- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.641
günaydın cnm erene çok geçmiş olsunİyi geceler kizlar net paketim bitmisti dun aksam yaptim ama bugun giricektim gecmis okadar birikmiski okumaya calistim ama erenle okumak cok zorya ee gecmis okuyamadanda yazmak istemedim acikcasi gun icindede parca parca okumaya calistim iste nekadar olursa.
Dun erenle milyoncuya gittik renkli karton el isi kagidi plastik makas yapiskan falan aldim erene etkinlik yapmak icin ama ben tam bakarken eren bebek arabasindaydi arkasina dogru arabaya tirmanmaya calisti ve kut yere dustu arabayla beraber ya yuzunu carpti yere kanadi falan diye cok korktum ama alnini vurmus hemen sisti morardi kuzumya bayada agladi oyle eve geldik iste.
Bide erene benim cocuklugumda vardi boyle balik tutulan oyuncak oltasi var ucu miknatisli baliklar var agizlarinda miknatis var onlari oltayla tutuyo sizde hatirlamissinizdir belki oyle oyuncak aldim hem konsantre olmasini sagliyo hemde denge kuruyo erende cok sevdi hemende ogrendi ama oyuncagi herzaman eline vermiycemya kirilsin bisey olsun istemiyorum hatira saklamak istiyorum oyuncagi arada oynar.
Bu arada bizim esimle tanisma yildonumumuz ama benim icin evliikten daha ozel sanki ve cumartesi gunune denk geliyo bende gorumcemleri iftara davet edicektim gecen hafta cagirmistim gelemediler yarin tekrar ariycam bakalim ama cuma icin davet edicem cumartesi esimle bize kalsin ins. isleri yokturda cuma gelebilirler cumartesi basbasa olmak istiyorum kocacimla ve tabiki oglusumuzla.
cnm eşimin teyzesi ilaç kullanıyor o da halsizlik yapıyormuş o yüzden o kadar yolu gelemem dedi. ama istese gelirdi o ayrı tabiFundacim senin esinin teyzesinede cok kizdimya nedemek okadar yolu gelemeyiz demek iftara cagiriyosun ayip denen bisey var bari rahatsizim falan deseydi ay gercekten varya o sozden sonra ben onlarin evine adimimi atmam ne esim ne kv.eger gidelim derlerse sende diyceksin ben okadar yolu gidemem diye.
Ayrica o kiz mevzusunuda bosverya ben suan kendi acimdan eskiyi hic karistirmam bu saatten sonra bosuna moralimi bozmak istemem ama eger esinden suanki zamandanda supheleniyosan ozaman is baska tabi ama suphen yoksa bosuna kurcalama bosver.
Benicim sende cok yogunsun bugunlerde dimi 2 iken 3 oldular bide oruclu halinde Rabbim yardim etsin ins.kolaylik versin sana.
Plasebo vardi tabi bide ama cok sey yazmak istemiyorum kizlar hepinizin soyledigine tek tek katiliyorum siz herseyi yazmissiniz zaten.
Songul erendede vurma huyu basladi ya sokaga ciktimizdan beri tabi okadar cocuk icinde huyuda degisiyo ama gelip sariliyo sonra sesini inceltip ayy diyo sarilip sekerlik yapmaya calisiyo cok uyaniklar bunlar ya.
Yasemin bizdede tasarruf ampul var ee degistiricezmi simdi bunlariya hadi tasarruf olsun diyoruz bunlari aliyoruz ay bunlarinda radyasyonu cikti iyimi.
Nuraycim sen nasilsin sanirim tasinmaniza az kalmisti dimi Allah kolayik versin canim.
Kizlar unuttugum varsa kendini hatirlatsin lutfen ozurumu dilerim.
günaydın cnm fotoları gördümfatmacım nil iyi çok şükür ohhh tanşma yıl dönümünüz demek negüzel
ee neler yapıcaksın bi ara yaz şekerim..
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..
ay biz akşam iftardaydık döndüğümüzde 12 falandı nili giydiriyorum yavrum alışık değil uykum var uykumvar diye söylendi ben onu giydirene kadar..
he e he he:
günaydın cnmgünaydın kızlar gülden akşam nereye kayboldun birden bakıyım
yasmin sende bana bi hesap verin bakıyım geçin kenara :)
akşam bizde iftarı yaptık hemen avm e gittik kaynımlara d.günü hediyesi aldık falan döndüğümüzde 11 buuçuktu erdemdde avm de arabasında başını salluyo neen neeen diye eve geldik uyuumayacam die inadı tuttu sonra uyuttum kocişle oturduk baya yattığımızda 2 di sabah kalkamadım tabi :) akşamki menümü hamarat annelere paylaşıyorum kızlar değişik hafif bi tarif
günaydın cnmherkese günaydın kızlar... betülüm cezam neyse razıyım şekerim tek ayak üstünde de bekleyebilrim:) cnm ramazanda erken çıkabiliyoruz işleri aksatmıycak şekilde dünde o güzel günlerden biriydi 3 çeyrekte çıktım biraz ani oldu haber veremedim afedersiniz kızlar. erdem paşa nasıl oldu cnm. biz gece hiç uyumadık sürekli emmek istedi benide mehvetti sızlıo resmen ..uykusuzlukta cabası. ama sabah keyfimiz yerindeysi olan bana oldu anlıycanız. güldenim nasıl geçti akşam. songül misafrilerin kim cnm ben kaçırdım o kısmı sanırım. funda geçmişe takılma derim şimdiden şüphen yoksa. fatma cnm malesef tasarruf ediyoruz derken sağlığımızı harcıomuşuz. değmez bence sizde değiştirin derim özellikle de kuzular çok etkilenio malum radyasyondan. allah korusun. katreinur kocaman bi alkış sana:) becerikli hatun maşallah çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık. ayşegül yoğunsun kuran çalışmaları nasıl gidio. be ni üç çocuğa devam mı cnm. nurayım eşin gelmiş hayırlı olsun cnm. benimki de bugün samsuna gidio yerini öğrencek merkez mi ilçe mi diye. hayırlısı bakalım. bu akşam annemlerdeyiz kuzumla. özcanan nerelerdesin cnm ranacık napıo.
