- Konu Sahibi AnneyimBen
-
baskül bozulduuuuu... tartılamıyoruuummm((((
o zaman biz buluştuğumuz zaman sen 70 lerdemiydinbunu 28 ocakta yazmışım.. o zaman 72 gibiydim.
dün sağlık ocağında tartıldım yine 72 çıktım.
inşallah tartı yanlış değildir. çünkü bu çoook iyi oldu çok:)
3 hafta da da 1 kilo kadar alsam kzımda aldığım kilonun aynısıyla doğuma giderim..
35+5 te +12 kilo
inşaAllah bende 4-5 kilo alırım diye umuyorum, 62-63 ile doğuma gidersem doğumdan sonrada 55 kiloya düşersem çok çok iyi olacakSen çok kilo vermişsin canım benim ilk zamanlarım kötü geçti ama migrenden dolayı.Bunun üstüne 4 kilo alsan 12 kiloyla tamamlamış olursun.Sen doğumdan sonra kilo kalsın istiyodun sanırım istediğin olcak gibi inş.
o zaman biz buluştuğumuz zaman sen 70 lerdemiydinama maşaAllah hiç göstermiyordun, inşaAllah istediğin kilo ile doğuma gidersin ve doğumdan sonrada hepsini kolayca verirsin
maşaAllah sanaamiiiin canım inşallah inşallah.. kızımda çabuk vermiştim, inşallah bu kızımdada çabukcak veririm.
evet buluştuğumuzda 70i geçmiştim.. banada göstermiyo gibi geliyorum :)))))
geçen hafta pazartesi tartıldığında 58 kilo idim, aradan 10 gün geçti, bu sabah 58.500 geldim... artık kilo alımım hızlandıbu gün tartıldım ve 58 kilo geldim,
şu an 34. haftamdayım ve toplamda 8 kilo aldım....bu gidişle 61-62 ile anca doğuma giderim sanırım...:44:
geçen hafta pazartesi tartıldığında 58 kilo idim, aradan 10 gün geçti, bu sabah 58.500 geldim... artık kilo alımım hızlandıbu gün tartıldım ve 58 kilo geldim,
şu an 34. haftamdayım ve toplamda 8 kilo aldım....bu gidişle 61-62 ile anca doğuma giderim sanırım...:44:
6 kilo müthişmiş valla.Ben 12 kilo aldım bugün tartıldım 68,3üm.Ama memnunum ya.Çabuk vereceğime inanıyorum.Tek göbeğim çıktı benim.Azıcık kalça bacak da oldun onlar ii oldu ama onları vermeye hiç niyetim yok.
en son şubatın 15.de yazmışım, o günden bu güne 12 gün geçti, şu an 60 kiloyum, 12 günde 1.5 kilo almışım, otelde açık menüydü ve oranın sütlü tatlılarına dayanamadımgeçen hafta pazartesi tartıldığında 58 kilo idim, aradan 10 gün geçti, bu sabah 58.500 geldim... artık kilo alımım hızlandı
17 gün önce 60 kilo idim, şu an 61.200 oldum. 17 günde 1.200 almışım.... son 8 günüm kaldı, 62 ile doğuma gireceğim sanırım, böylelikle toplam 12 kilo almış olacağımen son şubatın 15.de yazmışım, o günden bu güne 12 gün geçti, şu an 60 kiloyum, 12 günde 1.5 kilo almışım, otelde açık menüydü ve oranın sütlü tatlılarına dayanamadımve bu kiloyu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?