• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eşimde akşam dalga geçiyo ben uyuycam sen kalkıcaksın bende meme yok ne yapalım diyo:))Ben de o zaman altını hep sen değiştirceksin diyorum tamam diyo:))Eşim bakar ben eminim,yapabileceklerini yapar yani...

inşallah şimdiden diken üstünde günde elli kere arıyo sana sölemiyom ama bişi olacak diye çok korkuyom diyo bebiş olunca neyapacak merak ediyorum sigarayıda bırakır belki çünkü sigara içip geliyo çok kokuyo öpmesin kızımı bööööö:51::51::51:

bende öyleyim ne mide bulantısı çektim çok şükür aşermemde olmadı bizim market pazar alışverişini ben yaparım canımın istediğini alıyorum o yüzden canımız bişey çekmiyo olabilir . kaynanam canın ne çekiyosa söyle yapıyım diyo ama çekmiyo işte ne verirseniz yerim diyorum :52:

Benim ilk aylar felaket kötüydü,sadece aşermem olmadı.Ben zaten istesede söyleyemem bana bunu yapın diye.Kendim yapar yerim çok istersem.

inşallah şimdiden diken üstünde günde elli kere arıyo sana sölemiyom ama bişi olacak diye çok korkuyom diyo bebiş olunca neyapacak merak ediyorum sigarayıda bırakır belki çünkü sigara içip geliyo çok kokuyo öpmesin kızımı bööööö:51::51::51:

Endişeleniyodur tabii eşinde ne yapsın,bakar bence.Bi de onlar doğunca anlıycaklar baba olduklarını şimdi pek farkında değiller.Bizim gibi hissedemezler.

Canım son aylar herşey zormuş.Oturup kalkmak bile,doğumuna 3 hafta kalmış bi arkadaşımı görmüştüm(şimdi sadece 6gün kaldı)zor hareket ediyodu,deli gibi yiyiyorum durduramıyorum diyodu.

ay ben son aylara geleyim yeterki herşeyine razıyımm göbüş çok şişince bebişin ayağı eli dışardan tutulacak kadar çıkıyomuş annemde şimdi bana soruyo bebeği kundak yapçanmı diye bende nebilim dedim bebeğin her yeri hamur gibi olur diyo biz yapardık diyo 1hafta 10 gün falan siz napçeniz

Yok artık yeni doğum yapmış bırakıp gitmişse olay çıkar gerçekten.

evet bırakıp gitmiş resmen...bide ev kalabalık oluyo ya oda insanı çok boğuyomuş..aslında düşünüyorumda evde sürekli birilerinin dolaşması benide boğar yaaa..sürekli misafir sürekli ses..bi ayağını uzatıp bebeğinle yatamıyosun zaten adapte olamamışsın henüzz..

ay ben son aylara geleyim yeterki herşeyine razıyımm göbüş çok şişince bebişin ayağı eli dışardan tutulacak kadar çıkıyomuş annemde şimdi bana soruyo bebeği kundak yapçanmı diye bende nebilim dedim bebeğin her yeri hamur gibi olur diyo biz yapardık diyo 1hafta 10 gün falan siz napçeniz

kundak diilde ellerini uyurken battaniyesiyle sarmayı düşünüyorum..çünkü ellerini kıpırdattıkça uyanıyo bebekler..azıcık ellerini aşağıya alırsan daha rahat uyuyolar

ya hep ben yaparım ben ederim derler bebiş olsun ağlayınca kaçacak yer ararlar benimkide bakamam diyo şakamı yapıyo anlamadım bebişe bakmasa kanki olmaya devam

bakar merak etme benim yeğenim çok ağlardı ilk 6 ay felaketti gaz sorunu vardı artık ablam babasına verip uyurdu babasıda gezdirerek uyuturdu annesinde iyi bakardı yani. baba diyince aklı çıkıyo kız çocuklarının onlarda öyle olurlar bence

Benim annemde bizi hep kundaklamış.. Ben de istemem dedim ama o zaman bebek kendi elini oynatsa uyanır diyo.. tecrübeye bırakcam artık baksın ananesi karışmıom :52::52:

Benim annemde bizi hep kundaklamış.. Ben de istemem dedim ama o zaman bebek kendi elini oynatsa uyanır diyo.. tecrübeye bırakcam artık baksın ananesi karışmıom :52::52:

kızlar yeni battaniyeler var ben aldım ince penye ve cok sevimli kulaklarıda var bebeği içine koyuyosun ellerini bacaklarını kıpırdatamıyoo..

tavsiye ederim resmi bulursam ekliycem bende çıpıtcı çarşısı gibiyim .....:52::52::52: ne ararsan var

kundak diilde ellerini uyurken battaniyesiyle sarmayı düşünüyorum..çünkü ellerini kıpırdattıkça uyanıyo bebekler..azıcık ellerini aşağıya alırsan daha rahat uyuyolar

dedin gibi olabilir kundaklayınca altı bağlanmıyomuş bez falan konuyomuş ölede olmaz heralde zıbınlayıp penye battaniyeyle sararız olur biter dimiii yaaa:34::34:

kızlar yeni battaniyeler var ben aldım ince penye ve cok sevimli kulaklarıda var bebeği içine koyuyosun ellerini bacaklarını kıpırdatamıyoo..

tavsiye ederim resmi bulursam ekliycem bende çıpıtcı çarşısı gibiyim .....:52::52::52: ne ararsan var

bakarız canım bebiş olunca sana gelirsem yedek almıcem yanıma senin bebişinkilerden veririsinn:1::1::1::1:

$KUNDAK-BEBE-BATTANIYE-VELBUA__47799475_0.webp $battaniye 1.webp

biri kalın dışarı çıkarken için alındı diğeri ince evde kullanmak için ....

Back
X