- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #20.041
kızlar seker yuklememin sonuçlarıni aldım . hemşire iyi dedi. açlık 61, tokluk 88 nasıl ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar seker yuklememin sonuçlarıni aldım . hemşire iyi dedi. açlık 61, tokluk 88 nasıl ?
Canım çok güzeller güle güle kullansın kuzun.. Bu beşiğe bende bakmıştım netten ama İkeada içine uygun yatak bulamadım.. nerden alcaksın baktın mı hiç?
arkadaşlar iyi akşamlar
aç karınla baktırdığım rutin kan tahlilimde glukozum biraz düşük çıkmış
trigliserit ise 150 den küçük olması gerektiği halde 164 çıkmış
canım çok sıkıldı şeker hastalığında böyle yükseliyormuş sanırım değer :44:
doktoruma daha göstermedim ama canım çok sıkıldı
arkadaşlar iyi akşamlar
aç karınla baktırdığım rutin kan tahlilimde glukozum biraz düşük çıkmış
trigliserit ise 150 den küçük olması gerektiği halde 164 çıkmış
canım çok sıkıldı şeker hastalığında böyle yükseliyormuş sanırım değer :44:
doktoruma daha göstermedim ama canım çok sıkıldı
Canım moralini bozma hemen önce bi dr göster bakalım dr ne diycek.
bencede önce dr a göster bozma moralini benim sürekli dudak kuruluğum var tüm ailemde şeker hastası muhtemelen bendede çıkacak ama napiim çıkarsada diyet yaparız canımız sağolsun yeterki:)
ya ben konuşuyorum biraz..yani içimdeki neyse dilimdekide o..burda sizede konuşuyorum mesela ama bişey biliyosam yada yaşamışsam paylaşmak hoşuma gidiyo..ama ilerde susarmıyım bilmiyorum:))) benimkide ben kiloluyum ya aslında bende zayıf gelinim olsun isterdim ama oğlum seni beğenmiş dedi:)))))) ayhh ammannnn neyse sinirlenmeyelim akşam akşam..bi yazsam görümcemle kaynanamın yaptıklarını 3 cilt kitap olur vallahi..yok yok ben bukadar olmam yaa..
kızlar bugün dr a gittik çok cnm sıkkın bebek 10gün küçük plesantam çokbüyükmüş beslenemiyormuş karın çevresi küçükmüş
bebeğin ne kadar sağlıklı beslensemde ben bu hamileliği beceremiyorumdr 10gün ye iç yatdedi![]()
kızlar bugün dr a gittik çok cnm sıkkın bebek 10gün küçük plesantam çokbüyükmüş beslenemiyormuş karın çevresi küçükmüş
bebeğin ne kadar sağlıklı beslensemde ben bu hamileliği beceremiyorumdr 10gün ye iç yatdedi![]()
canım eminönünden mısır çarşısına git orda kime sorarsan gösterirler sana. birde önce ordaki her mağazaya girin dolaşın fiyat bakın sonra uygun olan mağazaya girin orda aziz bebe var tam kazık bence bir tulum 45 lira battaniye 30 lira ben en altkattan alışveriş yaptım sebi bebe çeyiz mağazası diye orda aynı battaniyeyi sadece etiketi aziz bebe değil 20 lira ya aldım tlumları 15 liraa aldım çoookkkk uygun arkadaşlar çookta güzel malı kıyafetlerin mutlaka uğrayın oraya ben cuma tekrar gidicem kızımın eksiklerini alıcam. ebebekte kuvet ve iç filesi benim aldığımın aynısı 44 lira ben aldım 23 lira inanın çok uygun yazık paranız boşa gitmesin hem orda pazarlık payı var ben emzirme sütyeni aldım 10 lira ebebekte aynısı sadece etiketi farklı 22 lira niye fazla ödeyeyimki araştırın bakın en uygunu havuzlu han dır benden paylaşması size arkadaşlar![]()
canım hiç öle beceremiyorum falan deme illaki böle iniş cıkışlar olucak sıkma hemen canını o on gün boyunca en besinli seyleri ye iç ve mutlaka yedikten sonra soluna yat besinlerin bebeğe hızla ve etkili biçimde geçmesini sağlıyo üzülme sakın güzel güzel büyüyecek merak etme annesi
canım sıkma canını benimde ilk gebeliğimde hep 10 gün geride gidiyordu
bebeğinin canı içinde olsun bazı bebekler daha küçük yada bazıları daha büyük olabiliyor
önemli olanı sağlıklı olması
ayrıca doğuma daha çok var eğer şekerin yoksa bol bol ye
muhallebi ye et yumurta birde çerez ye onlar kilo aldırıyor bebeğe
Hadi gözün aydın canım,darısı başıma...
ayyy kokmuş deseydin ne sanıyo kendin acaba senin saçından tırnağına kadar kurban olsun sana bak nasıl sinirlendim yaa benimkiler geldi aklıma benim kaynanam yok eşim çocukken ölmüş kadıncağız herkes o yaşasaydı sen böyle çekmezdin diyo bi görümcem varki Allah düşman başına vermesin öyle de işini biliyoki eşimin yanında bana balım kuzum canımın içi ablacımm diye konusuyo o yokken sokuveriyo lafları bi keresinde dediki bana " benim kardeşim sarışın severdi biz hepimiz sarışın oldugumuz için hatta senden önce bi sevgilisi vardı biz hep o olsun istiyoruz bakalım kısmet kızın okulu bi bitsin de aileler konusur aralarında yanlış anlama sende ii biri olabilirsin ama pek esmersin böle kara kuru bişey bilmemki bizim içimizde nasıl durur!!!" düşünebiliyomusun hakareti ediyo bide cilalıyo gerizekalı bunu bi sıkıştırdım mutfakta kapıyı da kilitledim banabak dedim "sana şunu yaparım bunu yaparım demiyorum Allahından bul ama evimden yuvamdan huzurumdan uzak dur bana bulaşma valla kardesinin suratına hasret bırakırım seni " cıktım direk eşime anlattım oldugu gibi inanmıyosan şimdi ayrılalım işte ablanın yüzü sor buyur dedim eşim elimden tuttugu gibi cıkardı o evden beni bi daha da bayramlar harici ugramadık onda da muhattap bile olmuyoruz...