Bizim beyefendinin inadı tuttuğu için ancak bu şekilde resim alabildik. 15 gün sonra tekrar gidicizzz... Umarım o zaman güzel bir foto verir bizeEki Görüntüle 459198 Eki Görüntüle 459199
oyy yerim ben bunuuuu kocaman olmuşşşşş fıstığımmmm
bende koymustum ama bu sayfayı bulamadım herkes görmedı benım kızımada bakın teyzelerı
gecen hafta ayruıtılı ultrasonda 22+2 yken 470 grmıs kuzum
ben görmemiştim bu bebişi maşallah nası büyüdü kuzularVee işte bebişimin son resimlerii
Bizim beyefendinin inadı tuttuğu için ancak bu şekilde resim alabildik. 15 gün sonra tekrar gidicizzz... Umarım o zaman güzel bir foto verir bizeEki Görüntüle 459198 Eki Görüntüle 459199
bende koymustum ama bu sayfayı bulamadım herkes görmedı benım kızımada bakın teyzelerı
pek narin olacak kızın durusunda aselat var
Vee işte bebişimin son resimlerii
ogluşumun 22 haftalık fotosu biraz çirkin çıkmış teyzeleri aslında çok yakışıklıdır benim oglum
Eki Görüntüle 471832
ogluşumun 22 haftalık fotosu biraz çirkin çıkmış teyzeleri aslında çok yakışıklıdır benim oglum
Eki Görüntüle 471832
maşallahcanım... Kocaman oldular yahu.. Gözlerini ne zaman açacaklardı bilen varmı ?
Eki Görüntüle 471832
ay biz hiç bir foto alamadık net elleriyle kapadı olmadı ayakları yüzündeydimaşallah kuzunaa
koca adam maşallah kocaman olmuş paşa :)
maşallah yaa
ne güzel poz vermiş bizimki anca naza çeksin kendini anası gibi
bi göremedik şööle dogru düzgün
aynen yaa uyuz şeyler göstermiolar inatcı keçiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?