KiZlar
Su an hastaneye yatışım yapıldı
Ateşim 40 oldugu icin
Lutfen bana ve bebeklerime dua edin
Kizlar transfer sonrasi hamis kalan arkadaslarim nasil hesaplama yapiyorsunuz benim kafam karisti en son adet tarihim 8 kasimdi ama transfer 29 kasimda yapildi yani ben hangi tarihten itibaren hesapliycam kac haftalik oldugumu siz nasil hesapladiniz ??
KiZlar
Ateşim 40 oldugu icin
Cnm cebecideyim Ankara tipCanim gecmis olsun yaa cok uzuldumm(Cebecide mi yatiyosun??
Nede atesin yukseliyor?
İnsallah cnm ins oyle olurçok geçmiş olsun. neden yükseldi acaba ateşin... yüreğini ferah tut, inşallah atlatacaksın bunu da...
Canim uzun zamandir giremiyordum seni merak edip cepten girdim. Transferin yapildi mi? Grip yuzunden mu atesin yuksek. Sana da bebiklerine de birsey olmayacak merak etme. Cok gecmis olsun Allah acil sifa versin. Nereye yatirdilar?
Cnm cebecideyim Ankara tip
Enfeksiyon varmis
Cok korkuyorum
Zaten hic belirti yok
Cok agladim
İnsallah cnm ins oyle olur
transferin 4. Gunundeyim
5. Gun transferi oldu embriyolar cok iyi demişti dr iste boyle bir aksilik oldu
Cok korkuyorum
Hapsirik
Tiksirik sıtma hepsi vardi
Lutfen dua edin dayansınlar
Burda nhs de oldu bu ikinci deneme bizimkisi unexplained infertility ama baya uğraş verdim sanırım bu sene 4.yıl baya baştan başladım herşeye bişey bulamayıncada ivf e karar verildi.neyse uzun bir surec tatlim sana nedesemki büyük ihtimalle senin diğer periyodunla baslar prosedür.sana ilac gonderecekler onun için bekletiyorlar tedavinin süresi 2 ay falan suruyor.sen ilaçlara başladıktan sonra seni ara sıra cagiriyorlar rahim taramasi yapıyorlar yumurtalarıni daha doğrusu folikulleri olcuyorlar yeterli büyüklüğe ulaşınca collection yapiyorlar bizaz sancılı oldu benimkisi bide bana anestezi yapıldı islem yapılırken insallah senin öyle olmaz.sonra embriyo oluşuna 1 haftaya transfer yapiyorlar ilac kullanmaya tabiki devam ediyorsun fitil vajinal jel bide prognova diye bir hap hayirlisi olsun canim hakkinda
tatlim valla cok aydinlattin beni gercekten tsk ederim .peki collection aneztezli bir islem senin sancin sonradan mi oldu?
randevu gunu tamda adet olcam ilk gunum olcak ozaman baslamazlar diyorsun :44:
yani taaa bir dahaki adet oldugumda amannn cok uzun surucek yaa,,,,,,
tatlim valla cok aydinlattin beni gercekten tsk ederim .peki collection aneztezli bir islem senin sancin sonradan mi oldu?
randevu gunu tamda adet olcam ilk gunum olcak ozaman baslamazlar diyorsun :44:
yani taaa bir dahaki adet oldugumda amannn cok uzun surucek yaa,,,,,,
evet canim collectiondan sonra bir hafa tabiri caizse sunnetli cocuklar gibiydim yuruyup ayaga bile kalkamadim cok sismistim karnim ozaman 3aylik gibiydi...biraz uzun suruyor malesef ama hayirlisi guzel seylere ulasmak biraz zaman istiyor sanirim:)
evet canim collectiondan sonra bir hafa tabiri caizse sunnetli cocuklar gibiydim yuruyup ayaga bile kalkamadim cok sismistim karnim ozaman 3aylik gibiydi...biraz uzun suruyor malesef ama hayirlisi guzel seylere ulasmak biraz zaman istiyor sanirim:)
hadi yaa cogu kiside islem sonrasi agri kramp oluyormus bakalim biz neler gorucez allahim insallah yardimcimiz olsun hepimizin
ignelere para verdinizmi krizantemcigim hic birseye para verilmiyor degil mi?
hadi yaa cogu kiside islem sonrasi agri kramp oluyormus bakalim biz neler gorucez allahim insallah yardimcimiz olsun hepimizin
ignelere para verdinizmi krizantemcigim hic birseye para verilmiyor degil mi?
yok canim hicbirseye odeme yapmiyorsun senin kac ivf deme hakkin var nhsden?benim uc tane...
yok canim hicbirseye odeme yapmiyorsun senin kac ivf deme hakkin var nhsden?benim uc tane...
valla hic sormadik ilk kez olcam simdi...konferans verdiklerinde kendinizi saglikli hissettiginiz
surece tekrar yapilir dedi ama sayi vermedi.. randevude sorayim bakalim
senin ilk negatifmiydi?
Cnm cebecideyim Ankara tip
Enfeksiyon varmis
Cok korkuyorum
Zaten hic belirti yok
Cok agladim
İnsallah cnm ins oyle olur
transferin 4. Gunundeyim
5. Gun transferi oldu embriyolar cok iyi demişti dr iste boyle bir aksilik oldu
Cok korkuyorum
Hapsirik
Tiksirik sıtma hepsi vardi
Lutfen dua edin dayansınlar
valla hic sormadik ilk kez olcam simdi...konferans verdiklerinde kendinizi saglikli hissettiginiz
surece tekrar yapilir dedi ama sayi vermedi.. randevude sorayim bakalim
senin ilk negatifmiydi?
evet canim benim ilki negatifti bugun evde test yaptim pozitif gordum ilk defa ama kahverengi akintim basladi
bana doktorum ilk randevuda soylemisti uc hakkin var diye belki seninde oyledir ama insallah ilk denemende tutar tatlim
evet canim benim ilki negatifti bugun evde test yaptim pozitif gordum ilk defa ama kahverengi akintim basladi
bana doktorum ilk randevuda soylemisti uc hakkin var diye belki seninde oyledir ama insallah ilk denemende tutar tatlim
hadi yaa belki kahverengi akinti yerlesme kanamasidir oyle diyorlar ya hani....
hem pozitifi gormussun kan tahlilinde belli olur bakalim...
olmasa bile uzulme sakin nasilsa bir hakkin daha varmis
insallah gerek kalmaz insallahhh
KiZlar
Ateşim 40 oldugu icin
Merhaba skyline...
Nasil oldugunu merak ettim.. Aslinda sayfanin ilk gununden beri takip ettim topigi... Ama yazmak beni daha cok strese sokar diye dusundum...
Ben de murat hocanin hastasiyim. Ocakta biz de 2. Tedaviye baslayacagiz.. Ama asil seni merak ettigim icin yaziyorum. Umarim daha iyisindir, bir aksilik yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?