- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #12.881
songül ben süper anne değilim kötü anneyim bugün bebişime tuzlu çorba verdim. o da bi güzel yedi. burada itiraf ediyorum
Amannn o kotu analardan cok varmis eskiden cnm afiyet olsun kuzumaa
Bugun daha annem dedi ev yemeklerinden de basla sonra ya hic tuzsuz yemek isterse buyuyunce ayri yemekni pisircen dedi
e haklı da aslında ama tuzsuz yeseydi vermezdim sanırım yaa bir sürü zararını sayıyorlar. naptım biliyo musun bize pişirdiğim yoğurt çorbasına atacağım tuzun yarısını attım önce sonra da kızıma ayırıp gerisine tuz attım çok tuzlu değildi yani. bu da tesellim ha:)
cnm ama sonuçta beben yemıyormus ay zararu olaydı bana olurdu annem cok tuzlu yemek yapar cnm bızde onla buyumusuz böbrekler 3 sene once kontrolden gectı maşallahları var
ee buda benden tesellı olsun zaten az atmışsın
ay ben de rahatladım kıs
günlerdir tatasını yapamayan kızım bugün ikinci defa yaptı. ay çok mutlu oldum. bi insanın tata yapmasına bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
bak uzuluyodun çocuk yedı çorbayı ettı altına
soylemesı ayıp kızım mantı ıstedıde
dolaptada yok (tabıkı benım yaptığım degıl hazır el mantısından)
yapıvereyim mınnosa yamuk yumuk yavrucak anlamıyo aksama gorusuruz ınsalla
songül sen kız bebeklerinin altının nasıl temizlenmesi gerektiğini analatacaktın. biri sormuştu sanırsam ben de cevabını bekliyordum
canim benimkide tuzsuz yemiyo kac kere denedim bende artik cok az tuz koyuyorum ham tadi kabiluyo sadece bende kotu anneyim ama napalim baska turlu yemiyolarsongül ben süper anne değilim kötü anneyim bugün bebişime tuzlu çorba verdim. o da bi güzel yedi. burada itiraf ediyorum
canim benimkide tuzsuz yemiyo kac kere denedim bende artik cok az tuz koyuyorum ham tadi kabiluyo sadece bende kotu anneyim ama napalim baska turlu yemiyolar
bizim bu huysuz bebekler bizi kötü anne yaptıneyse itiraf ettik rahatladık bak
heee unutmuşum cnm ben
her zaman onden arkaya bıde bebesın kuşunun yan kısımları varya orayı açtırarak ıclerınıde sılmek gerekıyo
AYIRARAK enfeksiyona sebep olabılıyomus kı yaren olmustuuuu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?