ısırdkı bazen bana olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…