2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Canım bu son soruda çarpanlara ayırma sonraki 16 yı 4+9+3 seklinde ayıracaksın 4 2nin karesi 9 3un karesi bu sayıyı böyle yapıyoruz diğer xve y de su sekilde ayrılıyor

(3x+2)[SUP]2[/SUP]+(y+3)[SUP]2[/SUP]+3

Burdan parantez içlerini 0a esitliyorsun x=-2/3 y=-3 bunlar bu sekilde oluyor parantez içleri 0olunca sadece işlemedik 3kaliyor en küçük degerimizde 3oluyor ins. Anlatabilmisimdir:26:

Son düzenleme:
Kizlar nerdeyiniz bakayİm nasıl gidiyor çalısmalar Bugün 120 tarih sorusu çözdüm sonra kocisle pazara gittik havada iyiydi yürüyüş yaptik hem geldik yemek yaptım yemek yedik şimdi biraz tarih biraz türkce çözücüm yarın kocam nöbetçi yine yalnızım

bende gezdim desem yalan olur bilgisayar işletmenlik sınavına girdim bugün
kpss ye biraz ara verdim haftaya başlarım çalışmaya çünkü bu hafta kendi derslerime çalışmam gerek..
öyle işte ay aman yoruldum

herkeste bi bahar yorgunluğu
bende bugün bişey yapmadım ne güzel ama deneem çzömicem ufaktan tarihe başlıcam hatta başlıyorum başladım gitti

herkeste bi bahar yorgunluğu
bende bugün bişey yapmadım ne güzel ama deneem çzömicem ufaktan tarihe başlıcam hatta başlıyorum başladım gitti

Ben yarın çözücüm bir deneme guiet artık haftada bir çözücemTarihte 3konum yarın bir konuyuda halletmem lazım ilkeler ve inkılaplar kalicak ay bitmek bilmiyor tarih ya Tekrar falanda yapicam unuttum cogunu:26:Nisan ortası ancak bitecek ama tekrar yaparken coğrafyayada başlıcam daha anayasa var

ay ben gene başlamadım ya
valla utanıyorum artık
ihtiyacın ders takip kitabna başlıcam artık bak başlıyom 10 sayfa çalışmadan kalkmıcam
msj geiyo sürekli ihtiyaç türkiye geneli var bu aralar canım

Yarında evdesin bol bol çalışırsın tarih Başladınmi devamı geliyor ama pek anlaşılmıyor tarihYani ben kavrayamiyorum

valla bende kavrayamıyom
ama ders takip kitabı iyi ya sevdim ben
haydi okyonus ders başına

Ben zaten tarih testi coZuyorum arabada buraya bakıyorum 120 sorun sabah çözdüm 120de şimdi çözmek için çabalıyorum saatlerde alınacak bugün yarın bir saat erken kalkınma kocama kahvaltı hazırlamaya

İyi geceler KPSS yoldaşlarım bugün 250 tarih sorusu çözdüm yeter bugunluk

Arkadaşlar düz lise mezunuyum haftaya ygs ye giricem acil tıp ambulans teknikerligi istiyorum düzlise çıkışlı oduğum için bu bölümü (sağlıkla ilgili herhangi bir bölümü )tercih edebilirmiyim önlisans olarak cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz çok baktım ama soruma cevap bulamadım şimdiden teşekkürler

valla bende kavrayamıyom
ama ders takip kitabı iyi ya sevdim ben
haydi okyonus ders başına

canım bu ders takip kitabı nasıl
ihtiyacın kitaplarını çok beğeniyorum, ama bunu inceleme fırsatım olmadı.
takip falan diyo ya bir şeyler düzen plan dahilindeyse çok verimli olur eminim.

