2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Cnm size genetik test bakildi mi
Esinin sperm dnasina bakildi mi
Bunlarda sorun varsa zaten pgt li tup bebek yaptirman gerekir
Baktirmadiysan tedaviden once mutlska yaptir bunlari genartta yapiyorlar
Bn tedavi surecimde murat hoca bskimindan cok rahattim istedigim zaman ulastim
Kendisi muayene etti hep
Cok ilgiliydi transferim cok zor oldu kastigim icin ara verdik agladim teselli etti tekrar isleme aldi filan
Elektriginizin uyusmamasina sasirdim aslinda

Bakıldı canım genetikte bir şey çıkmadı ,kan pıhtılaşmasında iğne bile kullanmayı gerektirmeyecek şekilde birşey çıktı.Murat hoca da önemli değil o dedi.Sperm bişey yok normal. Belki sonradan uyuşuruz çünkü asla kötü yorumda bulunamam kendisi hakkında ,karar verirsen adetin ilk günü gel dedi. Elevit yazdı karar verme aşamasındayım korkuyorum bakalım:))

Sperm dnasi cok onemli cnm bakilmasi iyi olmus
Morfoloji hareket sayi iyibile olsa dna sorunluysa bebekte sorun oluyor

Bence emn ellerdesin
Hasta dostu bir doktor murat hoca benim sacma sorularima bile cevap donuyor :)

Sperm dnasi cok onemli cnm bakilmasi iyi olmus
Morfoloji hareket sayi iyibile olsa dna sorunluysa bebekte sorun oluyor

Bence emn ellerdesin
Hasta dostu bir doktor murat hoca benim sacma sorularima bile cevap donuyor :)

İnan ben de öyleyim herşeyi soruyorum çok evham yapıyorum zaten öyle olduğunu düşündüğüm için gittim :)

Narbins, benim de tüm takiplerimi Ankara Tıpta Murat Hoca yaptı... ilk tedavimi maya da yaptırmıştım ben ve orda ilk görüştüğüm dr hiçbir ultrasonuma girmedi...hatta işlemlerime bile girmedi... ama murat hoca her şeyi kendisi yapıyor...

İlk görüşmende elektrik alamaman normal... biliyorum hepimiz daha farklı bir ilgi bekliyoruz ama onlara da şöyle hak veriyorum. her gün bizim gibi kimlerle görüşüyorlar... Ben de hakan yaralıdan hiç elektrik alamamıştım ama işinin ehli olduğu için 2. tedavimi onda yaptıracaktım. ama sonradan başka nedenle biraz atıştık, zıtlaştık ve vazgeçtim hakan hocadan.

benim murat hocayla ilk tanışmam, riskli bir ameliyat nedeniyle olduğu için daha hassastı ve zaten ben devamlı ağlıyordum... ama ondan sonra alıştık birbirimize...

narbinscim, önemli olan dürüst doktoru bulmak diyorum ben...murat hoca, hem işini iyi ve severek yapıyor hem de dürüst...

tüp bebek tedavisi ise, istersen en sıcakkanlı doktora git, fark etmez. başlı başına zor bir 2 hafta + 12 günlük bir sürece giriyorsun... bence de 2 deneyimden sonra, işi garantiye almak için tüp bebekle devam etmen daha yararlı diye düşünüyorum ama tabi karar senin...

İnan ben de öyleyim herşeyi soruyorum çok evham yapıyorum zaten öyle olduğunu düşündüğüm için gittim :)

ama şimdiden söyleyeyim, süreye hiçbir şekilde müdahale edemiyorsun...kaç kez denedim de şansımı, nuh diyor peygamber demiyor, bir gün bile öne aldıramıyorum randevuyu...buna da alış canım :)

Filizcim

Ben cumartesiden cumaya aldirdim ama hocayi aramadi
:)
Direk sekreteri aradim

Bir de sansini oyle dene :))

ama şimdiden söyleyeyim, süreye hiçbir şekilde müdahale edemiyorsun...kaç kez denedim de şansımı, nuh diyor peygamber demiyor, bir gün bile öne aldıramıyorum randevuyu...buna da alış canım :)

:) zaten öyle olması iyi bence kendinden emin ve kararlı. Cok ciddi düşünüyorum tüp bebeği Murat hoca dediğinde doğru ve haklıyıdı zaten. Bebek istiyosan yöntem bu demeye getirdi:)

:) zaten öyle olması iyi bence kendinden emin ve kararlı. Cok ciddi düşünüyorum tüp bebeği Murat hoca dediğinde doğru ve haklıyıdı zaten. Bebek istiyosan yöntem bu demeye getirdi:)

Narbinscim,
Aşılama konusunda kızlar kadar bilgim yok benim, ama aşılama diye hastalarını oyalayan çok doktor olduğunu biliyorum.2 kere,3 kere aşılama yapıp tüp bebeği en sona bırakıyolar.En son hepsini yapıp hidrosalpinksiniz var diyip insanlarla dalga geçiolar yeni farketmişler gibi.. Aşılama bana da söylendi ama Murat hoca zaman kaybedersiniz dedi direkt. Zaman da çok önemli böyle bi durumda biliyosun yaş ilerledikçe zorlaşıyor.
Ben de ilk randevuda elektrik alamamıştım. Hala gel git yaşıyorum ama inan ki çok iyi, işinde çok çok iyi bi doktor.Hastası için iyi olmayan bi tedaviye yönlendirmiyor. Bana başka doktorlar aşılama derken Murat Hoca tutmaz dedi ameliyat olmanız şart dedi..

Canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum..Dualarım seninle olucak.
Benim aklımda doğum konusunda karışık ama aslında Ankara Cebeci de olabilir Skyline'in tecrübelerine bakarak..TOBB ve Medicana anlaşmalı bizim ,TOBB'u da düşünüyorum çok tuzlu olmazsa,fark alıyolar bi miktar.. Medicanada çok az fark ödüyoruz ama orda ameliyat olmuşum ben,beğendim dersem yalan olur..Doğumu orda hiç istemiyorum.
Normal doğum konusunda da Murat Hocayla konuşucam bakalım artık

Canım çok takmıyorum ben de açıkçası 2 kilo almışım şimdiden.. Peynir veya yoğurt yiyebilirsen onlar da iyi.Kaşar,örgü peynir çeşit çeşit alıp yemeye çalış...Meyveli yoğurt evde yapıp yemeyi deneyebilirsin.. çok fazla tatlı yiyorum ben nutella, yaş pasta,hamur işi gırla gidiyo valla. Murat hoca doğal beslenelim diyor ama ben bildiğin 5-6 yaşında çocuk gibi besleniyorum resmen ,çok şeker az yarar..
Doğuma giriyor diye biliyorum canım..Senin doğum da eylül değil mi kaçına denk geliyor?

Bir de bişey paylaşmak istiyorum kızlar sizinle..Ben bir doktora gittim.Endokronoloji uzmanına güven hastanesinde.Adam bana KELP diye bir deniz yosunu iyot desteği verdi.(GNC'de satılıyor bir tek) İçinde 150 mg.iyot desteği varmış.Tüm hamilelerin bunu bebeğin zekası için kullanmaları şart dedi.Japonyada bir kadın günde 80.000 mg iyot alıyormuş doğal yollardan.Türkiyede bu oran 80 mg (net hatırlamıyorum) geçmiyor dedi.İyotlu tuz kullanıyorum diye belirttim ama yetmiyor dedi.Yurt dışında herkes mutlaka iyot desteği alırmış hamileyken. Ben ondan aldım.Hergün olmasa da içmeye çalışıyorum.Bilginiz olsun..Murat hocaya sordum kullanabilirsin problem yok dedi. Siz de araştırın isterseniz.

Gizmocum bende troid var iyot fazlasi iyi gelir mi bilmiyorum ama bir arastiriyim ben de kilo aldim ama takmiyorum hic :)
Benim ark medicanadq dogum yapti normal dogum iki gece ucreti odedi dr ilk gece sonunda sabah istersen cikartirim demis o da bakariz demis sabah hastane hadi cikmiyor musunuz demeye baslamis ark da ben iki gecelik ucret verdim bu gece de kalcam diye zitlasmis direkt tavirlari dEgisti ilgi sifir oldu dedi. Medicana ben dusunmuyorum
Ozel koru hast. Baya iyiydi orda da yaptiriyorum demisti
Belki orasini dusunuruz

Filizcim dualarim seninle canim
Randevu kacta
Bzi habersiz birakma

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar... randevum bugün 17:30 da... hayırlısı artık...dün youtubedan bolca ultrason görüntüsü izledim de...pek ümitlenemiyorum...hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden... herkes elinden geleni yaptı çünkü...ama olumsuz olursa da bir süre toparlanamam herhalde...

ben de medicanada ameliyat oldum...inanın zekai tahirdeki laparoskopimde bile daha iyi bakmışlardı bana... medicanada, ameliyat sonrası sağolsunlar hemen komposto vs. dayadılar ama akşam hepsini çıkarttım ve sonrasında aç kaldım..çünkü hiçbir yer açık değildi...arkadaş da orda doğum yaptı, havalandırması bozukmuş, bebek 1 günde 200 gr mı ne vermişti aşırı sıcaktan...sonra da kavga etmişlerdi... koru hastanesini hiç bilmiyorum ama orda adnan kaya var ve ben ona karşı dava açtım. o yüzden orda da olamam... tobb'a iyi diyorlar genelde...

umarım çıkınca size güzel haberler veririm...eğer yazmazsam bilin ki şoktayım arkadaşlar... kendinize iyi bakın...

