• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım ama daha 12 haftan var daha nasıl 2 ay oluyo anlamadımdaaaaaaa

benimki erken olacak sezeryan olacağı için cnm şubatın ortası gibi yada 3.haftası doğacak inşallahh gerçi doktor öyle diyor ama belki ben daha beklerim kilosuna bağlı artık..
çarşamba günü gidicez doktora çok özledim oğluşumu yawww

Teşekkür ederim NiceGrL'cüm,siz de güle güe kullanın aldıklarınızı.Vallahi benim eşim artık bana kızıyor bebişe alacağına kendine al diye ben de ona kızıyorum hep bize çalışıyor yazık uzun zamandır ona hiçbişicik almadık kıyamam ona ben yaff:17:Siz de havuzluhanı haftaya fethedin ama bu sefer bebişe alın gelioo sopalar:9:

Evt bende mnk tosunuma alcm bu sefer herbıseyı:))) Bızde babamıza yılbasında hedıye alczz ana ogl ben ufk tefk bıseyler alıorum o garıbm kendıne hıc bısey almıoo ıcım kıyılıo:43: Aslnda bu haftasonu gıtcktk ama hava guzl kalablk olr vs bıseyler dedı banaa caydırdı benı:)) Ama bıdahakı hafta ALLAH ızın verırsee kacarı yok:))

kız ne çok geziyonnnnnn biz yatıyoz evde bostan gibi çatlıcammm zaten evde yata yata

Sekerımm bende bostanın en nadıde mamulu gıbı yattım en baslarda:)) ama sımdı ıcımde bosaltamadıgm bı enerjı var:))) Yanıı hava bıde bıraz ıyıyse mutlka dısrıya cıkmk ıstıorum zorumdn kendıme ıs cıkarıorum ama bu sefer kocm evde kacırırmıyım bu fırstı attım kendımı yıne sokaklara:))) cok ıyı oluoo hıcbısey edemıosnz zorundn gıt 2 kılo meyve al valla ınsnın havası degısıo:)))

streetpit
geçen hafta aldım fuşyasını ben daha nette gördüğümde kafaya koymuştum bunu alıcam diye mağazaya gittiğim gibi aldım ben çok memnunum beni ısıtıyor valla gerçi ben öyle çok üşüyen biri değilim zaten son aylar ateş basıyor banaaa tavsiye ederim cnm

sağol canım teşekkür ederim güle güle kullan bebişinle
ben çalışıyorum sabah erkenden otobüs durağına yürüyorum bu nedenle sormuştum sıcak tutacak şekilde mi diye

2 ayında hemencik geçer inşallah canım:nazar: mart ayının ilk annelerinden olacaksın ne güzel...

ay inşalah cnm çabuk geçer ama ben çok zorlanmaya başladım artık sırtüstü hiç yatamıyorum nefes alamıyorum bugün de eşim diyor ne biçim nefes alıyorsun öyle koah hastaları gibi ben de ne yapayım alamıyorum işte doğru düzgün dedim.kızımda da son aylarda böyle olmuştum son ay benim için çok zor geçecek sanıyorum..:14:

benimki erken olacak sezeryan olacağı için cnm şubatın ortası gibi yada 3.haftası doğacak inşallahh gerçi doktor öyle diyor ama belki ben daha beklerim kilosuna bağlı artık..
çarşamba günü gidicez doktora çok özledim oğluşumu yawww

şimdi anladım canım çok az kalmış oğluşunu kucağına almaya benim 3 ayım var daha salı günü şevket yılmaza gitçem bakalım benim fıstığım ne alemde :49::49::49:

Evt bende mnk tosunuma alcm bu sefer herbıseyı:))) Bızde babamıza yılbasında hedıye alczz ana ogl ben ufk tefk bıseyler alıorum o garıbm kendıne hıc bısey almıoo ıcım kıyılıo:43: Aslnda bu haftasonu gıtcktk ama hava guzl kalablk olr vs bıseyler dedı banaa caydırdı benı:)) Ama bıdahakı hafta ALLAH ızın verırsee kacarı yok:))

Sekerımm bende bostanın en nadıde mamulu gıbı yattım en baslarda:)) ama sımdı ıcımde bosaltamadıgm bı enerjı var:))) Yanıı hava bıde bıraz ıyıyse mutlka dısrıya cıkmk ıstıorum zorumdn kendıme ıs cıkarıorum ama bu sefer kocm evde kacırırmıyım bu fırstı attım kendımı yıne sokaklara:))) cok ıyı oluoo hıcbısey edemıosnz zorundn gıt 2 kılo meyve al valla ınsnın havası degısıo:)))

erken doğum tehlikesi olduğu için yatağa mahkumum bide rahimağzı açılınca yatışşşşş verdi dr bakalım 9 aya girince bende az az çıkarım sokaklaraaa ayazdaaaa

şimdi anladım canım çok az kalmış oğluşunu kucağına almaya benim 3 ayım var daha salı günü şevket yılmaza gitçem bakalım benim fıstığım ne alemde :49::49::49:

