- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #20.341
Ben de çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar,yarın görüşürüz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öle galiba şakerim ilk bebeğimde 23 haftalık 808 gr doğmuştu bu sefer 9 ay durursa 4 kiloyu geçer doğum yaptıran ebe öle dedi zamanında doğsaydı çok iri olur ve çok kesiğin dikişin olurdu çatıların dar dedi şimdi sıkıysa totoya güvende noprmal doğurrrrrr![]()
Selam canim, ben cok yogurt yiyorum, her ogunumda ya yogurt ya ayran oluyor. aksamlari sut iciyorum. yatmadan once yenilen muz ve sut bebise cok kilo aldiriyormus, arada onu da yapiyorum. haftada 2 gun yumurta, hemen hemen her gun de bir ogun et veya tavuk yiyorum. Bir de sekerli gidalar cok tuketiyorum meyve falan cok yiyorum ama sekerin varsa bunu yapma tabi.
Insallah kisa zamanda one gecer bebisin:)
bende süt yoğurt yerim içerim hergünn yumurta yerimm meyve hep yerimm aksatmam günde 5 ceviz hergün yerimm
bazen kefir içerim şimdilerde boza içiyorum
taze sıkılmış meyve suyu içerim greyfurt limon havuç gibi ilaç kullanmıyorum vitamin bile gerek yok dedi vermedi doktor ilaçla içilmez tabiki greyfurt
ekmeğimi kendim yapıcam artık tam buğday unlu değişik ekmekler yapıcam
haftada 1 balık yemeğe çalışırım ama fırında
sonra kırmızı et muhakkak 1 gün en az yerimm haftada 1 baklagil muhakkak olurr
ıspanak brokoli pırasa yerelması kültür mantarı karnıbahar sıkça yediğim sebzelerdir
salatada her akşam muhakka yerim karalahana havuç turp marul karmakarışık salata yapar yerimm bebeğimin gelişimi iyiymiş öyle dedi doktor
gereksiz şeyler yememeye çalışıyorum hamurişi tatlı gibi bebeğe faydası olmayacak şeylerle karnımı doyurmak istemem
meyve suyu filan içmem kendim yapıyorum şekersiz ayva kompostosu üzüm kompostosu kızılcık suyu filan yaparım ama asla şeker koymam içine şeker kullanmıyorumm çünkü
dışardaysam ızgara salata ayran yerimm ama pazara gidiyorumm yetişmiyo o zaman köfte ekmek alıp yiyorum çok acıkıyorum çünkü veya 1 simit yiyorum
Maşallah canım sana bebişi iyi besliyorsun:))))Bir tosuncuk doğacak galiba:))))
kızlar bende bunların hepsini yiyorum atladığım bişey yok bünyeden demmekki iyide yiyen aynı önüne geleni yiyende bünyemde sorun var galiba kafaya çok takıyorum nasıl yapcam ben![]()
Ben de çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar,yarın görüşürüz...
evett yüzüyorum çünkü su beni çok rahatlatıyor
özel bir spor salonuna üyeyim oranın kapalı yüzme havuzuna gidiyorum. Her yere güvenilip gidilmez tabii
ama gittiğimiz yer temiz ve düzgün bir yer
havuz sıcaklığı 24 derecede oluyor genellikle. Ne soğuk ne sıcak yani
havuzda klor kullanılmıyor. Iyonlu olduğu için hiçbir sakıncası yok dedi doktor doğurana kadar gönül rahatlığıyla yüzebilirsin hatta faydana olur dedi.
Bende yüzüyorum
AYÇAcım hoşgeldin, darlanma bu kadar canım yaa..
herşey olacağına varır inanki.
İstanbulda devlet hastaneleri bu kadar pis mi gerçekten?? hiç mi denetlemeleri olmuyo acaba??
ayyy anlattıkların bi an gözümde canlandı da, gerçi bende dayanamaz atardım kendimi dışarı.
ne bilim ben Ankarada hiç öyle pis bi hastaneyle karşılaşmadım. elbet vardır ama bana denk gelmedi iyiki.
Biliyosun ben devlette oluyorum kontrollerimi ve memnunum. herşey temiz, pak.
İnşallah en kısa zamanda işlerin hallolurda, uygun bi hastane ve doktor bulursun canım. Allah yardımcın olsun
benim evim anadolu yakasında spor salonumda evime çok yakın. ataşehirde.canım spor salonu nerde avrupadamı bende istiyorum izne çıkınca yüzmeye gitmek bakırköyde güzel bi yer buldum aslında bende yasmin gibi yazın tatilde yüzdüm bebişimle .
kızlar bende bunların hepsini yiyorum atladığım bişey yok bünyeden demmekki iyide yiyen aynı önüne geleni yiyende bünyemde sorun var galiba kafaya çok takıyorum nasıl yapcam ben![]()
canım herkesin bünyesi farklı sağlıklı olsunda zayıf olsunlar bide onu çıkarması var ben şimdiden yatakta sağa sola dönemiyom eşimin üstüne ayağımı atıyodum beyefendi rahatsız oluyomuş çok ağırmışım zaten yakında tek yatacam kocayı atacamm yataktaaaan benim yerime o nazlanıyoooooo![]()
ay doktorların umru diill yaaa şaştım kaldımmmmm..bana ne diyo adam noolursa olsun hastaya..eskiden acıyodum şimdi acımıyorum diyo açık açık...beni gönderdiği özeller belli amerikan,acbadem..yani en az 20 25 milyar..e bıçak parası die kimbilir ne isticek..bide o yönlendirdiği hastanelerden de komisyon alıyolar..ufff ne biliimm iice daraldım yaaa
merhaba teyzeleeer
ortalıkta salgın hastalıktan bizde nasibimizi aldık
soğuk algınlığına yakalandık 3gündür yatıyoruz meleğimle
ama çok şükür toparlandık inşallah herkesler iyidir geçmişi sayfaları atlaya atlaya okuyabiliyorum
sütlüçörek canım ablam hamişken dr.bebeğin 15gün geri olduğunu söylemişti yemek olarak özellikle et ve baklagil ye demişti ablam süt muz yumurta ve k.fasülye nohut et ceviz yemeye dikkat etmişti ve 15 gün sonraki kontrolde prensesimiz büyümüştü şimdi 3buçuk aylık oldu zeynebimiz darısı size...![]()
kızlar kipaya gitmiştim bugün bebiş şeylerinde süper indirimlşer varr mutlaka uğrayın oto koltuğu ana kucağı ben hauck marka(alman bi marka çok ii olduğunu söylüorlar) ev tipi ana kucağı kestirdim gözüme 70 küsürdü bi bakınn ilginizzeeeee:))))
canım ana kucağına nerden baktın kipa.comdan nereye girdin bakmak istiyorumda bulamadım göremedim yardımcı olursan sevinirim