Canim ark adnan kayaya gidiyor noldu onla ? Sasirdim cok
İns iyi haberler alcaksin

Canim ark adnan kayaya gidiyor noldu onla ? Sasirdim cok
İns iyi haberler alcaksin

adnan kaya da, bana yalan söyleyen doktorlardan biri skylinecim... bana tüplerini aldık demişlerdi ama hakan yaralının ısrarı üzerine kendisini aradığımda (ameliyatımdan 5 ay sonra) telefonda bana, benim sol tüpümü hiç göremediklerini söylemişti. sonradan bunu inkar etti ama ne fayda...elimde kapı gibi rahim filmi var...boydan boya hidrosalpinksli bir tüp olduğu gibi duruyordu filmde...ben onlara inansaydım ve yine orda tedavi olsaydım boşa kürek çekmiş olacaktım... o yüzden de hem mayaya hem de doktorlarına ayrı ayrı maddi manevi tazminat davası açtım... hem bana yalan söylediler hem de elime gerçeğe aykırı şekilde düzenlenmiş epikriz raporu verdiler...

bu şekilde canım...

Nasil drlar bunlar yaa (
Yapamadiysan niye soylemiyorsun mesleki utanc mi yani
Off iyi yapmissin maya tup yazinca google cikmiyor kapatti mi bunlar acaba bur ara cok meshurdular

Nasil drlar bunlar yaa (
Yapamadiysan niye soylemiyorsun mesleki utanc mi yani
Off iyi yapmissin maya tup yazinca google cikmiyor kapatti mi bunlar acaba bur ara cok meshurdular

öyle doktorlar işte... neden söylemediklerini inan ben de bilmiyorum... herhalde beni yolunacak kaz olarak gördüler... çünkü hidrosalpinksim olduğuna dair ultrason raporu bile vermiştim ellerine tedaviye başlamadan önce...bi problem olur mu diye sorduğumuzda da, " bizim tüplerle işimiz yok " demişlerdi...biz de daha hiçbir şey bilmiyorduk bu konuda...hemen tedaviye başladılar ve tek sağlam şeyim olan sağ tüpümde tuttu. dış gebelik oldu... o tüpümden de oldum... öyle işte... maya, satılmış... o yüzden de googleda çıkmıyor... Allahtan doktorlar aleyhine de açtık da davayı, içimiz rahat...

son 3 saat:18::18:

Canım çok iyi yapmışsın dava açmakla siz hukukçuydunuz zaten değil mi arkadaşlar??
Başka kimseye zarar veremesinler dicem ama ona da güvenemiyorum.Hapse atmaları lazım suçlu bulunanları ya da lisanslarını alsalar ellerinden de ibretlik olsun..
Medicanada ben son ameliyatımda toplamda 25-30 arası çıkardım ameliyat sonrası..o kadar zorlandığımı hatırlamıyorum.Sözde hastanenin en iyi anestezisti anestezi yamiş bana..Neyseki yanlış dozdan öldürmedi şükrediyorum:) Medicana kadar kötü bi hastane görmedim hakkatten..Çok ilgisiz çalışanları..
İnşallah bugün akşam huzurla ve mutlu uyursun Filiz'cim..Korkularının son bulacağına inanıyorum ..Haber gelmesini beklicem senden..
Görüşürüz..

Gizmocum, ben de skyline da hukukçuyuz... başıma gelenleri sindiremedim...hem mayaya hem de bacağımda koter yanığı oluşmasına neden olan prof.kunter yüceye dava açtık... mayayı sağlık bakanlığına da şikayet ettim ama hiçbir belgeyi benden istemeden yaptıkları araştırma neticesinde maya suçsuz bulundu... tabi bu kararı hiç kafama takmıyorum...

bu tedavide de başıma şu geldi. ben geçen yıl hacettepeden rapor çıkarttım ama ne ilaç aldım ne de tedaviye başladım. başka ameliyatlar oldum...raporum çıktıktan sonra bi eczaneye sadece fiyat sormak için verdim reçeteyi..resmi reçete bile değildi... ama o bu ilaçlar ilaç fatura bile kesmiş...ben bu tedaviye başladığımda öğrendim başka bir eczaneden bu durumu...tabi şok geçirdim... hemen sgk ya gittim. ordaki memurun önünde eczacıyla konuştum hoparlörüm açık şekilde... memurun yanında bana, ilaçların 1 yıldır eczanede torbada beklediğini söyledi... sonra memur, eğer şikayet edersem eczanenin kapatılacağını söyledi...vs vs... eczacıyla buluştuk, sözleşme yaptık, ben bu tedavimde rapora başvurmadım ama raporluymuş gibi eczaneden para aldım...

murat hoca, rapor alıyorsunuz dimi demişti...ben de "yok hocam eczane hata yapmış, kapatmaya kadar gidiyor sonu" demiştim... o da benim tüm davalarımı bildiği için, " filiz hanım eczaneyi de kapattırmayın artık " demişti gülerek:))))

öyle işte..hep benim başıma geliyor bunlar...

mayada da medicanada da aynı ameliyatı oldum ben... tabi ki medicana daha iyiydi ama mayaya göre:) mayada wc de bayıldım. hemşire ya da bir allahın kulu olmadığı için eşim beni sürükleyerek yatağa götürdü...düşünün karnımda kocaman yarıkla... medicanada da wc de tam bayılıyordum ki hemen tekerlekli sandalye alkol vs getirdiler...tansiyonumu alamamış hemşire...panik oldu... sonraki yürütmeye bi baktım 2-3 iri hemşire gelmişti:)

son 1, 5 saat arkadaşlar...sayenizde vakit daha hızlı geçiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…