- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #46.621
Günaydın kızlqr nasılsınızzzz
Sabah sabah esımle tartıstık moralımı sıfıra indirdi. Sebep ne hiççç. Neymiş seminere gec gıtcekmısım o uyuyacakmıs. Salak mı ne sankı okul benım babamın çiftliği istediğim saatte gıtcem gelcem töbe töbe. Akıl yok calla.
Kuzum herşeye değersin 💝
günaydın cnm o da iyiymiş vallahi bu ne keyif yaa
funda cnm mutlaka vardır kreş öyle saçma iş mi olur izmirde tüm çalışan anneler yaz boyu izinde mi yani
Bi lokma verseydin kiz cani cekmis cocugun.masallah zeynebe oynamasida varmis kuzunun.kuz sen bi bana vermedin nonu hee watsaptan hic goremiyorum zeynebin hallerini.herkese günaydın kızlar... yorucu ama güzel bir akşamın sabahı... çok şükür akşam bi saatte hallettim tüm menüyü. tam masayı hazırlıycaktım ki geldiler. benden bu kadar evi teslim ettim gerisi onlara kalmış ha ha:) kuzumunda keyfi çok yerindeydi akşam boyu coştu .geçti ortaya dip dap dip dap diye diye nasıl oynuo anlatamam popo bi tarafa eller kollar bi tarafa gidio ay çok tatlıydı sıpam.en kötüsü yemek boyunca domma domma deyip durdu sarma istiyo ama içi pirinç olduğu için vermedimkırk yılda bir gönüllü yiyeceği tutmuştu he he:)
İyi olmalarina sevindim canim.günaydın yaseminim ay gecenizin güzel geçtiğine sevindim
yerim ben onu diptap diptapmışşşş:
çeksene onun sesini bana öyle diptap derken yaa:
kuzum benim
ee neden vermedinki kuzuma pirinci kabız olmasın diyemi
kızlar bu arada helinin çok selamıvar faceden eklemiş beni ekliye bildiklerimi ekliorum diyo kkya giremiyorum dedi
çok şükür kağanda kerem paşada iyimiş..
Evet canim su ve sutten oluyodur ereninde geciyodu emerken ozaman hem sut iciyo hem gece boyu emiyodu simdi pek olmuyo.bu arada nil bugün 5te uyandı bir baktım çişimiz geçmiş hemen üzerini deyiştirdik tai nil sonra uyumadı yatakta enne anne deyip durdu 6da uyudu ben de kalktım yani uykusuzumm..
bu bizim çişimiz geçiyo genelde sizinkide geçiyomu kızlarya
ama bezdeki ağrlığı görseniz.
çünkü nil çok su içiyo
eee yatmadan öncede bi biberon süt içiyo sanıyorum budan oluyo..
kızlar bir de bana bi akıl verin
ramazanda ne yapacağım ben
1 hafta iznim var seneye nisana kadar
şimdi kv eşime demiş eşim de bana tabi
ramazanda izin alsın ben hem oruç tutup hem defneye bakamam demiş
e ben zaten bu 1 hafta izni alsam kalan 3 hafta yine o bakacak
ayrıca 1 hafta izin alsam ve nisana kadar acilen defne için izin almam gerekse(hastalık vb durumlarda) ne yapacağım?
eşim diyor ki rapor al
e bankada ameliyat,kırık harici durumlarda 1 ay izin alamıyorsun
ayrıca rapor alacak olsam kimden alacağım? tanıdık dr vs yok
2 arada kaldım
ne yapacağım ben?
annemin gelmesini de istemiyorlar(ki artık ben de istemiyorum.kadın bayram öncesi boya badana yaptıracak,evi temizleyecek.ayrıca benim annem de oruç olacak.işlerine gelince annemi adam yerine koyuyorlar,işlerine gelmeyince bir sürü laf söylüyorlar.)
