2012 kasım bebekleri büyüyor..

tavuk tabagiydi alti delikliydi
kurdanlari o deliklere batirmasini gosterdim hic baska yere takmadi kurdani basardi sadece deliklere takti
okadr dikkatliydiki cok guzel konstre olmasini sagliyor tavsiye ederim

ozcann gecmis olsun ins alinmasina grek kalmaz ranayada masallhh
nuray cok sevindim.lojman cikmaina elif usumicek kisin gonlune.gore verdi rabbim
fatma cnm.bende.kupa dusunuyorum olabilir aslinda.ucumuzun yeni halini cekipde bastirabilirim
ktreinur cnm pasta tarifini bekliyorum.merekla benim var bitane ama.yumurta kokusu oluyor diye farkli tarif istyorum

Bizim de düğün tarihi ama kutlamam ya hep ben yapıyorum organize artık biraz da o uğraşsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1187105
kurdanlari o deliklere batirmasini gosterdim hic baska yere takmadi kurdani basardi sadece deliklere takti

Begendim ya denemek lazım aferin masala ama ütü masasından nasıl kaydı ya kaymaz ki

Teşekkür ederim canım valla kökten aldılarsa tekrar olmuyo ancak

Yaş pasta

Pandispanyasi
4 yumurta
4 fincan şeker
4 fincan un
1 fincan su
Kabartma tozu (fincanlar Türk kahvesi fincanı)

Önce yumurta aklarini iyice kopurunceye kadar cirpiyoruz. Sonra şeker ve sarilarini ekleyip beyazlasncaya kadar cirpip suyu katip biraz daha cirpiyoruz. Un kabartma tozu katinca mikser kullanmiyoruz. En son 2 kaşık daha un katip karistiriyoruz. Bu ölçüler buyuk tepsi için ben küçük tepside yapacagim zaman yarim ölçü yapıyorum.

Kremasini sonra yazayim berra durmuyor

Eki Görüntüle 1187095
Kaykay bize geldi biz sicakta gidemiyoruz.masal cok eglendi cok:)
Masallah ya cok guzel dogal eglence yollari utu yaptiktan sonra bizde deneyelim.
Eki Görüntüle 1187105
Aferin masala guzel basarmis biz napariz bilmiyorum bi denemeli.
Bizim de düğün tarihi ama kutlamam ya hep ben yapıyorum organize artık biraz da o uğraşsın

Benim kocada hic hatirlamaz nedense ya pek hediyede almaz onceden boyle degildi gerci biraz unutkanlik var onda ama bilmiyorum bende pek surpriz yapmadim o boyle olunca bu sefer yapayim bakalim esimde belki degisme olur o yapmiyo diye bende yapmassam hepten duz bi iliski olucak arada boyle seyler lazim he zaten buda ise yaramassa yine kendide biseyler yapmassa bu sefer ben ondan istiycem mesela dogum gunum var bana bi surpriz yap falan diycem ne bilim kiz sende oyle yap hic bisey yapmamasindan iyidir napcan.

Kizlar bugun bizde ikindi sonrasi korupark avmye gittik orda kipada erene bisiklet baktik 3tekerlekli ama yoktu ya neyse gezdik alicaklarimizi alip ciktik biraz gittik ben bisey unuttum hemen alip geleyim dedim orda genelde yolun ortasinda olurya hediyelik esyalar ordan esime oskar odulu aldim paket yapip karton cantasina koydular bende esimden gizli oldugu icin cantasindan cikarip paketi normal market posetine koydum (elimde 2market poseti vardi biseyler almistik) karton cantayida katlayip koydum sonra gittim esimin oraya tel.de konusuyodu farketmedi hic esim erenin pesinde kosturuyodu saklaya saklaya arabaya bindik sonra evin oraya gelince ben posetleri alip indim esimle eren arkadan yumurta alip geliceklerdi ben hemen eve cikip sakladim paketi neyseki gormeden hallettim.Bu arada odulde yilin en iyi kocasi yaziyo aslinda ben ozel yazi yazdirmak istiyodum ama malesef imkanim yokki nasil yaptiricam nettende alisveris yapmiyoruz biz mecburen hic yoktan iyidir diyip oyle aldim bakalim bide yapabilirsem aysegulun balon fikrini yapmak istiyorum tabi izin verirse bakalim biraz kocayi simartalim bu sefer.

ay bugün iyice hatları karıstırdım tarifi hamarat annelere yazacagıma buraya yazmışım. deminden beri bakıp duruyorum nereye gitti bu tarif diye<

Ona göre kutlanmasi gereken tek gün olurmuş o da nikah o zaman bi gül bi de pasta alıyor geçen yıl dönümünde istediğim kitabı almıştı bizim düğün bizde güzel hatırlar bırakmadı biraz da onun etkisi var ama haklısın erkekler genelde aynı ve zaman geçtikçe daha da körlesiyo, tarihleri hatırlasin yeter diyorum bazen ama bazen o bile yetmiyo ağustosta doğum günüm geçen yıl tam saat onikide mesaj atmıştı hediye yok tabi, onu da yapmayacak sandım ve kös kös oturuyordum neyseki unutmamış

ay bugün iyice hatları karıstırdım tarifi hamarat annelere yazacagıma buraya yazmışım. deminden beri bakıp duruyorum nereye gitti bu tarif diye<
Saskin arkadasiim bende diyorum niye bu tarifi buraya yazdi bu kiz diye vaktim olsa sanada yazicaktim.

