ya varya resmen bence beni kandırdılar ben ısrarla ıkı tane ıstedim koymam dediler sonra yalvardık yakardık tamam koyucaz dediler transferde kafamı kaldırmam yasaktı karın kaslarının çalışmaması lazımmış.sonra emriyologla doktor senkronize bi şekilde 3 2 1 diyerek bebeği yolladılar sonra ekranı bana doğru çevirip işte bak dediler baktım bi tane beyaz nokta.sonra sordum tek nokta dedim öyle olur zaten tek nokta görünür dediler ama ben hiç inanmamıstım 2 koyduklarına.goks le doktorumuz aynı onun ikiz dur gelsin sorcam goks e onda kaç beyaz nokta görünmüş.
Kizlar
Kismet olursa pazartesi transferim var
Insallah dondurmaya da embriyom kalir
Dualarinizi bekliyorum
canım hayırlı olsun şimdiden Allahım inşallah senin ellerini boş çevirmez sen moralini yüksek tut herşey gönlüne göre olsun bende artık 3 yada 4 ay sonra tekrar gidebileceğim nasipse işyerinden bazen sıkıntı oluyo Allah hepimize verir inşallah....
ya varya resmen bence beni kandırdılar ben ısrarla ıkı tane ıstedim koymam dediler sonra yalvardık yakardık tamam koyucaz dediler transferde kafamı kaldırmam yasaktı karın kaslarının çalışmaması lazımmış.sonra emriyologla doktor senkronize bi şekilde 3 2 1 diyerek bebeği yolladılar sonra ekranı bana doğru çevirip işte bak dediler baktım bi tane beyaz nokta.sonra sordum tek nokta dedim öyle olur zaten tek nokta görünür dediler ama ben hiç inanmamıstım 2 koyduklarına.goks le doktorumuz aynı onun ikiz dur gelsin sorcam goks e onda kaç beyaz nokta görünmüş.
ben 26 yasındayım cnm kanun 2 taneye yok diyormus bizde yalvar yakar ikna ettik embriyologu güya doktorun haberi yok anladın mı emriyolog ayarlıyormus transfer edilecek embriyoyu o iki tane koycam dedi bende dedim ki peki doktor görmez mi 2 tane oldugunu dedim yooo dedi onlar çok küçük bir nokta görünür rahim de dedi.ama doktorun bilmemesi hikaye ha hani doktor bize koymam dedi ya lafını yemesin diye bence yasal degilmiş ya hani benim haberim yok gbisine.IVF koordinatörümüz ayarlıyo bunları orda çalışanlar bence doktordan habersiz bişe yapamazlar bunlarda bize siz bişe demeyin biz ayarlicaz doktoru siz doktora bişe sormayın diye bizi tembihlediler ama bence hepsi hikaye doktorun haberi olmaz olur mu yarın birgün ikiz olsaydı ne dicekti doktora onlarneyse öyle işte cnm ben transfer esnasında öle başka bişe göremedim zaten çok çişim vardı vajınayı yıkadıklarını filan bile hissetmedim (acaba yıkamadılar mı dice ama şeyimin altında tas gibi bişe vardı suyun oraya akması için)başında elimi tutan öyle güç veren hemsire vardı işte emriyoyu koyduktan sonra ekrandan gösterdiler bana bi süre de o ameliyathane de yattım sürgü istedim oraya çok sıkışmıştım.
Canım amııın sagol inşallah guzel haberlerle gelırım
Bıraz kafanı dınle canım vucudun toparlansın yenıden baslarsın surecı gorduk
Ne hastalılar var Allah korusun cok şukur halimize
Hep aklıma rahım naklı olan derya ısımlı kız gelıyor
Sanıım ocakta embrıyo transferı yapılcak ona da oyle duymustum haberlerde
Onun o umudu bızlere de umut olsun
Rabbım hepımızı onu da evlatlarımıza kavustursun
Canim ii aksamlar..ben iyiyim canim pazartesi gununu bekliyorum..testin sonucunu pazartesi aksami aksam 5 gibi ogrenicem..yazarim burdan hemen..yarin dayanamayip idrar testi yapicam..bakalim nolcak, cok heyecanliyim..
saol canım benim duan için.az kaldı cnm tıp tıplarıda duyarsın yakında hatta bebişlerıde görürsun.simdi sen 2 koymuşlardır sana diosun yani...ya aman geçti gitti de işte ne bilim aklıma takıldıcnm bana ekran falan göstermediler..ben de biliyosun hiç inanmamıştım 2 tane koyduğuna,hatta doktor kızdı resmen,interneti fazla kurcalama falan dedi,olmaz dedi,kanunen hakkın 1 dedi,hergün bakanlıktan yazı geliyor vs. vs....ben transferde de sonrasında da soramadım bile kaç tane konulduğunu.
yani aynı muameleyi gördük,hatta bana çok katı davrandı,çok sinir olmuştum ne yalan söyleyeyim.
