- Konu Sahibi AnneyimBen
-
kızlar ben çok şiştim birazda yatmaktan kaynaklanıyo gezmek yasak o yüzden şuan 87 kiloyum:26::26::26::26::26::26: doğuma kadar 100e dayanırım heraldeee:18::18::18::18::18:
canım sende diyorsun şiştim, yani bence senin kilon su toplamaktaon dolayı, yag ve kas olarak kilo olmasında, benim yengemin 12 sene çocuğu olmamıştı, sonra kendiliğinden hamle kaldı... ama sürekli kanamaları oluyordu, tuvalet hariç hiç kalkmazdı, 95 kilo ile doğuma girdi... ve iki sene içinde bütün kilolar gitti, 65e düşmüştü...şu an 58 kilokızlar ben çok şiştim birazda yatmaktan kaynaklanıyo gezmek yasak o yüzden şuan 87 kiloyum:26::26::26::26::26::26: doğuma kadar 100e dayanırım heraldeee:18::18::18::18::18:
56 ile hamile kaldım şimdi 67 oldum 35. haftanın içindeyiz bebişimle.3-4 kilo daha alıp 70 ile kapatırım diye tahmin ediyorum.Ama son haftalarda kilo alımımın yavaşladığını hissediyorum.3 haftadır toplam 1 kilo almışım.Bakalım bebek nasıl önemli olan bu haftaya öğrenicez artık...
canım sende diyorsun şiştim, yani bence senin kilon su toplamaktaon dolayı, yag ve kas olarak kilo olmasında, benim yengemin 12 sene çocuğu olmamıştı, sonra kendiliğinden hamle kaldı... ama sürekli kanamaları oluyordu, tuvalet hariç hiç kalkmazdı, 95 kilo ile doğuma girdi... ve iki sene içinde bütün kilolar gitti, 65e düşmüştü...şu an 58 kiloinanıyorum ki sende vereceksini hele bir sağlıcakla kızı kucağına al
34.haftadayım 9 kilo almışım 55tim şu anda 64.ama ben en fazla 2 kilo daha alırım die düşünüorum çünkü iştahım azaldı bebiş için yiyorum desem yeridir.bide herkes gözümü korkutuyodu daha çok şişcen çok kilo alıcan die ama herkeste aynı olmuyor sanırım.
Benim de iştahım pek yok bu aralar.Toplamda 5 kilo aldım 34.haftamdayım.4 kilo falan daha alırım heralde:)Herkesin farklı oluyo tabiki her bünye farklıdır sen moralini bozma.Bana da öyle diyolardı baktılar çok kilo almadım şimdide doğumdan sonra çok kilo alıcaksın diyolar
canım benim ya bu kadar çabuk tekrar hamile kaldığını bilmiyodum, genelde doktorlar en az 6 ay bekleyin, vucud toparlansın derler ya, hayırlısı.. dediğin gibi hayırlısı ile kızını kucaına alda, zamanla verirsincanım ilk hamilelimde 17 kilo aldım 7 sini verdim 10 kilo fazlam vardı onuda veremeden 4 ay arayla hamile kaldım 24 kiloda şimdi aldım toplam 35 kilo fazlam var doğumdan sonra eski halime gelmek çok istiyorummmmm kızım olsunda hayırlısıylaaaaa
Elevitim bittikten sonra üç hafta hiç kilo almadım, geçen pazartesi tartıldığımda beş günde 700 gram alınca şaşırmıştım, sanırım biraz şişlikte vardı... bu gün tartıldım ve 58 kilo geldim,geçen haftadan 200 gram eksik, yani iki haftada yarım kilo almışım...Geçen çarşamba tartıldığımda hala 57.5 kiloydum, 3 hafta hiç kilo alamamıştım, fakat çarşambadan bugüne beş günde 700 gram almışımşaka gibi, üç hafta bir gram bile alamayıp 5 günde 700 gram almış olmak beni çok şaşırttı Şu an 58.200 oldum
bana hala son ay çok kilo alırsın diolar:))) ama senin kilo olayı süpermiş 5 hiçbirşey.kaç kilo ile başlamıştın
Sağol canım,49 kiloyla başladım.
canım bana ne demeliben 57 ile başladım, şu an 58 kiloyum
arkadaşlar yada Ankaradakiler soruyorlar, kaç kilosun diye, bende diyorum ki 57 ile hamile kaldım, şu an 58 kiloyum diyorum yüzlerindeki ifade görülmeye değernasıl yani diyorlar, bir kilo mu aldın diyorlar nasıl gülüyorum,
sonra açıklamayı yapıyorum ilk 20-22 hafta 7 kilo verdiğimi, 50 kiloya düştüğümü, şimdi 58 kilo olduğumu söylüyorum, onlarda gülmeye başlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?