2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

Ben de toplamda 7,5 kilo almıştım ama yarım kilo gitmiş kilo almam gerekirken zayıflıyorum yememe rağmen.Son 1 haftada kilo alsamda 1 kilo alırım heralde 8kiloyla doğuma gidicem gibi gözüküyo:)

10 kilo ile doğuma gittim 10 gün oldu 5 kilo gitti kaldı 5. ama süt olsun die vede emzirme sonrası mide kazınması nedeniyle annem eşim sürekli yediriyolar bende yiyorum diyebilirim :) kalan 5 kilo ne zaman gider bilmem....

17 gün önce 60 kilo idim, şu an 61.200 oldum. 17 günde 1.200 almışım.... son 8 günüm kaldı, 62 ile doğuma gireceğim sanırım, böylelikle toplam 12 kilo almış olacağım

Ben de toplamda 7,5 kilo almıştım ama yarım kilo gitmiş kilo almam gerekirken zayıflıyorum yememe rağmen.Son 1 haftada kilo alsamda 1 kilo alırım heralde 8kiloyla doğuma gidicem gibi gözüküyo:)

Canım bende en son 15 martta tartıldığımda 61.200 gelmiştim, bu hafta 62'yi tamamlarım diyordum ama bu sabah tartıldığımda 60.800 geldim, kilo almayı boşver 400 gram zayıflamışım bende 61 ile doğuma girsem toplam 11 kilo almış olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…