Bos gebelikmis arkadaslar... Ptesi kurtaj olacagim...
Yazacak bisey bulamiyorum arkadaslar...ilaclar kesildi. Ptesi hastaneye giderken evdeki cantamdaki tum ilaclari toplayip hastaneye goturecegim.belki birilerinin isine yarar.
Bu kapi kapandi benim icin. İki tedavim de umutla basladi, olumlu oldu ama ikisi de kurtajla bitti. Ucuncuyu denesem o da herhalde ileri evrede dusukle sonuclanir...
Evdeyim... Yuzum sis... Tekrar kurtaj koltuguna oturmaktan korkuyorum.. Ruyama girdi gece... Murat hocaya yalvariyodum almayin diye... Dun o da cok uzuldu, ben " bos gebelik dimi hocam" diyene kadar bisey diyemedi...
Su an bi cocuk esirgeme kurumuna gidip o cocuklara sarilasim geliyor... Kendimi toparlayinca ciddi sekilde siraya girmeyi dusunuyorum...
Boyle iste arkadaslar... Ben daha fazla moralinizi bozmayayim...
Her sey icin sagolun...
Aman hicbirseye caninizi sikmayin... Saglikla kucaginiza alin yavrularinizi...
Canim senden haber aldigima cok sevindim
Insallah her sey guzel olur senin icin
Kendini toparlamaya baslaman cok guzel insallah guzel haberlerini de alcaz
Genetik test yapilmismiydi size
Bos gebelik icin bundan supheleniyorlar
Merhaba arkadaslar...
Ben biraz toparladim... Sanirim goz pinarlarim kurudu.tovbe istesem de aglayamiyorum... Ama soktan ciktim ve durumu idrak ettim. Dun baska dra da gittik.. Ilaclari kestigimiz icin dusuk moduna girmisim zaten. Rahim ici kanamalarim da baslamis... Ilginctir, kesenin icinde bisey gorundu ama canli bir sey degildi...
Yine ilginctir kizlar, ben yaza tedaviye sicak bakiyorum... :)
Bukeyifli topigin de uzucu sekilde devam etmesini istemiyorum:) sizin guzel haberlerinizi bekliyorum...
Yarin sabah hastanede olacagim.. Umarim bir cirpida kurtulurum...
Guzel bir hafta diliyorum...
Sevgiler
senden moral dolu bir mesaj almak çok güzel. umarım bundan sonra herşey çok daha iyi gidecek. biz de yarın amniyosentez yaptıracağız. gelişmeyen ikinci embriyonun gebelik kesesinin hala durması nedeniyle ikili üçlü test sonuçlarımızın anlamlı çıkmayacağı söylendi, yapılmadı. bir de yaş faktörü eklenince göze alamadık. bizim için dua edin olur mu, yarın bu saatlerde yaptırıyor olacağız. kendi adıma hiçbir kaygım korkum yok, yeterki ufacık meleğime bir zarar gelmesin, sonuç da çok güzel çıksın ve dokuz ayın sonunda kavuşalım birbirimize...
kırmızıcım
neden amniyosentez önerdi?
ense kalınlığı nasıl çıktı?
benım dr da ikizlerde ikili üçlü doğru sonuc vermez ultrasonla kontrol edecegız dedi, ense ölçümü yaptı.
kirazkırmızı,
Dualarım seninle..İnşallah güzel, kolay bi opersayon olur, bi çırpıda sağlıkla atlatırsınız..Nerde yaptırıcaksın?
Bu keseler de kendi kendilerine düşüyor gibi düşünürdüm ben ama alınmöası gerekiyor demek ki..Aslında vücut atar gibi düşünürdüm hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?