2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

herkese merhaba,inşallah hepimiz anne olur o duyguyu yaşarız.Benim ikinci denemem olucak ilk denememi ankara zekai tahir burak hastanesinde denedik yumurtalar döllenmedi.şimdi tekrar orayamı gitsem başka yeremi gitsem karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum bu ay adet olunca bende başlıcam inşallah

Arkadaşlar merhaba ekim ayında ilk tüp bebek denemesi yapıldı. Erken menepoz sorunu olduğu ve yumurta sayım giderek azaldığı için aşılama falan yapılmadan önce histeroskopi yapıldı hemen ardından tüp bebek tedavisine geçildi. herşey yolunda gitmesine rağmen yalnızca 1 yumurta toplanabildi(zaten 2 yumurtam oluşmuştu) oluşan bir embriyo 2. gün transferi yapıldı. Fakat geçmek bilmeyen 12 gün sonunda test sonucu negatif. şimdi tekrar ve hemen tedaviye yeniden başlıyoruz. bu ayı doğum kontrol hapı kullanarak ve bitiminde 2. tüp bebek denemesi yaparak geçireceğim. sanırım aralık ortası gibi tedaviye başlayacağız tekrar. bu süreçte anladığım bir şey varsa herkes kendi kaderini yaşıyor.ben eve benim niye tek yumurtam var diye ağlayarak geldiğimi de hatırlıyorum, neden 2. gün yapıldı diye sabahladığımı da...bu özel bir durum ve çevremdeki insanlarla bu konuyu konuşmuyorum artık. Çünkü anlamıyorlar, teselli etmek zorunda hissediyorlar kendilerini ya da önemsizleştiriyorlar. aranıza bu yüzden katıldım. günlerce yazdıklarınızı okudum umutlandım,korktum,meraklandım,tanımadığım insanların mutluluklarına sevindim,mutsuzluklarına üzüldüm ve dua ettim.sonunda içime atmak yerine buraya yazıyorum işte.Umarım bizim için herşeyin hayırlısı olur. ve güzel haberlerle dolu yazılar yazarız.

bende aranıza yeni katılanlardanım 2 tüp bebek denememizi kasım 28-29 gibi başlıycaz umarım iyi sonuçlar alırız allahın izniyle

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinz
umarım bu gayretlerimizin güzel ürünlerini tez zamanda alırız hepimiz
biz de ilk denememizi yapıcaz iki merkez arasında kaldık
ama ön görüşmelerimi yapmadık daha
Allah hepimizie hayırlı kapılar açsın inşlh

canım habertürk gazetsinde sağlık bölümünde doktorumum hikayesi var aynı denin hikayen ben dün gördüm o kadar çok ağladım ki seval taşdemir yazarsan habertürkün sağlık bölümüne çıkar umut olur tatlım sana allah yardımcımız olsun

kızlar size haberlerim var
12 13 tane yumurtam ve bazıları 19 mm olmuş rahim kalınlığım 8mm.dün çatlatma iğnemi vurdum yarın yumoşlar toplanıyor..

smyrna1881 lutfen uzulme burada hepimizle dertlesebilirsin...malesef cevremizdeki insanlar (yasamayan anlamaz)
evet kesinlikle dogru bir tespit ONEMSIZLESTIRIYOLAR....
rabbim yardimcin olsun

hadi yaaa massaaallhhhh 19mm cok ii degil mi?
bana da iyi gibi geldi yoksa 17.9 mu dedi 19.7 mi birden gözüme çok büyük geldi kafayı yedim valla ben heralde:))))neyse her ikisi de iyi bi rakam sanırım.çünkü doktor dedi ki salı çarşamba alalım sonra bi daha baktı yok yok dedi büyümüşler pazartesi alalım.ne bilim valla uçmuşum ben

hadi ya cok iyi insallah dollenme olur
bayilcan yani sen simdi yarin bacim :18:

inşallah canım,tabiki moral bozmak yok ,benimde bugün 2.iğnem oldu. takribi aynı sürede yaşayacağı bu süreci ne güzel.
günde 2 iğnem var puregon ve merional seninde aynı mı?

merhaba canım.ben de aralık ayında tüp bebek düşünüyorum.mayısta ameliyat oldum.doktorum murat sönmezerdi tüp bebeğide ona yaptırmayı düşünüyorum.inşaallah hayırlısı olur herkes için.

inşallah canım,tabiki moral bozmak yok ,benimde bugün 2.iğnem oldu. takribi aynı sürede yaşayacağı bu süreci ne güzel.
günde 2 iğnem var puregon ve merional seninde aynı mı?

ben ilk 4 gün sadece gonal f oldum 1 defa, 5.günden itibaren 2 igneye cikti gonal f in yaninda orgalutran (yumurtalar erken catlamasin diye).
cuma kontrolüm vardi yumurtalar cikmaya baslamis, pazartesi yine gidicem. doktorum carsamba büyük ihtimalle yumurtalari toplayacagiz hazirlan dedi :) cok heyecanli..

kızlar size haberlerim var
12 13 tane yumurtam ve bazıları 19 mm olmuş rahim kalınlığım 8mm.dün çatlatma iğnemi vurdum yarın yumoşlar toplanıyor..

masallah hadi hayirlisi. yarin icin bol sans sana. benim de yarin randevum var, carsamba toplanma ihtimali var yumurtalarin bakalim.
pespese gidiyoruz güzel sonuclar aliriz insallah.

günaydın kızlarrr, ben geldim. cumartesi ilk görüşmeye gittik ve adetimin üçüncü günüydü. doktor tedaviye baslayabileceğimizi söyledi ve o gün basladık. bugün kısmet olursa üçüncü iğnemi olacagım. carsamba günüde ilk kontrolüm var. galıba aynı günde ılerleyecegım arkadaslarım var. cok heycanlıyım ve acaıp duygular ıcındeyım. rabbım hepımıze yardım etsın. ınsallah hep bırlıkte mutluluk haberlerımızı burdan paylsırız. AMİNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…