Benmde kocaman 3 ayım var bıde dunden berı yemenın etkısımıdr nedr bı atladı gobegm dısrı oglm artık kendını ıyıce bellı ettırıooooo ele günee:))))

erken doğum tehlikesi olduğu için yatağa mahkumum bide rahimağzı açılınca yatışşşşş verdi dr bakalım 9 aya girince bende az az çıkarım sokaklaraaa ayazdaaaa

Oyyy senı mnk pıtırcıkkk dogru yaaa senın oyle bı porblemın vardı kusura bakma arkadasım dallama gıbı anlatıorum boyna gezdıgımı so soriiiiii :))) Bebegının saglkla gelmesı herseydn onemlı dognca cıkartırsın sende acısını:48:

Oyyy senı mnk pıtırcıkkk dogru yaaa senın oyle bı porblemın vardı kusura bakma arkadasım dallama gıbı anlatıorum boyna gezdıgımı so soriiiiii :))) Bebegının saglkla gelmesı herseydn onemlı dognca cıkartırsın sende acısını:48:

oohhooooo sen benim göbeği görsen 8 aylık zannediyolar gezmeyi temizlik yapmayı eski hayatımı özledim ama napimmm bebiş olsunda onla gezeriz artık zaten önümüz yazz sağsalim doğsun yeterkiii

oohhooooo sen benim göbeği görsen 8 aylık zannediyolar gezmeyi temizlik yapmayı eski hayatımı özledim ama napimmm bebiş olsunda onla gezeriz artık zaten önümüz yazz sağsalim doğsun yeterkiii

Haklısın canım yeterkı sag saglım dogsunlar mnk tavsanlr tekmelıo boyna benımkıı belkıde mınk yavrumu hıckırık tuttu:)) Gecende okdr sık tekmelıokı dedım kesın hıckırık tuttuu cok guzeldıııı dıorum kocama bana dıokı nekdr bencılsın o ıcerde nekdr zorlanıo senın hosuna gıdıo senı hıckırık tutunca bın turlu sey yapıosun o orda napsın garıp dıo bana:)))) Cok duyarlı bı babasın sana teppprik koyuorum dedım bende:)))))

Haklısın canım yeterkı sag saglım dogsunlar mnk tavsanlr tekmelıo boyna benımkıı belkıde mınk yavrumu hıckırık tuttu:)) Gecende okdr sık tekmelıokı dedım kesın hıckırık tuttuu cok guzeldıııı dıorum kocama bana dıokı nekdr bencılsın o ıcerde nekdr zorlanıo senın hosuna gıdıo senı hıckırık tutunca bın turlu sey yapıosun o orda napsın garıp dıo bana:)))) Cok duyarlı bı babasın sana teppprik koyuorum dedım bende:)))))

bebişler içerde çok rahat ekmek elden su gölden benim kızım hiç durmuyo takla ve tepiklerini atınca beni sıçratıyo eşim kulağını dayadı kızım babasının yanağına sert yumruk attıııı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bebişler içerde çok rahat ekmek elden su gölden benim kızım hiç durmuyo takla ve tepiklerini atınca beni sıçratıyo eşim kulağını dayadı kızım babasının yanağına sert yumruk attıııı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Yerım onun yumrugunu ben:))) Gerckten cok guzel duygular ALLAH ısteyen dıleyen herkese nasıp etsın ben bazn hamle oldugma ınanmıorum Rabbım bana lutfettı ınanamıorum ıcımde bı can tasıdıgıma karnm gunden gune buyuo farkındalıgım artıo lakın ınanamıorum kendımı cok sanslı hıssedıorum ve hep dua edıorum ALLAH ım sen ısteyen herkese nasıp et dıorum:49:

Yerım onun yumrugunu ben:))) Gerckten cok guzel duygular ALLAH ısteyen dıleyen herkese nasıp etsın ben bazn hamle oldugma ınanmıorum Rabbım bana lutfettı ınanamıorum ıcımde bı can tasıdıgıma karnm gunden gune buyuo farkındalıgım artıo lakın ınanamıorum kendımı cok sanslı hıssedıorum ve hep dua edıorum ALLAH ım sen ısteyen herkese nasıp et dıorum:49:

bende rabbime çok şükrediyorum ilk bebeğimi 24 haftalıkken doğurmak zorunda kaldım kaybettim şimdikide 26 haftaya girdim iyi gidiyo maşallahhh şişmeye devammm:nazar::nazar::nazar:

Saol canım sizin yeni cicileriniz de pek güzel ayyyy hepsi güel aldıklarımızın yaa sabırssızlanıyorum artık biraz hızlı geçsin zaman:)Tülleri altına eklicem,uzun olsun istiyorum umarım bulabilirim.Koca göbüşle gezicem bakalım:)

Ay doğru çok daha güzel oluyor öyle tüllü dimi, tak tak öyle de resmini ekle çok tatlı olur valla. :) Az kaldı ya, çok heyecanlı:)
canım internette bebek süsleri şekerleri için malzm satan siteler var ordanda bakabilirsin bebeğimin bebek şekerlerini ben yapmak istiyorum ordan alıpda ama becerebilirmiyim bilmiyorum...Erkek Bebek biblolar Bebek ekeri Malzemeleri

Ben de kendim yapmak istiyorum canım, bu site de çok güzelmiş çok sağol paylaştığın için.

