- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.661
haydi yaz yaz yaz:)Kizlar annemden tarifi aldim hamaratlara mi yazayım
hoşgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hayatSelam bayanlar nasilsiniz ne var ne yok bakim
hoşgeldin cnm biz iyiyiz sen nasılsınSelam bayanlar nasilsiniz ne var ne yok bakim
Iyi cnm sen nasilsun nasil gidiyorSelam bayanlar nasilsiniz ne var ne yok bakim
aşkolsun bizim başımız kel mi?songüllllll sana watsaptan resim atıım kız nerdesin:)
Aman ne oluyoe kuzularimizadilekçim hoşgeldin
kızlar çok hızlısınız bugün maşallah yetişemiorum yoğunmuım biraz:
songülüm nil kabız değil ama yolunda galiba 2 3 gündür falan bayağı zorlanarak yapıyo cnm:
inş kabız olmaz baksana zeynebim, erdemim, elifim çekio zaten..
ay nekadar hamaratsıznız siz beeee:
utandım ben vallaha:
Haga ekran resmi smile yok onu atmisaşkolsun bizim başımız kel mi?
bize niye göndermiyorsun??????????
cnm cevapla kısmı var ya orayı çekip yoladım he he önemli bişey değil.aşkolsun bizim başımız kel mi?
Haha bizde seni cok seviyoruzay maşallah bugün bu ne hız maşallah size ama acıka istiyorum ben yaaa dartı da istiyorum ama ben diyetteyimooof
bide bişi dicem kızlar ben sizi çok seviyorum iyki varsınız ne oldu demeyin içimden geldi
yok bulacam taktım kafaya olmadı yöneticilere boşvuracam sen sitenin en alt kısmında yardım var ya oraya bi tıklasana orda smile varay yok cnm bende o satır hiç yok .boynu bükükleeeeerrrrrrr:)
songülü aracı kılsın oaşkolsun bizim başımız kel mi?
ay numaran yok ki şekerimsongülü aracı kılsın o
yok bulacam taktım kafaya olmadı yöneticilere boşvuracam sen sitenin en alt kısmında yardım var ya oraya bi tıklasana orda smile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?