canım maşallah bebişine çok şeker. o bacaklarının arasındaki pipisi değilmi? yoksa göbekmi?Eki Görüntüle 434983 Eki Görüntüle 434984 :) bebişim 15+2 bilim bakalım cinsiyeti ne :)
canım maşallah bebişine çok şeker. o bacaklarının arasındaki pipisi değilmi? yoksa göbekmi?
Eki Görüntüle 434983 Eki Görüntüle 434984 :) bebişim 15+2 bilim bakalım cinsiyeti ne :)
Eki Görüntüle 436447 Eki Görüntüle 436448 Eki Görüntüle 436449
ayrıntılı ultrasonu yapıldı gayet sağlıklı:) ama doktor hiç bir ölçümünü vermedi bize sadece videosu ve resimleri ama her organının tek tek videoya ya aldı. bebeğim çok hareketli maşallah hiç de üzmedi he yerini inceletti:) en son yüzüne geçti doktor uyuyordu sonra birden uyandı esnedi gözünü burnunu kaşıdı:) babasına benziyormuş:) çok çirkin oluyor bu halleri korkuyorum valla bakalım sizlerinki de geldikçe karşılaştırırız artık:)
görüntüler 18+2'de çekildi bu arada:)
oyy maşallahhhhçirkinnn kuzucukk seni... gözün aydın canım..darısı bizim ayrıntılıda güzel haberler almamızaa..ben 21inde gidicem allah izin verirse 20+3 oluyor gittiğimiz gün
çok çirkin demi ya çok korkuyorum görünce böyle olacak diye... doktor gülüyor bana
ayrıntılı ultrasonu yapıldı gayet sağlıklı:) ama doktor hiç bir ölçümünü vermedi bize sadece videosu ve resimleri ama her organının tek tek videoya ya aldı. bebeğim çok hareketli maşallah hiç de üzmedi he yerini inceletti:) en son yüzüne geçti doktor uyuyordu sonra birden uyandı esnedi gözünü burnunu kaşıdı:) babasına benziyormuş:) çok çirkin oluyor bu halleri korkuyorum valla bakalım sizlerinki de geldikçe karşılaştırırız artık:)
canım maşallah
ya sen neden bu güzelliğe çirkin diyorsun kuzum?? baksana ya baya bebek gibi işte. ne kadar tatlı. o ortamda öyle görünür normaldir. . boşver oğlan bebişler babalarına benzesin daha iyi. inşallah bir kızınd aolur canım. sen kız bebek seviyorsun biliyorum. inşallah oda sana benzer annesi. Allah sıkıntı vermesin canım. paylaştığın için sağol.
oy oy maşallahhhpekte büyümüşş velet :)
ah tatlım bende ultraso fotosunu alınca öyle diyorum, 8-9 aylıkken bile böle çikin görünüyorlar ama bir doğuyoo bu sarı siyah görüntülerinin ardında meğer bembeyazzzzz melek gibi kuzucukkk varmışşş bunlarla hiçç alakası yok :)
bu arada sanada cd vermiş doktor çok iyi oluyor değil mi özledikçe açıp bakıyorsun bende ayrıltılıya girmiştim o zaman maşallahh her yerini çekmişti açıp açıp izliyorumm :)
annesi neden çirkin diyorsun kuzuya sen bakımmmEki Görüntüle 436447 Eki Görüntüle 436448 Eki Görüntüle 436449
annesi neden çirkin diyorsun kuzuya sen bakımmmbabasına benziyorsa demek ki yakışıklı olacak bu oğlan değilse sen beğenmezdin babasını değil mi
esnemesi falan çok tatlı bebişinsağlıklıca doğsun sende öpe kokla büyür inşşş
evet biliyorum öyle olacaını aam tedirgin oluyorum ister istemez:)
evet cdsi de var hakkaten özledikçe aç bak ya :)
lavınya masallah bebısıne kocaman olmus ayrıntılı ıcın erken deıl mı yoksa sadece 4 boyutluda bakmak ıcın mı aldı doktor:26:
canım benim maşallah kuzuya pek tatlıayrıntılı ultrason için ben başka bir ilde olucam büyük ihtimal yani dr.um bakmıycak önceden randevu falan alsaammı napsam bilemiyorum uzun sürüyor olmalı birdde video herkes veriyormu acaba bende istiyorum hiç yok bebişimin videosu buarada ek bir ücret ödeniyormu etaylı ultrasonda acaba:26:
benim doktorum 18-19. haftada alıyorum ben dedi alınıyor da canım normal..
ben 2 hafta önce gittim kontrole bu gittiğimde ücret almadı doktorum 1 ay içindeki muayenelerde ücret yok dedi. kendi ultrasonu yeterli olduğu için dışarıda ultrason yaptırmadı ama bir çok doktor radyoloğa yönlendiyor ve ekstra para veriyorlar 150 en düşüğü canım.
ayrıntılı için erken canım 20 ve 22 haftalıkken yapılıyor ayrıntılı kesin sonuç için bu haftalar öneriliyorMerhaba benide radyoloğa yönlendirdi 350 TL dediler. Yalnız bana 25 haziranda gideceksin dedi. Ben o zaman tam 16. haftayı bitiyorum. Kafam karıştı erken mi istedi acaba DR?
Merhaba benide radyoloğa yönlendirdi 350 TL dediler. Yalnız bana 25 haziranda gideceksin dedi. Ben o zaman tam 16. haftayı bitiyorum. Kafam karıştı erken mi istedi acaba DR?
ilk defa 16 duydum canım başka dr. ada teyit ettir ....en erken 18 diye biliiyorum....ben kızımda salaklık edip doktorun aklına uyup 4 boyutlu diye güya 32 de yapmıştım ve büyük olduğu için incelenememişti....yani çok geç gitmiştik ve çok pişman olmuştuk....dr lafı dinledik diye.....yani benimki çok fazla geçti.....seninkide fazla erkenmiş canım...hem 350 de ne ya...atla deve sanki resmen adamı yoluyolar ya....başka gideceğin perinatolag yok mu?...hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?