2012 kasım bebişlerinin ultrason görüntüleri

ya arkadaşlar ben diğer sayfalara baktımda sizlerin bebeği ne güzel gösteriyor ben her kontrole heycanla gidiyorum ama sadece kafasını görüyorum

ya arkadaşlar ben diğer sayfalara baktımda sizlerin bebeği ne güzel gösteriyor ben her kontrole heycanla gidiyorum ama sadece kafasını görüyorum

Ankaradayım ben canım. Bugün randevu almak için aradım. Ayrıntılı ultrasona 12 haftadan itibaren bakılıyor dediler. Kafam karıştı ufff

emin misin ayrıntılı usg olduğuna eğer öyleyse nette bi sürü usg merkezi var..ara telefonla 3-5 farklı yeri istanbulda izmirde ankarada sor bakalım ben ayrıntılı yaptırcam kaçıncı haftada gelmem gerekiyo dıye.....çoğunlukun verdiği ortak bi cevap olur ve için rahat eder...hamilelikte 1 yere 1 doktora güvenmemek lazım....

Vee işte bebişimin son resimlerii

Eklentiler

• $Bebiş.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $Bebiş2.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $Bebişim eli.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 51
Vee işte bebişimin son resimlerii
aman da aman nasılda rahat yatıyor öyle geçen sefer poz veriyor rol kesiyordu değil mi bu şimdi nasıl olsa cinsiyetimi öğrendiler diye hiç istifini bozmadan uyuyor bu bebişşrabbim sağlıklıca doğmasını kucağında uyuduğu günleri göstersin inşş canım

Tatlımm inan ben de merak ediyorum kime benzeyeceğini. Doktorumuzun söylediğine göre kafa şekli babasına benziyormuş ama bakalım gerisi nasıl olacak?? Benim gibi sarışın mı yoksa babası gibi buğday tenli mi? Kesin renkli gözlü olucak ama bana benzesin yaa

teyzesiii uyumuyor bebişim ordaa,,,daha çok mızmızlanıyor gibime geldi benim Şöyle ki; doktor amcası yüzünün fotosunu çekmeye çalıştıkça inatçı kızım eliyle kapattı durdu, en son doktorumuz benim karnımı dürtmek ve sallamak suretiyle elini yüzünden çektirmeye çalıştı, o kadar sarsıntı tabi hoşuna gitmedi hatunun, yüzünü ekşitti ağlamaklı oldu sonra da annesinin karnına sokulup poz verdi Aaah ahh tam akrep bebesi benim prensesimmmm

Milonacım maşallah güzeller güzeli prensesine nasılda rahatı yerinde Rabbim nazarlardan korusun yavrunu canımm

ay canım ne güzel ya sarışın renki gözlü hep istiğim özendiğim ama oglum beyaz kahverengi göz aynı baba şimdi kızım bali bana benzese bende sarışın renkli gözlü degilim ama hep istemiştirim öle kızım olsun diye ama şimdi saglıklı olması tek dilegim

Bizim beyefendinin inadı tuttuğu için ancak bu şekilde resim alabildik. 15 gün sonra tekrar gidicizzz... Umarım o zaman güzel bir foto verir bize

amanda aman paşayı rahatsızmı ettiniz siz bakım saklanmış resmen bu ama artık tam bebek olmuş annesi sağlıklıca doğsun inşş

Dudaklar çene şimdiden belli aynı babası
Adama diyorum ne gen varmış sende genelde bizim gen'ler baskın olur tipte seninkiler daha baskınmış

Bizim beyefendinin inadı tuttuğu için ancak bu şekilde resim alabildik. 15 gün sonra tekrar gidicizzz... Umarım o zaman güzel bir foto verir bize Eki Görüntüle 459198 Eki Görüntüle 459199

ay aynı huysuzlar benimkide böyle yaptı resim vermedi eşek... sıpalara bak sen ya... eşim diyor ki sıpa senin sağlıklı olduğunu zaten biliyorduk sırf yüzünü görelim özledik diye 200 tl veriyoruz paşam bir de saklasıyorsun diye baya bir söylendi

Valla benim radyoloji doktoru dedi alacam senden resim ücretsiz olarak çekecek 15 gün sonra
Doktor da inat çıktı

hehe eşinde iyi söylemiş canım haklı adam

Valla benim radyoloji doktoru dedi alacam senden resim ücretsiz olarak çekecek 15 gün sonra
Doktor da inat çıktı

bizimkide çok uğraştı ya... Allahtan kendi doktorum hepsini yapıyorda her gittiğimde istemem şansım var.. senin radyologda iyyimiş saolsun, hepsi yapmaz...

hehe eşinde iyi söylemiş canım haklı adam

haklı tabi her muayene 200 tl sıpanın... ne saklıyon kendini bir de plasentaya yapışmış yüzünün yarısını oraya gömmüş yarısınıda o minnak elleri ve kıllarıyla saklıyor.. bir de gidin burdan der gibi kaçıyor sanki keseyi delip çıkabilecek çok komikti ya adam ter içinde kaldı ben bu kadar hareketlisini görmedim diye söylendi durdu.. bir de cüccük dötünü gösterdi bize....

kaçsın bakalım ne kadar kaçacak az kaldı kendi kuzu kuzu gelecek kucağımıza bir de durmadan meme isteyecek bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…