kızlar size haberlerim var
12 13 tane yumurtam ve bazıları 19 mm olmuş rahim kalınlığım 8mm.dün çatlatma iğnemi vurdum yarın yumoşlar toplanıyor..
benimde inş.kasım 20 gibi tedaviye başlayaacğım...2 olumszuktan sonra...ankaradayım...merkezde karar veremedim
hg rana hayirliisi olsun daha once 2 kez tup bebek denendi mi?
benimde ilk kez olcak cok korkuyorum yaa!!! negatif olcak diye ama hayirlisi neyse allahtan onu diliyorum napim..
ya birde bu yumurta kalitesini arttiran besinler neler acaba... ben yaklasik 1 yildir belki daha fazla folik asit kullanyorum
bizim sorun esimin sperm kalitesi, hizi ,morfoloji %3
bu arada sizin sorun nedir?
kızlar bişi sormak istiyorum.şimdi biz tüp bebeğe karar verdik ve ben randevumu aldıım. fakat bu ay kaçtı regl olalı 6 gün oldu.şimdi ben merkezden reglimin 13,gününe randevu aldım görüşmek için.sizce doğrumu yapmışım?yoksa regl olunca mı gitmeliyim?
hg rana hayirliisi olsun daha once 2 kez tup bebek denendi mi?
benimde ilk kez olcak cok korkuyorum yaa!!! negatif olcak diye ama hayirlisi neyse allahtan onu diliyorum napim..
ya birde bu yumurta kalitesini arttiran besinler neler acaba... ben yaklasik 1 yildir belki daha fazla folik asit kullanyorum
bizim sorun esimin sperm kalitesi, hizi ,morfoloji %3
bu arada sizin sorun nedir?
Arkadaşlar merhaba ekim ayında ilk tüp bebek denemesi yapıldı. Erken menepoz sorunu olduğu ve yumurta sayım giderek azaldığı için aşılama falan yapılmadan önce histeroskopi yapıldı hemen ardından tüp bebek tedavisine geçildi. herşey yolunda gitmesine rağmen yalnızca 1 yumurta toplanabildi(zaten 2 yumurtam oluşmuştu) oluşan bir embriyo 2. gün transferi yapıldı. Fakat geçmek bilmeyen 12 gün sonunda test sonucu negatif. şimdi tekrar ve hemen tedaviye yeniden başlıyoruz. bu ayı doğum kontrol hapı kullanarak ve bitiminde 2. tüp bebek denemesi yaparak geçireceğim. sanırım aralık ortası gibi tedaviye başlayacağız tekrar. bu süreçte anladığım bir şey varsa herkes kendi kaderini yaşıyor.ben eve benim niye tek yumurtam var diye ağlayarak geldiğimi de hatırlıyorum, neden 2. gün yapıldı diye sabahladığımı da...bu özel bir durum ve çevremdeki insanlarla bu konuyu konuşmuyorum artık. Çünkü anlamıyorlar, teselli etmek zorunda hissediyorlar kendilerini ya da önemsizleştiriyorlar. aranıza bu yüzden katıldım. günlerce yazdıklarınızı okudum umutlandım,korktum,meraklandım,tanımadığım insanların mutluluklarına sevindim,mutsuzluklarına üzüldüm ve dua ettim.sonunda içime atmak yerine buraya yazıyorum işte.Umarım bizim için herşeyin hayırlısı olur. ve güzel haberlerle dolu yazılar yazarız.
ben ilk 4 gün sadece gonal f oldum 1 defa, 5.günden itibaren 2 igneye cikti gonal f in yaninda orgalutran (yumurtalar erken catlamasin diye).
cuma kontrolüm vardi yumurtalar cikmaya baslamis, pazartesi yine gidicem. doktorum carsamba büyük ihtimalle yumurtalari toplayacagiz hazirlan dedi :) cok heyecanli..
cnm merak ediyorum seni musait zamaninda gelismeleri bildir
kızlar bişi sormak istiyorum.şimdi biz tüp bebeğe karar verdik ve ben randevumu aldıım. fakat bu ay kaçtı regl olalı 6 gün oldu.şimdi ben merkezden reglimin 13,gününe randevu aldım görüşmek için.sizce doğrumu yapmışım?yoksa regl olunca mı gitmeliyim?
Kizlar carsamba yumurtalarim toplaniyooo :)
Toplam 7 gün igne vurmus oldum. Bugün son olarak catlama ignesini vurucam. sonra heyecanli bekleyis basliyor.
Allahim sen bize yardim et
çok güzel az kalmış...inş.sonucu güzel olur..
Kizlar carsamba yumurtalarim toplaniyooo :)
Toplam 7 gün igne vurmus oldum. Bugün son olarak catlama ignesini vurucam. sonra heyecanli bekleyis basliyor.
Allahim sen bize yardim et
cnaım sorun bende tüplerim tıkalı ve intihaplıydı inş.tüpleri tıkandı ve tedaviye başlayacağız...tabi bunun öncesinde 1 tüp bebek tedavi süreci oldu...1 tanede dondurulmuş denedim...
ilki kimyasal gebelik 2.si negatif...ilk denemeden sonra tüpler intihaplandı vs.vs. şimdi çok şükür tedaviye başlayabileceğimizi söyledi doktor...
öncesinde beslenme için folik asit dışında bişi önermiyorlar...benimde tekrar kullanmaya başlamam lazım...
sen nerdesin...hangi merkezde yaptıracaksın?
jose senin yumurtaların yarın toplanıyor zannettim bir an :)
canım eşimin morfolojisi%1 ama doktorlar takılmıyolar ona çok fazla benim 3 gebeliğim var kendiliğinden oluşan malesef kaybettim hepsini sende çok kafana takma morfolojiyi sayı iyiyse sorun olmaz diyo doktorlar hayırlısı olsun tatlım hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?