2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

benimde inş.kasım 20 gibi tedaviye başlayaacğım...2 olumszuktan sonra...ankaradayım...merkezde karar veremedim

benimde inş.kasım 20 gibi tedaviye başlayaacğım...2 olumszuktan sonra...ankaradayım...merkezde karar veremedim

hg rana hayirliisi olsun daha once 2 kez tup bebek denendi mi?
benimde ilk kez olcak cok korkuyorum yaa!!! negatif olcak diye ama hayirlisi neyse allahtan onu diliyorum napim..
ya birde bu yumurta kalitesini arttiran besinler neler acaba... ben yaklasik 1 yildir belki daha fazla folik asit kullanyorum

bizim sorun esimin sperm kalitesi, hizi ,morfoloji %3
bu arada sizin sorun nedir?

Son düzenleme:
kızlar bişi sormak istiyorum.şimdi biz tüp bebeğe karar verdik ve ben randevumu aldıım. fakat bu ay kaçtı regl olalı 6 gün oldu.şimdi ben merkezden reglimin 13,gününe randevu aldım görüşmek için.sizce doğrumu yapmışım?yoksa regl olunca mı gitmeliyim?

cnaım sorun bende tüplerim tıkalı ve intihaplıydı inş.tüpleri tıkandı ve tedaviye başlayacağız...tabi bunun öncesinde 1 tüp bebek tedavi süreci oldu...1 tanede dondurulmuş denedim...
ilki kimyasal gebelik 2.si negatif...ilk denemeden sonra tüpler intihaplandı vs.vs. şimdi çok şükür tedaviye başlayabileceğimizi söyledi doktor...
öncesinde beslenme için folik asit dışında bişi önermiyorlar...benimde tekrar kullanmaya başlamam lazım...
sen nerdesin...hangi merkezde yaptıracaksın?

tedaviye başlarken genelde regl 2.gün gel diyorlar...sen ilk defa görüşmeye gidiyorsan gün prob değili hatta 13 günü en azından yumurtalarına bakarlar...

canım eşimin morfolojisi%1 ama doktorlar takılmıyolar ona çok fazla benim 3 gebeliğim var kendiliğinden oluşan malesef kaybettim hepsini sende çok kafana takma morfolojiyi sayı iyiyse sorun olmaz diyo doktorlar hayırlısı olsun tatlım hakkında

Son düzenleme:

aynen dediğin gibi herkes kendi kişisel sorununu yaşıyor. Bunların hepsi imtihan, inş. en sonunda bebişlerimize kavuşucaz.
bu arada bende çevremdekilerle bu sorunu konuşamıyorum en iyisi burda senin halinden anlayan insanlarla paylaşmak. tekrar hayırlı olsun tedavin. Benim de aralık ayında inş. tedavim başlayacak.

hadi hayırlısı bakalım,evet çok heyecan verici ben daha başındayım 3.günüm ama düşündükçe heyecan basıyo.
beni haberdar et durumundan , allahım sağlıkla nasibetsin her isteyene inşallah.

Kizlar carsamba yumurtalarim toplaniyooo :)
Toplam 7 gün igne vurmus oldum. Bugün son olarak catlama ignesini vurucam. sonra heyecanli bekleyis basliyor.
Allahim sen bize yardim et

tedavi başlamadan önce bir kere görüşmeye gitmen isabet olur.
folik asit verebilir, ön görüşme iyidir yani ben de öyle yaptım :)

ben yurt disindayim ranacim maleseff
burada oldugum icin burada yapilcak iste bahsettigim gibi yarin ilk gorusmemiz var cok heyecanliyim..
keske TR de olsaydi oradaki doktorlar binn katt iyi buradakilerden emin olun

evet arkdasim doktor bize sayisindan cok kalitesi ve hizi onemli dedi bizim onlar dusuk olunca demekki yumurtaya ulasamadan yolda vefat ediyorlar
isi girgira aliyorum napim
hee bu arada esim proxeed plus kullaniyor 3.kutudayiz insallah cok iyi gelicek spermlere

bence dogru yapmissin tatlim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…