2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

bende 57 kiloyla hamiş kaldım,,,57-58 arası gidip geliyorumm şimdilikk,,,umarım çok fazla kilo almam

Topiğiniz hayırlı olsun canım...

ilk hamileliğim 60 kilo ile hamile kaldım.
19 ağustosta randevum var doktorun tartısında tartılırım tekrar gelişmeyi yazarım...

sanırım çoğunluk 60 kg var bir hikmet

79.2 olmuşum bu nasıl iştir yaw pek bişi yiyemiom mide bulantısından:18:kesin folic asidin işi bu hımmmmm

yaa ben inanamıyorum senin 79 olduğuna.. boyun uzunda ondan mı belli olmuyo kilon?

diğer topikteki resminde hiçde öyle durmuyo maşallah incecik duruyosun

yaa ben inanamıyorum senin 79 olduğuna.. boyun uzunda ondan mı belli olmuyo kilon?

diğer topikteki resminde hiçde öyle durmuyo maşallah incecik duruyosun

ay canm valla moral oldu bu şimdik teşekkür kuzum.genelde kimse inanmıyo doktoruma ilk söylediğimde sen o kadar olamazsın dedi tartıya çıktım olabilirmişsin dedi (78 kiloydum) benim kas ve kemik ağırlığım biraz fazla kemiklerim oldukça iri etim de çok sert bu yüzden fazla belli olmuyor sanırım
bide boy faktörü var tabi boy 1.72 ideal kilom 63 ama ben son 6 yıldır şu 63 ü bi göremedim gitti:

Son düzenleme:
selam kızlar bende aranıza katılıyorum 24 mart muhtemel doğum tarihim şu anda 6 haftalık hamileyim bende 60 kilo ile hamile kaldım genele uydumm yanii

ah burayı ben yeni farkettim okudum güldüm 60 takıntısına :) yazıp yazmamakta kararsız kaldım çünkü hamilelğimin devamına karar verlmeden yazıp sonraları üzülürmüyüm diye ama içimden bi ses yazmamı istedi bende 60 kiloyla hamile kaldım şuanda da 59- 60 git gel yapıo :) buarada kızlar benim kilolarım zaten göbüşteydi :) devam edersem basket topu yutacam gibi geliyo :)

Bende 62 ile hamile kaldım 62-61 değişiyor.Son 2 haftadır hiç iştahım yok zor yemek yiyorum, hiç yemeden günü bitirebilirim. 3 aya kadar 1 kilo dedik doktor sanırım uyucaz

bende 56 yla hamile kaldım, 57 gibi çıkıyor şimdi ama sanıyorum o 1 kg da gögüslerimde hihihih:) kocaman oldular sütyenlerim olmuyor nerdeysee

merhaba kızlar bende 55 kilo ile hamile kaldım 8+4 günlük hamileyim 57-58 arası gdip geliyorum sanırım en çok kilo benden olacak
gerçi ikiz gebelik normal diyolar ama kendimi mi kandırıyorum acaba

bende kızıma 51 kilo ile hamile kalıp 64 le doğurdum
şimdi 6+4 üm 49 la başladım 46 kilo ya düşmüştüm şuan tartım bozuk olduğu için 1 haftadır tartılamıyorum:))
ama iştahım yerinde çok yiyiyorum şahsen almışımdır tekrar ben,bebişim iyi olsunda alayım:))

HOLAA canım bana evlenmeden önce üflesem uçacaksın derlerdi bende sana diyim üflesem uçacan ya:))bende 41dim bir zamanlar:)))

uhde canım sen hiç takıntı yapma bir tanem bebişler çift kendini kandırmış olmuyorsun
sana ve bebişlere yarasın sen doğur Allah ın izniyle verirsin...

canım haklısın takıntı yapmamak lazım herşey bebişler için kendim için birşey istemiyorum

bende 58 ile hamile kaldım ama bi kaç haftadır 59-60 arası değişio. ya sanki belli miktarda hergün artıo gibi şimdidden böle olursa bilmiıorum. çok aşırıda yemediğimi düşünüyorum ama bulantı oldukça atıştırıorum. bazen stres yapıorum çok alıcam die bünyemde kilom almaya çok müsait

Son düzenleme:
ben de 64 ile hamile kaldım tombiş hamişlerden biri de benim
şimdi ise 63 kiloyum inş. en az kilo ile devam ederiz.

ben de 80 le hamile kaldım.ama boyum var Allaha şükür.2012mart annelerinin göbüş fotolarına foto ekledim bi bekın kızlar.doğuma kadar 100 olurmuyum sizce ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…