2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Tamam canım teşekkür ederim

Benim buzdolabı 2000 çamaşır makinası 1300 bulaşık makinasıda 1100 tl toplam 4400 e aldık peşin aldık biz o yüzden 400 tl indirm yapıldı

Tamam canım teşekkür ederim

Benim buzdolabı 2000 çamaşır makinası 1300 bulaşık makinasıda 1100 tl toplam 4400 e aldık peşin aldık biz o yüzden 400 tl indirm yapıldı

valla ben hala teredüütteyim :26:
biz taksitle alcaz canım vadaa sağolsun

mrb cnmmm ya 1.soruyla bütünleştim ama yok bulamadım 24 /5 gibi saçma bişey buluyorum ssürekli

valla ben hala teredüütteyim :26:
biz taksitle alcaz canım vadaa sağolsun

Bizim aklerde yardietti 15bin banka kredimiz bar onu ödüyoruz evde kira Sizin kira derdiniz olmazsa çabuk ödenir kira zor ins. Bir ev sahibi oluruzSizin askerlik Noldu sahi aklıma geldi bedeli yapacaktı hallettinizmi

Bizim aklerde yardietti 15bin banka kredimiz bar onu ödüyoruz evde kira Sizin kira derdiniz olmazsa çabuk ödenir kira zor ins. Bir ev sahibi oluruzSizin askerlik Noldu sahi aklıma geldi bedeli yapacaktı hallettinizmi

bizde kredi çekicez valla bire kredi kartlarına dayanca
kiramız olmıcak çok şükür canım kira öder gibi taksit ödicez ama askerlik içinde para biriktiriyiyoz şimdi mayıs gibi başvurcak canım 6 ay dhaa kazanmak için ah ah kavuşalımda önemli değil eşya olmasada olur valla

bende beyazeşya araştırıyorum bu aralar of ne zormuş ya öğle aramda bile mağzalara gidiyom

tatlım 2. soru 6 buldum ben :44:

amannn benimki askerde olduğu için bol bol zamanım var canım. hem beyfendileri bosch tan vazgecmezmis bilmem ne. geleyimde hepsiolur sıkıntı yapma hem eksik olsun bazı seylr nolck diyo ,halledicez düşünme diyo r ne bilim öyle demesi bana hzuur veriyor nedese güveniyorum ona darısı başımıza ve inş hayırlı mtlulklar arkadaşım

arkadaşlar bu konuda soru sorup çözdüğünüzü gördüm de
Ben soru çözüm kısmında matematik konusunda arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kpss-sorular-cozumleri-f1191/ eğer sorularınızı buraya yazarsanız hem konuştuğunuz konu dağılmaz hemde orda cevap yazan daha çok kişi oluyor bende dahil olmak üzere
öyle düşündüm birden paylaşmak istedim :)) yine de siz bilirsiniz tabi

aynı ya tvde phliphsten vazgeçemezmiş onu aldık çok şükür
diğerleride bana kaldı araştır sen kullanıcan ama diğer elektronik aletlerede sen karışma diyo beyfendi
inşallah hayırlı tezkerelr alır canım benim herşey oluyo ama işin içine girince ne kadar ayrıntı olduğu ortaya çıkıyo

teşekkürler canım bilgi verdiğin için kolay gelsin sanada

Cevap 24 olacak kizlarİlk sorunu cevabı

okyonus sende aştın kendini çifter çifter geliyo yazdıkların
kızlar hadi soru çözelim yoksa çeyizle kafayı yicem

Guiet tatlım senin yokmu mat sorun Benim çıkar biraz sonra şimdi azıcık tarih çözüyorum mAta gecicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…