slm kızlar
şu sorulara bi bakabilirmisiniz
1)(x+5)[SUP]2[/SUP]+(y-3)[SUP]2[/SUP]=0 ise x.y = ? (c: -15)
2)
6x[SUP]2[/SUP]+7x-3 / 4x[SUP]2[/SUP]-6x : 4x[SUP]2[/SUP]-9 / 4x[SUP]2[/SUP]-12x+9 en sade şekli ? biraz karışık oldu ama umarım anlarsınız... c: 3x-1 / 2x olacak.)
3) x,y E R
9x[SUP]2[/SUP]+12x+y[SUP]2[/SUP]+6y+16 ifadesinin en küçük değeri nedir ? (c: 3)
Kizlar nerdeyiniz bakayİm nasıl gidiyor çalısmalarBugün 120 tarih sorusu çözdüm sonra kocisle pazara gittik havada iyiydi yürüyüş yaptik hem geldik yemek yaptım yemek yedik şimdi biraz tarih biraz türkce çözücüm yarın kocam nöbetçi yine yalnızım
herkeste bi bahar yorgunluğu
bende bugün bişey yapmadım ne güzel ama deneem çzömicem ufaktan tarihe başlıcam hatta başlıyorum başladım gitti
Ben yarın çözücüm bir deneme guiet artık haftada bir çözücemTarihte 3konum yarın bir konuyuda halletmem lazım ilkeler ve inkılaplar kalicak ay bitmek bilmiyor tarih ya Tekrar falanda yapicam unuttum cogunu:26:Nisan ortası ancak bitecek ama tekrar yaparken coğrafyayada başlıcam daha anayasa var
ay ben gene başlamadım ya
valla utanıyorum artık
ihtiyacın ders takip kitabna başlıcam artıkbak başlıyom 10 sayfa çalışmadan kalkmıcam
msj geiyo sürekli ihtiyaç türkiye geneli var bu aralar canım
Yarında evdesin bol bol çalışırsın tarihBaşladınmi devamı geliyor ama pek anlaşılmıyor tarih Yani ben kavrayamiyorum
valla bende kavrayamıyom
ama ders takip kitabı iyi ya sevdim ben
haydi okyonus ders başına
valla bende kavrayamıyom
ama ders takip kitabı iyi ya sevdim ben
haydi okyonus ders başına
uludağ ünv şöle bi şart var ;Arkadaşlar düz lise mezunuyum haftaya ygs ye giricem acil tıp ambulans teknikerligi istiyorum düzlise çıkışlı oduğum için bu bölümü (sağlıkla ilgili herhangi bir bölümü )tercih edebilirmiyim önlisans olarak cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz çok baktım ama soruma cevap bulamadım şimdiden teşekkürler
canım bu ders takip kitabı nasıl
ihtiyacın kitaplarını çok beğeniyorum, ama bunu inceleme fırsatım olmadı.
takip falan diyo ya bir şeyler düzen plan dahilindeyse çok verimli olur eminim.
Günaydın kizlar mutlu pazarlar hepinize
merhaba kızlarben kpss den iyice koptum valla hazirandan aşağı başlayamam adam akıllı size kolay gelsin
olsun canım sen yolunu çizdin zaten
gülçineycim saolasın masrafa soktun beni
kızlar yeni kitap sparişi vericem hepsi buradadan kargo 15 tl üstüne yokmuş bilginiz olsun şimdiden 6 kitap oldu
Hangi kitapları aliyosun canım
Bu araDa bugün deneme çözdüm mat 23dogru 2yanlis 5bos tarih 10 doğru 11ynlis türkce 24dogru 6yanlisYargı deneme hep böyle gidik oluyor başka yayınlardan alıcım deneme seti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?