- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #40.221
ay ben onu yeriiiiim maşallah yaa kuzum benim gülden Allah nazardan saklasın maşallah çok kuzu olmuş buu
günaydın kızlar bana pek aymadı erdem yine uyumadı ve çok ağladı
wavs... cnm zeynep ilayda inek sütünü reddedio sadece azda olsa bebeloc içio onunda içinde bebe büsküvisi olursa. inş. inek sütünede alışırlar...
Ayşegülll. masallah cnm masala bizim kadar yio harbiden:) darısı bizim kuzulara inş. buarada bizde ilk zamanlar zorlandık oto koltuğunda ama sonra alıştı yapacak bişey yok. ama altı saat duracağını sanmam:)
katreinur ... cnm bizde devam sütüne yavaş yavaş başladık içine bebe büsküvisi atarsanm 100cc filan içio çok şükür. ilk zamanlar 10 cc zor veriodum desem yalan olmaz. berracıkta alışır inş.
hevin... cnm ikinci bebekte baya yaklaşmış rabbim hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin inş.
buarada kızlar sezaryenden sonra normal doğum burdada oluo sıkıntı yok.tabi anne cesaret edebilirse. eşimin halası sezaryenden sonra ikizzlerini normal doğurdu:)
aslında akşam gayet iyiydik çorbasını içti tavuk göğsü yedi. sonra banyo yaptık ağladı. 8 de uyudu ayyy sürekli ağlaya ağlaya uyandı. malum banyocnm allah allah neden öyle yaptıki zeynebimmm:
ayrıca güzel düşünceleriniz için sağlun kızlar..
ay ben onu yeriiiiim maşallah yaa kuzum benim gülden Allah nazardan saklasın maşallah çok kuzu olmuş buu
günaydın kızlar bana pek aymadı erdem yine uyumadı ve çok ağladı
günaydın kızlar,
uzun zamandır giremedim minamla evle sınavla uğraşmaktan düzgün uyuyamıyorum bile..
dişlerimiz ardı ardına geliyor 5 gün ateşliydik 39 ları gördük.... iştah deseniz hiç yoktu kuzumun öğlen yediği minik simitle uyuduğu gün oldu... bizden böyle...
güldencim maşş nile ya ay parçası...
aslında akşam gayet iyiydik çorbasını içti tavuk göğsü yedi. sonra banyo yaptık ağladı. 8 de uyudu ayyy sürekli ağlaya ağlaya uyandı. malum banyo
günaydın tatlım ne olduki süper erdemime
sağol betülüm aminnn:
neden uyumadıki acaba erdem paşam vardır bi sıkıntısı mutlaka..
aaa ben ilk defa duyuyorum tatlım sezerynandan sonra normali normalden sonra sezeryanı biliyorum ama :
bu arada kızlar wavs özelden songüle yazmışya mesaj ben çok merak ettim sizde ettiniz dimi hahahahahaha:
:):):)
Gunaydın kızlar
Gulden masallah nıle sabah sabah ıcımızı actı gercekten cook tatlı olmus dogum gunu guzel gecmıs galıba:)
Nılay hosgeldın cnm mınaya gecmıs olsun daha ıyımı kuzucuk..
Yasmın nıye aglıyokı zeynepılay daha öncelerı sevıyodu dımı banyoyu..
Ama bız zeynep ılayıda görmedık coktandır
Funda betul sızlerede gunaydın
Erdemınde sıkıntısı gecmemıs sanırım
ay vallahi hiç bilemiyorum güldenim ya durum vahim...işiniz zor cnm allah yardımcın olsun..
bu arada sağol..
dimi banyo akşamlarını bende sevmiyorum ee yazın hergün yapacaz şimdi hadi bi gün yapıyoruz bi gün yapmıyoruz ozaman ne olacak bakalımmm:
Gunaydın kızlar
Gulden masallah nıle sabah sabah ıcımızı actı gercekten cook tatlı olmus dogum gunu guzel gecmıs galıba:)
günayın cnm:
bizim doğum günü güzel geçti
nil bol bol gezindi ortalarda..
sizinki nasıldı bakalım?
ay vallahi hiç bilemiyorum güldenim ya durum vahim...
seviodu cnm yaa ne bilim huylandı kuzu. saçları gözünün önüne gelio suyu döktükçe ondan huylandı gibi.bakalım yarına randevu aldık kuaförden saç kesilincede aynı mı olcak.
ay vallahi hiç bilemiyorum güldenim ya durum vahim...
seviodu cnm yaa ne bilim huylandı kuzu. saçları gözünün önüne gelio suyu döktükçe ondan huylandı gibi.bakalım yarına randevu aldık kuaförden saç kesilincede aynı mı olcak.
