- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.621
ah canım duygularıma tercüman oldun annem yaptığında böyle olmazdı ama kv dede yapıyor ben yemeğe salça koyduğumda tuz atmıyporum sade hayatta yenmiyor o kadar çok özledimki acıka yemeyi kahvaltıdaKizlar bisey soracam bize salcayi kv m yapiyor ve cok aşırı tuzlu oluyor o kadar ki yemeklerin tadını degistiriyor. O yuzden ben de tuzsuz hazir salcalarla karistiriyorum ona rağmen yemeklere cok fazla koyamiyorum. Kahvaltida salcayi ben de cok severim ama bundan dolayi yiyemiyorum. Ve her sene 5 kiloluk bidonlarla veriyor. E hazir salcaylada karisinca bitmek bilmiyor. Sizin ev salcalarinizda mi bu sekilde oluyo
cnm annenle aynı yerdesin di mi. artık yapmıo ki sende faydalansan he he.:) annem ne yapsa benim eve de düşer:)ah canım duygularıma tercüman oldun annem yaptığında böyle olmazdı ama kv dede yapıyor ben yemeğe salça koyduğumda tuz atmıyporum sade hayatta yenmiyor o kadar çok özledimki acıka yemeyi kahvaltıda
yok canım menemenlik gibi değil
ya şöyle düşün
kutuda aldığın salçayı açınca kavanoza aktarmazmısın?onun gibi
yani yaptığın karışımı kavanoza koyup dolaba koyuyorsun.canın istedikçe de yiyeceğin kadar çıkarıyorsun
salça kıvamında bişey oluyor cıvık değil
nuray biliyor sanırım tam ölçülerini
kız öyle basma dediğim salcayi kahvaltilik kavuruyorum falan ve kavanoza koyuyorum biraz fazla yapıyorum bir haftalık falan ağzı kapalı olunca daha guvenlinoluyir ondan kavanoza koyuyor um yani
hoşgeldin canımKiar merhabalar simdi yuzme kursundan geldik
heken konuya dalayim kv rahmetki oldu ben satin aliyorum bir kadina yapriruyirum
onun kide baya tuzlu oluyor bozulmasin diyeymis okaar tzu olnasi
ama istersen tuzsuz da yaoiyor acikalik
bende yemegi severim ozamabda oncununkini aliyorum heken az birsey
Aaa bendr ekmegime yag surmezsem karbim doymaz birdenustune bir guxel tuz dokerimkızlarrrr ay yoğunum yazamadım bitürlü pfff bende margarin yiyeynlerdinim malesef üstelik besellerli ekmeyime sürüp yemeyide çok seviorum zararını biliorum ama vazgeçemiorum:
yanlız değilsin yaseminim:
eşim annesinde kalıcak büyük ihtimalle ama benim evi bi dezenfekte ettirmem gerekicek he he he:
kız songül türkçe yaz valla anlamadım :)hoşgeldin canım
benimki o kadar tuzlu olmuyo ve de bozulmuyo ya kadının evvelsi günden var salçası ve bozulmamış
Bir dah alurkeb dikket edim bari hos brn biber salca sadece yeneklere kullaniyorum ona gor etuz atmiyotimhoşgeldin canım
benimki o kadar tuzlu olmuyo ve de bozulmuyo ya kadının evvelsi günden var salçası ve bozulmamış
Cok utandiimkız songül türkçe yaz valla anlamadım :)
Aaa nil de mi kabiz oldu yaninurayım ay iyi deiğmi elifim
bakıcıya söyledim zeytin yağ içirecek nile hatta içirmiş off çok sıkntı ya
bide ısrarla muç yemek istiyo benim kızm yani muz oluyo
canım acıka dediğim işte benim kv nin yaptığı değil mi?Kizlar acika bilirmisinun ben xok severim
birde darti bilenizuz varmi kahvaltida pek guzel olur satab bir yer buldim cok mutku oldim
acıka bilirim cnm da dartı ne onu bilemedimKizlar acika bilirmisinun ben xok severim
birde darti bilenizuz varmi kahvaltida pek guzel olur satab bir yer buldim cok mutku oldim
inş sorunsuz atlatsın cnm eşinkızlarrrr ay yoğunum yazamadım bitürlü pfff bende margarin yiyeynlerdinim malesef üstelik besellerli ekmeyime sürüp yemeyide çok seviorum zararını biliorum ama vazgeçemiorum:
yanlız değilsin yaseminim:
eşim annesinde kalıcak büyük ihtimalle ama benim evi bi dezenfekte ettirmem gerekicek he he he:
Acikada bir suru baharat sarimsak margarin ve ceviz oluyor kv de olemi yapiyor cnmcanım acıka dediğim işte benim kv nin yaptığı değil mi?
ama darti ne?neden yapılır nasıl yenir?
Darti candir canacıka bilirim cnm da dartı ne onu bilemedim
inş sorunsuz atlatsın cnm eşin
yBende bende....mmmha ha ha bende tuzsuz olmaz zaten songülümn he he he:salıksız beslenlnler biz.)
margarin yerine zeytinyağ kullanıyorAcikada bir suru baharat sarimsak margarin ve ceviz oluyor kv de olemi yapiyor cnm
Darti sutun kaymagindan yapilir cnm ekmegine surersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?