Allah yüzümüze baktı şükürler olsun.daha kese gördük hayırlısıyla kalp atışlarını da duysaydık..
darısı sana olsun hep dua ediyorum.
neyse ki senin sonun gzel bitmiş.şimdi Allah var merkezi karalamış gibi olmayım çok ilgilendiler çok memnun kaldım ama işte o öle aklıma takıldı bide yasak yani koymak zorunda değiller.onun için şimdi burda doktorun adını filan verip haksızlık yapmak istemiyorum.Benimde tam tersi embriyolog 2 tane koyamam dedi.doktor sana koyacam ben ayarliycam onu merak etme dedi.Transfer asamasinda da oyun yaptilar emriyolog kongrede dedi doktor ben hallettim caktirma dedi.tek kataterle koydular anlamak mumkun degil.sonuc pozitif oldu allahtan gittigimizde iki olabilirmi dedim.emriyolog mumkun degil iki koymdik sana dedi.yani haberi yok bana doktor haberi var demisti. Yani anliycaginiz bunlarin gozu donmus insanlari yuruyen banka goruyorlar senin umitlerin umurlarinda degil...
İnsallah cok guzel bir sonuc alırsın canim :))
Ben bile heyecanlarım senin yerine
Zaman cabuk gecti
B'nde Pazartesi transferim insallah ikimizde kavusuruz bebeklerimize ;(
Skyline....
iki tane test yaptim sabah..2 si de pozitif cikti..bi tuhaf oldum:))
Tuttu gaiba..
saol canım benim duan için.az kaldı cnm tıp tıplarıda duyarsın yakında hatta bebişlerıde görürsun.simdi sen 2 koymuşlardır sana diosun yani...ya aman geçti gitti de işte ne bilim aklıma takıldı
neyse ki senin sonun gzel bitmiş.şimdi Allah var merkezi karalamış gibi olmayım çok ilgilendiler çok memnun kaldım ama işte o öle aklıma takıldı bide yasak yani koymak zorunda değiller.onun için şimdi burda doktorun adını filan verip haksızlık yapmak istemiyorum.
Canımm super bır haber buu
Bence hemen kan testıne gıt
Beklemeye gerek yok
Darısı bana olsuuuunnn
superrrr superrr superrrr masallah cnm bnm.hadi hayirli olsun darisi bizim gibi bekleyenlereeeSkyline....iki tane test yaptim sabah..2 si de pozitif cikti..bi tuhaf oldum:))Tuttu gaiba..
superrrr superrr superrrr masallah cnm bnm.hadi hayirli olsun darisi bizim gibi bekleyenlereee
Kızlar
Transferım oldu peek zor oldu
İki kez işleme alındım
İlkinde katater gecmedı kas gevsetıcı vuruldum bekledım sonda ile şişirildim
İkinci de cok şukur oldu aglaım çok
İnallah olumsuz etkılenmez
Dualarınızı beklıyorum
saol canım benim duan için.az kaldı cnm tıp tıplarıda duyarsın yakında hatta bebişlerıde görürsun.simdi sen 2 koymuşlardır sana diosun yani...ya aman geçti gitti de işte ne bilim aklıma takıldı
neyse ki senin sonun gzel bitmiş.şimdi Allah var merkezi karalamış gibi olmayım çok ilgilendiler çok memnun kaldım ama işte o öle aklıma takıldı bide yasak yani koymak zorunda değiller.onun için şimdi burda doktorun adını filan verip haksızlık yapmak istemiyorum.
Kızlar
Transferım oldu peek zor oldu
İki kez işleme alındım
İlkinde katater gecmedı kas gevsetıcı vuruldum bekledım sonda ile şişirildim
İkinci de cok şukur oldu aglaım çok
İnallah olumsuz etkılenmez
Dualarınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?