pko görüntüsü var bende lh yüksekliği sperm normal, 3 aşılama oldum biri 10. haftada kürtaj diğeri boş gebelik oldu yine kürtaj oldum.Gittiğim her doktor çok fazla sorununuz yok dedi. Murat hocada aynısı söyle çok fazla bir probleminiz yok dedi aslında haklı dediğinde ,sorun embriyoda ise bunu elemiş oluyoruz dedi gebelik şansın %60 dedi.Aşılama ile hamile kalamazsın demiyorum kalırsın ama sorun embriyoda ise yine düşük yapma riskin olur dedi.Murat hoca dediğnde son derece haklı işi garanti istiyosan yol bu dedi ama direk pat diye söyledi o anda güvenemedim sonra düşününce hak verdim.Çok soğuk biri gibi duruyodu birde yani tüpe karar verirsem ona alışabilri miyim bilmiyorum.Diğer iki doktor bir kez daha aşılama olsun demişti biri benim kendi doktorumdu Murat hocanın arkadaşı o öyle dediği için açıkçası ona güvenim tam.
Bir de tüp bebek çok zor bir süreçmi hiç bahsetmedi korkuyorum bu sürece girmeye :)Murat hoca takiplere ank. tıpa gelirsin dedi orda o mu takip ediyo yoksa asistanları mı ?
Cnm size genetik test bakildi mi
Esinin sperm dnasina bakildi mi
Bunlarda sorun varsa zaten pgt li tup bebek yaptirman gerekir
Baktirmadiysan tedaviden once mutlska yaptir bunlari genartta yapiyorlar
Bn tedavi surecimde murat hoca bskimindan cok rahattim istedigim zaman ulastim
Kendisi muayene etti hep
Cok ilgiliydi transferim cok zor oldu kastigim icin ara verdik agladim teselli etti tekrar isleme aldi filan
Elektriginizin uyusmamasina sasirdim aslinda
Sperm dnasi cok onemli cnm bakilmasi iyi olmus
Morfoloji hareket sayi iyibile olsa dna sorunluysa bebekte sorun oluyor
Bence emn ellerdesin
Hasta dostu bir doktor murat hoca benim sacma sorularima bile cevap donuyor :)
Bakıldı canım genetikte bir şey çıkmadı ,kan pıhtılaşmasında iğne bile kullanmayı gerektirmeyecek şekilde birşey çıktı.Murat hoca da önemli değil o dedi.Sperm bişey yok normal. Belki sonradan uyuşuruz çünkü asla kötü yorumda bulunamam kendisi hakkında ,karar verirsen adetin ilk günü gel dedi. Elevit yazdı karar verme aşamasındayım korkuyorum bakalım:))
İnan ben de öyleyim herşeyi soruyorum çok evham yapıyorum zaten öyle olduğunu düşündüğüm için gittim :)
ama şimdiden söyleyeyim, süreye hiçbir şekilde müdahale edemiyorsun...kaç kez denedim de şansımı, nuh diyor peygamber demiyor, bir gün bile öne aldıramıyorum randevuyu...buna da alış canım :)
:) zaten öyle olması iyi bence kendinden emin ve kararlı. Cok ciddi düşünüyorum tüp bebeği Murat hoca dediğinde doğru ve haklıyıdı zaten. Bebek istiyosan yöntem bu demeye getirdi:)
merhaba gizmocum...inanılmaz stresliyim... kalp ritmim bile düzenli değil...ama yapacak birşey yok.... ptesi murat hocaya mail attım...daha erken geleyim diye...tabii ki yine kabul etmedi...erken olur dedi...
internette çok araştırma yaptım...olumlu olumsuz iki türlü de sonuçlanan var bu süreçte...kafam bulandı artık... embriyo transfer tarihine göre 7+3'üm..ama geriden geldiğini hesapladığımızda 6+3'üm... umarım yarın hayırlı bir şekilde sonuçlanır...
normal doğurma şansın varsa bence de normal doğur...benim öyle bir şansım yok... hem 2 kez sezeryan oldum hem de rahim ağzından ufak operasyon geçirdim, mecbur sezeryan olacak ( tabi olumluysa). açıkçası benim de o konu aklımı kurcalıyor...maddi anlamda iflasımızı ilan etmek üzereyiz... eğer olumlu devam ederse her randevuda ben nasıl karşılayacağım ya da murat hoca özelde doğum yaparsa bir de onu nasıl karşılarım bilmiyorum...hele bi yarın olsun da...o kısmı öyle düşünürüm herhalde...