Arada bizdede oluyo sinirlerim zipliyo canim okul kapanmadanda ben ders calisicakken aksamlari esim erene bakiyo ben diger odaya gidiyorum bizim beyse arada diyodu ereni uyutunca calis diye bende kiziyodum ona benim canim yok sanki zaten emiyodu duzgun uyumuyodu benim gozler uykulu ders calisicakmisim gece gece neyse bisekil okuluda kapattik bide notlarimi ogrensem bekliyorum bakalim sonuclari.Günaydın kızlqr nasılsınızzzz
Sabah sabah esımle tartıstık moralımı sıfıra indirdi. Sebep ne hiççç. Neymiş seminere gec gıtcekmısım o uyuyacakmıs. Salak mı ne sankı okul benım babamın çiftliği istediğim saatte gıtcem gelcem töbe töbe. Akıl yok calla.
Kuzum herşeye değersin 💝
Arada bizdede oluyo sinirlerim zipliyo canim okul kapanmadanda ben ders calisicakken aksamlari esim erene bakiyo ben diger odaya gidiyorum bizim beyse arada diyodu ereni uyutunca calis diye bende kiziyodum ona benim canim yok sanki zaten emiyodu duzgun uyumuyodu benim gozler uykulu ders calisicakmisim gece gece neyse bisekil okuluda kapattik bide notlarimi ogrensem bekliyorum bakalim sonuclari.
bu arada nil bugün 5te uyandı bir baktım çişimiz geçmiş hemen üzerini deyiştirdik tai nil sonra uyumadı yatakta enne anne deyip durdu 6da uyudu ben de kalktım yani uykusuzumm..
çünkü nil çok su içiyo
valla benim kv ile kocada benim işyerini babamın işyeri sanıyor sankiGünaydın kızlqr nasılsınızzzz
Kuzum herşeye değersin 💝
onu düşünen yok cnmIyı arastur canım da ver defneyı krese senın için bu fırsat kacırma bu fırsatı iznini de alma çocugun hastalansa ne yapcan ?
Kuzum herşeye değersin 💝
anlamadım gitti cnmgünaydın cnm o da iyiymiş vallahi bu ne keyif yaa
funda cnm mutlaka vardır kreş öyle saçma iş mi olur izmirde tüm çalışan anneler yaz boyu izinde mi yani
bakıcıya da izin vermiyorlarBi lokma verseydin kiz cani cekmis cocugun.masallah zeynebe oynamasida varmis kuzunun.kuz sen bi bana vermedin nonu hee watsaptan hic goremiyorum zeynebin hallerini.
İyi olmalarina sevindim canim.
Evet canim su ve sutten oluyodur ereninde geciyodu emerken ozaman hem sut iciyo hem gece boyu emiyodu simdi pek olmuyo.
Ne desem bilemedimki canim ozaman esine dersin bakici bulalim bundan sonrada bakici baksin annende rahat eder falan de bakalim ne diycek.olmazmi.
yok cnm ben anne falan değilim kv nin gözündeyasmıncım yoğun bı aksam gecırmıssın sen sımdı ıstesın onlar evde oylemı
funda ya bakıcı bulacaksın yada kızların dedğı gıbı ıyı arastrmak lazım mutlaka vardır kres
tabıkı gun ıcınde arayıp kızınn ne yaptğını soracaksın bende bazen anneme bırakıyorum bıkac saatlığıne ozam n bıle arıyorum neyaptı dıye anneyız bız
mdrcnn zaten bu erkeklerı anlayan banada bı anlatsın mumkunse
valla benim kv ile kocada benim işyerini babamın işyeri sanıyor sanki
onu düşünen yok cnm
sanki ben kafama esince ben işe gelmiyorum izinliyim diyebiliyorum sanıyorlar her halde
anlamadım gitti cnm
zaten alışamadım izmire
ankarada olsa bir sürü yer biliyorsun ama burada bi yer de tanımıyorum ki
bakıcıya da izin vermiyorlar
neymiş defneyi başkasının eline bırakmazmış
yok cnm ben anne falan değilim kv nin gözünde
insanlara anlatışını bi görsen dersin ki bu kız nasıl anne
hiç mi evladını düşünmüyor
parkta falan gördüğü insanlara nasıl anlatıyorsa artık millet istemeyerek mi oldu çocuk da bırakıp gitti
hey allahım ya sanki ben keyfimden çocuktan uzak kaldım
ya bir de ne var biliyormusun?ben aramayınca da hiç aramıyor diye dert yanacak
of allahım ya
tamm cnm atarım sureklı dunde sulu boya yaptık parmak ayak baskı yaptık resımlerımız babamızın telınde:)sağol canım masalla etkinliklerinizi takipteyim.tel gelince ayrıntılı paylaşırsan sevinirim.malum tatil başladı çocuklarla kaliteli vakit geçirme zamanı
bu arada nil bugün 5te uyandı bir baktım çişimiz geçmiş hemen üzerini deyiştirdik tai nil sonra uyumadı yatakta enne anne deyip durdu 6da uyudu ben de kalktım yani uykusuzumm..
