2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın betülüm ohhh gezdi yani paşam.
şekerim burdaydımda sipariş yazıyodum dalmışım :
ama ben yazdım sonra sen kayboldun şekerimm:
hemen bakaytım hamaratlara..

günaydın cnm erene çok geçmiş olsun
evet o balıklı oyuncağı hatırladım
güle güle oynasın eren
tanışma yıldönümünüz kutlu olsun
inşallah görümcenler cuma gelebilir

cnm eşimin teyzesi ilaç kullanıyor o da halsizlik yapıyormuş o yüzden o kadar yolu gelemem dedi. ama istese gelirdi o ayrı tabi
aman ben görevimi yaptım davet ettim gerisi onlara kalmış
cnm eşimden zaten şuan şüphem yok ama eski de olsa merak işte.e tabi birde ayrıldığımız döneme denk gelmesi de sinir etti.ayrıntıları birazdan anlatacağım

günaydın cnm fotoları gördüm
kıyamam nil kuzusuna
günaydın cnm
ne oluyor bu çocuklara yahu.dışarda uyku varken eve gelince niye uyumak istemedi erdem paşa?

herkese günaydın kızlar... betülüm cezam neyse razıyım şekerim tek ayak üstünde de bekleyebilrim:) cnm ramazanda erken çıkabiliyoruz işleri aksatmıycak şekilde dünde o güzel günlerden biriydi 3 çeyrekte çıktım biraz ani oldu haber veremedim afedersiniz kızlar. erdem paşa nasıl oldu cnm. biz gece hiç uyumadık sürekli emmek istedi benide mehvetti sızlıo resmen .. uykusuzlukta cabası. ama sabah keyfimiz yerindeysi olan bana oldu anlıycanız. güldenim nasıl geçti akşam. songül misafrilerin kim cnm ben kaçırdım o kısmı sanırım. funda geçmişe takılma derim şimdiden şüphen yoksa. fatma cnm malesef tasarruf ediyoruz derken sağlığımızı harcıomuşuz. değmez bence sizde değiştirin derim özellikle de kuzular çok etkilenio malum radyasyondan. allah korusun. katreinur kocaman bi alkış sana:) becerikli hatun maşallah çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık. ayşegül yoğunsun kuran çalışmaları nasıl gidio. be ni üç çocuğa devam mı cnm. nurayım eşin gelmiş hayırlı olsun cnm. benimki de bugün samsuna gidio yerini öğrencek merkez mi ilçe mi diye. hayırlısı bakalım. bu akşam annemlerdeyiz kuzumla. özcanan nerelerdesin cnm ranacık napıo.

herkese kocamaaaannn bir günaydın
kızlar allahın sevgili kuluymuşum onu anladım
dün akşam işten otele giderken dün bahsettiğim mevzuyu düşünüyordum."allahım ne olur bi şekilde şu gülçin denilen kızı görmemi sağla nasıl birisi çok merak ediyorum" diye dua ettim.neyse otele gittim.bişeyler atıştırdım(şubeden geç çıktığım için iftar saatine kaldım).otururken ziraatteki arkadaş aradı.biz gezmeye çıktık işin yoksa seni de alalım diye.ben de tamam dedim.hazırlandım.geldiler beni aldılar.onların da defneden 9 gün büyük oğulları var.avm ye gittik biraz dolaştık sonra kahve içmek için oturduk.sonra hiiiiiç anlamadığım bir şekilde daha doğrusu çok alakasız bir kişiden konuşurken laf Gülçin denilen kıza geldi.arkadaşım "biliyormusun bizde gülçin diye dul bi kız vardı, o sizin bankadan bir müdürle evlendi,denizliye taşındı" dedi.ben şok oldum.evet ismini duymuştum merak ettim nasıl bir kızdı çok gıcık olduğunu duymuştum sen çalıştın mı dedim.kız da evet çok gıcık birisi.manken gibi vücudu vardı ama çok gıcıktı.çok çektirdi bize.hatta bi ara senin eşine de yazıyordu,çok uğraştı vs dedi.bende o olayı biliyorum dedim(eşim kızın kendisine yazdığını söylemişti bana).neyse faceden kızın resmini gösterdi.gerçekten kızın vücudu çok güzel ama yüzünü güzel bulmadım.neyse laf lafı açtı.bu kızın şubeye yeni başlayanlara ne kadar çektirdiğini,fiziğini kullanarak yükseldiğini vs anlattılar.hatta o kız o şubedeyken bir tane memur varmış o şubede.bir kere bu konuştuğum arkadaşa kız adamdan için "müdür olmadıktan sonra ben bu adamın bana sürtünmesine bile izin vermem" demiş..yani o derece.
neyse akşam baya oturduk sohbet ettik.sonra onlar beni otele bıraktılar.
yani kızlar allah benim duamı kabul etti ve nasıl biri olduğunu öğrendim.zaten anlatılanlardan sonra kızın normal biri olmadığını anladım.kıskanmamı gerektirecek bişey olmadığını da gördüm.tabi ayrıldığımız dönemde eşim böyle bir halt yediyse gerçekten hala kızgınım ama merakımı gidermiş oldum.allahım ne kadar büyüksün dedim.kulunu büyük bir fesatlıktan,vesveseden kurtardın