Filizcim insallah guzel haberlerle donersin
Ben de cuma gidecegim
Ben hic beslenemiyorum hep luzumsuz seyler yiyorum sut icemiyorum midem almiyor
Ben de ins ikizlerimle devam edersem mecbur sezeryan olcakmisim murat hoca normal dogum riskli dedi
Ankara tip ta dogum olabilir bence suit odalarin gunlugu 90 tl idi ustelik tam tesekkullu bir hastane
Murat hoca ne kadar alir bilemiyorum ama ins doguma girer
Gizmocum bende troid var iyot fazlasi iyi gelir mi bilmiyorum ama bir arastiriyim ben de kilo aldim ama takmiyorum hic :)
Benim ark medicanadq dogum yapti normal dogum iki gece ucreti odedi dr ilk gece sonunda sabah istersen cikartirim demis o da bakariz demis sabah hastane hadi cikmiyor musunuz demeye baslamis ark da ben iki gecelik ucret verdim bu gece de kalcam diye zitlasmis direkt tavirlari dEgisti ilgi sifir oldu dedi. Medicana ben dusunmuyorum
Ozel koru hast. Baya iyiydi orda da yaptiriyorum demisti
Belki orasini dusunuruz
Filizcim dualarim seninle canim
Randevu kacta
Bzi habersiz birakma
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar... randevum bugün 17:30 da... hayırlısı artık...dün youtubedan bolca ultrason görüntüsü izledim de...pek ümitlenemiyorum...hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden... herkes elinden geleni yaptı çünkü...ama olumsuz olursa da bir süre toparlanamam herhalde...
ben de medicanada ameliyat oldum...inanın zekai tahirdeki laparoskopimde bile daha iyi bakmışlardı bana... medicanada, ameliyat sonrası sağolsunlar hemen komposto vs. dayadılar ama akşam hepsini çıkarttım ve sonrasında aç kaldım..çünkü hiçbir yer açık değildi...arkadaş da orda doğum yaptı, havalandırması bozukmuş, bebek 1 günde 200 gr mı ne vermişti aşırı sıcaktan...sonra da kavga etmişlerdi... koru hastanesini hiç bilmiyorum ama orda adnan kaya var ve ben ona karşı dava açtım. o yüzden orda da olamam... tobb'a iyi diyorlar genelde...
umarım çıkınca size güzel haberler veririm...eğer yazmazsam bilin ki şoktayım arkadaşlar... kendinize iyi bakın...
Canim ark adnan kayaya gidiyor noldu onla ? Sasirdim cok
İns iyi haberler alcaksin
adnan kaya da, bana yalan söyleyen doktorlardan biri skylinecim... bana tüplerini aldık demişlerdi ama hakan yaralının ısrarı üzerine kendisini aradığımda (ameliyatımdan 5 ay sonra) telefonda bana, benim sol tüpümü hiç göremediklerini söylemişti. sonradan bunu inkar etti ama ne fayda...elimde kapı gibi rahim filmi var...boydan boya hidrosalpinksli bir tüp olduğu gibi duruyordu filmde...ben onlara inansaydım ve yine orda tedavi olsaydım boşa kürek çekmiş olacaktım... o yüzden de hem mayaya hem de doktorlarına ayrı ayrı maddi manevi tazminat davası açtım... hem bana yalan söylediler hem de elime gerçeğe aykırı şekilde düzenlenmiş epikriz raporu verdiler...
bu şekilde canım...
Nasil drlar bunlar yaa(
Yapamadiysan niye soylemiyorsun mesleki utanc mi yani
Off iyi yapmissin maya tup yazinca google cikmiyor kapatti mi bunlar acaba bur ara cok meshurdular
öyle doktorlar işte... neden söylemediklerini inan ben de bilmiyorum... herhalde beni yolunacak kaz olarak gördüler... çünkü hidrosalpinksim olduğuna dair ultrason raporu bile vermiştim ellerine tedaviye başlamadan önce...bi problem olur mu diye sorduğumuzda da, " bizim tüplerle işimiz yok " demişlerdi...biz de daha hiçbir şey bilmiyorduk bu konuda...hemen tedaviye başladılar ve tek sağlam şeyim olan sağ tüpümde tuttu. dış gebelik oldu... o tüpümden de oldum... öyle işte... maya, satılmış... o yüzden de googleda çıkmıyor... Allahtan doktorlar aleyhine de açtık da davayı, içimiz rahat...
son 3 saat:18::18:
Canım çok iyi yapmışsın dava açmakla siz hukukçuydunuz zaten değil mi arkadaşlar??
Başka kimseye zarar veremesinler dicem ama ona da güvenemiyorum.Hapse atmaları lazım suçlu bulunanları ya da lisanslarını alsalar ellerinden de ibretlik olsun..
Medicanada ben son ameliyatımda toplamda 25-30 arası çıkardım ameliyat sonrası..o kadar zorlandığımı hatırlamıyorum.Sözde hastanenin en iyi anestezisti anestezi yamiş bana..Neyseki yanlış dozdan öldürmedi şükrediyorum:) Medicana kadar kötü bi hastane görmedim hakkatten..Çok ilgisiz çalışanları..
İnşallah bugün akşam huzurla ve mutlu uyursun Filiz'cim..Korkularının son bulacağına inanıyorum ..Haber gelmesini beklicem senden..
Görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?