çünkü nil çok su içiyo
İste dusunmeden konusuyolar canim bizi dusunen yok azcik kendilerini bizim yerimize koysalar.atvde bi yarisma vardi bi evde 4baba ve cocuklari bazisinin 1bazisinin 2 yada 3 cocugu var bir hafta ayni evde kalip cocuklara bakiyolar yemek alisveris cocuklarin bakimi hepsini kendileri yapiyolar sonunda hepsi pert olmus vaziyette anneleride cok iyi anlamis oluyolar cok guluyodum izlerken bizim.kocalarida oyle biyere gondermek lazim.Hayırlısı canım insallah gecersın. Valla ya zaten haftaya mecbur kendı gunduz işe gidecegi için ben ceydaya okula getırcem bakacagı bı 2 gün yanı. Kafaya bak ben gec gıdecekmısım müdüre ne diycem kocam uyumak istedi o yuzden bende gec geldım kafaya bak :)
Kuzum herşeye değersin 💝
ya ben de anlamadım cnm
çok garip geldi
söyledikleri şey : Okullarla birlikte onlar da kapanıyormuş ve yaz okulu başlatıyorlarmış
yaz okulu için de defneyi küçük buluyorlar
günaydın kızlqr nasılsınızzzz
sabah sabah esımle tartıstık moralımı sıfıra indirdi. Sebep ne hiççç. Neymiş seminere gec gıtcekmısım o uyuyacakmıs. Salak mı ne sankı okul benım babamın çiftliği istediğim saatte gıtcem gelcem töbe töbe. Akıl yok calla.
Kuzum herşeye değersin 💝
valla benim kv ile kocada benim işyerini babamın işyeri sanıyor sanki
onu düşünen yok cnm
sanki ben kafama esince ben işe gelmiyorum izinliyim diyebiliyorum sanıyorlar her halde
anlamadım gitti cnm
zaten alışamadım izmire
ankarada olsa bir sürü yer biliyorsun ama burada bi yer de tanımıyorum ki
bakıcıya da izin vermiyorlar
neymiş defneyi başkasının eline bırakmazmış
yok cnm ben anne falan değilim kv nin gözünde
insanlara anlatışını bi görsen dersin ki bu kız nasıl anne
hiç mi evladını düşünmüyor
parkta falan gördüğü insanlara nasıl anlatıyorsa artık millet istemeyerek mi oldu çocuk da bırakıp gitti
hey allahım ya sanki ben keyfimden çocuktan uzak kaldım
ya bir de ne var biliyormusun?ben aramayınca da hiç aramıyor diye dert yanacak
of allahım ya
iste dusunmeden konusuyolar canim bizi dusunen yok azcik kendilerini bizim yerimize koysalar.atvde bi yarisma vardi bi evde 4baba ve cocuklari bazisinin 1bazisinin 2 yada 3 cocugu var bir hafta ayni evde kalip cocuklara bakiyolar yemek alisveris cocuklarin bakimi hepsini kendileri yapiyolar sonunda hepsi pert olmus vaziyette anneleride cok iyi anlamis oluyolar cok guluyodum izlerken bizim.kocalarida oyle biyere gondermek lazim.
Aa bu cicekta kim ya masallah sana nil hanim minciklayasim geliyo seni goruncee oyyy canim cekti.
ya ben bunu yerım masallah
Ayşegülcüm nilde gece içmiyo artık gece sütünü ksetik biliosun ama yatmadan önce lçok içiyo he e he he
fatmacım gel mıncıkla şekerimmm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?