günaydın cnm
zeynep neden bu kadar çok emmek istedi ki?
evet cnm konuştumfundacım günaydın cnm:
defneyle konuştunmu nasıl
yaseminim günaydın sanada
ha ha ha ha
tek ayak üstündemi bu iymiş geç karşıya yaseminim ha ha ha
hayat size güzel şekerim benimde eşim erken çıkıyo zaman zaman:
cnm hakınızda hayırlısı olur inşşş:
betülüm ay ben kaçırmışım o llinki pardon şekerim teşekkür edrimmm:
aynen cnm allah dualarımı kabul ettifundacım bak allah dualarını kabul etmiş süper olmuş bence:
öğrenmiş olmuşsun böylelikle..
oyyy en zor durumcnm sanırım köpek dişleri çıkmaya çalışıo ... kaşıma niyetine de beni kullanıo kuzum
Wawscim sizinde evlilik yildonumunuz varmis kutlu olsun canim ins.omur boyu mutlu huzurlu olursunuz.
Hala ev bulamamissiniz uzuldum canim ya ins.gonlunuze gore bulursunuz bi ev.(kiz bu arada senin adini sorucam ben hep unutuyorum sen soylemedin adini diymi)
Gulden nil daha iyiymis sevindim canim ins.tamamen atlatir.
Katreinur ben goremedim kartlariya eminim cok guzel olmusturlar keske cikti alabilsem bende ama oylebi imkanim yokki.
Ozcanan ranayada gecmis olsun canim oda dusmusya kuzular durmuyolarki hic erenin bi yarasi kapanmadan digeri aciliyo heryeri cizik yara icinde.
Betulcum ananen nasil oldu ins.Allahim mubarek gunlerde onada tum hastalarada sifa versin ins.
Senin tandirida goremedim benya tel.den girince hicbisey goremiyomki olmuyo ama ellerine saglik eminim cok guzel olmustur.
Dilekcim esin ilk terapisini atlatmis iyi gecmis cok sevindim canim baslanmis is bitmis demektir ins.geriside su gibi gelir gecer.hafta sonu sirkte guzel eglensin efede ins.anlatirsin bizede.
kızlar yakınlarda eşinin d.günü olan varmı :) süper bi site buldum DB Dizayn diye bakın tavsiye ederim :)
geçmiş olsun cnm defne kaç kere düştü bebekkensağol fatmacım
erende dusmus yavrum gecmıs olsun
alp tuğrada gece bızım yataktan dustu cok korktuk uykudan oyle uyanınca oda cok korktu bayağ ağladı sukur bıseyı yok,yataktan ılk dususunu yapmıs oldu
gunaydın kızlar
guldenım nıl bayağ bı gec yatmıs ıyı dayanmıs o saate kadar sabah kacta uyandı
yasmın canım ınsallah ıstedğınz bıyer cıkar esının kardeslerı merkezdemı
zeynep ılayın son dıslerımı artık
funda bencede artık eskıyı desmeye gerek yok esıne sorsan kesın ınkar eder zaten hazır huzurunu bozma bence
ınsan kendını cok kotu hısseder ama yapacak bısey yok
betul ananen nasıl oldu canım pasayla babanın arası nasıl
fatma bende bılıyorum o oyuncağı ama almaya korkuyorum suan cunku alp tuğra o balıkları kesın ağzına atar
hehehe benimde var da insanda kendi kendine hediye almazki wavsım dimi ama belki almak isteyen olursa diye paylaştım senin doğum gününde ağustostu sanırım benimki 10 ağustosesımın değil ama benım doğum gunum var yakınlarda:)))
ananem idare etmeye çalışıyo canım dün gündüz çıkarmışlar hastnaeden geceyi yine hastanede geçirmek zorunda kalmışlar fenalaşınca şimdi evde aama tam iyi değil baba ile erdem bugün baya bi mızmızlar :) sbah eşim aradı al şunu ne istiyo sor ben analmıyorum diye verdi telefona ağluyo erdem dedimki oğlum ne istiyorsun neden ağlıyorsun anne yaptıı dio sonra diyoki naaaann istiyom naaan isiyorum meğersem bi tane çizgi film var ya can die onu isitoyormus söyledim eşime açtı sevinmiş izlemiş kahvaltı yapmak istememiş çorba içmiş sabah sabah vs vs bakalım hayırlısıyla annem gelsede çocuğum normal düzenine dönse :)gunaydın kızlar
guldenım nıl bayağ bı gec yatmıs ıyı dayanmıs o saate kadar sabah kacta uyandı
yasmın canım ınsallah ıstedğınz bıyer cıkar esının kardeslerı merkezdemı
zeynep ılayın son dıslerımı artık
funda bencede artık eskıyı desmeye gerek yok esıne sorsan kesın ınkar eder zaten hazır huzurunu bozma bence
ınsan kendını cok kotu hısseder ama yapacak bısey yok
betul ananen nasıl oldu canım pasayla babanın arası nasıl
fatma bende bılıyorum o oyuncağı ama almaya korkuyorum suan cunku alp tuğra o balıkları kesın ağzına atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?