Yaaa kizlar transferi zorlu gecen ama hamile kalan vardir dimi .
Okudugum bir yerde zor embriyo transferi sansi dusurur diyor
Korkmaya basladim
canım nasıl zorlu geçti...
Iki kez islem oldu ilkinde sonda ile mesanem dolduruldu bu zaten cok canimi sıktı
Sonra katater gırmedı baya ugrastı doktorum zorlamak ıstemıyorum bır kas gevsetıcı vurun dedi
Sonra yenıden işleme alındım. 20 dk sonra
Bu sefer oldu cok şukur
Yaaa kizlar transferi zorlu gecen ama hamile kalan vardir dimi .
Okudugum bir yerde zor embriyo transferi sansi dusurur diyor
Korkmaya basladim
Iki kez islem oldu ilkinde sonda ile mesanem dolduruldu bu zaten cok canimi sıktı
Sonra katater gırmedı baya ugrastı doktorum zorlamak ıstemıyorum bır kas gevsetıcı vurun dedi
Sonra yenıden işleme alındım. 20 dk sonra
Bu sefer oldu cok şukur
kizlar ben yurtdisindayim benim henuz tedavim baslamadi yakinda basliycak insallah artik sabrim kalmadi valla..
neyse doktor igne kullanmak istemeyenlere agiz spreyi veriyor tabi ben tercih etmem
ilgimi cekti turkiyede de varmi bu?
ilk defa senden duyuyorum ağız spresyini...hormonlar bu şekildemi veliyormuş...enteresan
cnm türkiye de vardır ama iğne korkulacak bişe değil onu kafana takma.....kizlar ben yurtdisindayim benim henuz tedavim baslamadi yakinda basliycak insallah artik sabrim kalmadi valla..
neyse doktor igne kullanmak istemeyenlere agiz spreyi veriyor tabi ben tercih etmem
cnm türkiye de vardır ama iğne korkulacak bişe değil onu kafana takma.....
inşallah görürsün cnm ben de kendim yaptım valla iğnelerimi..ne zaamn başıosun?yokk tatlim ilk kez duydum bu tarz bisey ilgimi cekti oylesine ...igneden yana hic sorunum olmaz korkmam igneden hatta kendim yapicam hepsini
o gunleri bir gorelim nasipse
kizlar ben yurtdisindayim benim henuz tedavim baslamadi yakinda basliycak insallah artik sabrim kalmadi valla..
merhaba jose bende yurtdisinda yasiyorum sen nerede yasiyorsun?bende duydum spreyi igne yerine olabiliyormus ama bazilarina mecburen igne kullaniyormussun hangi ilaclar oldugunu bilmiyorum ben kendi ignelerimi kendim yaptim hic korkulacak bisey yok hatta hic hissetmiyorsun iyi sanslar canim
KiZlar
Su an hastaneye yatışım yapıldı
Ateşim 40 oldugu icin
Lutfen bana ve bebeklerime dua edin
merhaba jose bende yurtdisinda yasiyorum sen nerede yasiyorsun?bende duydum spreyi igne yerine olabiliyormus ama bazilarina mecburen igne kullaniyormussun hangi ilaclar oldugunu bilmiyorum ben kendi ignelerimi kendim yaptim hic kork
krizantem tatlim niye ozelden msj gelmiyoki yeni uye oldun herhalde sen ondandir ..oradami yaptirdin yoksa TR de mi?
KiZlar
Su an hastaneye yatışım yapıldı
Ateşim 40 oldugu icin
Lutfen bana ve bebeklerime dua edin
Burda nhs de oldu bu ikinci deneme bizimkisi unexplained infertility ama baya uğraş verdim sanırım bu sene 4.yıl baya baştan başladım herşeye bişey bulamayıncada ivf e karar verildi.neyse uzun bir surec tatlim sana nedesemki büyük ihtimalle senin diğer periyodunla baslar prosedür.sana ilac gonderecekler onun için bekletiyorlar tedavinin süresi 2 ay falan suruyor.sen ilaçlara başladıktan sonra seni ara sıra cagiriyorlar rahim taramasi yapıyorlar yumurtalarıni daha doğrusu folikulleri olcuyorlar yeterli büyüklüğe ulaşınca collection yapiyorlar bizaz sancılı oldu benimkisi bide bana anestezi yapıldı islem yapılırken insallah senin öyle olmaz.sonra embriyo oluşuna 1 haftaya transfer yapiyorlar ilac kullanmaya tabiki devam ediyorsun fitil vajinal jel bide prognova diye bir hap hayirlisi olsun canim hakkindamerhaba jose bende yurtdisinda yasiyorum sen nerede yasiyorsun?bende duydum spreyi igne yerine olabiliyormus ama bazilarina mecburen igne kullaniyormussun hangi ilaclar oldugunu bilmiyorum ben kendi ignelerimi kendim yaptim hic kork
krizantem tatlim niye ozelden msj gelmiyoki yeni uye oldun herhalde sen ondandir ..oradami yaptirdin yoksa TR de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?