- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.601
defne de de yeni başladı vurma huyu
çok nadiren vuruyor
ben kızınca da gelip öpüyor,seviyor kendini öyle affettiriyor
kızlar buarada cumartesi günü defne babasının kucağındaydı ben de yemek yapıyordum
defne kahve makinesiyle oynamaya başladı.babası da yapma kızım vs dedi ama defne bildiğini okumaya devam etti.sonra babası da annen kızacak ama dedi ve defne ağlamaya başladı bana bakarak
gülsem mi ağlasam mı bilemedim
hemen kucağıma alıp sakinleştirdim
ama babasını hiç sallamayan kız ben sesimi çıkarmadan kızacağım zannedip ağlamaya başladı
tabi ki sarma olabilir ya da bakla pişirebilirsin zeytinyağlı
merhaba kizlar yarenun kursu vardibordan gelik yazamadim
nasiliz bakalim keyufler nasil
bizimpasada ablamdan geldigikizden beri vurmaya basladi
orda ablamin gorumce sinin oglu cok vuruyordu ondan ogrendi birdw koca elleri var acitoyor gercekteb
guldenim nil nasil oldu burnu tikandimi
misir krize gelince aras heniz pismemis misira el koydu
anna anne diye diye surekli misiri istedi neyse sonunda kandirdik birsekilde aglamaya olayinolmadan
ay ben onlar yazayim bakim
ayyy sinir geldi kızlar ya
dünden beri alıntı ile cevapla diyorum
cevap yazma kısmı gelince bütün alıntılar siliniyor
kime ne yazacağımı unutuyorum
sizde de var mı aynı sorun?
persembe gunu iftarim var
hunkar beyendi
ic pilav
firinsa elma dilim patates..
kremali domates corba dusunuyorum
zeytunyagli ne olabilirki axaba
kızlar buarada cumartesi günü defne babasının kucağındaydı ben de yemek yapıyordum
defne kahve makinesiyle oynamaya başladı.babası da yapma kızım vs dedi ama defne bildiğini okumaya devam etti.sonra babası da annen kızacak ama dedi ve defne ağlamaya başladı bana bakarak
gülsem mi ağlasam mı bilemedim
hemen kucağıma alıp sakinleştirdim
ama babasını hiç sallamayan kız ben sesimi çıkarmadan kızacağım zannedip ağlamaya başladı
Kızlar eslestirme kartlarini şöyle hazırladım. Önce renkli çıktı aldim sonra pvcyle kapladim arkalarina mıknatıs yapistirip buzdolabina yapıştır dım. Berra pek kavrayamadi daha ama zamanla anlar heralde. Çıktı almak isterseniz resimleri koyabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar size bişey itiraf edeceğim
ay biz eşimle flört ederken bi ara ayrıldık.o dönem eşim aydındaki şubede soruşturmadaydı.neyse kısa bir süre sonra barıştık ama barıştığımızda hala aydın şubede soruşturmaya devam ediyordu.haftasonu şarj aletimi otelde unuttuğum için ve pc açmaya üşendiğim için eşimin cep telefonundan face girdim.onun faceinde dolaşırken birden msj geldi arkadaşından.ortak arkadaşımız olduğu için msj a cvp yazdım tam çıkacakken kimlerden msj gelmiş diye baktım.2011 yılında hani sevmediğim teyzesinin oğlu var ya onunla mesajlaşmalarını gördüm.bir kızdan bahsediyorlardı.eşim aydın şubesinde daha önce evlenip başanmış bi kızla kuzeninin arasını yapmaya çalışıyormuş.kuzeni kızla görüşmüş ama kız evlilik beklentisi içinde olduğu için(eşimin kuzeni sadece gezelim tozalım yatalım ama evlenmeyelim kafasında) kızla görüşmeyi kesmiş.eşime başka boşanan kız yok mu diye soruyor. eşim de bir tane de gülçin diye bi hatun var ama ben onunla birlikte oldum şeklinde bişey yazmış.ben şok geçirdim.çünkü eşim bana bu gülçin denilen kızdan sadece kızın kendisine yazdığını ama yüz vermediğini söylemişti.hiçbir şey demedim eşime(tabi bir taraftan da telefonunu kurcalamanın verdiği bir pişmanlık da var)
şimdi aydın şube benim çalıştığım şubenin karşısında.dün o şubeye başka bi arkadaşı ve eşiyle tanışmaya gittim ama kızı göremedim.çok da merak ediyorum kızı nasıl biri.kızın soyadını bilmiyorum.
ayrıca eşime de bunun hesabını sormak istiyorum.
bir taraftan da eşim acaba kuzenine olmaz demek için mi böyle bişey dedi onu da merak ediyorum.çünki şimdiye kadar bana hep dürüst oldu ama erkek bu sonuçta hiçbir zaman yapmaz diyemem.
offf ama kızı da çok merak ediyorum.ne yapacağımı bilmiyorum[/QUO
canim aradan yillar gecmis bence hic desme derim
Songül bence de taze fasulye yada barbunya güzel olur canim
pvc ile nasil kapladin
fundam bencede senden önceki bi olaydı belki hiç karıştırma cnm:
katreynurum aa biz onlardan çıktı ala bilirmiyiz ki cnm:
deniyelimmi tyada nerden buldun fotoları bende istiyommm
Netten biraz araştırma yaparak o isi de çözdüm canim:) kirtasiyelerde satılıyor pvc kaplamak için dun eşime aldirdim arasina kaplamak istedigin kagidi koyup uzerine bi tulbent serip sicak ütüyü bastiriyorsun ve yapisiyor cok kolay bi yöntem
katreynurum
hepsinden ikişartenemi yaptın?
bu arada beni biberon nerdensiniz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?