2012 kasım bebekleri büyüyor..

fundacım eşinde yardımcı olacaksana
defne sadece senin çouğun değşl açık açık konuş annene üzülüyorum sende destekle defneyi kıreşe verelimde yani annesine üzlüyomş gibi numaraya yap hep onlarmı yapacak..

bak bu da olur neden olmasın cnm. sonuçya yalan da değil kv kendisi sölemiş ramazanda bakamıycanı çok yorulduğunu.sende eşine söylersin hayatım kadıncağız yazık belliki çok yoruluo nasıl olsa verecektik ramazandan önce bakalım kreşlere birlikte. bi karar verelim de bakalım ne diycek. yavrum kreş için de çok küçük yaaa ama babaannesi sağolsun yani

fundacım eşinde yardımcı olacaksana
defne sadece senin çouğun değşl açık açık konuş annene üzülüyorum sende destekle defneyi kıreşe verelimde yani annesine üzlüyomş gibi numaraya yap hep onlarmı yapacak..

Fundacım ya yıne cıkmaza sokmuslar senı
Anneni nıye ıstemıyolar alemler bunlar
2000 tl maasın 1500 unu krese verınce sen nıye ayrı kalıcankı cocugundan kendın bakarsın daha ıyı
Bır aylıgına kv yanına yardımcı bulsan en azından daha az bısey ödersın ay ne bılım tam cıkmaz yanı
Olmadı babası alsın ızın baska yolu yok gıbı

harbiden çıkmazz da yani. yani 1500 kreşe verecek geriye kalanda git gle yaparken gidecek zaten. çocuğundan ayrı kaldığıyla kalacak gerçekten.

Kızlar nasılsınız bakalım herkes ıyıdır ıns..

Aysegul cok gecmıs olsun annene cnm ıns gıderdınız yanına..

Gulden nıle masallah cnm cıceklerın yanında ayrı bı cıcek olmus:)

Yasmın sanada kolay gelsın cnm dun u atlatmıssın bı guzel mısafırler yabancı degıl bugun yemegı onlar halleder belkı:)

evet cnm annemi düşman gördükleri için. annem gelip bakarsa defneyi kendine düşkün hale getirir diye düşünüyor herhalde
eşim izin alsa bile defneyle çok ilgilenmez, açar tv yi gözü dünyayı görmez.annesi de bu huyunu bildiği için istemiyor zaten.dün defneyi öpmek istemiş defne eşimin yüzünü olduğu gibi çizmiş.istememiş öpmesini.canımı çok yaktı diyor.

cnm kv ve eşime göre ben ne yapıyorum ki?hiçbir masrafa katlanmıyorum,onlara destek olmuyorum.
eşim 1100 tl kredi taksidi ödüyor,30 tl internet faturası ödüyor.bir de elektrik faturasını ödüyor.
eşimin maaşı benden çok daha fazla.ama yine de onlara göre ben hiçbir şey karşılamıyorum.evin bi market ihtiyacını bile bilmez eşim.
eşimşehirdışına çıkınca harcırah alıyor o da annesinin hesabına gidiyor.
valla eğer bu fiyatlardan defne kreşe gidecekse eşim de artık masraflara ortak olacak
düşünün ben kanepeleri aldığımda eşim funda aldı diye övünüyor kv ne dese beğenirsiniz?"e artık biraz da o taşın altına elini soksun" sanki ben aldığım maaşla hiçbir şey yapmıyorum
defnenin bütün dr,üst baş,bez,yiyecek vb ihtiyacı bana aittir.eşim hiçbir ihtiyacını bilmez.kv defneye alınacak herşeyi bana söyler.oğlunun haberi bile olmaz.

yok cnm yaa inan aklım almıo senin sorunlarını çözmeye.allah yardımcın olsun. işten çıksan seni daha ne kadar ezebilecekler ki bilemiyorum yani.

harbiden çıkmazz da yani. yani 1500 kreşe verecek geriye kalanda git gle yaparken gidecek zaten. çocuğundan ayrı kaldığıyla kalacak gerçekten.

