2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım senin az kalmış,bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inş.Artık fazla yorma kendini,izne çık bian önce dinlen.Hazırlıkları da bitirirsin izindeyken.

canım bu hafta işlerimi toparlayıp artık izne ayrılacagım dinlenecegimmm o sıradada eksikler falan biter sanırımmmherşeyin hayırlısı olsun artıkkk

günaydınn kızlarrrr bebeişlerimizle birlikte güzel bir hafta geçirmemizi dilerimmm:16::16::16::16::16:

c.tesi onca aksiliğe rağmen yinede gittim dr. bebişlerimi görmeye çok şükür gelişimleri durumları gayet iyiceee ama benim yaramazlar ikiside ters duruyormuşş ayakları rahme baskı yapıyormuş zaten hissediyodum ani bir acı oluyordu aşağı tarafımda dr. bunu dikkate aldı rahmin açıklığına falan baktı çok şükür normal dediii ama riske atmamak için şimdiden beni doğum iznine ayırıyor aslında benim şuan anda dr. gidip raporumu alıp evde dinlenmem gerekiyor fakat ben 1-2 hafta daha işe gelip çalışmak istiyorum bakalım bu haftayı rahat geçirirsem haftaya dr. gidip doğum iznine ayrılacagım kızlarr. doğum zamanınıda öğrendimm 37. haftada Allah izin verirse bebişlerimi alacagını söyledi oda yaklaşık 13 Şubat haftası oluyor kızlarrr yani benim doğum baya yaklaştııı heyecan hat safhadaa neyseki az çok herşeyimizi hazırlamıştıkk o güne kadarda gerisi tamamlanır eksiğimiz olmadan doğuma giderimmm sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin rabbim yavrularımızı

cnm dikkat et kendine dr dinlen diyorsa dinlen sen 2 tane can taşıyosun biz bi taneyle başa çıkamıyoz bide doğum tarihi falanda netleşmiş daha rahat olursun şimdi .

maşallah paşamıza yiğit bir delikanlı olacak:emir_bebek::nazar:
2. bebeğin sanırım ilkidemi spinaldi canım

yagmurcum benım ılk genel sezeryandı spınala guvenemedıgım ıcın olmamıstım ama bunda doktorum ıkna ettı benı ılk halını gorup opmek ıcın spınal sezeryan olucam allahın ıznı ıle hem esımde yanımda olucak :))

kızlar gunaydınnnnnnn hepınızeee nasılsınızz

hulyacım bebecıklerıne masallah canım demek subatta senın dogum senın ıyıce yaklasmısss hayırlısdıyla kucagına alırsın ınsallahhhh

Günaydınnnnn kızlar hepinize hayırlı haftalar bol tepicikli günler diliyoruz herkesler iyidir inş.benim kızım gece gündüz şaşırdı gündüzleri hiç hareket yok ama geceleri de durmuyor uyutmuyor beni nasıl düzene sokayım ben bu kızı :1::1::1:

günaydınn kızlarrrr bebeişlerimizle birlikte güzel bir hafta geçirmemizi dilerimmm:16::16::16::16::16:

c.tesi onca aksiliğe rağmen yinede gittim dr. bebişlerimi görmeye çok şükür gelişimleri durumları gayet iyiceee ama benim yaramazlar ikiside ters duruyormuşş ayakları rahme baskı yapıyormuş zaten hissediyodum ani bir acı oluyordu aşağı tarafımda dr. bunu dikkate aldı rahmin açıklığına falan baktı çok şükür normal dediii ama riske atmamak için şimdiden beni doğum iznine ayırıyor aslında benim şuan anda dr. gidip raporumu alıp evde dinlenmem gerekiyor fakat ben 1-2 hafta daha işe gelip çalışmak istiyorum bakalım bu haftayı rahat geçirirsem haftaya dr. gidip doğum iznine ayrılacagım kızlarr. doğum zamanınıda öğrendimm 37. haftada Allah izin verirse bebişlerimi alacagını söyledi oda yaklaşık 13 Şubat haftası oluyor kızlarrr yani benim doğum baya yaklaştııı heyecan hat safhadaa neyseki az çok herşeyimizi hazırlamıştıkk o güne kadarda gerisi tamamlanır eksiğimiz olmadan doğuma giderimmm sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin rabbim yavrularımızı

allah yardımcın olsun cnm senin işin bizden daha zor sonuçta neyse vardır bundada bir hayır senin için büyük şok olmuştur baya erken bir tarih sonuçta

tünaydın, mutlu haftasonları olsun arkadaşlar...

