- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.301
Cok guzel surpriz canim bizimde 19.da tanisma yildonumumuz var bendemi yapsam diye dusundum ama ne bileyim benimki son zamanlarda romantiklikten uzaklasti biraz eminim hatirlamiycak oyuzden kararsizim.hediyede boyle surprize romantik bisey olsa ama ne olsaki bilemedim dusunmek lazim kupa yaptirdinmi bilmiyorum ama masal sen esinin resmini kupaya yada yastiga bastirabilirsin.ilk aklima onlar geldiya aslinda biraz dusunsek cikar biseyler.
Yaptim canim menumde mercimek corbasi patatesli yumurta ve yogurtlu havuc yani borani vardii salatada dahil tabi.ilk kez yaptim patatesli yumurtayi bide tuzotu yani karisik baharat ekledim cok guzel oldu sahurada yapilabilicek guzel bi tarif sagol guldenim bu tarif iyi oldu.
Hayirli olsun canim cok sevindim bekledifine degdi artik icin rahatlamistirins.hayirli olur sizin icin.
Eki Görüntüle 1187105
tavuk tabagiydi alti delikliydi
kurdanlari o deliklere batirmasini gosterdim hic baska yere takmadi kurdani basardi sadece deliklere takti
okadr dikkatliydiki cok guzel konstre olmasini sagliyor tavsiye ederim
ozcanan canım gecmıs olsun
benım bı arkadasımdada vardı tekrarlıyodu ondada ama enson kı operasyondan sonra bırdaha olmadı tam ayrıntılarını bılmyorum ama
ranayada masallah
nuray cok sevındım canım lojmanın cıkmasına
Begendim ya denemek lazımaferin masala ama ütü masasından nasıl kaydı ya kaymaz ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah ya cok guzel dogal eglence yollari utu yaptiktan sonra bizde deneyelim.Eki Görüntüle 1187095
Kaykay bize geldi biz sicakta gidemiyoruz.masal cok eglendi cok:)
Aferin masala guzel basarmis biz napariz bilmiyorum bi denemeli.Eki Görüntüle 1187105
kurdanlari o deliklere batirmasini gosterdim hic baska yere takmadi kurdani basardi sadece deliklere takti
Bizim de düğün tarihi ama kutlamam ya hep ben yapıyorum organize artık biraz da o uğraşsın
Masallah ya cok guzel dogal eglence yollari utu yaptiktan sonra bizde deneyelim.
Aferin masala guzel basarmis biz napariz bilmiyorum bi denemeli.
Benim kocada hic hatirlamaz nedense ya pek hediyede almaz onceden boyle degildi gerci biraz unutkanlik var onda ama bilmiyorum bende pek surpriz yapmadim o boyle olunca bu sefer yapayim bakalim esimde belki degisme olur o yapmiyo diye bende yapmassam hepten duz bi iliski olucak arada boyle seyler lazim he zaten buda ise yaramassa yine kendide biseyler yapmassa bu sefer ben ondan istiycem mesela dogum gunum var bana bi surpriz yap falan diycem ne bilim kiz sende oyle yap hic bisey yapmamasindan iyidir napcan.
Saskin arkadasiim bende diyorum niye bu tarifi buraya yazdi bu kiz diye vaktim olsa sanada yazicaktim.ay bugün iyice hatları karıstırdım tarifi hamarat annelere yazacagıma buraya yazmışım. deminden beri bakıp duruyorum nereye gitti bu tarif diye<
Ona göre kutlanmasi gereken tek gün olurmuş o da nikah o zaman bi gül bi de pasta alıyor geçen yıl dönümünde istediğim kitabı almıştı bizim düğün bizde güzel hatırlar bırakmadı biraz da onun etkisi var ama haklısın erkekler genelde aynı ve zaman geçtikçe daha da körlesiyo, tarihleri hatırlasin yeter diyorum bazen ama bazen o bile yetmiyo ağustosta doğum günüm geçen yıl tam saat onikide mesaj atmıştı hediye yok tabi, onu da yapmayacak sandım ve kös kös oturuyordum neyseki unutmamış
slm arkadaşlar takipteyim sizi okuyorm fakat anne evindeki tatilim devm ediyor pek fırsat bulamıyorum yazmaya...
