selam kızlar bugün test sonucumu aldım transferimin 12.günü ve tahlilim 0.70 çıkmış yani bu negatifmi kızlar öyle dediler 2 yada 3 gün sonra tekrar tahlil istediler acaba yükselirmi bilmiyorum ne yapmam lazım böyle bişey geçiren varmı başından:2:
0,70 ise negatiftir...neden tekrar istediler bilemiyorum...Allah yardımcın olsun canım...
acaba benmi yanlış yazdım yada 70 de olabilir ama moralim belli etmek istemesemde çok bozuldu 100 den üstü galiba pozitifmiş neye göre değerlendiriyorlar bilmiyorum ama dünyanın sonuda değil artık nasip değilmiş başka bahara:2:
Kizlarrr
Bu aksam son ignelerimi vuruyorumm
Carsamba yumurtalarim toplaniyor cok heyecanliyim:18:
Lutfen bana dua edinn
Ozellikle hamile arkadaslarim
Gokce
Moon
Goks
Kirmizi
Ebru
Ve digerleri lutfen lutfen benim de ikizlerim olsunn
Canim hadi bakalim hayirli ugurlu olsun insallah saglikli ikizlerimiz olsunn:))
Kizlarrr
Lutfen bana dua edinn
Gokce
Moon
Goks
Kirmizi
Ebru
benim bugün transfer gününüde sayarsak 7. günüm kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor sanki böyle damar kopucakmış gibi geriliyor birde uykudan uyandıran sancılar oluyor bazen gece sanki adet oldum olucam gibi arada bel ağrısı falan var karnımda sislik var böyle belirtileri olan varmı canım sıkıldı şimdiden beklemek daha sıkıcı bir hal aldı test gunüm 24 Aralık kendimi dinliyorum sürekli burda yazılan yazıları takip ediyorum sürekli bazen umutlaniyorum bazen umutsuzluga kapiliyorum Allah herkesin gönlüne göre versin hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Amiinn canimm
Sen nasilsin
Test tarihin ne zaman.
Murat hoca oneride bulundu mu
Canim iyiyim yapbozlarla zamanimi geciriyorumm..
24 u test tarihim..bakakim tutundumu merak ediyorum
Canim murat hoca hicbisey soylemedi..genarttaki hemsireler cok yorma kendini vs.dediler o kadar..Murat hoca 2-3 dk.sonra kalk dedi zaten..
Kizlarrr
Lutfen bana dua edinn
Gokce
Moon
Goks
Kirmizi
Ebru
gizmooo
canım ben dün akşam ovitrelle ile birlikte murat hoca bir iğne daha verdi kendisi, bunu da birlikte yapcaksın dedi, insülün yazıyor üstünde o nedir ya bilgin var mı?
Kamuran merhaba
Benim tarihim de 24 Aralik, ayni gun tahlil yaptiricaz..insallah burdan veririz kizlara guzel haberlerimizi..agrim hafif hafjf oluyo ams bende ckkolata kisti var zaten sanki o zonkluyo gibi geliyor bana..ben transferi unutmus gibi oldum baslarda surekli aklima geliyodu , cok dusununce hemen gidip test alasi geliyor insanin:) yapboz tavsiye ederim beni cok oyaliyo
Kizlarrr
Lutfen bana dua edinn
Gokce
Moon
Goks
Kirmizi
Ebru
acaba benmi yanlış yazdım yada 70 de olabilir ama moralim belli etmek istemesemde çok bozuldu 100 den üstü galiba pozitifmiş neye göre değerlendiriyorlar bilmiyorum ama dünyanın sonuda değil artık nasip değilmiş başka bahara:2:
bugün test yaptırdım yine negatif ne hissedeceğimi bilmiyorum tarih tekkerür etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?