2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Canim Kullanabileceğin kitapları al bende bir data var basıma kaldı acmadım bile kitabın yüzünü 25 ye aldım bide

öğreten soru bankası hepsi çözümlü yorumlarda iyi o yüzden onları kesin alıyom dnemede 12 lirada 3.5 a düşmüş ondan alıcam farklı kaynak olsun diye.bide ihtiyaç 15li deneme alıyım diyorum of bilmedim

arkadaşım mrb..bende ihtiyacın gk ve eğitim bilimleri kartları var..valla ben beğendim..iyiki almışım dedim..ama konuları bitirkten sonra onları üstten geçmeyi düşünüyorum..ne bileyim otobüste filan bir yere giderken bile okunabilir

merhaba
yorumun için saol canım ama 176 tane olması düündrüüyo beni tabu oynar gibi çalışırım
3 ders için 176 tane az gibi :44:

Kartların sorulari yetersiz diye yorumlarvyapilms canım bilemiycem:26:Tarih öğreten bende var memnunum coğrafyaya geçtiğimde coğrafyasında alıcım Kitapsec.comda sanki daha ucuz kitaplar burası pahalı gibi geldi bna

kontrol ettim kargo ücretiyle birlikte 1,20 TL daha pahalı kitap seç
hepsiburada daha çok duyulmuş ya ordan vericem siparişi
ama şu kartlarda aklım var bilemedim valla

ya belli başlı tanımlar var zaten..aynen tabu olayı güzelmiş bak

tarihten kaçan ben için iyi olcak gibi ama kararsızım valla

ya bendede kitap donanımı tam..ama ders çalışma motivasyonu nötr :) ne olacak bu halim..üstelk temelimde yok meslk lisesi çıkışlı olduğum için..neye güveniyorum bilemiyorum

ya bendede kitap donanımı tam..ama ders çalışma motivasyonu nötr :) ne olacak bu halim..üstelk temelimde yok meslk lisesi çıkışlı olduğum için..neye güveniyorum bilemiyorum

canım çalışmadan olmuyo.sana zahmet olmassa imkann varsa o kartlardan bi tane eklermisin buraya merak ettim aradım hiç bi yerdede bulamadım ona göre sipariş vericm çünkü

Cnm uzmanın yaprak testini çok önermiyorlar öğreten sorusu güzelmiş. Nerden sipariş vereceksin? bide ne kadar? Kesin alıyormusun? Bende alayım barii:)

Cnm uzmanın yaprak testini çok önermiyorlar öğreten sorusu güzelmiş. Nerden sipariş vereceksin? bide ne kadar? Kesin alıyormusun? Bende alayım barii:)

hemen eklicem linkleri hepsi buradadan sipariş vericem kargo ücretsiz.okyonus kitap seç te uygun dedi ki fiyatlar uygun ama kargo bedeli eklenmediği zamaan 1,20 tl fazla sı var kitap seçin

ya eklermde.. ben yeni üye sayılırım..nasıl foto eklenr bilmiorumki (

canım hani yazı yazıyosun ya yazdığın alanın üzerinde simgeler var B ı altı çizili u falan o sıırada 4. bölümde dünya,mektup var onun yanındaki değil onun yanındaki ona bas ordan dosya yükle de yükle kaydet tamamdır
olgun şimşeğin dediği gibi oldu onun yanundakü değil onun yanundakü

canım çalışmadan olmuyo.sana zahmet olmassa imkann varsa o kartlardan bi tane eklermisin buraya merak ettim aradım hiç bi yerdede bulamadım ona göre sipariş vericm çünkü

Tatlım onu inceledim ben aynı tabu kartlar gibi mesela onünde :

Sabit oranlar kanunu diyo arkasını çeviriyorsun Proust yazıyo anlatabildimmi?

Bana çok mantıklı gelmedi unuttuğun şeyleri sende yazabilirsin kağıtlara hem o şekilde sadece unuttukların olur hemde sen yazdıüın için kendi cümelelrinde öğrenmende kolay olur ama tabii eğlenceli güzel kartlar düşündürmüyorda değil hani söz konusu tarih olunca:)

Bu arada o 24satte tarih coğrafyayı inceledim çoook keyiflii o dönemi şekillerle anlatmış mesela coğrafya resimli falan baya güzell ama özet şeklinde ayrıntılı değil. Vatandaşlık için düşünülebilir kavram haritalarıyla ilişkilendirerek anlatmış

bunlar cnm...biraz bulanık çıktı ama idare et:)

Eklentiler

• $Fotoğraf010.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoğraf012.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoğraf014.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoğraf015.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $Fotoğraf016.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoğraf017.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 30
hadi hayırlısı

bakalım hayırlısı

hep senin başının altından kalktı bak aklımda yoktu şimdi kitap almak sen soktun haberin olsun
aldım canım hepsini
yaprak test genel yetenek sadece benim mat bitti türkçede bitmek üzere soru lazım
tarih ve anayasada iyi dediler iyi olmasada en azıdna çözümlü ya o güzel elimde yok çünkü ihtiyacın modülerinde var ama az bi bölümde çzöümlü.bi tane de okumalık kitap aldım 86 tl 6 takist kargo dahil kendimi kötü hissediyorum

Cnm neden kendini kötü hissediyorsun iyi yapmışsın benim arkadaşlar baya kefil oldular tarih için. Yaprak testide iyi yaptın çek kopar kitap taşımadığın yerlerde otobüste falan çözersin iyi olur. fazla kitapdan zarar gelmez atanırsan o para senn günlük kazancın olacak öyle düşün:) Hem çözümlü kitap çok güzel oluyor eğitim bilimlerinden biliyorum yanlış yapınca daha hevesle okuyordsun. Hayırlı uğurlu olsuuunnnnn bende alıyorum hemen ev kitap doldu ama olsun bunlar güzeller. Bendede yargı ihtiyaç ve uzaman kariyer var soru bankası ama çözümlü olsun istiyorum hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…