uludağ ünv şöle bi şart var ;
Bu programa alýnacak öðrencilerin, Üniversitelerin Týp
Fakültelerinden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden
yapýsý ve ruh saðlýðýna sahip olduklarýný belgeleyen rapor almalarý;
program gereði 2. sýnýfta araç kullanmalarýnýn zorunlu olmasý
sebebiyle kayýt tarihinde 17 yaþýný tamamlamýþ olmalarý; erkek
öðrencilerde 1.65 m’den, kýz öðrencilerde 1.60 m’den kýsa olmamak,
boy uzunluðunun santimetre olarak ifade edilen deðerinin son iki
rakamýndan en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo aðýrlýðýnda olmak;
kurtarma ve taþýma iþlerinde iki kiþilik bir ekipte çalýþýrken sedyedeki
bir hastayý ekip arkadaþý ile birlikte taþýyabilecek beden ve fizik
yeterliliðine sahip olmalarý gerekmektedir

birde şöle şartlar oluyo geçen seneki tercih klavuzunu incirdiğinizde yerleştirme öncelikleri sütünü var.orda şu tarz yazı var
10,2,D,94
bunun ilki 10 (2010 yılı mezunları başvurabilir.09 yazsaydı 2009 mezunlarıda başvurabilir demekki)
2 mezun olunan okul türünü gösteriri.(2 meslek lisesi,3teknik lise veya anadolu mes,4 anadolu tek,1 de önceden enstitütüt olan okulları gösteriri.
D (meslek eğitimi veren okullar dışından yani düz lise,İ meslek eğitimi veren okullar içnden demek)
94 te tercih edecek adayların doğum tarihini gösteriri.mesela 1994 önce doğumlular tercih edemez.

bunlara dikkat etmen lazım
istersen dershanlerin rehberliklerinede gidip daha net bilgi alabilirsin.dışardan öğrencilere yardımcı oluyo

canım bu ders takip kitabı nasıl
ihtiyacın kitaplarını çok beğeniyorum, ama bunu inceleme fırsatım olmadı.
takip falan diyo ya bir şeyler düzen plan dahilindeyse çok verimli olur eminim.

canım buraya eklemiştim resimleri
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...-hayirli-olsun-kizlar-hedef-min-85-a-811.html

benim hoşuma giti bütün dersler var

Günaydın kizlar mutlu pazarlar hepinize

günaydın canım benim
hava güzel tam alışveriş yapmalık ama önce atanmalıyızki alışveriş yapalım.o zman ders çalışmak lazım

bu arada kızlar haziranda ilk atamalar var geçen yılki puanlarla bilginiz olsun yanlış hatırlamıyosam 18 haziranda

merhaba kızlar ben kpss den iyice koptum valla hazirandan aşağı başlayamam adam akıllı size kolay gelsin

merhaba kızlar ben kpss den iyice koptum valla hazirandan aşağı başlayamam adam akıllı size kolay gelsin

olsun canım sen yolunu çizdin zaten

gülçineycim saolasın masrafa soktun beni
kızlar yeni kitap sparişi vericem hepsi buradadan kargo 15 tl üstüne yokmuş bilginiz olsun şimdiden 6 kitap oldu

olsun canım sen yolunu çizdin zaten

gülçineycim saolasın masrafa soktun beni
kızlar yeni kitap sparişi vericem hepsi buradadan kargo 15 tl üstüne yokmuş bilginiz olsun şimdiden 6 kitap oldu

Hangi kitapları aliyosun canım

Bu araDa bugün deneme çözdüm mat 23dogru 2yanlis 5bos tarih 10 doğru 11ynlis türkce 24dogru 6yanlis Yargı deneme hep böyle gidik oluyor başka yayınlardan alıcım deneme seti

Bu araDa bugün deneme çözdüm mat 23dogru 2yanlis 5bos tarih 10 doğru 11ynlis türkce 24dogru 6yanlis Yargı deneme hep böyle gidik oluyor başka yayınlardan alıcım deneme seti

ihtiyacın zopzor 10 denemesini al pskolojin bozulsun
ben 53 aldığımım biliyom o denemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…