2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

baskül bozulduuuuu... tartılamıyoruuummm ((((

bunu 28 ocakta yazmışım.. o zaman 72 gibiydim.
dün sağlık ocağında tartıldım yine 72 çıktım.
inşallah tartı yanlış değildir. çünkü bu çoook iyi oldu çok:)
3 hafta da da 1 kilo kadar alsam kzımda aldığım kilonun aynısıyla doğuma giderim..

35+5 te +12 kilo

o zaman biz buluştuğumuz zaman sen 70 lerdemiydin ama maşaAllah hiç göstermiyordun, inşaAllah istediğin kilo ile doğuma gidersin ve doğumdan sonrada hepsini kolayca verirsin

inşaAllah bende 4-5 kilo alırım diye umuyorum, 62-63 ile doğuma gidersem doğumdan sonrada 55 kiloya düşersem çok çok iyi olacak

o zaman biz buluştuğumuz zaman sen 70 lerdemiydin ama maşaAllah hiç göstermiyordun, inşaAllah istediğin kilo ile doğuma gidersin ve doğumdan sonrada hepsini kolayca verirsin

amiiiin canım inşallah inşallah.. kızımda çabuk vermiştim, inşallah bu kızımdada çabukcak veririm.

evet buluştuğumuzda 70i geçmiştim.. banada göstermiyo gibi geliyorum :)))))

amiiiin canım inşallah inşallah.. kızımda çabuk vermiştim, inşallah bu kızımdada çabukcak veririm.

evet buluştuğumuzda 70i geçmiştim.. banada göstermiyo gibi geliyorum :)))))
maşaAllah sana inşaAllah istediğin gibi olur Bence bu kızında daha çabuk verirsin, Çünkü bu kızınla birlikte birde peşinde koşturacağın defnecik var, bu hareketlilikte vereceğini düşünüyorum...

günaydın günaydın günaydınnnnn canlarımmm
69 ile hamile kaldım,haftasonu tartıldım doktorum da veeee 72 yimmm

77 kıloyum son ay hıc kılo almamısım aynıyım :)) 17 kılo toplam almısım

ben 51 kg ile hamile kaldım şimdi 36+1 im 69 kg olmuşum

ama gelin görün nerene aldın onca kiloyu dersiniz
bende şaşırıyorum neredeyse 20 kg aldım ama hiç görünmüyo

bu gün tartıldım ve 58 kilo geldim,

şu an 34. haftamdayım ve toplamda 8 kilo aldım....bu gidişle 61-62 ile anca doğuma giderim sanırım...:44:
geçen hafta pazartesi tartıldığında 58 kilo idim, aradan 10 gün geçti, bu sabah 58.500 geldim... artık kilo alımım hızlandı

bu gün tartıldım ve 58 kilo geldim,

şu an 34. haftamdayım ve toplamda 8 kilo aldım....bu gidişle 61-62 ile anca doğuma giderim sanırım...:44:
geçen hafta pazartesi tartıldığında 58 kilo idim, aradan 10 gün geçti, bu sabah 58.500 geldim... artık kilo alımım hızlandı

6 kilo müthişmiş valla.Ben 12 kilo aldım bugün tartıldım 68,3üm.Ama memnunum ya.Çabuk vereceğime inanıyorum.Tek göbeğim çıktı benim.Azıcık kalça bacak da oldun onlar ii oldu ama onları vermeye hiç niyetim yok.

Seninde çok değil canım doğumdan sonra bişey kalmaz.Benimde sadece göbek geçen pantolonumu giydim oldu ama rahat edemiyorum tabi göbektenAslında son günlerde daha fazla yiyiyorum ama yinede almıyorum.

en son şubatın 15.de yazmışım, o günden bu güne 12 gün geçti, şu an 60 kiloyum, 12 günde 1.5 kilo almışım, otelde açık menüydü ve oranın sütlü tatlılarına dayanamadım ve bu kiloyu aldım

size benim kiloyu yazıyım da çok aldığını düşünenlere moral olsun...69 ile hamile kaldım...şuanda 85 im..37+5 teyim......tam 16 kilo...ve daha 2 haftam var...2-3 kilo daha alacağımı tahmin ediyorum...18-19 ile doğuma gidicem sanırım.....tek avantajım kilomu göstermiyorum...69 ken de gayet normal görünüyodum.hem de 1.65 boya rağmen....kemiğim iri geyiği benim için hakikat sanırım..şimdi de 16 kilo aldım ama gören herkes heryerin aynı duruyo, sadece karnın çok büyümüş diyo...karnım hakkaten anormal dencek kadar büyük....11 aylık diyorum :) ama kalca, göğü, belde değişiklik olmadı...tuhaf bi durum.doğumdan sonra bu koca göbek nasıl eriyecek çoook merak ediyorum....ama suç ben de...iştahım öyle arttıki, yiyom yiyom doymayom doktor bey :) :)

ben 50 kiloyla hamile kaldım ve hep çok zayıftım 4 ayda sadece 1 kilo almıstım bulantılarım ve yoğun iş temposu nedeniyle,balık sevmeyen ve yemeyenlerdenim bu nedenle doktorum omega 3 verdi seven seas pulse 120 tane kullanınca ben malesef şu zamana kadar 30 kilo aldım şuan 80 kilo basıyorum inanılır gibi değil ama gören herkez hiç kilo almamıssın karnında top gibi derken eşim ve ailem tontişim diye seviyorlar beni kızlar sanırım bu size en iyi moral olur :) hiç çatlağım olmadı bastan önlemini aldım genetik olduğunu düşünmüyorum çünkü annemde çok fazla çatlak olmus... fotoğraf ekleyemiyorum olmuyor

17 gün önce 60 kilo idim, şu an 61.200 oldum. 17 günde 1.200 almışım.... son 8 günüm kaldı, 62 ile doğuma gireceğim sanırım, böylelikle toplam 12 kilo almış olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…