kızlar biz geçen ay başladık gerekli testler yapıldı eşimin ve benm kasım ayındada yani adetin 2. başlıyoruz allah nasip ederse
dentur cnm hayirlisi olsun...
bizimde doktorla ilk gorusmemiz sali gunu ilk gorusmede test istiyormu?
kasımda kimse tüp yaptırıyacak mı yahuu
Merhaba Arkadaşlar,
Böyle bir başlık bulamadım,
Haydi bismillah konuyu açıyorum,
bakalım kimler var ?
Ben ekimde düşünüyordum fakat bayram araya girdiği için doktorumla kasıma karar verdik..burada yaşadıklarımızı, sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi paylaşalım mı?
şimdiden sevgiler...
“Bismillahirrahmanirrahim.”“Bismillah her hayrın başıdır; Allah inşallah hiçbirimizi hayal kırıklığına uğratmaz, hepimiz sağ salim evlatlarımıza bu yolculuğumuz neticesinde kavuşuruz..
Listemiz
1- Skyline
2- zeynep_82
3- funy
4- baharinkizi
5-medmus
6-9ay
7- gizmo60
ben ilk iğnemi dün vuruldum bu sefer olacak eminim herkezze bol şans.
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır okuyorum forumu, yazmak bugüne kısmetmiş.yarın randevu aldım başlayacağız inş.tüp bebek tedavisine tabi hormonlar izin verirse :) ki 3 aydır izin vermiyo. benim sorunum çikolata kisti,laparoskopi oldum ama kurtulmak zor.4,5 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım yıllardır her ay hüsran,yumurta takipleri,2 aşılama ilaçlar ,sıkıntılar falan en son çare tüp bebek oldu, Allahım inşallah hepimize bu mutluluğu tez zamanda yaşatır mucizemizi bize gönderir. Çikolata kisti olup da tüp bebek yönt.ile hamile kalan varmı arkadaşlar? hepinize bol şans,Allah a emanet olun.
hoşgeldin cnm . amin inşallah hepimizin dileği aynı. çikolata kistini ben bilmiyorum ama istersen aynı mesajı ekim topiğine yaz ordaki kızlar bundan bahsediyorlardı sanırım....
İnşallah umutluvaka, Allah bütün isteyenlere verir inşallah ben 9 buçuk yıllık evliyim denemekten vazgeçmiycem nasip edecekse Rabbim er yada geç olacak önemli olan güç olmasın
ben de başladım ilk iğnemi dün vuruldum...
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır okuyorum forumu, yazmak bugüne kısmetmiş.yarın randevu aldım başlayacağız inş.tüp bebek tedavisine tabi hormonlar izin verirse :) ki 3 aydır izin vermiyo. benim sorunum çikolata kisti,laparoskopi oldum ama kurtulmak zor.4,5 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım yıllardır her ay hüsran,yumurta takipleri,2 aşılama ilaçlar ,sıkıntılar falan en son çare tüp bebek oldu, Allahım inşallah hepimize bu mutluluğu tez zamanda yaşatır mucizemizi bize gönderir. Çikolata kisti olup da tüp bebek yönt.ile hamile kalan varmı arkadaşlar? hepinize bol şans,Allah a emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?