2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

0,70 ise negatiftir...neden tekrar istediler bilemiyorum...Allah yardımcın olsun canım...

0,70 ise negatiftir...neden tekrar istediler bilemiyorum...Allah yardımcın olsun canım...

acaba benmi yanlış yazdım yada 70 de olabilir ama moralim belli etmek istemesemde çok bozuldu 100 den üstü galiba pozitifmiş neye göre değerlendiriyorlar bilmiyorum ama dünyanın sonuda değil artık nasip değilmiş başka bahara:2:

dediğin gibi belki 70 tir...o nedenle istemişlerdir...valla benim ilkinde erken yapmıştım testi 54 çıkmıştı sevinmiştim...ama kimyasal gebelik oldu...hayırlısı tabi...3-5 ay geçtikten sonra dşük olacağına şimdiden olmaması daha iyi...diye teselli etmiştim kendimi

Kizlarrr

Bu aksam son ignelerimi vuruyorumm

Carsamba yumurtalarim toplaniyor cok heyecanliyim:18:

Lutfen bana dua edinn

Ozellikle hamile arkadaslarim
Gokce
Moon
Goks
Kirmizi
Ebru
Ve digerleri lutfen lutfen benim de ikizlerim olsunn

Kizlarrr

Lutfen bana dua edinn

Gokce
Moon
Goks
Kirmizi
Ebru

Canim hadi bakalim hayirli ugurlu olsun insallah saglikli ikizlerimiz olsunn:))

benim bugün transfer gününüde sayarsak 7. günüm kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor sanki böyle damar kopucakmış gibi geriliyor birde uykudan uyandıran sancılar oluyor bazen gece sanki adet oldum olucam gibi arada bel ağrısı falan var karnımda sislik var böyle belirtileri olan varmı canım sıkıldı şimdiden beklemek daha sıkıcı bir hal aldı test gunüm 24 Aralık kendimi dinliyorum sürekli burda yazılan yazıları takip ediyorum sürekli bazen umutlaniyorum bazen umutsuzluga kapiliyorum Allah herkesin gönlüne göre versin hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Kizlarrr

Lutfen bana dua edinn

Gokce
Moon
Goks
Kirmizi
Ebru

tamam canım..dualarımdasın..ikizlerin olur inşallah.ben de senden destek alırım..

Kamuran merhaba
Benim tarihim de 24 Aralik, ayni gun tahlil yaptiricaz..insallah burdan veririz kizlara guzel haberlerimizi..agrim hafif hafjf oluyo ams bende ckkolata kisti var zaten sanki o zonkluyo gibi geliyor bana..ben transferi unutmus gibi oldum baslarda surekli aklima geliyodu , cok dusununce hemen gidip test alasi geliyor insanin:) yapboz tavsiye ederim beni cok oyaliyo

Amiinn canimm
Sen nasilsin
Test tarihin ne zaman.
Murat hoca oneride bulundu mu

Canim iyiyim yapbozlarla zamanimi geciriyorumm..
24 u test tarihim..bakakim tutundumu merak ediyorum
Canim murat hoca hicbisey soylemedi..genarttaki hemsireler cok yorma kendini vs.dediler o kadar..Murat hoca 2-3 dk.sonra kalk dedi zaten..

gizmooo

canım ben dün akşam ovitrelle ile birlikte murat hoca bir iğne daha verdi kendisi, bunu da birlikte yapcaksın dedi, insülün yazıyor üstünde o nedir ya bilgin var mı?

Canim iyiyim yapbozlarla zamanimi geciriyorumm..
24 u test tarihim..bakakim tutundumu merak ediyorum
Canim murat hoca hicbisey soylemedi..genarttaki hemsireler cok yorma kendini vs.dediler o kadar..Murat hoca 2-3 dk.sonra kalk dedi zaten..

inşallah tutunmuştur canım,
ee yatırmadılar mı peki?
ama 2- 3 dk az değil mi, demek ki her doktorun tarzı farklı.
embrıyo dondurdun mu bir de canım?

Kizlarrr

Lutfen bana dua edinn

Gokce
Moon
Goks
Kirmizi
Ebru

Canımsın... etmem mi? Ama bu transferinin başarı ile sonlanacağına dair bir his var içimde.. Görürsün bak seninde müjdeli haberlerini alacağı :)

gizmooo

canım ben dün akşam ovitrelle ile birlikte murat hoca bir iğne daha verdi kendisi, bunu da birlikte yapcaksın dedi, insülün yazıyor üstünde o nedir ya bilgin var mı?

Canim bana da vermisti ayni igneyi ama kendi enjektore doldurup verdi enjektor insulin enjektoru ama ilacin ismini ben goremedim.ikisini de ayni andahocanin soyledigi anda yaptim..
Evet canim 2-3 dk.sonra kalksin dedi..daha once konusmustum ben kendisiyle..transfer sonrasi yatmanin hicbi etkisi yok,yurt disinda arastirdik biz bu konuyu" demisti..ama hemsireler bi 20 -30 dk.uzandirdilar beni..arabada gelirken de uzanarak geldim icim rahat etsin die..
Canim ben dondurdum 2 tane...tutmazsa yine denerim diye..

kizlar bende 6 cm cikolata kistiyle hamile kaldim tekrardan belirtmek istedim.ki okuyan arkadaslar ameliyat olmadan belki onlarda denerler.cunku ameliyat cozum degil....

bu arada 5+5 gunluk hamileyim persembe gidicem sizce kalp atisi duyulurmu 6 bitiyo persembe gunu...

İnşallah dediğin gibi olur güzel haber veririz bende bilgisayar oyunlarına takılıyorum arada kuran okuyorum bôyle geçirmeye çalışıyorum zamanı.Normalde bana günler yetmezdi uyuduğumu zarar görürüm o derece hareketliyimdir şimdi bekliyoruz ya yıl gibi geliyor. Sen nerde yaptırdın ben bahçecide yaptırdım.bol şans dilerim allah yardımcımız olsun.

Kizlarrr

Lutfen bana dua edinn

Gokce
Moon
Goks
Kirmizi
Ebru

bana sanki olacak gibi geldi valla! :) bol şans, dualarım seninle...

70 ise değerinin yükselme ihtimali var, düşük olup da sonradan tutunanlar olduğunu okudum çünkü forumlarda. ama 0.70 ise sanırım zor... sen her ihtimale karşı tekrar yaptır ki bir yanlışlık olmasın bence...

bugün test yaptırdım yine negatif ne hissedeceğimi bilmiyorum tarih tekkerür etti

üzülme demek kolay biliyorum, üzülmemek mümkün değil ama umudunu sakın kaybetme olur mu... bu yaramaz bebişlerin geleceği bir zaman var, illa ki o vakti bekliyorlar, seninki de gelecektir. umarım fazla bekletmez annesini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…