2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

Yaaa kizlar transferi zorlu gecen ama hamile kalan vardir dimi .
Okudugum bir yerde zor embriyo transferi sansi dusurur diyor
Korkmaya basladim

canım nasıl zorlu geçti...

Iki kez islem oldu ilkinde sonda ile mesanem dolduruldu bu zaten cok canimi sıktı
Sonra katater gırmedı baya ugrastı doktorum zorlamak ıstemıyorum bır kas gevsetıcı vurun dedi
Sonra yenıden işleme alındım. 20 dk sonra
Bu sefer oldu cok şukur

canım önemli olan bebişlerin annelerinin rahmine transfer edildikten sonra işlerin yolunda gitmesi, öncesinde olanların onlarla bir ilgisi yok ki. bence hiç takma artık bunları kafana. benim transfer sonrası idrar yapamama sorunum oldu ve biraz ıkınmam gerekti elimde olmadan, çok korkmuştum. ona rağmen çok şükür yolunda şimdilik işler. seninkiler güzel güzel duruyorlar içeride. unutma, şu an aslında teorik olarak hamilesin! :) dinlen ve kendine iyi bak.

Yaaa kizlar transferi zorlu gecen ama hamile kalan vardir dimi .
Okudugum bir yerde zor embriyo transferi sansi dusurur diyor
Korkmaya basladim

Canım arkadaşların da dedikleri gibi öncesi problem değil..sana sıkıntı olmuş ama Murat hoca olmasa git yarın gel derdi veya bikaç saat sonra gel derdi.Olmayacağını bile bile sana bu işlemi yapmazdı eminim ki...problem olmaz korkma :))

cnm islemin biraz zor gecmesi neyden kaynaklandi yani kendini kastigin icinmis mi?
gecmis olsun bebisin tutunur insallah

kizlar ben yurtdisindayim benim henuz tedavim baslamadi yakinda basliycak insallah artik sabrim kalmadi valla..
neyse doktor igne kullanmak istemeyenlere agiz spreyi veriyor tabi ben tercih etmem
ilgimi cekti turkiyede de varmi bu?

kizlar ben yurtdisindayim benim henuz tedavim baslamadi yakinda basliycak insallah artik sabrim kalmadi valla..
neyse doktor igne kullanmak istemeyenlere agiz spreyi veriyor tabi ben tercih etmem

ilk defa senden duyuyorum ağız spresyini...hormonlar bu şekildemi veliyormuş...enteresan

ilk defa senden duyuyorum ağız spresyini...hormonlar bu şekildemi veliyormuş...enteresan

valla bizede doktor ilk once konferans verdi dev ekranda filan gosterdiler neler oldugunu
sonra bazi bayanlarimiz igneden hoslanmiyor kullanmak istemiyor agizdan sprey skyorlar onu veriyoruz dedi bende cok sasirmistim

Son düzenleme:
cnm türkiye de vardır ama iğne korkulacak bişe değil onu kafana takma.....

yokk tatlim ilk kez duydum bu tarz bisey ilgimi cekti oylesine ...igneden yana hic sorunum olmaz korkmam igneden hatta kendim yapicam hepsini
o gunleri bir gorelim nasipse
inşallah görürsün cnm ben de kendim yaptım valla iğnelerimi..ne zaamn başıosun?

merhaba jose bende yurtdisinda yasiyorum sen nerede yasiyorsun?bende duydum spreyi igne yerine olabiliyormus ama bazilarina mecburen igne kullaniyormussun hangi ilaclar oldugunu bilmiyorum ben kendi ignelerimi kendim yaptim hic korkulacak bisey yok hatta hic hissetmiyorsun iyi sanslar canim

merhaba jose ozelden msj gonderemiyorum maalesef ama bende seninle ayni yerde yasiyorum baskentinde Rabbim yardimcin olsun insaallah yakinlardasindir ve tanisabiliriz:)

Kizlar transfer sonrasi hamis kalan arkadaslarim nasil hesaplama yapiyorsunuz benim kafam karisti en son adet tarihim 8 kasimdi ama transfer 29 kasimda yapildi yani ben hangi tarihten itibaren hesapliycam kac haftalik oldugumu siz nasil hesapladiniz ??

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…