2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

İnşallah umutluvaka, Allah bütün isteyenlere verir inşallah ben 9 buçuk yıllık evliyim denemekten vazgeçmiycem nasip edecekse Rabbim er yada geç olacak önemli olan güç olmasın

ben de başladım ilk iğnemi dün vuruldum...

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır okuyorum forumu, yazmak bugüne kısmetmiş.yarın randevu aldım başlayacağız inş.tüp bebek tedavisine tabi hormonlar izin verirse :) ki 3 aydır izin vermiyo. benim sorunum çikolata kisti,laparoskopi oldum ama kurtulmak zor.4,5 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım yıllardır her ay hüsran,yumurta takipleri,2 aşılama ilaçlar ,sıkıntılar falan en son çare tüp bebek oldu, Allahım inşallah hepimize bu mutluluğu tez zamanda yaşatır mucizemizi bize gönderir. Çikolata kisti olup da tüp bebek yönt.ile hamile kalan varmı arkadaşlar? hepinize bol şans,Allah a emanet olun.

hoşgeldin cnm . amin inşallah hepimizin dileği aynı. çikolata kistini ben bilmiyorum ama istersen aynı mesajı ekim topiğine yaz ordaki kızlar bundan bahsediyorlardı sanırım....

İnşallah umutluvaka, Allah bütün isteyenlere verir inşallah ben 9 buçuk yıllık evliyim denemekten vazgeçmiycem nasip edecekse Rabbim er yada geç olacak önemli olan güç olmasın

Merhaba canım bende dokuz buçuk yıllık evliyim bu ay dr gidicem 3 üncü tedavime başlıcm rabbim inş tez zamanda hepimize nasip eder

ben de cikolata kistinden laparoskopi oldum. sonrasinda 3 kez negatif asilama. simdi ilk tüp denemesi. bugün 5. ignemi
oldum. insallah bu sefer yüzümüz güler.cikolata kisti tüp bebegi kesinlikle olumsuz etkilemiyormus. hic moralini bozma olacak insallah.

kızlar bende varım 2. iğnelerimi oldum bugün fertijinde yaptırıyoruz benim kendiliğnden oluşmuş 3 gebeliğim var malesef hepsini kaybettim tüp bebeğe kara verdik allah hepimizin yardımcısı olsun 28 yaşındayım

Kızlar biz de bu ay deniyoruz..
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah! Hayırlısıyla bize de annelik duygusunu yaşatsın

merhaba kızlar benide aranıza alınnnnnnbende 12 kasıma randevu aldım görüşmeye gideceğiz ..hakkımızda hayırlısı olsun ilk tüp denemem olacak kısmetse ve heyecan ve karışıuk başka duygular içerisindeyim...bu zorlu süreçte destek çok önemli sanırım

kizlar ya insallah ilk seferde tutar hepimizin Kasim topigi herkese ugur getirsinnnnnnnnnnn

merhaba kızlar benim tüp aralıkta olucak ama şimdiden stres başladı 16 kasımda lucrine başlıyorum .negatifle sonuçlanan 2 aşılamam oldu .tüp yaptırmak biraz daha komplike bişeymiş izlediğiniz yolları yazarsanız sevinirim.inşlh burdan güzel haberlerinizi alırız da moral olur bizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…