Ramazana ne kaldıkı surda ıns cozum yolu bulunur el kadar yavru ama
Babaya cok görev dusuyoda ıste agırlıgını bı koysa bır ay nasılsa gecer..

ay bugün ayakta uyuyorum yaa akşam olmadı bi türlü...
ayşegül memleketine ilk kez kapalı gitmiş olcaksın. heyecan varmı... zorlanacaksın biraz. insan kuzenlerinin yanında filan evde de kapalı olmak zorunda olunca ilk zamanlar zor gelio. rabbim işini kolaylaştırısn inş.
habersiz bırakma bizi

Bızde dun hep gezmelerdeydık sabah kahvalti aksamda arkadasa davetliydik benim kizlara masallah diyeyim uzmediler anneyi
Bugunde tatil burda kizlari aldi babasi araba yikamaya gitti biraz dolastiririm dedi bende evi topliycam simdi sonra belkı beraber cıkarız..

Sağol benicim nil bu ara hep gezmelerde zaten
bide artık ne söylersek söylemeye çalışıyo
bugün ona küçük seccade almışlar
ben söyliyemez diye kızım ne aldın aminmi dedim
seccade dedi tabi yarımdedi ama ben şok oldum
alahım korusun nazarlarldan ..
Fundam bak şimdi burda sendede suçvar
nekadar susarsan okadar tepene çıkıyolar yani cnm:
Sonuçta sen yetişemediğini söyliyeceksin eşine ki bilecek
defneyi beraber götüreceksiniz dr yada markete defenin ihtiyaçlarını hafta sonu kv yokken ona sölüyeceksin alıcak
zaten öylede böylede laf söylüyolar
ah fundam ah bukadar iyi olma lütfen yoksa sen daha çok şekersin
annenlede paylaşma hiç bişeyi çübnkü annene kalırsa sendaha çok ezilirsin..

Utulerimi yaptim geldim eren uyurken simdide kahve molasi.eren ilk defa bugun ogle uykusunu kendi uyudu aksamlari guzelce uyuyo ama gunduz aydinlik olunca uyumak istemiyodu bende hic zorlamiyodum bugun denedim tekrar sutunu verdim icmis uyumus kuzucum.oglusum uyansin pazara gidicez (kiyafet pazari) biraz gezelim bakalim sabah eren beni zorla kapiya goturuyo gidelim diyo sokaga cikcakmis ya evde durmaktan cok skliyo artik.dunde market donusu sokakta oynadi bide karsi apartmanin bodrum katinida daire yapiyolar insaat var kumlarida koymuslar onune eren tabi bi daldi kumlara artik bisey demedim.agzi burnu ustu basi heryeri kum oldu baya oynadi izin verdim ama yinede en son eve gelirken zorla aglayarak getirdim atiyo kendini eve girmiyo sipa ya direk banyoya gittik suyu actik busefer heycanlandi ustundekileri cikarmaya calisiyo.
Pazardan mutfak masamin ustune seffaf koruyucu alicam ya nezamandir aklimda bugun alicam ins.sonra istedigim ortuyu rahatca serebiirim masaya kirlenme derdi yok rahatca kullanirim.

ayyy orda perşembe mi tatilll... ne güzlll :)

evet ılkkez kapalı gtcem ama sıkıntı olcagını sanmıom cnm ya yenı olunca heveslıyım zaten coktandır ıstedıgımden:)
bıde bızım ıkı tarafında erkek kuzen yegen yok sayılır eve gelen gıden hep kızdır kadındır
bıde evde yemenı yapar gecerım ılla sal esap degıl