Benim esim dogum gunumude tam hatirlamaz iste soyle boyle hatirlar bi agizdan kutlar sirin gorunerek okadar hediye yok benimde agustosta dogum gunum var bakalim benim surprizimden sonra bisey yapicakmi yada hatirliycakmi yoksa ceza vaaar.
Bide boyle deneyelim bakalim olmassa baska careler ureticem.
(eger d.gunumu hatirlamassa 2tane hediye istiycem ceza olarak biride gecen sene icin olsun ama ins.unutmaz.)

slm arkadaşlar takipteyim sizi okuyorm fakat anne evindeki tatilim devm ediyor pek fırsat bulamıyorum yazmaya...
aktiviteler güzel fakat bu aylarda beyin gelişimi için daha çok eşleme gruplama tarzı daha çok düşünmesi gereken etkinlikleri yapmanızı tavsiye ederim...
kürdan filan biraz basit kaçmış gibi geldi bana bunları biz çok daha erken aylarda yapmıştık yanlış anlaşılmasın söylediklerim ben çocukalrınızın potansiyelini doğru kullanmanız açısından bilgi vermek istedim..çok fazla etkinlik yapan arkadaş olmadığı için pek de kimse benm etkinlik yazdığımı sallamadığı için pek paylaşmıyorum.. ciddi anlamda etkinlik yapmak isteyenler için güzel bi ev okulu projesi tarzı plan yapmasını ve uygulamasını oneriririm daha planlı ve bilinçli ilerliyo o zmn herşey.. hergünün planını yapmanız gerekiyo ve günlük yada haftalık etkinlik köşeleri hazırlayıp onları uygulamanız gerekiyo.. bizim odanın resmini paylaşmıtım ben onun gibi..şu an ben evde dedğilim ama planladığım tm etkinliklerin malzemelerini yanında getirdim ve planlarıma uygun şekilde ilerliyorum mesela..
böyle yazınca sürekli etkinlik yapma sevdalılarından sanmayın beni benm sloganım ''DENGE'' dir..hayatın her aşamasında her durumunda dengeli davranmaktan yanayım asla aşırı olmadan ve pasifte kalmadan herşeyin yapılmaından yanayım..
kendimi ifade edebildimmi bilmiyorum yazışarak yanlış anlaşılmalar oluyo umarım öyle bişi olmaz kimnse için yazmadım bunları sadece sürekli sizlerin paylaşımlarını takip eden biri olarak kendimi anlatmak istedim
hepinizi öpüyorum
bu arada ev okulunu merak eden varsa araştırsın bi blogta arkadaş kendi planlarını paylaşmış örnek bulabilirsiniz ordan

bu arada balon süprizini eşim yapmıştı bana.. yaklaşık 100 balon vardır evin kapısını bi açtım bütün odalar balon dolu..sonra balonları patlat dedi patlatmaya başladım hepsinin içine şişirmeden önce not yazmış.. patlatınca içinden kagıt fırladı.. canım, aşkım, bitanem,nartanem, nurtanem DD tabi o kadar çok balon olunca bazıları sallamasyon bazıları aramızdaki özel sözler filan.. bi kaç gün sürdü onları patlatmam.. cnm sıkıldıkça patlatıyodum.. sonra o kağıtları güzel bi kartona yapıştırıp odamıza astım yatak odamızda hala.. kalıcıda olmuş oldu..belki sizede fikir olur

Son düzenleme:

kimse benim etkinlik yazdigimi sallamadigi icin demissin arkadasim
oysaki her defasinda hepimiz paylasimlarindan duydugumuz memnuniyeti devamini istedigimizi bizi yonlendirmeni ozellikle belirttik seni taktir ettik

anlamadigim seni salladigimizi hissetmen icin nasil davranmaliyiz

Son düzenleme:

oh nasil da kamufle etmissin
iyide denk gelmis bak
ben o resime bakamamistim sonra inceleyim
ne zaman evlilil yildonumunuz

Eki Görüntüle 1187095
Kaykay bize geldi biz sicakta gidemiyoruz.masal cok eglendi cok:)
haha inanmiyorum ya nerden de aklinuza geldi bayildim
Eki Görüntüle 1187105

ay su ifadeye bak nasilda konsantre olmus zilli

Ayy hemen bakıyorum siteye
Dahi mi bilmem ama çok agresif ve inat

canim masalla kuzuma nasilda biliyor hepsini nazar olmasin yavrum
canim gecen haberlerde izledim dahi cocuklar bebeklik donemlerinde aglayan huysuz ve aglamayi seven bebeklermis
ranada isik var bence ayirt etmesi icin bana erken geldi cunki

arasin olma ihtimalo sifir

Selam kasim anneleri nasilsiniz kizlar bebisleriniz nasil ben pek giremedim annemler vardi bir hafta yigit efe bayaa bir mutluydu dede ve annnenne ile sizler nasilsiniz umarim hepiniz iyisinirdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…