- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.201
evet serdarı aradık cnm
odedinovaljin yan etkilerivar yaptırmayın diye.
önümüzdeki hafta gidicez yeni dr sanıyorum
gerçi kendisi çağrmamış konturole ama ben götürücem:
herkese slm kızlar... bugün çok yoğundum ancak gelebildim. nilim daha iimiş çok şükür. diğer kuzularında keyfi yerinde maşallah. ay çok sıcak burası yaaa
cnm ne yapacağımı bilmiyorum işteCok sacma canimya olurmu oyle sey tekrar nasil geri gelicen zaten olur bisey degil yani kv.seni suclasinda sebep ne olursa olsun.
Kiyamam defneyede napsin cocuk orda sevgisiz insanlarin icinde vakitmi gecer annesini ister tabi.
Ayrica gercekten cok pisler ya ne demek cocuga oyle kelimeler ogretmek benim cok sinirim bozulurdu eren ogrense bide ozellikle ogretiyolar bide savunuyolar sende sorsaydin hangi iyi anlamda ogretiyolarmis acaba o kelimeyi.ay o videolar falan zaten soyliycek kelime yokya nebicim aileler gitgide pis bi taraflari daha cikiyo bunlarin cok kizdim yani yazik defneye onlarin arasinda buyuyo cocukta ilerde boyle seyleri normal zannetcek ya dikkat et fundam bunlara koru defneyi elinden geldigi kadar 2yasina bi girse zaten gerisi daha kolay olur ins.
Cok gecmis olsun canimya neyseki iyiymis ins.tekrar cikmaz atesi.
Doktor olayida gercekten kotu olmus ya niye oyle bisey yaptiki doktor ins.iyi bidoktr daha bulursunuz.
günaydın cnmhayırlı günler kızlar nasılsınız
biz kızımla iyiyiz çok şükür günler geçmek bilmiyor lojmandan hala ses yok belli değil ne zaman gideceğiz çok sıkıldım bu belirsizlikten
guldencim geçmiş olsun nilime ins bir daha çıkmaz atesi yeni dr dan memnun kalirsin ins
funda canım nasıl.insanların arasına dusmussun öyle ya Allahim korusun yavrumu dfnemi o insanların terbiyesuzliginden dunde çok özlemiş seni bir an önce kavuşun ins kizinla
fatmacim bende okudum kabus görmeye basliyorlarmis bu aylarda ayrıca gündüzki olaylardan da etkileniyorlar gece uykularinda
yasemin betül wavs katreinur songül gelmemiş bugün
hayırlı günler cnmmerhaba kizlar hepinize hayirli gunler
guldenim minuk kuzu insalla daha iyi olcak aslinda pek cok bebegin yasadihi bogaz enfeksiyonu fakat ates olayi korkutuyor degilmi
bak oda kontril altina alindi heesey yoluna gircek
fatmacim iyi gezneler cok sicak buraai orasi degil sanirim
yagmurcandan belirsizlik gercekten cok zor rabbim hayiltisiji nasip etsin
yaasemin nerede bu arada
buzde dun aksam.iftarda ananemdeydik iftrar saati arasi uyuttim. rahat yemek icin
ama sonrasinda aras cok mizirdalti sanirim kalabaliltan slkildi sonra babamiz geldi parka gittik enerji atti eve geldil
herkese slm kızlar... bugün çok yoğundum ancak gelebildim. nilim daha iimiş çok şükür. diğer kuzularında keyfi yerinde maşallah. ay çok sıcak burası yaaa
yaseminin hoşgeldin sağol cnm:
nurayım sağol şükür şimdilik iyi bakalım blmiorum inş birdaha çıkmaz.
songülüm yazıyorum birazdan hamarat annelere..
allahım korusun sizi fundacım..
merhana cnm goremeyince merak ettim bak
burasida cok sicak ve bizkm ev cok gines goruyor
klima olmasa otur agla
cnm ne yapacağımı bilmiyorum işte
eşime söyledim o erkek kuzenini sevmediğimi biliyor
evimize hiç gelmedi çok şükür ama kv ye çok sık geliyor
ben allah göstermesin defneye bişey yaparsa diye çok korkuyorum
bir keresinde defne etek giymişti.kv ye defnenin bacakları fundanınkilere benziyor demiş.kv de bana gülerek anlattı.ben acayip rahatsız oldum.adam demekki benim bacaklarıma bakmış.eşime söyledim kuzenin böyle böyle demiş diye.
eşim de rahatsız oldu ama bana çaktırmamaya çalıştı(o dönemde bize gelmek istediğini söylüyordu.ben bunları anlatıp rahatsız olduğumu söyleyince bir daha gelmek istiyorum demedi)
günaydın cnm
öyle insanlar işte
başkası yapsa demediklerini bırakmazlar ama kendileri için çok normal bu tür şeyler
kısmetse yarın akşam buluşacağız inşallah
hayırlı günler cnm
nasılsın? yaren ve aras paşa ne durumdalar
cnm o tavuklu olan vardı yafundacım aaa lazanya tarifleri birkaç çeşit sen tavukluyumu istiyosun cnm:
ben yapmadım ama nefis yemek tariflerinde buldum istersen kopyala yapıştır yapa bilirim ha ha ha:
evet cnm koca adam 42yaşında ama işi gücü o tür şeyler.Ay funda ne desem bilmiyorum ne terbiyesiz insanlar ya oruclu agzimla beni konusturuyolar adamin akli fikri o tur seylerde demek bide sizin bacaklari inceliyo utanmaz kucucuk cocugun bacaklarina bakiyo demek bide kv.den cok bilir senin evine arkadaslarin gelir yok arabayi parkederken gorevli falan vardi galiba esini doldurup ustune salmisti ama kendi hepsinden beterya bide goz doldurma namaz kiliyolarya nasil insanlar bunlar Allah korusun sizi canim dikkat et defneye uygun yasa gesin krese ver kesinlikle sen defneyi canim yoksa bilemiyorum yani.
sağol cnm allah razı olsunfundacım yazdım hamarat annelere..
kızlar buarada dün akşam kv me ablasını haftasonu iftara davet etmek istediğimi söyledim.kv "boşuna davet etme, foçadan kalkıp gelmezler" dedi.eşime de daha önce söylemiştim davet etmek istiyorum diye o da sen bilirsin demişti.
e davet etmeyince de ben kendimi bi garip hissediyorum.ne yapsam eşimin teyzesini arasam mı?
kadının bende numarası yok.kv den istemem lazım.ama o da gelmezler diye vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?