- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.181
aa nıye sabah gıttıkı gecemı gelıcek yıne okadar saat calısacakmı yanı
ay canım necok ozlemıssındır ama guzel vakıt gecırmısınzıdrde bu ızın zamanında
ılk 1 gun emmedğı zaman acıdı el değmıyodu sut akıyodu bende mecburen sağdım sımdı ıyı gıbı acı falan yok gıttıkce sutte cekılcek sanırım
İyi geceler kizlar off eren dunden beri gec uyuyo ya bu aksamda cok sinirlendim salliyorum salliyorum biturlu uyumuyo saatler alindiya ondanmidir nedir daha ders calisicam zorla bi gecmis okudum ama cok keyfim kacti hic bisey yazamicam ya gidip kitabimi bari okuyayim.:-(
Songuul sonunda kocan ise baslamis oh sevindim valla boylesi daha rahat oluyo benim icin ya bizimkide gecenlerde koye gittigimiz zaman iki hafta evdeydi isler durgundu ama benim hic ev isi yapasim gelmiyo ozaman gerci erene bakmis oldu okonuda rahattim ama ise gidince normal rutinime geri dondum.
Ben kactim kitap okucam daha cooook sayfam var Allahim yardimcim olsun iyi sohbetler sizlere.
Csnim mutfagi kapaliydi temizlik hazirlik alisveris derken erken gitmek zorindaydi
seninde en az hasarla atlatmana cok sevindim
İyi geceler kizlar off eren dunden beri gec uyuyo ya bu aksamda cok sinirlendim salliyorum salliyorum biturlu uyumuyo saatler alindiya ondanmidir nedir daha ders calisicam zorla bi gecmis okudum ama cok keyfim kacti hic bisey yazamicam ya gidip kitabimi bari okuyayim.:-(
Songuul sonunda kocan ise baslamis oh sevindim valla boylesi daha rahat oluyo benim icin ya bizimkide gecenlerde koye gittigimiz zaman iki hafta evdeydi isler durgundu ama benim hic ev isi yapasim gelmiyo ozaman gerci erene bakmis oldu okonuda rahattim ama ise gidince normal rutinime geri dondum.
Ben kactim kitap okucam daha cooook sayfam var Allahim yardimcim olsun iyi sohbetler sizlere.
hımm anladım
ben hemen bukadar beklemıyodum ama sukur sımdılık bı sıkntım yok
sen yenı supurge almstın markası ne memnunmusun
Fakir marka cnm cok memnunum haliyi parlatan cinsten birde kampanyali aldim iyi denk geldi
modelı nekı bende bakıyım almıcam ama olsun aklımda bulunsun
Dur pc acayim cbm
guzelmıs canım gule gule kullan
cokta pahalı değilmıs
ozelden sana bısey yazıcam
normal doğum mu olacak canım
sen ordamı doğup buyudun
bebısı kıme bırakıp calısacaksın ay ne cok soru sordum
iyi geceler kızlar, yatmadan bi bakayım size dedim,
Songül hoşgeldin canım
Eşimin işi için güzel dileklerinize tşkler kızlar,
akşam eve geldiğinde baya mutluydu o kadar yorulmasına rağmen, insanın kendi işini yapması nede güzelmiş meğer
Saat farkından Kaan malesef baya etkilendi kızlar,
3 gündür akşam bir saat geç uyuyor ama ilk defa bugün 9 buçukta uyandı şok oldum resmen,
ama bana göre çok geçti böyle olunca kahvaltı öğle yemeği vs birbirine karışıyor :26:
bugün öğle uykusu yapmadı direndi resmen, akşam bebek arabasında saat 5de uyudueve gelir gelmez uyandırmak zorunda kaldım yoksa gece yarısına kadar uyumıcaktı ama malesef ters tepti akşam yine geç uyudu :18:
hiç sevmiyorum şu saatlerle oynanılmasını
valla canım şimdilik normal gözüküyor, Kaanda sezeryan olmuştum ters durduğu için, bunun başı aşağda ama bilmiyorum dikişleri nasıl etkiler diye normal doğum, bide hiç tecrübe olmadığından da tırsıyorum açıkcası :18:
evet canım burda doğup büyüdüm ben, anneme bırakıcam bebişide kaan kreşteyken sabah 4 saat çalışcam yine Allahın izniyle, tabi eğer bebiş abisi gibi uslu olup anneannesini hiç üzmezse olur, tersi olursa çalışmak hayal olur zaten.
