- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
Cok guzel olmus elıne saglık:)Eki Görüntüle 1227170 Bende yaptım renkler için kutu elif çok sevdi şimdilik renkleri tutturamiuor ama teker teker atmayı çok sevdi uzun süre oynadı teşekkür ederiz Katreinur teyzesi
Çok güzel olmuş gerçekten elif hala ayırt edemiyor renkleri masallah nidayaKızlar buda mandallı aktıvıtemız:)
Kalın kartonu ustune yuvarlak bırsey koyup kesıcem yerı belırleyıp kestım, sonra renklı kagıtların dordunu ortada bırlestırıp yerınden oynatmadan bıtanesının altına yapıstırıcı surup yapıstırdım sonra dıgerlerı kolay oldu, arkasınıda aynı sekılde yaptım ıkı taraflı olsun dıye
Sonra mandalların ustune kucuk serıtler kesıp yapıstırdım bu kadar:) yalnız bantla gecmek lazım uzerınden yoksa kagıtlar cabuk kalkar..
Beyzaya ıyı oyuncak oldu nıda daha mandalı acıp takmayı beceremıyo kuzucum acık tarafından takmaya calısıyo:) ama elıme alıp bunu mavı yada sarıyı nereye takıcaz annecım deyınce dogru rengı gosterıyor:) dıger kutudan ogrenmısız baya:)
Utandim ama oyle diyincetırıla bayıldım çok güzelmiş ii fikir sağol becerikli anne:)
Canim öncelikle istedigin büyüklükteki şişe kapaklarini biriktiriyorsun. Sonra kagida bu kapaklarla daireler cizerek tirtili olusturuyoruz. Sonra elisi kagidi ya da fon kartonundan kapaklarin buyuklugunde daireler kesip birini tirtila digerini de kapaga yapistiriyoruz. Ilk once ana renklerden baslamak gerekiyor. Ben mavi yesil kirmizi ve saridan yaptim. Renk cesidi artirilabilir. Ve cocugumuzdan kapaklari uygun rengin üzerine koymasini istiyoruz. Renk eslestirme yapmis oluyoruz yani canim.negüzel ya harikasın katreynurum acaba tırtılı nasıl yaptın biraz ayrıntı alabilirmiyim kendi adıma he he:
Cok guzel seyler yapmıssın cnm ellerıne saglıkCanim öncelikle istedigin büyüklükteki şişe kapaklarini biriktiriyorsun. Sonra kagida bu kapaklarla daireler cizerek tirtili olusturuyoruz. Sonra elisi kagidi ya da fon kartonundan kapaklarin buyuklugunde daireler kesip birini tirtila digerini de kapaga yapistiriyoruz. Ilk once ana renklerden baslamak gerekiyor. Ben mavi yesil kirmizi ve saridan yaptim. Renk cesidi artirilabilir. Ve cocugumuzdan kapaklari uygun rengin üzerine koymasini istiyoruz. Renk eslestirme yapmis oluyoruz yani canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?