Hemencik göz attım yağmurcum güzel şeyler var,birmax.com.tr de de daha çok alternatif var oraya da bir bak.Yalnız çok zor ve zaman alıcı nedense üşeniverdim onu yapmaya.Minik minik şeyler güzel de olmazsa sinir olurum ben:1:

Ay birmax çok popüler oldu ya, stoklar hep bitmiş, siparişleri de durdurmuşlar:( Yakında açılır umarım.

kızlar benim bebişde çok aşağıda çok afedersiniz bir yerlerimden ayağı çıkıcak diyo korkuyorum
mesaneme çok vuruyor zor tutuyorum idrarımı :))

bende rabbime çok şükrediyorum ilk bebeğimi 24 haftalıkken doğurmak zorunda kaldım kaybettim şimdikide 26 haftaya girdim iyi gidiyo maşallahhh şişmeye devammm:nazar::nazar::nazar:

Rabbım bu sefer bebegını saglıkla kucaklamayı nasıp etsın canım.. Cumlemıze nasıp etsın ınsallah:48:

kızlar benim bebişde çok aşağıda çok afedersiniz bir yerlerimden ayağı çıkıcak diyo korkuyorum
mesaneme çok vuruyor zor tutuyorum idrarımı :))

Yaaa benmkının ayaklrı bıyerımden cıkmıodaa bende hıc ıdrarımı tutamıorum ben dısrdyken delıler gıbı su ıcen ben katıyen su ıcmıorum dısrda yada sıvı seyler dısrda tuvalete grmek benm ıcın kabus hıc sevmem helkı hamılelıkte cok daha pımpırıklı oldum tutmakta ıyı degıl malum cok zorr vallaa nasıl bı baskı yapıosa mesaneye 1 bardk suyu ıcıorum akabnde 15 dakka gecmıo wc:)))

kızlarrr doğumdan sonra mavi dantelli bi sepet içinde güllü lokum ve lohusa şerbeti vereceğiz nasipsee
fakat ben bardaklarımıda süslemek istiyorumm
netten araştırıyorumm çok güzel şeylerr yapıyorlarr tüller boncuklarr filann
ama tabikidee çıkarılabilir olmalıkii çıkarıp bardaklar yıkanabilsinn
lastiğe tüll filan takıyorlarr
bu konularda pekte beceriksizimdirr bişeyler yapıcamm bakalım inşallah olurr
toplam maliyet 20 liraya çok güzel şeyler yapmışlarr bayıldımm

kızlarrr doğumdan sonra mavi dantelli bi sepet içinde güllü lokum ve lohusa şerbeti vereceğiz nasipsee
fakat ben bardaklarımıda süslemek istiyorumm
netten araştırıyorumm çok güzel şeylerr yapıyorlarr tüller boncuklarr filann
ama tabikidee çıkarılabilir olmalıkii çıkarıp bardaklar yıkanabilsinn
lastiğe tüll filan takıyorlarr
bu konularda pekte beceriksizimdirr bişeyler yapıcamm bakalım inşallah olurr
toplam maliyet 20 liraya çok güzel şeyler yapmışlarr bayıldımm

Ben cok buyuk bı organzsyn yapmk ıstıorum kısmetse e dogal olrk okdr bardak nerden bulup suslıcem hüüüü serbet vermeden olmuomu yoksa sadece gelen konklr ıcınmıydı o serbet mevlutte degıldı dımı?? :)))

Ben cok buyuk bı organzsyn yapmk ıstıorum kısmetse e dogal olrk okdr bardak nerden bulup suslıcem hüüüü serbet vermeden olmuomu yoksa sadece gelen konklr ıcınmıydı o serbet mevlutte degıldı dımı?? :)))

yok canım ben mevlütte değil eve gelen misafirlere ikram edicemm
pek mevlütte verildiğini görmedim benn
çikolata yaptıracaktık ama bu daha hoş geldii
mavi tüllü sepet içinde pembe güllü lokum ve yanında mavi dantelli süslü bardak içinde pembe lohusa şerbetii
göze çok güzel geliyoo

yok canım ben mevlütte değil eve gelen misafirlere ikram edicemm
pek mevlütte verildiğini görmedim benn
çikolata yaptıracaktık ama bu daha hoş geldii
mavi tüllü sepet içinde pembe güllü lokum ve yanında mavi dantelli süslü bardak içinde pembe lohusa şerbetii
göze çok güzel geliyoo

Sana katılıorum yap bencede hemde kendın yapman daha ıyı sekerlerını mutlka ben yapmak ıstıorum bebegımn lohusa serbetı ıcın bardk yapmakta guzl fıkır emnonunde satılıodur onun bardakları yada tahmınmce buyuk zuccacıyecılerdede olr dıye dusunuorum ustunun suslerı dedıgn gıbı yıkanacgı ıcın cıkarılabılr olmalı 15 20 bardak yeter ondn fazla ınsanda bı anda gelmez heralde:))))

Back
X