- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.181
ne kadar zor yaevet cnm çok çıktı çok korktum eve bi gittim cayır cayır yanıyodu yavrum hemen soğuk konpleks yaptım sonra fitil verdim ama ateş hala düşmedi sonra 11 buçukta tekrar dolven verdim neyse biraz düştü gece 2 buçukta birdaha carpol verdım sabahta dolvenve antibiyotik verdim şimdi iyimiş ateşi..
çok şükür uyumuş inş çıkmaz bidaha:
offf:
funda iyide nasıl gidecekmişsin ki neyseki yarın cuma cnm oyyy kıyamam ya kuzum benim..
hey alahımya
yani kimister yavrusundan ayrı kalmayıya:
off off:
Cok sacma canimya olurmu oyle sey tekrar nasil geri gelicen zaten olur bisey degil yani kv.seni suclasinda sebep ne olursa olsun.günaydın kızlar nasılsınız?
benim canım çok sıkkın
dün akşam kv ile konuştuk.dün defne kendini yere atıp ağlamış "anne yook" diye.
kv de niye bugün gelmedin de bu çocuğu ağlattın diyor
ya ben buraya arabayla gelmedim,dolmuş+metro ile gitmem lazım
8 de işten çıktım.benim oraya gitmem en iyi ihtimalle 10 olacak.e o saatte de defne yatıyor
ne gittiğimin anlamı olacak ne de eziyetinE KATLANABİLİRİM
evet cnm çok çıktı çok korktum eve bi gittim cayır cayır yanıyodu yavrum hemen soğuk konpleks yaptım sonra fitil verdim ama ateş hala düşmedi sonra 11 buçukta tekrar dolven verdim neyse biraz düştü gece 2 buçukta birdaha carpol verdım sabahta dolvenve antibiyotik verdim şimdi iyimiş ateşi..
çok şükür uyumuş inş çıkmaz bidaha:
offf:
günaydın fatmacım
dualarına canı gönülden bi aminnnnnn:
bu ara korkuyolar ama gelişimleriyle ilgiliymiş dedikızlar bende korkmuştum rahatladım...
hayırlı günler kızlar nasılsınız
biz kızımla iyiyiz çok şükür günler geçmek bilmiyor lojmandan hala ses yok belli değil ne zaman gideceğiz çok sıkıldım bu belirsizlikten
guldencim geçmiş olsun nilime ins bir daha çıkmaz atesi yeni dr dan memnun kalirsin ins
funda canım nasıl.insanların arasına dusmussun öyle ya Allahim korusun yavrumu dfnemi o insanların terbiyesuzliginden dunde çok özlemiş seni bir an önce kavuşun ins kizinla
fatmacim bende okudum kabus görmeye basliyorlarmis bu aylarda ayrıca gündüzki olaylardan da etkileniyorlar gece uykularinda
yasemin betül wavs katreinur songül gelmemiş bugün
merhaba kizlar hepinize hayirli gunler
guldenim minuk kuzu insalla daha iyi olcak aslinda pek cok bebegin yasadihi bogaz enfeksiyonu fakat ates olayi korkutuyor degilmi
bak oda kontril altina alindi heesey yoluna gircek
fatmacim iyi gezneler cok sicak buraai orasi degil sanirim
yagmurcandan belirsizlik gercekten cok zor rabbim hayiltisiji nasip etsin
yaasemin nerede bu arada
buzde dun aksam.iftarda ananemdeydik iftrar saati arasi uyuttim. rahat yemek icin
ama sonrasinda aras cok mizirdalti sanirim kalabaliltan slkildi sonra babamiz geldi parka gittik enerji atti eve geldil
aynen cnm bizim ateş olayımızı biliyosun
zaten enfksyon olunca ateş inatçı oluo sanıyorum
havale durumu olmasa korkmuyacamdaondan daha çok korkuyorum..
inş bidaha gelmez cnm:
bu arada yasemin buralardaydı ama işleri biraz yoğun sanıorum..
denek aras paşam huzursuzdu kıyamam ama parkta enerjisini atmıştır paşam..
bu arada betülle konuştunmu annanesi nasıl acaba?
ee nerde ki ananesi aynı yerde değillermi?
aynen cnm:
eski dr aradık akşam tekrar korktuk hastaneye getirellimmi diye
demiş acile novaljin yaparlar onun yan etkisi daha çok böyle düşürmeye çalışın bugeceyi atlatırsanız rahatlarsıız demiş..
şükür atlattık inş bidaha olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?