2012 Kasımda Tüp Bebek Tedavisina Başlayacaklar....

KiZlar
Su an hastaneye yatışım yapıldı
Ateşim 40 oldugu icin
Lutfen bana ve bebeklerime dua edin

Canim uzun zamandir giremiyordum seni merak edip cepten girdim. Transferin yapildi mi? Grip yuzunden mu atesin yuksek. Sana da bebiklerine de birsey olmayacak merak etme. Cok gecmis olsun Allah acil sifa versin. Nereye yatirdilar?

Afetinin ilk gununden. Yani 8 Kasimdan hesaplayacaksin. Bundan sonra tum veri girislerin 8 Kasim uzerinden yapilacak. Bu arada tebrik ederim.

Canim gecmis olsun yaa cok uzuldumm(Cebecide mi yatiyosun??
Nede atesin yukseliyor?
Cnm cebecideyim Ankara tip
Enfeksiyon varmis
Cok korkuyorum
Zaten hic belirti yok
Cok agladim
çok geçmiş olsun. neden yükseldi acaba ateşin... yüreğini ferah tut, inşallah atlatacaksın bunu da...
İnsallah cnm ins oyle olur
Canim uzun zamandir giremiyordum seni merak edip cepten girdim. Transferin yapildi mi? Grip yuzunden mu atesin yuksek. Sana da bebiklerine de birsey olmayacak merak etme. Cok gecmis olsun Allah acil sifa versin. Nereye yatirdilar?

transferin 4. Gunundeyim
5. Gun transferi oldu embriyolar cok iyi demişti dr iste boyle bir aksilik oldu
Cok korkuyorum
Hapsirik
Tiksirik sıtma hepsi vardi
Lutfen dua edin dayansınlar

selam hanimlar bende dun ikinci asilamami yaptirdim insallah tutunur cunku olmazsa doktorum tup bebege gecmemiz gerektigini soyluyor ama bu arada devlet raporu hangi kosullarda cikariyor ben 2013 subat ayinda 24 de 3 yillik evli olucam resmi olarak ve eylul ayindada esimin bagkuru doluyor bes senelik yani anliyacaginiz ben eylulden once tup bebek yaptirmamiz mumkun deil dunden beri aksi gibi bogazim yaniyor kuru kuru oksuruk var insallah asilamami etkilemez bu arada allahim tum istiyenlere hayirlisindan nasip etsin bu arda tup bebek nasil bir islem hic bir bilgim yok insallah birbirimize faydali oluruz

Canım 5.gün transferiyse transfer ettikleri gün içinde yerleşmişlerdir içini ferah tut sen..Bak benim arkadaşım sistit olmuş ona rağmen tutunmuşlar..Merak etme.Sistit geçirmedim ama o da çok çok ağır zor bişeymiş biliyosundur belki...Hastaneye de onlara bişey olmaması için yatırıyolar seni..Hastanedesin güvendesin,onlarda inşallah güvendeler..Sen canını sıkmamaya çalış lütfenn...güven embriyolarına..onlar tutunduları yerden düşmemek için ellerinden geleni yapıyolar, sen de onlara canını sıkmayarak destek olmaya çalış..güzel şeyler aklına getir. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah..

Canım benim şu an onları etkileyecek fiziksel birşey yok. Sen sakin ol lüften. Öncelikle seni iyileştirecekler ki vücut direncin artsın. Korkma bitanem.Daha çok yeniler belirti olmaması çok normal.

KiZlar
Su an hastaneye yatışım yapıldı
Ateşim 40 oldugu icin
Lutfen bana ve bebeklerime dua edin

Merhaba skyline...
Nasil oldugunu merak ettim.. Aslinda sayfanin ilk gununden beri takip ettim topigi... Ama yazmak beni daha cok strese sokar diye dusundum...
Ben de murat hocanin hastasiyim. Ocakta biz de 2. Tedaviye baslayacagiz.. Ama asil seni merak ettigim icin yaziyorum. Umarim daha iyisindir, bir aksilik yoktur...

selam arkadaslar bende uzun zamandir takip ediyorum bir cok topigi ama yazmak nasip olmadi bende kasim 18de basladim tedaviye biraz uzun surdu gibi geldi bana ilk denemem aslinda tamda ne kadar suruyo bilmiyorum bu ayin 22sinde yumurtalar toplandi 8 tane 25inde de transfer oldum 2 tane kondu birinin özellikleri cok iyi dedi doktor simdi bekleme surecindeyim agrim oluyo ama hic bisey hissetmiyorum hala benimle birlikteler mi bilmiyorum aslinda biraz cahilim bu konuda yardim edermisiniz

Cnm sagol
Hala hastanedeyim
Ateşim cok zor düştü bu sefer de idrar yolu enf. Oldum
Bnm ümidim yok
Cunku cok aksilik yasadım sıtmalar oksuruk kusma
Allah'tan donmualar var ama denemeye korkar oldum
Bnm transfer de cok sikintiliydi
Murat hoca cok iyi bir an olsun bırakmadı gece 1 de olsun dondu bana hala sansım oldugunu bunlardan etkilenmeyecek cok guzel embriyolar oldugunu söylüyor ama ben de teşviki moral motivasyon sıfır
Kısmet napalim
İnsallah senin tedavin hayirli olur

cnm benden de 20 yumura topladılar, ben anesteziden çok etkilendim 4-5 saat yattım hastanede bide.. çok ağrım bnmde oldu kramplar girdi transferden sonra, ama tutunma belirtisi deil tabi bunlar yani hissedemiyosun malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…