biri bu
Bosch KDN40V05NE No-Frost A+ Buzdolab (BOSCH TRKYE GARANTL) A Buzdolab,bosch kdn40v05ne,no frost,buzdolab,bosch beyaz,bosch beyazeya,bosch buzdolab,buzdolab bosch,bosch buzdolaplar,buzdolaplar bosch,buzdolab
diğeride bu canım
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - NoFrost - KDN40X65NE
netten baktım şimdi aralaında renk farkı var sadece.gardrop tipine baktık ama mutfak öle bi duurmdaki koyma imkanı yok
bi duvarda kombi bi taraf balkon diğer duvar masa koycaz dolap büyüklerden alırsak mutfak doldu
2.soru şöel canım alt alta topla ordan y(x+z)+x+z=49 çıkıyo
(x+z).(y+1)=49 olur.paranteze aldım.49 çarpanları 7.7 ve 49.1 y+1=49 olmaz x+z 1 olması gerekir ama sayma sayılarıymış 0 la saymya başlamıyoso yüzden y+1=7 olur ordan y=6 canım
Tamam canım teşekkür ederim
Benim buzdolabı 2000 çamaşır makinası 1300 bulaşık makinasıda 1100 tl toplam 4400 e aldık peşin aldık biz o yüzden 400 tl indirm yapıldı
Soru 1
Atilla ile Yasin bir ısı 20saatte yapıyorlar.atilla 3saat Yasin 5 saat çalıştığında aynı isin 1/6si bitmiş oluyor.buna göre Atilla bu isin tamamını kaç saatte yapar?
Soru 2
X,y,z birbirinden farklı sayma sayıları olmak üzere
x.y+z=17
Y.z+x=32
İse y nin en büyük degeri kaçtır?
Soru 3
Bir ısı 2usta 4cirak 6 günde 1 usta 3 çırak 10 günde yapabiliyor.buna göre bu ısı bir usta tek basına kaç günde bitirir?
Kolay gelsin
valla ben hala teredüütteyim :26:
biz taksitle alcaz canım vadaa sağolsun
mrb cnmmm ya 1.soruyla bütünleştim ama yok bulamadım 24 /5 gibi saçma bişey buluyorum ssürekli
Yok canım kesiri bir sayı degil
Bizim aklerde yardietti 15bin banka kredimiz bar onu ödüyoruz evde kiraSizin kira derdiniz olmazsa çabuk ödenir kira zor ins. Bir ev sahibi oluruz Sizin askerlik Noldu sahi aklıma geldi bedeli yapacaktı hallettinizmi
3.soruyuda 20 buldum ama hiç emin değilim :26::26::26:
3.soruyuda 20 buldum ama hiç emin değilim :26::26::26:
nasıl buldun onu ya kuramdım ben yine denklemi
6(2u+4ç)=10(u+3ç) u=usta ç=çırak
12u+24ç=10u+30ç
12u-10u=30ç-24ç
2u=6ç ç=u/3
6(2u+4u/3)=20u 20ustalık işi 1usta 20 günde yapar dedim
koş hatta uç renklikelebekcim kim tutar seni
bende beyazeşya araştırıyorum bu aralar of ne zormuş ya öğle aramda bile mağzalara gidiyom
tatlım 2. soru 6 buldum ben :44:
bu sene sonu istiyoruz düğünü canım yetiştiremezsek 2013 bahar geliniyim
şimdi kampanyalar varya hazır bulmuşken alalım diyos bakalım canım.bide ben hiç beyaz eşya araştırmadım o yüzden erken başladım
sende araştır şimdiden sonra elin ayağın dolanıyo vallabizim bi eşya kararımız kaldı o kadar nişan nerde olcak düğün nasıl gelinlik modelim falan hepsi hazır
amannnbenimki askerde olduğu için bol bol zamanım var canım. hem beyfendileri bosch tan vazgecmezmis bilmem ne. geleyimde hepsiolur sıkıntı yapma hem eksik olsun bazı seylr nolck diyo ,halledicez düşünme diyo r ne bilim öyle demesi bana hzuur veriyor nedese güveniyorum ona darısı başımıza ve inş hayırlı mtlulklar arkadaşım
teşekkürler canım bilgi verdiğin için kolay gelsin sanadaarkadaşlar bu konuda soru sorup çözdüğünüzü gördüm de
Ben soru çözüm kısmında matematik konusunda arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı oluyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kpss-sorular-cozumleri-f1191/ eğer sorularınızı buraya yazarsanız hem konuştuğunuz konu dağılmaz hemde orda cevap yazan daha çok kişi oluyor bende dahil olmak üzere
öyle düşündüm birden paylaşmak istedim :)) yine de siz bilirsiniz tabi
Cevap 24 olacak kizlarİlk sorunu cevabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?