selam güzel mart anneleri gündem oldukça yoğunlaştı bende bugün şeker yüklememi yaptırdım 27. haftamıza girdik tokluk şekerim 132 çıktı normal dedi doktor, kızımda 972 gr olmuş maşallah bende bu ara kendimi çok kilolu hissediyordum ama 1kilo 900 gr almışım demekki artık ödemler oluşmaya başlamış şu ana kadar toplamda 3,900 gr aldım inşallah en fazla 10 kilo alırım bu arada doğum yapacak hastane arayan arkadaşlara balat hastanesini önerebilirim normal doğumda sezeryan doğumda 1000 tl ve tahlil ücretleri muayene ücretleri falan çok uygun ( muayene =42 tl şeker yüklemesi içinde 35 tl ödedim ben bugün )vakıf hastanesi olduğu için hastane inanılmaz temiz sürekli müzik çalıyo ve herkes çok ilgili üstelik doktorlar normal doğuma yönlendiriyorlar ve 7 /24 arayabiliyorsunuz eğer düşünen arkadaşlar varsa diğer detaylarıda anlatabilirim :) Kızımızın adının Azra olmasına karar verdik bu arada, bende önümüzdeki hafta sonu havuzlu hana ve kürkçü hana gidicem bakalım neler alıcaz prensesimize.Bu arada bebeğinin hareketleri yavaşlayanlar varsa korkmasınlar 3-4 gün önce bende yaşadım aynı sorunu ama bu haftalarda bebekler 2-3 günlük uykuya geçebilirlermiş tabi yinede doktorunuza görünmeyi de ihmal etmeyin :) Allah hepimize sağlıklı doğumlar versin bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah (Amin )