2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

birşey soracağım kızlar, bugün 5+2 oldu bebiş ya da bebişler! ve ben özellikle de sabahları sürekli uykulu hissediyorum. öğleden sonra iyiyim, akşam yemekten sonra hooop yine uykum geliyor! böyle olduğunu duymuştum ama bu kadar erken başlar mı bu durum yoksa ben mi tembelleştim?! pozitif sonuç alan arkadaşlar sizde durum nasıl?

Canim vakit gecicek bi sekilde bakalim:)
Ben ankarada genart klinikte yaptirdim..doktorum disardan Murat Sonmezer..skyline la ayni yerde ayni doktora yaptiriyoruz..Allah hemizin emeklerinin karsiligini versin insallahh

Herkes için dua edicem müminin mümin kardeşine duası kabul olurmuş sizde dualarınızda benide unutmayın.
Rabbim ol derse olur biz dileyelim nasip olur inşallah.

Canımsın... etmem mi? Ama bu transferinin başarı ile sonlanacağına dair bir his var içimde.. Görürsün bak seninde müjdeli haberlerini alacağı :)
Ayy insallah canim ağzından bal damliyor :))

Himm anladım canim insallah bebekler seninledir
Peki dondurmak istedigini söylüyor musun yoksa soruyor mü Murat hoca ya da ne zaman söylüyoruz

canim supersin umut oldun bende de var yaklaşık 3 ya da 4 cm , ben kistle normal yoldan hamile kaldım ama malesef kalp atımı olmadi bana Dr 6 . Haftada vajinal görmemiz lazim dedi 9 a kadar bekledik olmadi ( umarım mutlu sona ulaşırsın
Dualarını bekliyorum

bana sanki olacak gibi geldi valla! :) bol şans, dualarım seninle...
Ayy canim sagol moral oluyorsunuz lutfen dualarınızda yer verin bana da :))

Kızlar ben de Kasım ayında tüp bebek yaptıranlardanım.bugün transferin 10.günü ve kan testi sonucum 36.96 galiba hamileyiiiiimmm
Canim tebrikler ! :))

Canim ne desek boş su an (
Yaşananların bir hikmetinin olduguna inanırım insallah en kısa zamanda evlatlarına kavusursun

Herkes için dua edicem müminin mümin kardeşine duası kabul olurmuş sizde dualarınızda benide unutmayın.
Rabbim ol derse olur biz dileyelim nasip olur inşallah.
Canim bana da dua eder misin ?
bugün test yaptırdım yine negatif ne hissedeceğimi bilmiyorum tarih tekkerür etti
Funy üzülme demenin bir anlam yok
Su an yaşadığın hayal kırıklığını anlıyorum Allah sabır ve güç versin
Nefes aldığımız sürece umut var biliyorsun son yumurta ve son sperm artik olmaz denene kadar denemek zorundayız Keske dememek icin,
Lutfen kendini fazla Hirpalama olmamasının suçlusu kimse degil

Nerde yaptırmıştın ve nedenin neydi canim
Kader belli olmaz belki kendisi cıkar gelir bebisin :)

Canim onlar aradilar soylediler..murat hoca da blastokist asamasindan sonra dondurun dayanirsa dedi.Benimkiler blastokist olunca dondurduk.esim gidip sozlesme imzaladi, dondu minikler:)

Canim onlar aradilar soylediler..murat hoca da blastokist asamasindan sonra dondurun dayanirsa dedi.Benimkiler blastokist olunca dondurduk.esim gidip sozlesme imzaladi, dondu minikler:)

canım ne güzel, kaliteliler demek ki, inşallah benim de dondurulacak embrıyolarım olur :26:

Skyline ...
Canim bakalim kac yumurtan toplanicak?
Ben simdiden hayirli ugurlu olsun diyorumm.Yarin izinli olucakmisin? Dualarim seninle..:))

Skyline ...
Canim bakalim kac yumurtan toplanicak?
Ben simdiden hayirli ugurlu olsun diyorumm.Yarin izinli olucakmisin? Dualarim seninle..:))

ben de çok merake diyorum canım özellikle kistin olduğu taraftan iyi yumurtam olacak mı onu merak ediyorum

