2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

53 kiloyla hamile kadım şimdi 54.5 kiloyum nası oldu anlamadım çünki doru düzgün hiçbişe yemiyorum 9 haftalık bebiş

İlk hamileliğimde 72 kg ile kaldım 7. ayda kg almaya başladım 83 le doğuma gittim.Aldığım 11 kg 40 dan sonra gitmişti.Baharda 2 kg koydum üstüne

Bu bebişe 74 ile hamile kaldım. Şuanda 73.5 kg yarım kg gitmiş :)) inş ilk doğum daki gibi olur kg alımım.

56 kiloda hamile kaldım şimdi 57 olmuşum. hayatımda hiç 60 ı görmemiştim. sonunda nasıl olcağımı merak ediyorum

55 kiloyla hamile kaldım
şuan 7+2 günlüğüz
ve ben 52 kiloya düştüm..
bakalım nezaman başlıcaz kilo almalara....

Son düzenleme:
ilkinde 82 ile hamile kaldım 90 la doğuma girdim. şimdi gene 82 yim. gene 90 la doğuracam Allah izin verirse. hala emziriyorum, bir de içerde bücür harcatsa kilo bile veririm.

polyanacım bu fotoyu senin için ekliyorum taze taze dumanı üstünde 700 gr fazla çıkıo ama yemek falan yedikten sonra

slm bende mart nisan gibi diyetisyene başlamıştım... 6 kilo kadar verdim.. 3 hafta aradan sonra dün yine randevum vardı gittim ve doktorum bana 16. haftaya kadar hiç kilo almazsan çok iyi olacak demişti. 58 kiloydum hamilelik başladığında . dün gittim 1.5 kilo almışım hatta bende evde baktığımda arada 60 da oluodu. dr çok fazla olduğunu söledi. şimdi böle olursa son aylarda daha çok alırsın dedi. ve çatlaklarım vardı zaten sık kilo alıp vermekten . çok alırsanda ii ce çatlarsın dedi... moralim bozuldu ama tabi kadın doğruları sölüo. ama arada mide bulantım oluo ve sürekli atıştırmak zorunda kalıyorum. iştahımda iyi heralde. bilmiyorum nasıl olacak. çok fazla kilo almak istemiyorum.. kilo beni çok mutsuz edio...

polyanacım bu fotoyu senin için ekliyorum taze taze dumanı üstünde 700 gr fazla çıkıo ama yemek falan yedikten sonra
Eki Görüntüle 234613

ilahi güzelim yaaa.. sen beni güldrüdün Allahta seni güldürsün...

yemek yedikten sonraki sayılmaz banane banane:))

sabah aç karnına Wc ihtiyacı giderildikten sonraki kilo senin gerçek kilon.

hadi bakalım, belki ilerde onu da eklersin...

Bu arada süpersin.

napalım yaww seni bi inandıramadık gitti şaka şaka maksat azcık gülelim eğlenelim kilolarlada mutlu yaşanacağını görelim

bende 57kilo ile hamile kaldım..şu an 56 yım...kusmam falanda yok ama kiloda alamıyorum.gerçi çok iştahsızım canım hiçbişey istemiyo..bebek için yiyorum resmen..normaldede çok iştahsızdım zaten çok zayıfım..inşallah 60 ı görürüm ama orantılı kilo almam lazım..doğumdan sonrada öyle kalsam çok sevinicem

ben kaç kilo ile hamiş kaldım bilmiyorum en son tartıldığımda 53 tüm ama haziranda çok tatil yaptım deli gibi yemek yiyodum ama nedenini bilmiyodum hatta kociş diyodu kızım noluyo sana benden çok yemeye başladın hamişmisin yok yaaa iştahım açık diyodum 6 haftalık hamile iken ilk dr gittim tartıya çıktığımda ağzım açık kaldı 60,10 gr dım hayatımda 58 bile görmeyen ben şok oldum dr dedi 1 kişilik ye eşim dedi diyetisyene götürcem seni az ye sustum geçen gün tekrar tartıldım 59,7 olmuşum sanırım 400 gr verdim

ben hamile kaldığımda 55 kiloydum en son muayenemde de yine aynı kilodaydım ....
dr um hep böyle dewam etmemi istiyor ....
hayırlısı olsun inş.....

66 kg ile hamile kaldım 10 haftalığız suanda 67,5 kg oldum bende hızlı gidenlerdenim sanırım göbeğimi görseniz 4 aylık sanırsınız :))

55 le hamile kaldım daha öğrenmeden yaptığımız tatildeki iştahla 56 olmuşum şimdi yiyemiyorum iki ay daha böyle gider herhalde kızımda 13 kilo almıştım ama vermek çok zor oldu metabolizmam yavaş galiba

topik ice aşşalara düşmüş yazayım bi mesajda çıksın hemen yukarıyayeni gelen anne adaylarımızda görmüş olur böylece birçoğumuz ana topikte verilen linklere dikkat etmiyoruz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…