2012 kasım bebekleri büyüyor..

aaa bende asla söylemem doktora. doktordan ve sağlk ocağından ki hemşireden çekiniyorum
yürütece bindirdiğimi ve emzik verdiğimi asla söylemedim

haha kız bende perşembe dr un hastası yoktu yarım saate yakın kaldık sohpet falan ettık yuz buldum hemencık soyledım cunku önceden asla demıstı ay nedense yuk kalktı ustumden
emzık e gelınce bende demıyodum ah bı gun cocougu bı yatırdık muayne ıcın emzık agzında dr a dedım sey bız emzık kullanıyozda birazcık dedım
oda demezmı bız tıp olarak karsıyız ama bızım hanımda basedememıs vermıs kullanıyoruz dıye ohhhh dedımm

aa açok ayıp şefkatsizmi kalmş benm koca anasna gitcek
sen bekliyomusun yoksa kocayı 3e kadar

bekleme kuzum yat
kocan senin yerinde olsa beklemezdi

aaa naa sevkatı başka ole deme ee nere kız adamın bu saatte
ay eskıden beklerım sımdık bekleyemiyorum ama erken de yatamıyorum he
ay ınan beklemzdı bencede ay o olmayıncada yarım uyuyorum kalıtesız uyuyorum sankı

amann yatmadan kv nın kara memesınıde anlatmasan olmazdı hahaha
kızz ıyk yanı he
aferım benım egeme kız ogrette tukursun bıdaha cok tıskıncccc

günaydın kızlaarr..

keşke bu bebişler hafta sonundan anlasalar:) ama yook yine 7.30 da ayaktayız. hem de gece kaçta yatarsa yatsın aynı saatte kalkıyo. 11 de yattı nasıl uykusunu alıyo bilmiyorum.

biz kaç gündür geziyoruz o yüzden çok yazamıyorum. evde çok bunalıyorum. eşime dedim beni her gün dışarı çıkar yoksa kafayı yiycem diye. tehdit işe yaradı sanırım 3 gündür çıkıyoruz ama bugünden itibaren misafirleri var onları gezdirecek artık bi kaç gün buralardayım yani

he heee rahatladın yani iyi olmş
bizde bi keresinde sağlık ocağına aşıya gitmiştik.ben ege nin emziğini çantaya soktum
aşı olduktan sonra ege ağlıyor tabii
hemşirenin yanında eşim dediki: oğlanın emziğini versene ağlamasın,dedi
bende yanyan baktım eşime:hayatım ege emzik kullanmıyorki. demiştim
kız benm adam gece 12 sabah 8vardiyasında

oğlunla uyu bak uyku kaliten artar

günaydın hayatım
siz geç kalkıyormuşsunuz biz 6:30da kalkıyoruz haline şükret bence
benm oğlanda isterse gece 1de uyusun yinede aynı saatte kalkacak.
aslında uykusunu aldığından değilde illa bi kalkıp oynıycaklar
2 saat sonra uykuya devam

bol bol gezin bu havalarda hem bebekte mutlu oluyor temiz hava alıyor
hemde yoruluyor bebekler
biz de hergün çıkıyoruz, eger çarşıya çıkamaışsak kapıya çıkıp oturuyoruz

ooo benim kız süper uyuyo o zaman:) evet aynen 2 saat sonra devam ediyo uykusuna.. ama bugün o uyuyunca ben de uyuycam yoksa dayanamıyorum gece pestilim çıkmış oluyo.

biz de zaten çarşıya çıkamadık 3 gündür yakın bi park var oraya gidiyoruz. karşısında da tekzen marketler falan var dün bi de oraları gezdik o kadar. ama yetiyo bi hava almış oluyoruz iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…