Beni canım o kuşlar niye çoğaldı bende anlamadım vallahi, açıkcası hiçte hoşuma gitmedi çok göz yoruyor
iyi geceler kızlar, yatmadan bi bakayım size dedim,
Songül hoşgeldin canım
Eşimin işi için güzel dileklerinize tşkler kızlar,
akşam eve geldiğinde baya mutluydu o kadar yorulmasına rağmen, insanın kendi işini yapması nede güzelmiş meğer
Saat farkından Kaan malesef baya etkilendi kızlar,
3 gündür akşam bir saat geç uyuyor ama ilk defa bugün 9 buçukta uyandı şok oldum resmen,
ama bana göre çok geçti böyle olunca kahvaltı öğle yemeği vs birbirine karışıyor :26:
bugün öğle uykusu yapmadı direndi resmen, akşam bebek arabasında saat 5de uyudueve gelir gelmez uyandırmak zorunda kaldım yoksa gece yarısına kadar uyumıcaktı ama malesef ters tepti akşam yine geç uyudu :18:
hiç sevmiyorum şu saatlerle oynanılmasını
valla canım şimdilik normal gözüküyor, Kaanda sezeryan olmuştum ters durduğu için, bunun başı aşağda ama bilmiyorum dikişleri nasıl etkiler diye normal doğum, bide hiç tecrübe olmadığından da tırsıyorum açıkcası :18:
evet canım burda doğup büyüdüm ben, anneme bırakıcam bebişide kaan kreşteyken sabah 4 saat çalışcam yine Allahın izniyle, tabi eğer bebiş abisi gibi uslu olup anneannesini hiç üzmezse olur, tersi olursa çalışmak hayal olur zaten.
Beni canım o kuşlar niye çoğaldı bende anlamadım vallahi, açıkcası hiçte hoşuma gitmedi çok göz yoruyor
aslında sabah kalkma saatı ıyı ama alısmayınca sana gec gelıyodur canım
sende yat dınlen ne guzel
sezeryandan sonra orda normal yaptırıyolarmı
ınsallah hayırlı bır doğum yaparsın canım
calısma saatınde ıyımıs azmıs bebıs uslu olurda sende calısrsın ınsallah
teşekkür ederım cnm benım senınde esının yenı sıı hayırlı olsun rabbım huzurunuzu hıc bozamsın ınsalla
aynen öyle canım alışmayınca baya tuhaf geldi bana,
sormadan direk normal doğuma alıyorlar burda sezeryan olsun olmasın farketmiyor, o yönden çok iyi aslında. bakalım nisan sonu hastaneye gidicez büyük kontrol için orda belli olur doğum şekli, normal olsa kaan için iyi olcak 2 gün sonra evde olurum ama sezeryanda 1 hafta yatırıyorlar hastanede bakalım hayırlısı dediğin gibi
patrona kalsa tam gün istiyorda ben istemiyorum ikiside ufak sonuçta daha 4 saat yeterli şimdilik
aminn cümlemizin inşallah canım
bu arada kızlar isim yüzde 90 enes olcak ama daha tam net değil
bana müsade daha eşimin çantasını hazırlıcam öptüm yarın görüşmek üzere inşallah
aslında sabah kalkma saatı ıyı ama alısmayınca sana gec gelıyodur canım
sende yat dınlen ne guzel
sezeryandan sonra orda normal yaptırıyolarmı
ınsallah hayırlı bır doğum yaparsın canım
calısma saatınde ıyımıs azmıs bebıs uslu olurda sende calısrsın ınsallah
songul posta kutun doluymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?