Bızımkıde ıyıydı kv cok mutlu oldu cocukları hep bı arada olunca:)
ayyy kuzum kısa saçla geldi gözümün önüne yerim onu bennn
bakalım koförde ne yapıcak cnm:
ee tabi bütün çocuklar yanında gelinler düşünmüş daha ne olsun dimi ama..
Aynen:)
Kızlar katreınur un tepsı köftesı kacıncı sayfada bılen varmı:26:
Baktım bıraz bulamadım
Olabılır aslında kestırınce ıns yapmaz..
Beyza da cok huylu banyoyu cok sevmesıne ragmen saclar yıkanırken mızırdak yıkar ortalıgıellerıyle hep yuzunu kapatır:)
Nıda etkılenmıyo allaha sukur
ayyy kuzum kısa saçla geldi gözümün önüne yerim onu bennn
bakalım koförde ne yapıcak cnm:
ee tabi bütün çocuklar yanında gelinler düşünmüş daha ne olsun dimi ama..
cnm anlamadım kihayırdır cnm neden uyuyamadın..
cnm hiç bilmiuorum neden uyuyamadığımıgerçektende sabah güneşi maşallah yaa... nilim teyzesine sabah hediyesi oldu. halbu ki çok uykusuz bi gece geçirdim hiç keyfim yoktu keyfim yerine geldi he he:) ay benim kız banyo yaparken ağlamaya başladı yaaa . son bi kaç banyodur mızmızlanıodu ama bu sefer iice ağlamaya başladı. ne oldu ki anlamdım suyu filan herşeyi her zamanki gibi. gece boyuda uyumadı zaten var bi derdi sanırım hayırlısı. sen niye uyumadın fundacım hayırdır defnecik nasıl onuda görmedik bayadır
sanada günaydın cnm geçmiş olsun cnmgünaydın kızlar,
uzun zamandır giremedim minamla evle sınavla uğraşmaktan düzgün uyuyamıyorum bile..
dişlerimiz ardı ardına geliyor 5 gün ateşliydik 39 ları gördük.... iştah deseniz hiç yoktu kuzumun öğlen yediği minik simitle uyuduğu gün oldu... bizden böyle...
güldencim maşş nile ya ay parçası...
günaydın cnmGunaydın kızlar
çok güzel bir hikayeGenç bir çift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine taşınmışlar.
- Sabah kahvaltı yaparlarken, komşu da çamaşırları asıyormuş
Kadın kocasına
- Bak, çamaşırları yeterince temiz değil, çamaşır yıkamayı bilmiyor, belki de doğru sabunu kullanmıyor. ‘ demiş.
Kocası ona bakmış, hiçbir sey söylememiş, kahvaltısına devam etmiş.
Kadın, komşusunun çamaşır astığını gördüğü her sabah aynı yorumu yapmaya devam etmiş.
Bir ay kadar sonra, bir sabah, komşusunun çamaşırlarının tertemiz olduğunu gören kadın çok şaşırmıs, bak demiş kocasına
- Çamaşır yıkamayı öğrendi sonunda, merak ediyorum, kim öğretti acaba ?’
Kocası uzun uzun karisina bakmış; Ben bu sabah biraz erken kalkıp penceremizi sildim’ diye cevap vermiş.
Hayatta böyle değil midir ?
Başkalarını izlerken gördüklerimiz, baktığımız pencerenin ne kadar temiz olduğuna bağlıdır.
Birini eleştirmeden ve hemen yargılamaya davranmadan önce Kalp(pencere) durumumuza bakmak ve ‘iyi’ olanı görmeye hazır olup olmadığımızı farketmek güzel bir fikir olabilir !…
Bılıyosunuz belkı ama cok hosuma gıttı paylasmak ıstedım:)
benicim ya işte şükür ateş düştü şimdilik ama iştah hala yok yemeğe tepkili çok acıyor sanırım... sen nasılsın nida nasıl canım?
kızlar hiç geçmiş okuyamadım o yüzden kusura bakmayın neler oldu hiç bilmiyorum.
yasmin sen nasılsın canım zeynep ilay nasıl? günlerdir yokum geldiğimi fark etmedin sanırım :)
ay şunları sayfa sayfa yazak iyi olacak gerçi nurayım atıcaktı bana ama :
bu hafta yoğun ay cnm ben onu bulmuştum ama hatırlayamadm yaa:
maşallah cnm yaa bizde iidik ama ne olduysa oldu inş. düzelir saç kesiminden sonra.
ay inş. güzel olur ablam kestirme gelsin bi uzun saçlı göreyim dio ama yapcak bişey yok artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?