2012 kasım bebişlerinin ultrason görüntüleri

bende koymustum ama bu sayfayı bulamadım herkes görmedı benım kızımada bakın teyzelerı
gecen hafta ayruıtılı ultrasonda 22+2 yken 470 grmıs kuzum

Eklentiler

• $Serra.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 68
Bizim beyefendinin inadı tuttuğu için ancak bu şekilde resim alabildik. 15 gün sonra tekrar gidicizzz... Umarım o zaman güzel bir foto verir bize Eki Görüntüle 459198 Eki Görüntüle 459199

bende koymustum ama bu sayfayı bulamadım herkes görmedı benım kızımada bakın teyzelerı
gecen hafta ayruıtılı ultrasonda 22+2 yken 470 grmıs kuzum

Vee işte bebişimin son resimlerii

maşallah kızlar bebişlerinize

arcak ve milano sizinkiler pek narin ya, tipik kız çocuğu.

kaju seninkide uyuyor sanki, napsın yavru ya rahatsız oluyorlar tabi ışıktan.

ama hepsi büyümüş, serpilmiş, çok şükür bugünleri de gördük.

hepinizinkine kocaman bir maşallah bende bugün göreyim kuzumu umarım net bir foto verirde bende paylaşabilirim

ogluşumun 22 haftalık fotosu biraz çirkin çıkmış teyzeleri aslında çok yakışıklıdır benim oglum

ay biz hiç bir foto alamadık net elleriyle kapadı olmadı ayakları yüzündeydi maşallah kuzunaa

maşallah yaa
ne güzel poz vermiş bizimki anca naza çeksin kendini anası gibi
bi göremedik şööle dogru düzgün

aynen yaa uyuz şeyler göstermiolar inatcı keçiler

bizde 16. haftada gittigimizde hiç görememiştik kafasını üstten görebilmiştik dönmemişti .benim oglum birazcık uykucu teyzeleri son 2 gittigimde de hep aynı şekilde yatıyordu.bu sefer çikolata filan yerim oynasın diye dedim ama bu seferde şeker yüklemesi yapılacagı için yine oynadıgını göremicem büyük ihtimalle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…