2012 kasım bebekleri büyüyor..

ne kadar zor ya
inşallah bir daha çıkmaz cnm benim ya
funda iyide nasıl gidecekmişsin ki neyseki yarın cuma cnm oyyy kıyamam ya kuzum benim..

ne biliyim cnm ya
ben de isterim sürekli çocuğumla oluyum ama o kadar mesafe gitmek de zor
kv 50 km yol gidiyor da ay çok yoruldum diyor
benim gideceğim yol 118 km.çanakkaleye daha yakınım düşün yani
dediğim gibi araba bende olsa giderdim hiç düşünmeden ama araba servise gideceği için izmirde bıraktım(dün servise girdi araba ve 1900 tl para bayıldım)
bugün hala servisten çıkmadı

Herkese guzel gunler arkadaslar bugun oruclarin 13.gunu yarisina geldik bile cok sukur eksiksiz kolayca tuttum hepsini ins.kalanlarida kolayca tutabiliriz Rabbim disarda sicakta calisip oruc tutanlarin ve cumlemizinde yardimcisi olsun. Kucucuk cocuklarida kotu emellerine alet edenleri en agir sekilde cezandirsin ins.hem bu dunyada hemde obur dunyada.(amiin.)

Biz iyiyiz cok sukur kizlar ama sahurda eren uyanip sut istemisti bende verip ciktim odadan icip uyuyo zaten ama sonra aglayarak uyandi korkmus baya kuzucum ya zor sakinlesti ama biberonun ustune yatmis sanirim ondan kotu ruya falan gordu daha oncede olmustu.

günaydın fatmacım
dualarına canı gönülden bi aminnnnnn:
bu ara korkuyolar ama gelişimleriyle ilgiliymiş dedikızlar bende korkmuştum rahatladım...

Cok sacma canimya olurmu oyle sey tekrar nasil geri gelicen zaten olur bisey degil yani kv.seni suclasinda sebep ne olursa olsun.
Kiyamam defneyede napsin cocuk orda sevgisiz insanlarin icinde vakitmi gecer annesini ister tabi.
Ayrica gercekten cok pisler ya ne demek cocuga oyle kelimeler ogretmek benim cok sinirim bozulurdu eren ogrense bide ozellikle ogretiyolar bide savunuyolar sende sorsaydin hangi iyi anlamda ogretiyolarmis acaba o kelimeyi.ay o videolar falan zaten soyliycek kelime yokya nebicim aileler gitgide pis bi taraflari daha cikiyo bunlarin cok kizdim yani yazik defneye onlarin arasinda buyuyo cocukta ilerde boyle seyleri normal zannetcek ya dikkat et fundam bunlara koru defneyi elinden geldigi kadar 2yasina bi girse zaten gerisi daha kolay olur ins.

Cok gecmis olsun canimya neyseki iyiymis ins.tekrar cikmaz atesi.
Doktor olayida gercekten kotu olmus ya niye oyle bisey yaptiki doktor ins.iyi bidoktr daha bulursunuz.

günaydın fatmacım
dualarına canı gönülden bi aminnnnnn:
bu ara korkuyolar ama gelişimleriyle ilgiliymiş dedikızlar bende korkmuştum rahatladım...

Bende bisuredir hic gelisimleriyle ilgili arastirma yapmadimya bi netten biraz baksam iyi olucak.
Yine uykusuzsun sanirim ins.nilin atesi cikmazda sende rahatlarsin onlar iyi olsunda.

aynen fatmacımya nilin ateşi çıkmasın ben uyumamaya rağzıyım..

iyimiş şimdi bakalım bilmiorum şurup vermeye devam edioruz tabi çıkmasın diye:
ama sanıyorum antibiyotikte işe yarıyo yoksa ateş düşürücülerbile ateşini düşürmedi yavrumun..

Betulcum cok gecmis olsun ananene ins.simdi iyidir Allahim butun hastalara sifasini versin ins.su mubarek gunlerde.

