uzman kariyerin öğretne tarih-vatandaşlık-anayasa sını alıyom
uzman kariyerin çek kopar gk gy sınavı var onu alıyom
bi okuma kitabı alıyom
bide ihtiyacın gk kartları varmış tereddütteyim canım ya alsam mı
İhtiyaç 2012 Genel Yetenek Genel Kültür KPSS
Canim Kullanabileceğin kitapları al bende bir data var basıma kaldı acmadım bile kitabın yüzünü 25 ye aldım bide
uzman kariyerin öğretne tarih-vatandaşlık-anayasa sını alıyom
uzman kariyerin çek kopar gk gy sınavı var onu alıyom
bi okuma kitabı alıyom
bide ihtiyacın gk kartları varmış tereddütteyim canım ya alsam mı
İhtiyaç 2012 Genel Yetenek Genel Kültür KPSS
arkadaşım mrb..bende ihtiyacın gk ve eğitim bilimleri kartları var..valla ben beğendim..iyiki almışım dedim..ama konuları bitirkten sonra onları üstten geçmeyi düşünüyorum..ne bileyim otobüste filan bir yere giderken bile okunabilir
öğreten soru bankası hepsi çözümlü yorumlarda iyi o yüzden onları kesin alıyom dnemede 12 lirada 3.5 a düşmüş ondan alıcam farklı kaynak olsun diye.bide ihtiyaç 15li deneme alıyım diyorum of bilmedim
merhaba
yorumun için saol canım ama 176 tane olması düündrüüyo beni tabu oynar gibi çalışırım
3 ders için 176 tane az gibi :44:
Kartların sorulari yetersiz diye yorumlarvyapilms canım bilemiycem:26:Tarih öğreten bende var memnunum coğrafyaya geçtiğimde coğrafyasında alıcımKitapsec.comda sanki daha ucuz kitaplar burası pahalı gibi geldi bna
ya belli başlı tanımlar var zaten..aynen tabu olayı güzelmiş bak
ya bendede kitap donanımı tam..ama ders çalışma motivasyonu nötr :) ne olacak bu halim..üstelk temelimde yok meslk lisesi çıkışlı olduğum için..neye güveniyorum bilemiyorum
canım çalışmadan olmuyo.sana zahmet olmassa imkann varsa o kartlardan bi tane eklermisin buraya merak ettim aradım hiç bi yerdede bulamadım ona göre sipariş vericm çünkü
Cnm uzmanın yaprak testini çok önermiyorlar öğreten sorusu güzelmiş. Nerden sipariş vereceksin? bide ne kadar? Kesin alıyormusun? Bende alayım barii:)
ya eklermde.. ben yeni üye sayılırım..nasıl foto eklenr bilmiorumki(
canım çalışmadan olmuyo.sana zahmet olmassa imkann varsa o kartlardan bi tane eklermisin buraya merak ettim aradım hiç bi yerdede bulamadım ona göre sipariş vericm çünkü
bunlar cnm...biraz bulanık çıktı ama idare et:)
çok saol canım karar verdim aldım gitti
hadi hayırlısı
Cnm aldınmı hepsini? O yaprak test türkçe ve mat sadece değil mi? Bide cnm ben tarih ile ilgili güzel yorumlar aldım ama coğrafyası ve anayasasını araştırdın mı? Onlarda güzelmiymiş? Bende hepsini alacağım
bakalım hayırlısı
hep senin başının altından kalktı bak aklımda yoktu şimdi kitap almak sen soktun haberin olsun
aldım canım hepsini
yaprak test genel yetenek sadece benim mat bitti türkçede bitmek üzere soru lazım
tarih ve anayasada iyi dediler iyi olmasada en azıdna çözümlü ya o güzel elimde yok çünkü ihtiyacın modülerinde var ama az bi bölümde çzöümlü.bi tane de okumalık kitap aldım 86 tl 6 takist kargo dahil kendimi kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?