2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın canlarim hayırlı cumalar herkese
uykusuz hatunlar kiyamam size Allah kolaylik versin
guldencim bence zeytinyağlı taze fasulye olabilir bide senin meşhur muhallebili kadayıf mükemmel olur
günaydın cnm

evet cnm kısmetse kavuşuyoruz
ay çooooookkkk özledim kuzumu
günaydın cnm
faceden görüyorum yaptıklarınızı
ay ne güzel ben de etkinlik yapmak istiyorum ama malesef ...

günaydın cnm. ne güzel vakit geçirosunuz. önemli olan masalın mutluluğu. kuzuya bak annesi sen. burayada arada uğrayıp haber ver ama:)

ay canım ya çok zor oluyordur tabi bide misafir alıyorsunuz iftara
ye teyzesi ye ama bende tatlı elifimi accık mıncıklarım
serbest canım mincikla ben de rahat rahat yerim zeynebimi
kızlar fikrim deyişti bakın şimdi tas kebabına karar verdim:
kıymalı şehriye çorba, tas kebabı, zeytin yağlı taze fasülye, pilav, ve dediğim salatalar veee tatlı kadayif iyimiyeterlimi..

mükemmel olmuş canım ellerine sağlık

Hayirli Cumalar kizlar nasilsiniz bakalim.erenin hergunku gibi enerjisi yerinde bi saniye durmuyo ya.

Fundacim recelin tarifini yazmissin canim tesekkur ederim en kisa zamanda yapmak istiyorum bende gerci annem yapiyo koyde ama onun verdigi nekadar yeticekki kisa hazirlik yapmak istiyorum bende bidaha hazir almak yok.sende defneye kavusuyosun bugun nasil sevinicek kimbilir defneye bi hediye goturebilirsin bence cok sevinir ufak bisey olsada yeter.
Bu arada kv.nin ablasini iftara cagiricakmisin aradinmi.

Ah gulden yinemi uykusuzsun ya nil iyimi peki atesi falan yukselmemistir umarim.menuyude cok begendim cok guzel.

Zeynebede masallahya cok guzel konusuyo yerim onun tatli dillerini.

Aysegul masallah sizin aktivitelerde cok guzel ama ben erteledim aktivite yapmayi eren evlere sigamiyo kaldiki oturup oynasin artik kisa erteledim biz bu yaz bol bol sokaktayiz.

katreinur yagmurcandan ozcanan kizlar sizede meraba.

Benim oglusim cok sukur sahura kalkmiyo yalniz bu gece biraz cok mizirdakti normalde aksam sutunu icip uyuyo bide sahurdan sonra biz yaticakken sut iciyo bide sabah erken uyaninca sut veriyorum ozaman daha cok uyuyo gec kalkiyo biraz.
Ben dun eren uyuduktan sonra uyuyunca ikindi sonrasi uyandik aksamada kacamak yaptik esime karisik pide aldirdim tarhana corbasiyla salata yaptim oyle yedik arada degisiklik lazim dimi ama.
Ama bu aksam esim yok iftara is yerinin iftar yemegi varmis oglusumla basbasayim ama ne yemek yapsam hic bilmiyorum ya bi corba bi yemek yeter ama ne yapsamki.

fatmacım nilin ateş ara ara yükselio ama biz fazla yükselmesine izin vermiyoruz cnm.
bu arada ay ben olsa ya kızartma yapardım
yada patatezli yumurta ben bunu çok yaparım
patatezi küçük küçük doğra kızart sonra yumurtayı kır çırp dök üzerine çevir biraz yumurta pişene kadar alsana yemek çorbanın yanına ha ha haha
canımda istedi..

canim sen dedikten sonra bakmaya basladim bende harika tarufler var hepside damak tadimiza uygun yapabilcegimiz seyler tesekkyrler
rıca edım cnm ben 1senedır sadece ordan tarıf yapıodum sımdı hamarat annelere dde bakıorum :)
evet cnm evde olan herkesın bıldgı tatlar var harıka tarıfler var
tsk edrız cnm lcw dan almıstım kot görunumlku ama kumas cok hosuma gtmıstı
cnm patatesli lazanyanın tarifini yazar mısın?
http://www.nefisyemektarifleri.com/patates-lazanya/ buydu tarıf cnm esımde cok begendı
evde olmamı en ıyı sekılde degerlendrıyorum cnm kresteymıs gbı aktıvıteler yaptırayım faydam olsun gelısmıne dıye
calıssam bende zor yaparım cnm haklısın
günaydın cnm

evet cnm kısmetse kavuşuyoruz
ay çooooookkkk özledim kuzumu

günaydın cnm
faceden görüyorum yaptıklarınızı
ay ne güzel ben de etkinlik yapmak istiyorum ama malesef ...
hafatsonları yapın cnm montessorı annelerındede calısanlar var haftasonları yaptıklarını soyluyorlar
bende onları takıp edıyorum hergun bıseyler yapıyoruz
günaydın cnm. ne güzel vakit geçirosunuz. önemli olan masalın mutluluğu. kuzuya bak annesi sen. burayada arada uğrayıp haber ver ama:)
evet cnm okadr mutlu oluyorkı o etkınlıkler sırasında bugun yapmayayomda kk ya gıreyım dıemıyorum :)
o uyurken bende kuran calısıp uyuyorum sonrasında ondan cnm ama gırmeye calısıyorum aklımdasınız
cnm aktıvıte yaparsan dısarı cıkmak aklına gelmez emın ol hem bu sıcaklarda aksama kadar cıkamadıgımız ıcın o vaktı evde degerlendırıorum aksam uzerı parka cdıkıyoruz mesela sende oyle yapabılırsın cnm