Benicim masallah sende hem oruclu hem kacgundur 3 cocuklu haftasonuna kadar isin zor gercekten Allah yardimcin olsun canim.Yegeninde eren demek ozaman benim oglumun kulaklarini cinlatip duruyosundur eren diye diye.
Daha once album yapamamistim simdide pc yok canim kardesimde yoksa coktan album yapip koyucam oglusumla resimlerimizi ama belki android yukleyip koyabilirim bitanecik resim.

hayırlı günler kızlar nasılsınız
biz kızımla iyiyiz çok şükür günler geçmek bilmiyor lojmandan hala ses yok belli değil ne zaman gideceğiz çok sıkıldım bu belirsizlikten
guldencim geçmiş olsun nilime ins bir daha çıkmaz atesi yeni dr dan memnun kalirsin ins
funda canım nasıl.insanların arasına dusmussun öyle ya Allahim korusun yavrumu dfnemi o insanların terbiyesuzliginden dunde çok özlemiş seni bir an önce kavuşun ins kizinla
fatmacim bende okudum kabus görmeye basliyorlarmis bu aylarda ayrıca gündüzki olaylardan da etkileniyorlar gece uykularinda
yasemin betül wavs katreinur songül gelmemiş bugün

Hakketen kimse yok bugunya nedense.
İns.sizin lojmandanda hayirli haber gelir canim belirsizlik cok zor gercekten.

Kizlar biz oglusumla pazara gidip gelelim (kiyafet pazari) pek bisey almiycamda biraz gezelim bakalim erende hava alsin h yemeklik biseyler bulsam iyi olur bakalim ins.denk gelir hadi biz kacar gelirim pazar donusu.

merhaba kizlar hepinize hayirli gunler
guldenim minuk kuzu insalla daha iyi olcak aslinda pek cok bebegin yasadihi bogaz enfeksiyonu fakat ates olayi korkutuyor degilmi
bak oda kontril altina alindi heesey yoluna gircek

fatmacim iyi gezneler cok sicak buraai orasi degil sanirim

yagmurcandan belirsizlik gercekten cok zor rabbim hayiltisiji nasip etsin

yaasemin nerede bu arada

buzde dun aksam.iftarda ananemdeydik iftrar saati arasi uyuttim. rahat yemek icin
ama sonrasinda aras cok mizirdalti sanirim kalabaliltan slkildi sonra babamiz geldi parka gittik enerji atti eve geldil

aynen cnm bizim ateş olayımızı biliyosun
zaten enfksyon olunca ateş inatçı oluo sanıyorum
havale durumu olmasa korkmuyacamdaondan daha çok korkuyorum..

inş bidaha gelmez cnm:
bu arada yasemin buralardaydı ama işleri biraz yoğun sanıorum..

denek aras paşam huzursuzdu kıyamam ama parkta enerjisini atmıştır paşam..
bu arada betülle konuştunmu annanesi nasıl acaba?

tabi cnm haklisin birde dr olayi eklenmesi cok sinir bozucu
yeniden sifirdan bur dr a anlat mak puffff

cnm yeni vardi betul hastaneye gidiyorlar

ee nerde ki ananesi aynı yerde değillermi?
aynen cnm:
eski dr aradık akşam tekrar korktuk hastaneye getirellimmi diye
demiş acile novaljin yaparlar onun yan etkisi daha çok böyle düşürmeye çalışın bugeceyi atlatırsanız rahatlarsıız demiş..

şükür atlattık inş bidaha olmaz..

hangi dr u aradinuz canim serdarimi

yeni buldugun dr a ne zaman goturceksin

betul sakaryada ananenesi afyonda

evet serdarı aradık cnm
odedinovaljin yan etkilerivar yaptırmayın diye.
önümüzdeki hafta gidicez yeni dr sanıyorum
gerçi kendisi çağrmamış konturole ama ben götürücem:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…