Canim bana da dua eder misin ?
Funy üzülme demenin bir anlam yok
Su an yaşadığın hayal kırıklığını anlıyorum Allah sabır ve güç versin
Nefes aldığımız sürece umut var biliyorsun son yumurta ve son sperm artik olmaz denene kadar denemek zorundayız Keske dememek icin,
Lutfen kendini fazla Hirpalama olmamasının suçlusu kimse degil
Nerde yaptırmıştın ve nedenin neydi canim
Kader belli olmaz belki kendisi cıkar gelir bebisin :)
ben de çok merake diyorum canım özellikle kistin olduğu taraftan iyi yumurtam olacak mı onu merak ediyorum
öğleden önce izinliyim , murat hoca öğleden sonra işe gidebilirsin dedi.
inşallah her şey güzel gider, dualarını bekliyorum canım
bana bir tavsiyen var mı
şimdi genarta gidip yumurtam toplancak mı diyorum? herald esonra serum yolu acacaklar? koldan mı elden mi?
sonra hemen çıkıyor muyum yukarı, işlem odaıs nasıl bir yer, ayy biraz anlat noluurrr?
ha bir de spekulumu bayılmadan önce mi takıyor yahu? bari bayılttıktan sonra taksın o hiç hoş bir şey değil
Canııımmm sizi böyle heyecanlı görmek mutlu ediyor beni. İnanın bende sizin kadar heyecanla sonuçlarınızı bekliyorum. Ama bu lütfen stres haline dönmesin sizde. Özellikle transfer zamanı daha sakin olun.
Bak ne anlatacağım. transfer zamanı odaya aldılar beni. Benden önce bir kadın vardı girecek. 4. denemesiymiş. Ben gittim koltuğa oturdum. Arkadaş bir sağa bir sola yürüyor bir yandan da sohbet ediyoruz. Artı dayanamadım dedim ki yeter bir dur, bu ne stres, sakin ol, beni de gerdin yani.Durumunun farkında bile değildi. Diyemedim sen bu adar stresli transfere girersen tabii ki tutmaz diye. Neredeyse aynı anda çıktık onunla. Ama gözlerindeki endişeyi görebiliyordum. Siz de farkında olmadan bunarı yapmayın kendinize... Sakin ve özgüvenli ol. Ben doktoruma bu sefer tamamdır dedim daha transfer yapılmadan. O kadar inanıyordum. Bak ikisini de aldım geldim :)
Canlarım
Geldim
16 tane toplandı şükürler olsun :))
İnsallah güzelce embriyo olurlar
Su an ağrım var biraz
Agladim biraz anestezi verilirken kürtajım aklıma geldi(
Sonucu güzel olur insallah
Hepinize tesekkur ediyorum
Cnm sagol Allah tum belalardan korusun biziBelalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"
Canim hosgedin...gecmis olsun:))
Canlarım
Geldim
16 tane toplandı şükürler olsun :))
İnsallah güzelce embriyo olurlar
Su an ağrım var biraz
Agladim biraz anestezi verilirken kürtajım aklıma geldi(
Sonucu güzel olur insallah
Hepinize tesekkur ediyorum
wuuuuu harika bir sonuç. Maaşallah canım benim. O zaman sen yarın arayıp kaç tanesi tuttu onu öğreneceksin. Güzel sonuçlar alırın inşallah canım benim. Bizi de haberdar et mutlaka :)
İnsallah canim kaliteli embriyolar olsunlar bana sıkı sıkı tutunsunlar :))
Simdiiii transfer nasil bir işlem ? :)
Dun bn odada yatarken gelen 2 Hanım'dan da sonda ile ya su çekmişler ya su vermisler anlamadım bu işi
Sonradan korkuyoruuuum
Canim ben s
SIkIsIk devilim diye istemeye istemeye gittim masaya...yeterli dediler..cok asiri sikisik olman gerekmiyo..1saat onceden su icmeye basladim..ama sonrasi zor oldu..islem bitipte eve giderken bile sikisik degildim ama o kadar su bi anda bi sikistirdi beni arabada anlatamamm..cikmadan,yani eve gitmeden yw tuvalete git ya da surgu iste...sonda zor sistit falan yapabilir..