benden haberler böyle işte.buarada arkadaşın oğlu çook tatlı.kucağıma aldım başını omzuma koydu,sarıldı bana(aynı defne gibi).arkadaş ve eşi de çok şaşırdı.kimseye böyle gitmezdi dediler.çocuğu bol bol öpüp kokladım.
aynı dönemin çocukları olunca ister istemez kıyaslıyorsun.boy ve kilo anlamında biraz zayıf geldi gözüme.zaten emdiği için doğru düzgün yemek yemiyormuş.pütürlü yemiyormuş.daha çok püre şeklinde yiyormuş.ama maşallah çok güzel konuşuyor.ne şirinlikler yapıyor anlatamam

fundacım günaydın cnm:
defneyle konuştunmu nasıl
yaseminim günaydın sanada
ha ha ha ha
tek ayak üstündemi bu iymiş geç karşıya yaseminim ha ha ha
hayat size güzel şekerim benimde eşim erken çıkıyo zaman zaman:
cnm hakınızda hayırlısı olur inşşş:

fundacım günaydın cnm:
defneyle konuştunmu nasıl
yaseminim günaydın sanada
ha ha ha ha
tek ayak üstündemi bu iymiş geç karşıya yaseminim ha ha ha
hayat size güzel şekerim benimde eşim erken çıkıyo zaman zaman:
cnm hakınızda hayırlısı olur inşşş:
betülüm ay ben kaçırmışım o llinki pardon şekerim teşekkür edrimmm:

günaydın cnm
zeynep neden bu kadar çok emmek istedi ki?

evet cnm konuştum
kuzumu çok özledim
iyiymiş ama biraz huysuzluk yapıyormuş

fundacım bak allah dualarını kabul etmiş süper olmuş bence:
öğrenmiş olmuşsun böylelikle..
aynen cnm allah dualarımı kabul etti
çok mu içten diledim acaba?

cnm sanırım köpek dişleri çıkmaya çalışıo ... kaşıma niyetine de beni kullanıo kuzum
oyyy en zor durum
o dişler çıkarken ağızda memeyi gevmesi çok kötü oluyor

kızlar yakınlarda eşinin d.günü olan varmı :) süper bi site buldum DB Dizayn diye bakın tavsiye ederim :)

sağol fatmacım
erende dusmus yavrum gecmıs olsun
alp tuğrada gece bızım yataktan dustu cok korktuk uykudan oyle uyanınca oda cok korktu bayağ ağladı sukur bıseyı yok,yataktan ılk dususunu yapmıs oldu

gunaydın kızlar

guldenım nıl bayağ bı gec yatmıs ıyı dayanmıs o saate kadar sabah kacta uyandı

yasmın canım ınsallah ıstedğınz bıyer cıkar esının kardeslerı merkezdemı
zeynep ılayın son dıslerımı artık

funda bencede artık eskıyı desmeye gerek yok esıne sorsan kesın ınkar eder zaten hazır huzurunu bozma bence
ınsan kendını cok kotu hısseder ama yapacak bısey yok

betul ananen nasıl oldu canım pasayla babanın arası nasıl

fatma bende bılıyorum o oyuncağı ama almaya korkuyorum suan cunku alp tuğra o balıkları kesın ağzına atar

günaydın wavsum
nil sabah 8 buçukta kalmış ama çok huysuzmuş bugün bakıccısı öyle diyo bilmiorum.
amaburnu çok fena akıyo..

sen nasılsın cnm alp nası

sağol fatmacım
erende dusmus yavrum gecmıs olsun
alp tuğrada gece bızım yataktan dustu cok korktuk uykudan oyle uyanınca oda cok korktu bayağ ağladı sukur bıseyı yok,yataktan ılk dususunu yapmıs oldu
geçmiş olsun cnm defne kaç kere düştü bebekken
ben de her defasında çok korkardım yazık yavrumda korkardı

günaydın tatlım
yok cnm deşmeyi düşünmüyorum.kadını çok merak ediyordum nasıl birisi diye
çok şükür nasıl birisi olduğunu da görme şansım oldu

esımın değil ama benım doğum gunum var yakınlarda:)))
hehehe benimde var da insanda kendi kendine hediye almazki wavsım dimi ama belki almak isteyen olursa diye paylaştım senin doğum gününde ağustostu sanırım benimki 10 ağustos

ananem idare etmeye çalışıyo canım dün gündüz çıkarmışlar hastnaeden geceyi yine hastanede geçirmek zorunda kalmışlar fenalaşınca şimdi evde aama tam iyi değil baba ile erdem bugün baya bi mızmızlar :) sbah eşim aradı al şunu ne istiyo sor ben analmıyorum diye verdi telefona ağluyo erdem dedimki oğlum ne istiyorsun neden ağlıyorsun anne yaptıı dio sonra diyoki naaaann istiyom naaan isiyorum meğersem bi tane çizgi film var ya can die onu isitoyormus söyledim eşime açtı sevinmiş izlemiş kahvaltı yapmak istememiş çorba içmiş sabah sabah vs vs bakalım hayırlısıyla annem gelsede çocuğum normal düzenine dönse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…