Goks cnm sagol
Fakat karamsarlığım bitmedi
Yari n lapariakopik temizlencekmis
Bebeklerime bisey olmasın nolur dua edin bize
5. Gun 2 adet transfer edildi cnm
Lutfen lutfen dua edin cok korkuyorum
Kizlar degerim 9. Gun 120 cıktı
Gebeyim cok sükür ama cikolata kisti iltihaplanma yapmış
Dualarınızı bekliyorum
Korkuyorum hastanedeyim
evet hayırlısı böyleymiş, teşekkür ederim canım. zaten miniciğimin kalbini pır pır görünce hiç üzülmedim bile niye tek kalmış diye, belki benim için böylesi daha iyidir. SAT a göre ultrasona girdiğimde 6+5 idi, embriyo 7+2 çıktı, yani bugün itibarıyla 7+5 oluyor. bir hafta var aramızda! :) bende bel ağrısı yok da sürekli yorgun hissediyorum, başımı koysam uyuyacağım o derece. sabahları hafif hafif bulantım oluyor, bir de aç kaldığımda ama çok değil. transfer öncesi aşamalarda karnım epey şişmiş ve belim kalınlaşmıştı. onlar da eski haline dönmedi maalesef, çok da yemiyorum ama tüp bebek tedavisine başladığımdan beri iki kilo aldım. umarım çok almam. senin belirtilerin neler bel ağrısı dışında? allah hayırlısıyla devamını getirsin hamileliğimizin...
Kizlar ameliyattan ciktim kistim alındı kan testi verdim yine
İnsallah kaybetmemisimdir
Dua edin nolur
Esimin morf 1 ve 3 arasındaydı 5 ay once filan 3 ten yukarı cikmadi ama 10 yumurta dolleyebilmis 6 tanesi blastokist aşamasına kalabildi cok sükür
Yani yüzde 5 morf ile haydi haydi , hatta normalde de olur azıcık gayret edin sperm sayiniz kac biz arginmax kullanıyoruz 3 aydır tupre esimin degerleri ml de 18 cıktı hareket 71 yıkamadan once. Cok sükür. Yani biraz esleri tedavi etmek lazim yoksa tupre embriyo dolleyememe sorunu oluyor , simdiden hayirli olsun ayrıca pkolu olup normal yoldan hamile kalan cok arkadasim var :)
slm kızlar topiğinizi başından beri takip ediyorum
ama yazamadım çünki ben yolun başında gibiyim
13 aylık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz yaşım 28
ilk aylar olmayınca dra gittim pko olduğumu öğrendim
sonrasında testler rahim filmi eşime sperm testi derken geçti
şuan klomenin yani yumurta tedavisinin 2,ayındayım
malesef eşimdede morfoloji %5 ikimizdede sıkıntı var sınırdayız yani
tüp bebek araştırmalarına geçtim bile
klomeni son 1ay daha deneyip 1kez aşılama deniycem sonrasındada tüp bebeğe gidicem
sizleri gün ve gün takip ettim liste bile yaptım kağıda kimler olumlu yanıt almış
kimler alamamış sorunlar neymiş kaçıncı deneme kaç embriyo konulmuş die
hamiş olan RABBİMİN yüzlerine güldüğü arkadaşalrı tebrik ediyorum kucağınıza alırsınız inş. sizler kadar sevindim süreçlerinizde hep dua ettim
kalamayanlarada sabırlar diliyorum ALLAHIMIN hikmeti sonsuzdur ümitlerinizi sakın yitirmeyin
tedavi görenlerde umarım güzel sonuçlar alırlar inşşşş.
sklinecim sana sorum olcak diğer kızlarda cvplarsa sevinirim
bazılarınızda morfoloji sorunları vardı sizlerdeki morfoloji % kaçtı acaba (benim eşimin %5 çokmu düşük doğal yolla acaba)
şimdiden tşkler.
Dua edin nolur
Esimin morf 1 ve 3 arasındaydı 5 ay once filan 3 ten yukarı cikmadi ama 10 yumurta dolleyebilmis 6 tanesi blastokist aşamasına kalabildi cok sükür
Yani yüzde 5 morf ile haydi haydi , hatta normalde de olur azıcık gayret edin sperm sayiniz kac biz arginmax kullanıyoruz 3 aydır tupre esimin degerleri ml de 18 cıktı hareket 71 yıkamadan once. Cok sükür. Yani biraz esleri tedavi etmek lazim yoksa tupre embriyo dolleyememe sorunu oluyor , simdiden hayirli olsun ayrıca pkolu olup normal yoldan hamile kalan cok arkadasim var :)
Dua edin nolur
Kizlar testim 160
Yarınki daha önemliymiş
Ben yine dualarınızı istiyorum
GiZmo canim sagol
Hocaya beni aorsan heralde anlatacakları bitmez
Transferden sonra hep agladim
Dua edin nolur
canım benim eşimde de %2 idi,benim tüpün teki tıkalı idi..tüp denedik,hiç aşılama yapmadık.rabbim elimizi boş çevirmedi ilk denemede oldu ikizler :) 8+4 olduk.Allah isteyen her arkadaşıma versin inşallah
kocaman maşallah size bebişlerle :) ALLAH kavuştursun inş.
bende o kadar çok isterdimki ikizim olsun keşke die (herşeyden önce hayırlısı tabi)
ama bu yollar çok zormuş bilmiyodum ALLAHIN işine karışılmaz ama bana ikiz vercene birini olmayan birine ver ALLAHIM diyorum.
gerçekten hiç farketmez tek ikiz kız erkek hayat boyu bitanecik olsa bile razıyızdır eminim hepimiz.
Kizlar selam,
Ben de kasim ayinda tedaviye baslayanlardanim. Araniza yeni katildim o yuzden yeni yaziyorum. Hersey yolunda gitti ve 8 haftalik hamileyim. Tedavisi sonuclanan kimse var mi?
Kizlar testim 160
Yarınki daha önemliymiş
Ben yine dualarınızı istiyorum
GiZmo canim sagol
Hocaya beni aorsan heralde anlatacakları bitmez
Transferden sonra hep agladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?