Dun bn odada yatarken gelen 2 Hanım'dan da sonda ile ya su çekmişler ya su vermisler anlamadım bu işi
Sonradan korkuyoruuuum
canım bekleme işi beni düşündürüyor
dün ben merkezdeyken kadını söylenen saatten bir saat sonra almışlar haliyle kadı çok sıkışıkmış sondayla almışlar,
bu işi nasıl ayarlıycam acaba
Sonradan korkuyoruuuum
ya varya resmen bence beni kandırdılar ben ısrarla ıkı tane ıstedim koymam dediler sonra yalvardık yakardık tamam koyucaz dediler transferde kafamı kaldırmam yasaktı karın kaslarının çalışmaması lazımmış.sonra emriyologla doktor senkronize bi şekilde 3 2 1 diyerek bebeği yolladılar sonra ekranı bana doğru çevirip işte bak dediler baktım bi tane beyaz nokta.sonra sordum tek nokta dedim öyle olur zaten tek nokta görünür dediler ama ben hiç inanmamıstım 2 koyduklarına.goks le doktorumuz aynı onun ikiz dur gelsin sorcam goks e onda kaç beyaz nokta görünmüş.canım benim transferim biraz sıkıntılı geçmişti. 4-5 bardak su içtim ve çoook sıkıştımmesane o kadar büyüyünce yumurtalıklara baskı yapıyormuş, o da acayip sancı yaptı bende, doktor o şekilde açıklamıştı. sedyeye bile öyle zor çıktım ki. transferden hemen sonra sürgü verdiler, bu sefer de yapamadım! bildiğin ıkınmam gerekiyordu idrar yapabilmem için, ama o zaman da bebişlere birşey olacak diye korkuyor insan. transfer yapılan yerde yarım saat kaldırmadan yatırdılar, sonra da sedyeyle odaya aldılar 3 saat de odada yattım. idrarımı biraz boşaltıp rahatlayabilmek için bir saat içinde on kere sürgü istemişimdir damla damla yapacağım diye!
kıssadan hisse, öyle çok sıkışmaya hiç gerek yokmuş. bir de şimdiki aklım olsa transferden sonra sonda takmalarını isterdim iki saat sancı çekmek yerine. bunun dışında transfer işleminin kendisi sorunsuz bir işlem. spekulumu taktıktan sonra içeriyi dezenfekte etmek için siliyorlar, o biraz nahoş bir duygu ama hiç sorun değil kısacık sürüyor. sonrasında bir koşu bebişleri getirip incecik bir kanülden bırakıveriyorlar içeri. ultrason ekranında izleyebilirsin sen de istersen. ben iki minicik beyaz damla gibi süzüldüklerini görmüştüm, o kadar sancı çekiyor olmama rağmen çok heyecanlanmıştım, çok güzel bir duygu. umarım herşey yolunda gider ve sımsıkı tutunur bebişlerin sana...
benim de öyleydi sag tarafım şişti doktora sormustum önemli bişe değil olur öyle demişti.sen şuan hangi aşamadasın?Kizlar
Sol tarafında şişlik var malum bölgenin fıtık gibi
Bu ne ola ki yaa
ya varya resmen bence beni kandırdılar ben ısrarla ıkı tane ıstedim koymam dediler sonra yalvardık yakardık tamam koyucaz dediler transferde kafamı kaldırmam yasaktı karın kaslarının çalışmaması lazımmış.sonra emriyologla doktor senkronize bi şekilde 3 2 1 diyerek bebeği yolladılar sonra ekranı bana doğru çevirip işte bak dediler baktım bi tane beyaz nokta.sonra sordum tek nokta dedim öyle olur zaten tek nokta görünür dediler ama ben hiç inanmamıstım 2 koyduklarına.goks le doktorumuz aynı onun ikiz dur gelsin sorcam goks e onda kaç beyaz nokta görünmüş.
ben 26 yasındayım cnm kanun 2 taneye yok diyormus bizde yalvar yakar ikna ettik embriyologu güya doktorun haberi yok anladın mı emriyolog ayarlıyormus transfer edilecek embriyoyu o iki tane koycam dedi bende dedim ki peki doktor görmez mi 2 tane oldugunu dedim yooo dedi onlar çok küçük bir nokta görünür rahim de dedi.ama doktorun bilmemesi hikaye ha hani doktor bize koymam dedi ya lafını yemesin diye bence yasal degilmiş ya hani benim haberim yok gbisine.IVF koordinatörümüz ayarlıyo bunları orda çalışanlar bence doktordan habersiz bişe yapamazlar bunlarda bize siz bişe demeyin biz ayarlicaz doktoru siz doktora bişe sormayın diye bizi tembihlediler ama bence hepsi hikaye doktorun haberi olmaz olur mu yarın birgün ikiz olsaydı ne dicekti doktora onlarcanım dur sakin ol! ben tam enjekte ederlerken yani kanülün içinden içime düşerlerken gördüm arka arkaya. ona kalırsa embriyoları bir sıvının içinde veriyorlar, o sıvı da damlıyor. belki ben onu bile görmüş olabilirim, o an her gördüğünü bebek gibi hayal ediyor insan :) sen rahmine bırakıldıktan sonra görmüşsün, o sırada yan yana duruyorlardı belki ya da biri görüntüden çıkmıştı? o yüzden tek görmüş olabilirsin. ben düştükleri andan itibaren göremedim mesela, çıktılar görüntüden. bir de ben 35 yaşında olduğum için kendileri söylediler zaten isterseniz iki embriyo koyabiliriz yasal olarak diye. bence öyle kaygılandırma kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?