• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin aldın krem ğöğüs ucu içinmi???

evet cnm göğüs ucları yara olmasın diye hazırlıyormuş yani önlemini önceden almış oluyosun....

valla ne yalan söyleyim ben öyle göğüs için çatlaklar için filan hiç çok para harcamadım. çatlaklara karşı vazelin kullandım, göğsümede bepanthen merhem. şu aralar KANTARON YAĞInı çok duyuyorum.meme ucu yaralarına ve çatlamalarına iyi geliyormuş. kızımda meme ucum olmadığı için yara olmuştu ve çok zor günler geçirmiştim. bepanthen sayesinde kurtulmuştum yaralarımdan. şükür bu kez kızım sağolsun meme uçlarımı çıkardığı için o konuda sıkıntım yok. bepanthende hazırda var evde zaten. ara ara sürüyorum kuruduğunda.
bu bepanthen mucize gibi bişey. pişiklere de iyi geliyordu kızımda:)

göğüslere farklı şeylerin sürülmemesi gerektiğini okudum cnm geçen gün bebe yağı sürüyodum bıraktım o yüzden bu kremi aldım güzelce emsin kuzucuklar....

canım nasıl şüphelendi doktorlarr :44:
ayrıca gözün aydın olsunn darısı başımıza olsun

ya bana şeker demeyin aranızda en cok kg ben aldım ve az önce okuduğum kadarıyla sonuçları cok kötü olabiliyormuş rabbim yardımcımız olsun offffffffffffffff biri bitti diyoruz biri başlıyo Allahım bizmi cok pimpirikliyiz bu net cıktı cıkalı herşeyi öğrenir olduk depresyona giricez yakında.........:19::19:

ya bana şeker demeyin aranızda en cok kg ben aldım ve az önce okuduğum kadarıyla sonuçları cok kötü olabiliyormuş rabbim yardımcımız olsun offffffffffffffff biri bitti diyoruz biri başlıyo Allahım bizmi cok pimpirikliyiz bu net cıktı cıkalı herşeyi öğrenir olduk depresyona giricez yakında.........:19::19:

canım benim bir arkadaş 24. haftada toplam 14 kilo almış
ve şeker yüklemeside sorunsuz çıkmış
sanırım bu kilo ile alakalı değil
vücudunun insülin üretimiyle alakalı sanırım

canım sen kaç kilo aldın bende 14 kilo almışım 78 olmuşummmm:30::30::30::30:

ay inşallah cnm bende cook aldım ilk aylarda kusmam hiç olmadı ilk 3 ay hep yattım düşük tehlikem vardı odönem 2 hafta bir 2 kg alıyodum sigarayı bıraktım cok yürüyüş yapardım haliyle tehlike geçirince onuda bıraktım ve sonuc olarak şiştim..........:120:

aynen canım bende o arkadaşın gibi 24 haftayım 14 kilo almışımm şeker testimde çok iiiyyiii çıktı

:)))) dimi yaa nerden çıktıysa bu net:)) şu doblo reklamındaki gibi oldu. "nerden çıktıysa çıktı benim bebeem o" diyen adam varya acayip gülüyorum ona :9::9::9:
araştırdıkça bi tuhaf oluyoruz..
şekerde RONYAnın dediği gibi kiloyla filan alakalı değil.

:)))) dimi yaa nerden çıktıysa bu net:)) şu doblo reklamındaki gibi oldu. "nerden çıktıysa çıktı benim bebeem o" diyen adam varya acayip gülüyorum ona :9::9::9:

canım benim eşimde çok gülüyor o reklama
karnımı swviyor o benim bebemm diye :))

şimdilerde çok geç saate kimseler kalmıyor buralarda..

ilerde bebişler doğunca ne olur acaba???

daha da erkenden mayışırmıyız, yoksa gecenin köründe girip yazanlarımız da olurmu ki..

ay sorma cnm benimde hoşuma gidiyo o reklam ....

net cıktı mertlik bozuldu..

:41: bizi niye bu kadar bekletti bu dr yahu yaptırtmadı şu tahlili hemen ğrenirdik en azından....

kızlarr benim doktorum önümüzdeki hafta için yaptır dedi
son adet tarihine göre 23+3 günlükken yaptırmayı planlıyorum sizce erkenmi olur

ay sorma cnm benimde hoşuma gidiyo o reklam ....

net cıktı mertlik bozuldu..

:41: bizi niye bu kadar bekletti bu dr yahu yaptırtmadı şu tahlili hemen ğrenirdik en azından....

24-28 haftalar arası yapılıyomuş. kızımda tam 6 ayımın bittiği gün yapmışlardı. bu kezde +5 gün sonra yapılacak.
geç öğrenmek daha iyi bi bakıma:) kısmadan yiyebiliyoruz:)))))

24-28 haftalar arası yapılıyomuş. kızımda tam 6 ayımın bittiği gün yapmışlardı. bu kezde +5 gün sonra yapılacak.
geç öğrenmek daha iyi bi bakıma:) kısmadan yiyebiliyoruz:)))))

benimde pazartesi yapılıcak cnm hakkımızda hayırlısı akşamları tarçınlı süt içiyorum bakalım bide yemeklerde bol yeşil salata ekmeği azalttım :30::30: lakin 3 gün kaldı

kızlar şu göğüs kreminden aldım kullanmaya ocak sonu gibi başlıcam lansıhon marka minak bişey çıktı içinden 20 tl önlem almak lazım diye düşündüm sizler ne yapmayı düşünüyosunuz....birde zeytin yağının cok iyi geldiğini duydum...

ben de aynısından alıp kullanmayı düşünüyorum aynen ocak sonu gibi. bir de ayşe öner papatya çayının iyi geldiğini söylemişti eğitimde.

Canım kiloyla alakısı yok şimdiden kendni strese sokma. Çıkarsa da diyetle düşürürler canım. Ben de yarın gidiyorum sana korkma diyorum ama ben de korkuyorum biraz:( Ben diyetlerde çok başarısızım çünkü:(

ben de aynısından alıp kullanmayı düşünüyorum aynen ocak sonu gibi. bir de ayşe öner papatya çayının iyi geldiğini söylemişti eğitimde.

Canım kiloyla alakısı yok şimdiden kendni strese sokma. Çıkarsa da diyetle düşürürler canım. Ben de yarın gidiyorum sana korkma diyorum ama ben de korkuyorum biraz:( Ben diyetlerde çok başarısızım çünkü:(

:34: ben yaparım cnm ucunda bebekde olunca dr yeme derse yemem :30:

daha önce yaklaşık 19 ila 20 yaşlar aasında cok zayıftım bu yüzden balık yağı hapı kan hapları falan fila içmiştim kg almak için sonra bir baktım 70 kg olmuş 1 senede 20 kg verdim....:27: bünye alışınca zaten yiyemiyosun

Back
X