oda renklerinden bahsediyorsunuz.. benim aklımda pembe-yeşil bi oda var.. gardırop beyaz, yatak başları beyaz.. sizce nasıl olur..
henüz uyku setlerini almadık..

ararken şöyle bişey buldum..
Eki Görüntüle 304586
böyle çok açık pembe ve yeşil uyumu..

çok sade ve güzel b duruyor cnm bence süperrrr

uhdecimm canım benim acı falan olmuyor sadece arada mesaneme baskı hissediyor gibi oluyorum
oda idrara çıkma ihtiyacı olarak gösteriyor kendini
umarım herşey yolundadır
seninde şubata gelcekmiş minikler sağlıkla gelsin inşallah hepsi

Günaydın kızlarr.. Herkese iyi haftalar..

Geçmişi okuyup cevap yazayım dedim ama iki günde bi sürü sayfa birikmiş :D o yüzden önce yazıp sonra okuyum bari..

Haftasonu bebek odası takımını aldık sonunda.. Belis'ten :)) Komple beyaz aldım şimdi duvar kağıdı abajur perde halı bakıyorum set olarak bulabilirsem onları renkli alcam..
Ankarada özelcan bebe var mobilyayı ordan aldık o yüzden araya göğüs pompasını da sıkıştırdım aventin teklisini fiyat uygun oldu genel toplamdan indirim yaptılar.. Mobilya almayı zor sanıyodum ama geri kalan aksesuarları uydurmak daha zormuş :(( 30 cmlik bebek nasıl uğraştırıyo bizi ya :))

Neyse ben biraz geçmişi okumaya devam ediyim bitmicek yoksa sayfalar :))

hayırlı olsun cnm güle güle kullanın bende beşiği özelcandan aldım 20 sinden sonra gelicek sen hangisi aldın ben canlısını göremediğim için yorum alırım senden en azından

Cnm benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.

Geçmişi okuyup cevap yazayım dedim ama iki günde bi sürü sayfa birikmiş :D o yüzden önce yazıp sonra okuyum bari..

Haftasonu bebek odası takımını aldık sonunda.. Belis'ten :)) Komple beyaz aldım şimdi duvar kağıdı abajur perde halı bakıyorum set olarak bulabilirsem onları renkli alcam..
Ankarada özelcan bebe var mobilyayı ordan aldık o yüzden araya göğüs pompasını da sıkıştırdım aventin teklisini fiyat uygun oldu genel toplamdan indirim yaptılar.. Mobilya almayı zor sanıyodum ama geri kalan aksesuarları uydurmak daha zormuş :(( 30 cmlik bebek nasıl uğraştırıyo bizi ya :))

Hayırlı uğurlu olsun cnm güle güle kullansın minişin :) Dün bizde beşik baktık taşınma işimiz olduğu için oda fln hikaye oldu büyük ihtimalle bakamıyorum onlara park yataklar da hiç hoşuma gitmedi bitane çok beğendiğim bi beşik gördük 320 tl den 250 tl ye inmiş bir aksilik olmazsa ay sonuna kadar onu alıcaz herhalde

geçmişi okumadan hemen sevincimi paylaşmak istiyorum. 100lül yüklemede 130 çıktı şekerim. sınır 140 olunca sınıra yaklaşmışım ama diyete gerek görmedi doktorum. sadece eskisi kadar sınırsız değil dikkatli yemem gererkiyormuş... artık pilav falan yemicem özellikle şerbetli tatlı yok..pek vakit yoktu soramadım bir kez daha yaptırmak gerekir mi acaba şeker testi..

Gamzecim gözün aydınn çok sevindim sonucuna.. Yemene dikkat et başka bi sorun olmaz zaten inşallah.. Bi daha test yok artık doğuma kadar sanırım..