bilmiyorum cnm henüz anlayabilmiş değilim.kv annemi düşman görüyor.annem taşındım taşınalı 1 kez evime geldi de onu da burnundan getirdiler.kv hastalık çıkardı,eşim eve yatmadan yatmaya geldi.ama annem gittiği gün kv iyileşti ne hikmetse.
annemin kv ye aldığı bütün hediyeler başkasına verilir,annem bişey yapıp getirdiyse kv ye çöpe atılır, annem bütün bayram,kandil gibi özel günlerde arar ama kv ya teli açmaz ya da açarsa da yorgunum der kapatır.ama kv anneme gittiği zaman(ki mecbur kalmadıkça gitmez)annemler otogardan alırlar yine otogara kadar götürürler,ne severse yapılır,misaFİRLERİ AĞIRLANIR,GİDECEĞİ YERE KADAR GÖTÜRÜLÜR, ama yine de benim annemden kötüsü olmaz.kadın hacca giderken bile helallik istemedi.(kaldı ki benim annem hem kv hem de kp için hacılık bohçası yaptı.hediyelerini verdi buna rağmen)
kv ye göre benim annem aşağı tabakadan kendisi asil tabakadan.
ben bu yüzden sırf anneme böyle davrandıkları için ne kv ne de eşime hakkımı helal etmiyorum.annem her cuma kv nin cumasını kutlamak için arıyordu.söyledim.son 1 yıldır aramıyor.annem alttan aldıkça onlar kendilerini daha da üstün görüyorlar
ben evlendikten sonra annemler 1 kere kv nin evine geldiler benimle.kv annemlere pansiyonda kalsaydınız dedi 3. gün.bu laftan sonra annemler eve döndüler.annemler dönerken yine de kv ye "herşey için teşekkür ederiz.allaha ısmarladık" dediler. eşime bi teşekkür bile etmediler demiş.kulaklarımla duymasam inanırdım.annemler ankaraya dönünce beni aradılar ben de kv nin yanındaydım."biz geldik tekrar teşekkür ederiz" dediler.kv ile telefonda görüştüler.kv eşime "gidince beni aramadılar bile" demiş.

bu olaydan sonra bile kv annemlere kaç kere gitti hep el üstünde tutuldu.o annemlere 3 gün dayanamadı ağırlamaya ama annemlerde 20 gün kaldı annemler yine saygıda kusur etmediler.

evine yatılı misafir gittiğiniz birisi size keşke pansiyonda kalsaydın dese o kişiyle görüşürmüydünüz? annemler yine de sineye çektiler.sırf benim hatrıma.onlara böyle şeyler yaşattığım için kendimden nefret ediyorum.
işin ilginci nedense eşim hep annesinin yanında.bir kere bile annesinin yaptıklarını görmüyor.ama yine diyorum.sırf anneme yaptıkları için hakkımı helal etmiyorum
ben anneme 5 kuruş göndermem buna karşın hep beni anneme para göndermekle suçlar.hesabımın ekstrelerini gösteriyorum yine de inanmıyor eşim.annem hayatta benim paramı istemez.annemlere gittiğimde defnenin bile ihtiyaçlarını bana karşılatmaz.yine de her seferinde sanki annemler bana muhtaçmış gibi laf söyler eşim.en son tartışmamızda dedim ki:allah annemleri hiçbir zaman bana muhtaç etmesin.allah korusun annemlerin gerçekten ihtiyacı olsa sen demediğini bırakmazsın.
beyefendi karşılık olarak benim annemleri de allah muhtaç etmesin diyor.en son anneme ne aldın diye bana hesap soruyor.ben de mayıs ayında pike takımı aldım sen benim anneme ne aldın dedim cevap yok

daha anlatacak çooook şey varda neyse kızlar.anlattıkça ağlıyorum.

Ramazana ne kaldıkı surda ıns cozum yolu bulunur el kadar yavru ama
Babaya cok görev dusuyoda ıste agırlıgını bı koysa bır ay nasılsa gecer..
cnm işte bişey kalmadı ramazana
baba için kv ne derse o nasıl olsa

cnm sesin çıkınca da kavga ediyorsun işte
anneme kalsa zaten benim hiç sesimin çıkmaması lazım
her dediklerine evet demem lazım
geçenki kart olayında bile beni suçluyor niye kapattırdın harcasalardı diye
annem hiç ses çıkarmıyor.neymiş efendim huzursuzluk olmayacakmış
iyi de zaten bi huzurum yok ki

ne güzel cnm allah isteğini artırsın inş.

ayyy içimi sıkıntı bastı. e bu kadar şeyin üstüne sen niye izmire tayin isteyipde kadının burnunun dibine kadar girdin fundam yaa... ne münasebet yaa kim asil sınıf saçma sapan. mümkün olduğunca az görüşmen gerekirdi. hiç bişey bilmiosan ankaradan başka yere tayin yapamıyorum deseydin pufff. daraldım vallahi bile bile lades demişsin yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…