- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
ben malesef baya kilolu hamile kaldım
78 kiloyla hamile kaldım 6+5 hala 78 kiloyum çok bulantım var yediğim midede durmuyo ama kilo kaybı yok
şükür boy var oda olmazsa baya baya yuvarlanırım ben
canım topiğimiz hayırlı olsun..
bende kızıma 57 kilo ile hamile kalıp 70 le doğuma gittim.
bu kezde 60 kilo ile hamile kaldım.. şuan kaç oldum bilmiyorum
guzel anne ve anne adayları kac kılo ile hamıle kaldık ve kac kılo alacagız ılerleyen zamnlarda kolaylık olsun dıye konu actım hadı baaklım hayırlı olsunnn :))
ben ılk hamılelıgımde 60 ıle hamıle kaldım 90 ıle doguma gırdım
sımdıde 60 hamıle kaldım 56 kıloya dustum(
Oooh yağmurcum maşallah sen çıtır çıtır hamile kalmışsın ne güzel.52 kilo ile hamile kaldım 5hft 6 günlüğüz bir haftadır tartılmadım...
ilk gebeliğinde gayet normal kilo almışsın canım zaten 9-14kg arası normalmiş aldığınıda vermişsin tebrik ederım...
41 42 arasıydım 44 oldummm:))) çok mutluyum kızlar istemediğiniz kiloları bana yollayın lütfennn
canım 30 kg almışsın ama vermişsin tebrık ederım bünyeden bünyeye değişio tabiki kimisi az alır ama o kilo kalır kimisi çok alır bi bakmışsın hoop vermiş...ne kadar sürede verdin kilonu canım
canım goren benı tanıyamıyordu zaten :) kayınvalıdem benı gorunce korkmus nasıl verecek bu kıloları dıye :))))
canım dogumdan cıktıgımda 10 kılo gıtmıstı zaten dıger 20 kılomda ılk 3 ay ıcınde gıttı allahtann ugrastırmadı benı ama malesef catlagım oldu(( cokta sayılmaz ama kukumda ve gobısımde azda olsa oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?