Uhdecim gözün aydın :)) demek ki ilk doğuran sen olcaksın aramızda hayırlısıyla inşallah.. Yalnız bebişlerden yazamıyorum falan olmasın tüm tecrübelerini bekliyoruz doğumdan sonra ;) :))

hayırlı olsun melikecim, güle güle kullansın bebişin. kaça aldınız bu arada, ben şimdilik park yatak ve dolap alıyım die düşünüyorum ama oda takımları da pek bi sevimli, ille de gel beni al diyo :))

Teşekkür ederim canımm.. 1400'e aldık takımı.. taksit peşin farketmez dedi.. Bizim demiştim ya genç odası vardı aslında onu düzenliycektim ama dayanamadım bende çok güzel takımlar artık eşimde destek verince kararttım gözümü aldım valla.. İlk bebek heves kalmasın içimizde diye.. :49:

günaydın kızlarr

dünden beri baya action yaşadık..dün sabah kalktım karnımda bi boşluk var alla alla nooluyo dedim..sonra öğlene doğru benim oğlan bi kıpırdadı sonra bidaha ses soluk yok..sağa yattım sola yattım bisürü çikolata yedim hopladım zıpladım yok..deliriyodum..eşim dedi yatalım belki gece başlar..bütün gece oturduk oğlum hadi oğlum hadi tık yok bizim veletten..en son sabah dayanamadım artık bizim evin yanında medical park var koşa koşa gittim..dedim benim oğlan kıpırdamıyo..hemen yatırdılar usg falan geldi..bizim küçük fırlama ters dönmüş öyle yatıyo..aslında tekmeliyo ama içeri doğru tekmelediği için ben hissetmiyomuşum..delirtti bizi bütün gece..

ama hissettiklerimi anlatamam yaa..nasıl terlemişim doktorda resmen göbeğimin üstünde su damlaları oluştu..doktor dedi niye bukadar stres yapıyosun..dedim ben alışık diilim böyle sessiz olmasına..bide kızdı bize..madem böyle bişey var niye sabaha kadar bekliyosun die..adam doğru söylüyo tabi..salaklık bende..ha kıpırdadı ha kıpırdicak sabahı ettim..halbuki kalk git gece..rahatlasın için..

neyse bunuda atlatmış olduk..ama bu küçük fırlama ters duruyo nasıl düzelicek bakalım

Hülyacım günaydın, gözün aydın bebişlerini görüp doğum tarihinizi ayarlamışsınız. benim içimden geçen gerçekleşicek yani:) çünkü bildiğim kadarıyla ikiz gebeliklerde 38 haftayı bile beklemiyorlar. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun.. şunun şurasında 2 aycık kalmış.. oyy maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:
ayy uhdecim çok heyecanlı ne kalmış şurda... günaydınlar bu arada herkese. bende 1 haftadır raporluydum bi sıkıntım yok çok şükür ama annemlerde kaldım çok güseldi ama yine döndük işimizin başına. bende ikeadan aldım bebek odasını kurmaya başladık dün akşam bitince foto yüklerim çok mutlu eden bişi allahım sanki içindeymiş gibi bayıldım. herkese mutlu haftalar...:49::49:
canım günaydın hayırdır sen niye raporluydun. yazdın da benmi kaçırdım acaba :26: geçmiş olsun.
bebek odanızda hayırlı olsun canım, bebişin güle güle kullansın inşallah

Günaydın şeker, mobilyalarınız hayırlı uğurlu olsun..bebişin güle güle yatsın uyusun oynasın içinde. önceki çilek mobilyayı ne yapıcaksınız. kıyamıyorum demiştinya:) kardeşinin sınavları nasıl geçmiş??

hayırlı olsun cnm güle güle kullanın bende beşiği özelcandan aldım 20 sinden sonra gelicek sen hangisi aldın ben canlısını göremediğim için yorum alırım senden en azından

$4538-2011070514557-belisdoga.webp

Bu takımı aldık canım.. Canlısını bizde görmedik ama belisin başka bi takımı vardı ona baktık odanın ölçülerine uymadığı için bunu katalogdan beğendik ama malzemeleri aynı dediler aldık o yüzden bakalım gelince de yazarım nasıl olduğunu 2 haftaya kadar teslim etcekler..

Back
X