yemege gelınce bır corba bıle yeter babanız yoksa yada fırında patates yap kızartmadan daha saglıklı

ay tamamdır ozaman menüyü deyiştirmiyorum budur yani cnm:

menun cok guzel cnm esımın dayısını cagırcaz ozman bende senın menuyu yapabılırım hatta cok begendım

gecen gun arkadsımızı cagırdık ıftara menu sunu yaptım
mercımek corba
fırında mantarlı patatatslı tavuk
pılav
salata yogurt
karpuz
tatlı larakda tıramısu yaptım( bımdekı kedılı nın posetınde yazan tarıf harıka oluyor cok begenıldı ama mutlaka 1gun onceden yapılcak)
sonrasında da dondurma yedık golf maras kesme dondurma harıkaaaaa

ohhh afiyet olsun cnm:
menüyü beğenmene sevindim cnm:
hatta ben tas kebabını yapıcam sonra güveç kaselerine koyucam ezana az kaladaüzerine kaşar rendeleyip fırına atıcam :
istersen pazartesi tarif yazarım cnm:

kızlar 10gun sonra esımın dogum gunu var ne yapsam evde suprız yada ne alsam hedıe
http://sihemmazel.blogcu.com/balon-fotograflar/13396546
yatak odasına kırmızı balondan bu sekılde tavana asmak ıstyorum ıplerın ucuna da kucuk notlar da ozel sozler yazmak ıstyorum
ayrıca ısten gelınce ılk yatk odasına gdıp uzerını degıscegı ıcın bıanda gorcek oyuzden yemek pasta gbı suprızımı de yatak odasına yere hazırlamak ıstyorum
hedıye ne alayım pekı

olur tarıf daha ıyı olur dun tvde guvecte tas kebabı dıye ızledım patlıcanlı koöftelıydı

ayşegülcüm ay okdar güzel süprize ben bi hediye bulamadım cnm:
ama pasta yatak odasına ola bilirde yemek olmaz şekerim bence süprizi yatak odasında görsün devamı mutfakta:
kalp bi pasta ola bilir mesela
hediyede bilemedim:
istediği bişey varsa ola bilir
yada masal sen eşinin fotolarından çekip güzel bi çerçeveyle hediye ede bilirsin

Ayşegül cok guzel bi süpriz olur canim ben de yapmak istiyorum o balonlari ozel bi günde ama ucan balonu nereden bulcaz. Tavana yapistirmak olabilir belki. Benim esimin de d.gunu yeni gecti ama kv lerdeydik bi süpriz yapamadim hediye bile alamadim. Artik evlilik yıldönümüne kaldı. Hediye de istedigi bisey varsa o olabilir. Kiyafet parfüm olabilir

Bu arada kızlar biz de berrayla etkinlikler yapiyoruz cok guzel oluyor gercekten eglenceli vakit gecirmis oluyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
ne demek cnm benim inşallah güzel olur reçellerin

katreynurum siz nasıl etkinlikler yapıyosunuz bakalım sende paylaş bizimle
bizde süngerle su aktarmayı yapıcaz pazar yaparız artık..

haklısın cnm pasta ve hedıye olsun yemek mutfakta hazır olsun tsk ederım :)

o balonlar yapıstırma cnm bantla tavana yapıstırıosun ucan balon cok malıyetlı olur ne gerek var
kalp pasta yapayım kalıbım da vardı bıde hedıye parfum mu alsam bakalım artık
aktıvıte yapmanıza sevındım bak hem sıkılmıcak hem cok sey ogrencek eglenerek

katreynurum siz nasıl etkinlikler yapıyosunuz bakalım sende paylaş bizimle
bizde süngerle su aktarmayı yapıcaz pazar yaparız artık..

yapın cnm cok keyıf alcak nıl masal bgun cıceklerı bıle sungere aldgı suyla suladı bayıldı cok eglendı 12de uyudu hala uyuo
eglenıp yorulnca uyku kalıtesıde artıyor

esıme dogum gununde kalp yas pasta yapayım dıorum bana guzel bır tarıfı olan varsa verebılırmı
hazır pasta tabanı almak ıstemıyorum kalp kalıbımda var

oh ne güzel aktiviteler yapılıo maşallah. ben,m kız sıkılıo hemen ama bakalım deniycem şu süngerle transfer işini eee suyla oynama olunca sıkılmaz sanırım:) ay o patates lazanya ya da bayıldım yaa ama kıymalı daha çok severim sanırım ben tavuk sevmem de. :) bi de bi sorun var ben hiç krema kullanmadım tadını sever miyiz bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…