İnşallah dediğin gibi olur güzel haber veririz bende bilgisayar oyunlarına takılıyorum arada kuran okuyorum bôyle geçirmeye çalışıyorum zamanı.Normalde bana günler yetmezdi uyuduğumu zarar görürüm o derece hareketliyimdir şimdi bekliyoruz ya yıl gibi geliyor. Sen nerde yaptırdın ben bahçecide yaptırdım.bol şans dilerim allah yardımcımız olsun.
Ayy insallah canim ağzından bal damliyor :))Canımsın... etmem mi? Ama bu transferinin başarı ile sonlanacağına dair bir his var içimde..Görürsün bak seninde müjdeli haberlerini alacağı :)
Himm anladım canim insallah bebekler seninledirCanim bana da vermisti ayni igneyi ama kendi enjektore doldurup verdi enjektor insulin enjektoru ama ilacin ismini ben goremedim.ikisini de ayni andahocanin soyledigi anda yaptim..
Evet canim 2-3 dk.sonra kalksin dedi..daha once konusmustum ben kendisiyle..transfer sonrasi yatmanin hicbi etkisi yok,yurt disinda arastirdik biz bu konuyu" demisti..ama hemsireler bi 20 -30 dk.uzandirdilar beni..arabada gelirken de uzanarak geldim icim rahat etsin die..
Canim ben dondurdum 2 tane...tutmazsa yine denerim diye..
canim supersin umut oldun bende de var yaklaşık 3 ya da 4 cm , ben kistle normal yoldan hamile kaldım ama malesef kalp atımı olmadi bana Dr 6 . Haftada vajinal görmemiz lazim dedi 9 a kadar bekledik olmadikizlar bende 6 cm cikolata kistiyle hamile kaldim tekrardan belirtmek istedim.ki okuyan arkadaslar ameliyat olmadan belki onlarda denerler.cunku ameliyat cozum degil....
bu arada 5+5 gunluk hamileyim persembe gidicem sizce kalp atisi duyulurmu 6 bitiyo persembe gunu...
Ayy canim sagol moral oluyorsunuz lutfen dualarınızda yer verin bana da :))bana sanki olacak gibi geldi valla! :) bol şans, dualarım seninle...
Canim tebrikler ! :))Kızlar ben de Kasım ayında tüp bebek yaptıranlardanım.bugün transferin 10.günü ve kan testi sonucum 36.96 galiba hamileyiiiiimmm
acaba benmi yanlış yazdım yada 70 de olabilir ama moralim belli etmek istemesemde çok bozuldu 100 den üstü galiba pozitifmiş neye göre değerlendiriyorlar bilmiyorum ama dünyanın sonuda değil artık nasip değilmiş başka bahara:2:
Canim bana da dua eder misin ?Herkes için dua edicem müminin mümin kardeşine duası kabul olurmuş sizde dualarınızda benide unutmayın.
Rabbim ol derse olur biz dileyelim nasip olur inşallah.
Funy üzülme demenin bir anlam yokbugün test yaptırdım yine negatif ne hissedeceğimi bilmiyorum tarih tekkerür etti
Ayy insallah canim ağzından bal damliyor :))
Himm anladım canim insallah bebekler seninledir
Peki dondurmak istedigini söylüyor musun yoksa soruyor mü Murat hoca ya da ne zaman söylüyoruz
canim supersin umut oldun bende de var yaklaşık 3 ya da 4 cm , ben kistle normal yoldan hamile kaldım ama malesef kalp atımı olmadi bana Dr 6 . Haftada vajinal görmemiz lazim dedi 9 a kadar bekledik olmadi( umarım mutlu sona ulaşırsın
Dualarını bekliyorum
Ayy canim sagol moral oluyorsunuz lutfen dualarınızda yer verin bana da :))
Canim onlar aradilar soylediler..murat hoca da blastokist asamasindan sonra dondurun dayanirsa dedi.Benimkiler blastokist olunca dondurduk.esim gidip sozlesme imzaladi, dondu minikler:)
canım ne güzel, kaliteliler demek ki, inşallah benim de dondurulacak embrıyolarım olur :26:
Skyline ...
Canim bakalim kac yumurtan toplanicak?
Ben simdiden hayirli ugurlu olsun diyorumm.Yarin izinli olucakmisin? Dualarim seninle..:))
ben de çok merake diyorum canım özellikle kistin olduğu taraftan iyi yumurtam olacak mı onu merak ediyorum
öğleden önce izinliyim , murat hoca öğleden sonra işe gidebilirsin dedi.
inşallah her şey güzel gider, dualarını bekliyorum canım
bana bir tavsiyen var mı
şimdi genarta gidip yumurtam toplancak mı diyorum? herald esonra serum yolu acacaklar? koldan mı elden mi?
sonra hemen çıkıyor muyum yukarı, işlem odaıs nasıl bir yer, ayy biraz anlat noluurrr?
ha bir de spekulumu bayılmadan önce mi takıyor yahu? bari bayılttıktan sonra taksın o hiç hoş bir şey değil
Cnm sagol inshallah guzel gecer İşlem
Dualarini bekliyo rum ona gore :))
Ben yeni uyeyim siteye bu gün üye oldum tüp bebek tedavi başlangıcında kafamdaki sorularda yanıt ararken keşfettim burayı. 44 yaşındayım esim ve bende hiçbir sorun yok yasımdan dolayı hamile kalamıyorum.
Tedavim Kasım'ın sonunda başladı 4 yumurta 2 embiryo ve 2. Gün transferi oldum. Su an transferimin 4. Gunundeyim endişeli değil sakinim her seye hazır huzurlu günler geçirmeye çalışıyorum.benim yumurta toplama ve transferimi Fırkan Kayabasoglu yaptı memorialin tüp bebek merkezini kullandı.umarım tedavide olan herkes için her şey yolunda gider.
bende seni tesadüf buldum tedavin hayırlı olsun yaşının 44 olmasına karşın tedavin güzel gecmiş 4 yumurta 2 embriyo yalnız kalitesi nasıldı birde hangi memorıal bende yaş 40 ve 4. denememde iptale gittik şimdi ilk adetle yeniden başlicam inşallah bizde aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler buraya topindeyiz sende katılabilirsin
bende seni tesadüf buldum tedavin hayırlı olsun yaşının 44 olmasına karşın tedavin güzel gecmiş 4 yumurta 2 embriyo yalnız kalitesi nasıldı birde hangi memorıal bende yaş 40 ve 4. denememde iptale gittik şimdi ilk adetle yeniden başlicam inşallah bizde aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler buraya topindeyiz sende katılabilirsin
Birde yeni kullanmaya başladım burayı Aralık 2012 topine nasıl katılacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?