aktiviteler güzel fakat bu aylarda beyin gelişimi için daha çok eşleme gruplama tarzı daha çok düşünmesi gereken etkinlikleri yapmanızı tavsiye ederim...
kürdan filan biraz basit kaçmış gibi geldi bana bunları biz çok daha erken aylarda yapmıştık yanlış anlaşılmasın söylediklerim ben çocukalrınızın potansiyelini doğru kullanmanız açısından bilgi vermek istedim..çok fazla etkinlik yapan arkadaş olmadığı için pek de kimse benm etkinlik yazdığımı sallamadığı içinpek paylaşmıyorum.. ciddi anlamda etkinlik yapmak isteyenler için güzel bi ev okulu projesi tarzı plan yapmasını ve uygulamasını oneriririm daha planlı ve bilinçli ilerliyo o zmn herşey.. hergünün planını yapmanız gerekiyo ve günlük yada haftalık etkinlik köşeleri hazırlayıp onları uygulamanız gerekiyo.. bizim odanın resmini paylaşmıtım ben onun gibi..şu an ben evde dedğilim ama planladığım tm etkinliklerin malzemelerini yanında getirdim ve planlarıma uygun şekilde ilerliyorum mesela..
böyle yazınca sürekli etkinlik yapma sevdalılarından sanmayın beni benm sloganım ''DENGE'' dir..hayatın her aşamasında her durumunda dengeli davranmaktan yanayım asla aşırı olmadan ve pasifte kalmadan herşeyin yapılmaından yanayım..
kendimi ifade edebildimmi bilmiyorum yazışarak yanlış anlaşılmalar oluyo umarım öyle bişi olmaz kimnse için yazmadım bunları sadece sürekli sizlerin paylaşımlarını takip eden biri olarak kendimi anlatmak istedim
hepinizi öpüyorum
bu arada ev okulunu merak eden varsa araştırsın bi blogta arkadaş kendi planlarını paylaşmış örnek bulabilirsiniz ordan
Kizlar bugun bizde ikindi sonrasi korupark avmye gittik orda kipada erene bisiklet baktik 3tekerlekli ama yoktu ya neyse gezdik alicaklarimizi alip ciktik biraz gittik ben bisey unuttum hemen alip geleyim dedim orda genelde yolun ortasinda olurya hediyelik esyalar ordan esime oskar odulu aldim paket yapip karton cantasina koydular bende esimden gizli oldugu icin cantasindan cikarip paketi normal market posetine koydum (elimde 2market poseti vardi biseyler almistik) karton cantayida katlayip koydum sonra gittim esimin oraya tel.de konusuyodu farketmedi hic esim erenin pesinde kosturuyodu saklaya saklaya arabaya bindik sonra evin oraya gelince ben posetleri alip indim esimle eren arkadan yumurta alip geliceklerdi ben hemen eve cikip sakladim paketi neyseki gormeden hallettim.Bu arada odulde yilin en iyi kocasi yaziyo aslinda ben ozel yazi yazdirmak istiyodum ama malesef imkanim yokki nasil yaptiricam nettende alisveris yapmiyoruz biz mecburen hic yoktan iyidir diyip oyle aldim bakalim bide yapabilirsem aysegulun balon fikrini yapmak istiyorum tabi izin verirse bakalim biraz kocayi simartalim bu sefer.
haha inanmiyorum ya nerden de aklinuza geldi bayildimEki Görüntüle 1187095
Eki Görüntüle 1187105
Ayy hemen bakıyorum siteye
Dahi mi bilmem ama çok agresif ve inat
Eki Görüntüle 1187095
Eki Görüntüle 1187105
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?