öğleden önce izinliyim , murat hoca öğleden sonra işe gidebilirsin dedi.

inşallah her şey güzel gider, dualarını bekliyorum canım
bana bir tavsiyen var mı

şimdi genarta gidip yumurtam toplancak mı diyorum? herald esonra serum yolu acacaklar? koldan mı elden mi?

sonra hemen çıkıyor muyum yukarı, işlem odaıs nasıl bir yer, ayy biraz anlat noluurrr?

ha bir de spekulumu bayılmadan önce mi takıyor yahu? bari bayılttıktan sonra taksın o hiç hoş bir şey değil

Canim hic korkucak bisey yok merak etme sabah ac ve susuz gidiceksin..orda galos giyip iceriye giriyosun zaten bir iki kisi oluyo..biri sana gelip soruyo ne isleminiz vardi diye ya da birini gorursen soyle yumurtalarim toplanicakti diye..sonra bi hemsire hadi yukari cikalim dicekk..tipis tipis yukari..orda tekrar galos giydiricer..bi odaya alicaklar seni..uzerinize sunlari giyinin dicekler..baska bi hemsire gelip sorular sorcak iste tam kacta catlatma ignesi yaptiniz falan filan notlar alicakk..sonra seni caricaklar..
Ameliyat oncesi hicbisey yerlestirmiyolar..kolundan damar yolu acip igne veriyolar..sonra uyaninca kalk bakalim vs.seker seker uyandiriyolar..anlamiyosunn..ben uyanir uyanmaz murat hocaya kac yumurta aldiniz dedim peltek peltek ..:)
Bi tavsiyem yok canim benim agrim olmadi..pazar gunu toplandi..ama arkadasin 14 yumurtasi alindi o gun sancim cok diyodu..yani sen baktin agrin var bi gun rapor al canim istersen..evde dinlen..istekiler idare etsinler..
Korkucak hicbisey yok yarin toplicaz deseler lk derim ben o derece yani...

Ben yeni uyeyim siteye bu gün üye oldum tüp bebek tedavi başlangıcında kafamdaki sorularda yanıt ararken keşfettim burayı. 44 yaşındayım esim ve bende hiçbir sorun yok yasımdan dolayı hamile kalamıyorum.
Tedavim Kasım'ın sonunda başladı 4 yumurta 2 embiryo ve 2. Gün transferi oldum. Su an transferimin 4. Gunundeyim endişeli değil sakinim her seye hazır huzurlu günler geçirmeye çalışıyorum.benim yumurta toplama ve transferimi Fırkan Kayabasoglu yaptı memorialin tüp bebek merkezini kullandı.umarım tedavide olan herkes için her şey yolunda gider.

bende seni tesadüf buldum tedavin hayırlı olsun yaşının 44 olmasına karşın tedavin güzel gecmiş 4 yumurta 2 embriyo yalnız kalitesi nasıldı birde hangi memorıal bende yaş 40 ve 4. denememde iptale gittik şimdi ilk adetle yeniden başlicam inşallah bizde aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler buraya topindeyiz sende katılabilirsin

Benim hikayem biraz değişik ve bu ilk denemem
Esim bebek istiyordu normal kontrol için doktoruma gittiğimde ( medipol kosuyolu selen hn ) konuyu actım ne yapmam gerektiğini sordum oda bende sorun gozukmedigini regl 3. Gunü tekrar gelmemi söyledi. 3. Gunü durumdan bı haber gittim ve tedaviye başladı meger benim doktorum daha önce Bahcecide çalışmış konuyu hakim bir durumdaymış. Tedavime puregon ve femara ile başladı sonra puregon ve merionelle devam etti son 5 gün orgalutran kullandım çatlatmaya iğnesi olarak ovritella kullandım 14 gün sonra 4 yumurtam vardı ama medipolde imkan olmadıgı için beni doktorum memorial atasehire yönlendirdi 4 yumurtamdan 2 si dollendi embiryolar gayet kaliteliymis doktorum cok olumlu konuştu hepimiz için hayırlısı

Birde yeni kullanmaya başladım burayı Aralık 2012 topine nasıl katılacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…