Cnm sagol
Hala hastanedeyim
Ateşim cok zor düştü bu sefer de idrar yolu enf. Oldum
Bnm ümidim yok
Cunku cok aksilik yasadım sıtmalar oksuruk kusma
Allah'tan donmualar var ama denemeye korkar oldum
Bnm transfer de cok sikintiliydi
Murat hoca cok iyi bir an olsun bırakmadı gece 1 de olsun dondu bana hala sansım oldugunu bunlardan etkilenmeyecek cok guzel embriyolar oldugunu söylüyor ama ben de teşviki moral motivasyon sıfır
Kısmet napalim
İnsallah senin tedavin hayirli olur
cnm sagol
hala hastanedeyim
ateşim cok zor düştü bu sefer de idrar yolu enf. Oldum
bnm ümidim yok
cunku cok aksilik yasadım sıtmalar oksuruk kusma
allah'tan donmualar var ama denemeye korkar oldum
bnm transfer de cok sikintiliydi
murat hoca cok iyi bir an olsun bırakmadı gece 1 de olsun dondu bana hala sansım oldugunu bunlardan etkilenmeyecek cok guzel embriyolar oldugunu söylüyor ama ben de teşviki moral motivasyon sıfır
kısmet napalim
insallah senin tedavin hayirli olur
Cnm sagol
Hala hastanedeyim
Bnm ümidim yok
Murat hoca cok iyi bir an olsun bırakmadı gece 1 de olsun dondu bana hala sansım oldugunu bunlardan etkilenmeyecek cok guzel embriyolar oldugunu söylüyor ama ben de teşviki moral motivasyon sıfır
Kısmet napalim
Hepimiz icin hayirlisini dilemekten baska caremiz yok malesef... Ben ilk tedavimi temmuz 2011 de oldum. Basima gelmeyen kalmaditransferden sonra yatmadim ve sokakta iki kez dustum...sol tupumde hidrosalpinksimin oldugu bilindigi halde tedavi uygulandi. Tek embriyo kondu, o da gitti sag tupte tuttu, dis gebelik oldu... Soyle dusun ben o tarihten beri 1 kurtaj, 2 sezeryan oldum ama elimde bebek yok... Hidrosalpinkse ragmen kaliteli embriyo tutunmak istedi. Murat hoca oyle diyorsa, sen guven ona... O, benim ve sayesinde tanistigim bir arkadasimin kurtaricisi... Sen icini ferah tut... Olmazsa da dunyanin sonu degil... Kendini iyi hissedince bir daha denersin... Biliyorum, demek cok kolay, bizler icin cok bos ve can sikici laflar bunlar...ama gercekten daha kotulerini dusun... Sen yine murat hocayla cok erken tanistigin icin sanslisin... Ben ve o arkadas, ikimiz de karnimizdan iki ameliyat olduktan sonra tanistik...kendisine sorabilirsin bizleri... Beni, ameliyata da tedaviye de ancak o ikna edebildi... Dusun artik... Sen elinden geleni yaptin, oyle dusun...
Cnm sagol
Hala hastanedeyim
Bnm ümidim yok
Kısmet napalim
Cok cok gecmis olsun ilk denemen nerdeydi canim
Benim edimin doktoru murat hocayı önerdi ilk görüşmede esim tamamdir bu hoca ile devam edelim dedi güveniyoruz tedavi bakımından ama sonucu takdiri ilahi napayim zaten cok üzülmüyorum kendimi sakinlastiriyorum olacaksa olacak elbette bur gun. Etrafımda gec cocuk sahibi olmus cok insan var ama bazı insanlar anlayışsiz surekli annelik cok baska anne olmayan bilemez diye konuşan bir arkadasim var bir gun sırf bu yuzden kavga edecegim
Benim de bir kürtajım var , normal gebelik gelişmedi .
Su anda hastanede hafif ohss yim, transferin 7. Gunu oldu anlayamadım nefes almakta zorlanıyorum karnim cok agriyor. Asırı yumurtam da yoktu.
İnsallah hepimiz icin gönlünüzden geçenler olur
Cnm sagol
Hala hastanedeyim
Bnm ümidim yok
Kısmet napalim
Benim edimin doktoru murat hocayı önerdi ilk görüşmede esim tamamdir bu hoca ile devam edelim dedi güveniyoruz tedavi bakımından ama sonucu takdiri ilahi napayim zaten cok üzülmüyorum kendimi sakinlastiriyorum olacaksa olacak elbette bur gun. Etrafımda gec cocuk sahibi olmus cok insan var ama bazı insanlar anlayışsiz surekli annelik cok baska anne olmayan bilemez diye konuşan bir arkadasim var bir gun sırf bu yuzden kavga edecegim
Su anda hastanede hafif ohss yim, transferin 7. Gunu oldu anlayamadım nefes almakta zorlanıyorum karnim cok agriyor. Asırı yumurtam da yoktu.
kızlar, 29'unda ilk ultrasonumuz vardı. iki embriyonun ikisi de tutunmuş aslında ama biri büyümemiş, kesesini gördük minicik kalmış öyle. diğeri çok güzel büyümüş, kalbi de pıtı pıtı atıyordu, titriyordu demek daha doğru çok hızlıydı çünkü :) yani tek bebişle devam ediyoruz yola, inşallah güzel güzel büyümeye devam eder meleğim. umarım allah hepimize anne olmayı nasip eder...
Kizlar degerim 9. Gun 120 cıktı
Gebeyim cok sükür ama cikolata kisti iltihaplanma yapmış
Dualarınızı bekliyorum
Korkuyorum hastanedeyim
Dualarınızı bekliyorum
Korkuyorum hastanedeyim
Goks cnm sagol
Fakat karamsarlığım bitmedi
Yari n lapariakopik temizlencekmis
Bebeklerime bisey olmasın nolur dua edin bize
5. Gun 2 adet transfer edildi cnm
Lutfen lutfen dua edin cok korkuyorum
Hayırlısı böyleymiş canım. Dilerim kucağına da alırsın. Kaç haftalıksın sen şimdi.
Benim ikiz bebekler... Olağanüstü bel ağrılarım oluyor. Daha 8+5 olduğu halde. Sanırım zorluğu şimdiden baş gösteriyor. İlerleyen zamanları düşünemiyorum bile...
Dualarınızı bekliyorum
Korkuyorum hastanedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?