2012 kasım bebekleri büyüyor..

songül ben süper anne değilim kötü anneyim bugün bebişime tuzlu çorba verdim. o da bi güzel yedi. burada itiraf ediyorum

Kizkar cocuklarin ilk heceleri baba mama dede olurya bizim cocukumuz
Lili diyio duruyo sizinkiler ne durumda
Arasin adi lili kaldi

songül ben süper anne değilim kötü anneyim bugün bebişime tuzlu çorba verdim. o da bi güzel yedi. burada itiraf ediyorum

Amannn o kotu analardan cok varmis eskiden cnm afiyet olsun kuzumaa
Bugun daha annem dedi ev yemeklerinden de basla sonra ya hic tuzsuz yemek isterse buyuyunce ayri yemekni pisircen dedi

Amannn o kotu analardan cok varmis eskiden cnm afiyet olsun kuzumaa
Bugun daha annem dedi ev yemeklerinden de basla sonra ya hic tuzsuz yemek isterse buyuyunce ayri yemekni pisircen dedi

e haklı da aslında ama tuzsuz yeseydi vermezdim sanırım yaa bir sürü zararını sayıyorlar. naptım biliyo musun bize pişirdiğim yoğurt çorbasına atacağım tuzun yarısını attım önce sonra da kızıma ayırıp gerisine tuz attım çok tuzlu değildi yani. bu da tesellim ha:)

cnm ama sonuçta beben yemıyormus ay zararu olaydı bana olurdu annem cok tuzlu yemek yapar cnm bızde onla buyumusuz böbrekler 3 sene once kontrolden gectı maşallahları var
ee buda benden tesellı olsun zaten az atmışsın

kızlar varmı ıtıraf ay ben ıtıtraf edınce rahatlıyorum gecen dr a ıtıraf ettım yurutecı ay ne rahat ettım ne garıp
ama ılk ıtırafım burda olmustu

günlerdir tatasını yapamayan kızım bugün ikinci defa yaptı. ay çok mutlu oldum. bi insanın tata yapmasına bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi

songül sen kız bebeklerinin altının nasıl temizlenmesi gerektiğini anlatacaktın. biri sormuştu sanırsam ben de cevabını bekliyordum

Son düzenleme:
soylemesı ayıp kızım mantı ıstedıde
dolaptada yok (tabıkı benım yaptığım degıl hazır el mantısından)
yapıvereyim mınnosa yamuk yumuk yavrucak anlamıyo aksama gorusuruz ınsalla

songül sen kız bebeklerinin altının nasıl temizlenmesi gerektiğini analatacaktın. biri sormuştu sanırsam ben de cevabını bekliyordum

heee unutmuşum cnm ben
her zaman onden arkaya bıde bebesın kuşunun yan kısımları varya orayı açtırarak ıclerınıde sılmek gerekıyo
AYIRARAK enfeksiyona sebep olabılıyomus kı yaren olmustuuuu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…