2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese slm kızlar... bugün çok yoğundum ancak gelebildim. nilim daha iimiş çok şükür. diğer kuzularında keyfi yerinde maşallah. ay çok sıcak burası yaaa

evet serdarı aradık cnm
odedinovaljin yan etkilerivar yaptırmayın diye.
önümüzdeki hafta gidicez yeni dr sanıyorum
gerçi kendisi çağrmamış konturole ama ben götürücem:

ben simdi anlamadim
yeni dr dedigun dun goturdugunuzmu
yoksa baska bur dr daha mi var

bu arada sosyete mantisini yazabilirmisin

cnm ne yapacağımı bilmiyorum işte
eşime söyledim o erkek kuzenini sevmediğimi biliyor
evimize hiç gelmedi çok şükür ama kv ye çok sık geliyor
ben allah göstermesin defneye bişey yaparsa diye çok korkuyorum
bir keresinde defne etek giymişti.kv ye defnenin bacakları fundanınkilere benziyor demiş.kv de bana gülerek anlattı.ben acayip rahatsız oldum.adam demekki benim bacaklarıma bakmış.eşime söyledim kuzenin böyle böyle demiş diye.
eşim de rahatsız oldu ama bana çaktırmamaya çalıştı(o dönemde bize gelmek istediğini söylüyordu.ben bunları anlatıp rahatsız olduğumu söyleyince bir daha gelmek istiyorum demedi)

günaydın cnm
öyle insanlar işte
başkası yapsa demediklerini bırakmazlar ama kendileri için çok normal bu tür şeyler
kısmetse yarın akşam buluşacağız inşallah

hayırlı günler cnm
nasılsın? yaren ve aras paşa ne durumdalar

herkese slm kızlar... bugün çok yoğundum ancak gelebildim. nilim daha iimiş çok şükür. diğer kuzularında keyfi yerinde maşallah. ay çok sıcak burası yaaa

slm cnm sen oraya sıcak diyorsun ama burası yanıyor resmen
şuan derece 35 i gösteriyor

yaseminin hoşgeldin sağol cnm:
nurayım sağol şükür şimdilik iyi bakalım blmiorum inş birdaha çıkmaz.
songülüm yazıyorum birazdan hamarat annelere..

allahım korusun sizi fundacım..

yaseminin hoşgeldin sağol cnm:
nurayım sağol şükür şimdilik iyi bakalım blmiorum inş birdaha çıkmaz.
songülüm yazıyorum birazdan hamarat annelere..

allahım korusun sizi fundacım..

amiiiiinn cnm
hamarat hatun seni :)

Meraba kizlar biz geldik ay bosuna gitmis oldum hicbisey begenipte alamadimya cok sinir bozucu donuste markete ugradik bari orda para harcayalim dedik sut falan biseyler aldik geldik eve eren karnini doyurdu yatirdim simdi uyur birazdan.
Hava burdada cok sicakya agzim kurudu oruclu oruclu klima biraz rahatlatiyo ama napicam bakalim aksama kadar.35-36° var disarisi.ve sicaklar dahada articakmis.

fundacım aaa lazanya tarifleri birkaç çeşit sen tavukluyumu istiyosun cnm:
ben yapmadım ama nefis yemek tariflerinde buldum istersen kopyala yapıştır yapa bilirim ha ha ha:

Ay funda ne desem bilmiyorum ne terbiyesiz insanlar ya oruclu agzimla beni konusturuyolar adamin akli fikri o tur seylerde demek bide sizin bacaklari inceliyo utanmaz kucucuk cocugun bacaklarina bakiyo demek bide kv.den cok bilir senin evine arkadaslarin gelir yok arabayi parkederken gorevli falan vardi galiba esini doldurup ustune salmisti ama kendi hepsinden beterya bide goz doldurma namaz kiliyolarya nasil insanlar bunlar Allah korusun sizi canim dikkat et defneye uygun yasa gesin krese ver kesinlikle sen defneyi canim yoksa bilemiyorum yani.

fundacım aaa lazanya tarifleri birkaç çeşit sen tavukluyumu istiyosun cnm:
ben yapmadım ama nefis yemek tariflerinde buldum istersen kopyala yapıştır yapa bilirim ha ha ha:
cnm o tavuklu olan vardı ya
geçen linkini yazmıştı ama sitede bulamadım

evet cnm koca adam 42yaşında ama işi gücü o tür şeyler.
asla kınamıyorum allah ıslah etsin diyorum sadece
evet cnm benim evime iş arkadaşım gelmişti erkek ve demediğini bırakmamıştı.üstelik arkadaşım nişanlanmayı düşündüğü kız arkadaşıyla gelmişti(ikisini de çok severim kardeşim gibiler) ve eşimi doldurmuştu bana karşı
onların aklı fikri bu tür şeylerde zaten cnm
kendi yeğeni olduğu için laf söyletmez
amin cnm allahım korusun bizi
zaten defne kreşe gidecek öyle ya da böyle
hiç olmazsa düzgün insanlarla olur
ben ailemde görmediğim hareketleri bunlarda gördüm
benim anne babam bizim yanımızda el kol hareketiyle birbirlerine şaka bile yapmaz.bizde hep bir sınır vardır.ben annemle ya da büyüklerimle asla cinsel hayatımı konuşmam.ama kv ler için cinsel hayatı konuşmak, ayıp yerlere el kol hareketi yapmak çok normal hatta övünülecek şeyler.düşün biz balayına giderken kv bana ilk gece bişeyler yaptınız mı nasıl geçti diye sordu.ben kıpkırmızı oldum.anne ben böyle şeyleri konuşmam ama istiyorsan eşime sor demiştim.biz gidince de annemi aramış ilk gece ne yapmışlar,bişeyler olmuş mu diye.annem de biz öyle şeyleri konuşmayız demiş.

Eren uyurken bende uyuyayim biraz kizlar iyi geliyo biraz susuzlugumda gider ins.herkese hayirli iftarlar.

Bu arada cilek receli yapmak istiyorum ama hic yapmadim daha hani yapanlar diger topige yazsalar lutfen genel olarak biliyorum ama yapmadigim icin tarif lazim yinede.

kızlar buarada dün akşam kv me ablasını haftasonu iftara davet etmek istediğimi söyledim.kv "boşuna davet etme, foçadan kalkıp gelmezler" dedi.eşime de daha önce söylemiştim davet etmek istiyorum diye o da sen bilirsin demişti.
e davet etmeyince de ben kendimi bi garip hissediyorum.ne yapsam eşimin teyzesini arasam mı?
kadının bende numarası yok.kv den istemem lazım.ama o da gelmezler diye vermez.

eşinde de mi yok cnm eşinden iste teyzesinin teli sonuçta. o da olmadı teyzesinin eşinin numarası vardır onu al ordan ulaş. istiyorsan tabi

rica ederim fundacım
bende yasemine katılıyorum eşinden iste.
sen davetii yap gelir yada gelmezler..
bu arada fatmacım iyi uykular ay benim nasıl ihtiyacım var bu uykuya he he he:

reçele gelince bakayım orda varsa yazarım bende hiç yapmadım açıkçası hep annem yapar
ama sanki funda yapmıştın sen dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…